چهارشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۱۲/۰۸

طرز تهیه خوراک لوبیای سنتی کازوئلا د پُروتوس شیلی

طرز تهیه خوراک لوبیای سنتی کازوئلا د پُروتوس شیلی
خط سلامت: کازوئلا د پُروتوس (Cazuela de Porotos) یکی از غذاهای محبوب شیلیایی است که با ترکیبی از لوبیا قرمز، کدو حلوایی و ذرت تهیه می‌شود. این خوراک مغذی و خوش‌طعم، به‌عنوان یک غذای سنتی در آشپزی آمریکای جنوبی شناخته می‌شود و معمولاً همراه با برنج سرو می‌شود. در ادامه، با طرز تهیه این غذای دلچسب آشنا شوید.