جمعه / ۲۵ مهر / ۱۴۰۴ - 17 October, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۴/۰۵/۰۲

رنگ و بوی محرم؛ آشنایی با غذاهای سنتی این ایام در ایران

رنگ و بوی محرم؛ آشنایی با غذاهای سنتی این ایام در ایران
تهران - ایرنا - غذاهای نذری در ماه محرم بخشی از سنت‌های ارزشمند ایرانیان هستند که نشان‌دهنده همبستگی و همدردی مردم در این ایام است. هر شهر با آداب و رسوم خاص خود، خوراک‌هایی مانند آش ، کباب، خورشت‌ها و یا حلواهای مختلف را تهیه می‌کند. این تنوع غذایی نه تنها نماد غنای فرهنگی ایران است، بلکه فرصتی برای ابراز محبت و احترام به اهل بیت (ع) نیز به شمار می‌آید.