در چند سال گذشته، با گرم شدن کره زمین خشکسالیهای ناشی از تغییرات آبوهوایی به تولیدات کشاورزی آسیب رسانده است. با این حال، همه کشورها و مناطق بهطوریکسان تحتتاثیر خشکسالی قرار نمیگیرند. پژوهشگران در بررسی و واکاوی حساسیت کشورها به خشکسالی به این نتیجه رسیدهاند که مناطقی مانند افریقایشرقی و آسیایجنوبی بسیار مستعد خشکسالی هستند، بهطوریکه احتمال دارد خشکسالی بر کشاورزی این مناطق تا بیش از ۹۰ درصد تاثیر منفی داشته باشد، این در حالی است که آسیایشرقی تنها با احتمال ۱۴درصد تاثیر منفی خشکسالی بر …