طرز تهیه باقلوای خوشمزه یزدی در خانه برای عید نوروز
خط سلامت: باقلوا، این شیرینی خوشمزه و محبوب، در هر منطقه از ایران به روشهای خاصی تهیه میشود و در کنار شیرینیهای دیگر، همیشه جایگاه ویژهای در سفرههای ایرانی دارد. یکی از انواع پرطرفدار آن، باقلوای یزدی است که با استفاده از مغز پسته و بادام، طعمی خاص و عطر دلپذیر به خود میگیرد. در این مقاله، به معرفی مواد لازم و طرز تهیه این باقلوای خوشمزه میپردازیم که با دقت و طعم عالی، پذیرایی شما را در مهمانیها و اعیاد خاص لذیذتر میکند.