پنجشنبه / ۲ مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July, 2025
 سایت فرادید / ۱۴۰۳/۰۵/۲۹

(ویدئو) طرز تهیه کابلی پلو با گوشت بره به روش آشپز باتجربه افغان

(ویدئو) طرز تهیه کابلی پلو با گوشت بره به روش آشپز باتجربه افغان
در این ویدئو یک آشپز ماهر افغان با مواد اولیه شامل: 2 کیلو برنج، 2 کیلو گرم گوشت بره، 4 عدد پیاز، 6 حبه سیر، دانه گشنیز 1 قاشق غذاخوری ، زردچوبه 1 قاشق غذاخوری ، فلفل سیاه نصف قاشق غذاخوری ، نمک 1/5 قاشق غذاخوری ، هویج 1 کیلوگرم، شکر 3 قاشق غذاخوری ، کشمش نیم کیلوگرم ، زیره 3 قاشق غذاخوری و روغن به میزان لازم این غذای محبوب را می پزد.