جمعه / ۲۵ مهر / ۱۴۰۴ - 17 October, 2025
 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۴/۰۵/۱۵

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با پنیر پیتزا

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با پنیر پیتزا
در دنیای آشپزی، پاستاها به‌عنوان غذاهایی انعطاف‌پذیر و خوش‌خوراک، جایگاه ویژه‌ای در میان علاقه‌مندان به غذاهای مدرن و کلاسیک دارند. یکی از جذاب‌ترین و پرطرفدارترین آن‌ها، پاستا پنه آلفردو است؛ غذایی اصالتاً ایتالیایی که در طول زمان با ذائقه جهانی تطبیق یافته و در نسخه‌های مختلفی سرو می‌شود. این غذا ترکیبی از پاستای شکل‌دار، سس خامه‌ای غلیظ و نوعی پنیر کش‌دار و خوش‌طعم است که طعمی لطیف و در عین حال دلچسب را به ارمغان می‌آورد.