یکشنبه / ۲۹ تیر / ۱۴۰۴ - 20 July, 2025
 سایت پارسینه / ۱۴۰۳/۱۰/۲۹

چرا باقالی سفت می‌شود؟ نکات طلایی برای پخت سریع باقالی

چرا باقالی سفت می‌شود؟ نکات طلایی برای پخت سریع باقالی
باقلا، یکی از گیاهان خوراکی فصل بهار، در انواع غذاهای ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد. باقلا پلو، خورش باقلا، یا حتی باقلای پخته برای روزهای سرد، همگی از خوشمزه‌ترین غذاها و تنقلات به شمار می‌روند. بااین‌حال، یکی از مشکلات رایج هنگام پخت باقالی، سفت شدن یا نپختن آن است. اگر برای شما هم این سوال پیش آمده که چرا باقالی سفت می‌شود یا چگونه می‌توان این مشکل را حل کرد، همراه ما باشید.