
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مصدومیت شدید الکساندر ایساک مهاجم لیورپول در بازی با تاتنهام، انتقاد سرمربی این تیم را به همراه داشت.
باشگاه لیورپول دیروز اعلام کرد که ایساک «برای ترمیم آسیب مچ پا که شامل شکستگی نازک نی بود، تحت عمل جراحی قرار گرفته است. ایساک اکنون برنامه توانبخشی خود را در مرکز تمرینی AXA ادامه میدهد و تاریخ بازگشت هنوز مشخص نشده است.»
آرنه اشلوت، سرمربی هلندی لیورپول، از «تکل بیملاحظه» هموطنش، میکی ون دِ وین، روی مهاجم سوئدی، انتقاد کرد.
این مهاجم سوئدی که با قراردادی رکوردشکن تابستان امسال به قرمزها پیوست، روز شنبه در لندن هنگام به ثمر رساندن گل اول تیمش در پی خطای فن دِ وین، مصدوم شد.
اشلوت روز سهشنبه گفت: ایساک دو ماه از میادین دور خواهد بود. این یک ناامیدی بزرگ برای او و مطمئناً برای ما نیز هست.
او خطای فن دِ وین را بیملاحظه توصیف کرد و اظهار داشت: اگر خطاری ون د وین، ۱۰ بار تکرار شود، فکر میکنم احتمال زیادی وجود دارد که این بازیکن دچار مصدومیت جدی شود.
ایساک از زمان انتقال ۱۶۸ میلیون پوندیاش از نیوکاسل در آخرین روز نقل و انتقالات تابستانی، شروع آرامی در آنفیلد داشته و در ۱۶ بازی تنها سه گل به ثمر رسانده است.
مصدومیت مهاجم سوئدی ضربه دیگری به اشلوت است، چرا که محمد صلاح، مهاجم مطرح لیورپول نیز همراه با تیم ملی مصر در جام ملتهای آفریقا حضور دارد. کدی کیائر هلندی نیز به دلیل مصدومیت عضلانی تا سال جدید از میادین دور است.
اشلوت دو گزینه در خط حمله دارد؛ اوگو اکیکه فرانسوی که در چهار بازی اخیر خود پنج گل به ثمر رسانده و فدریکو کیهزا ایتالیایی.
لیورپول در حال حاضر پس از پنج بازی بدون شکست، در رتبه پنجم جدول لیگ برتر قرار دارد و روز شنبه در بازی هفته هجدهم، میزبان ولورهمپتون قعر جدولی خواهد بود.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری دانشجو

















































