سه شنبه / ۲۲ مهر / ۱۴۰۴ - 14 October, 2025
 سایت تکناک / ۱۴۰۴/۰۵/۳۰

ساخت خوش‌ طعم ‌ترین شکلات جهان در آزمایشگاه

ساخت خوش‌ طعم ‌ترین شکلات جهان در آزمایشگاه
دانشمندان کشف کرده‌اند که نوع میکروب‌هایی که در فرآیند تخمیر دانه‌های کاکائو نقش دارند، تأثیر زیادی بر طعم نهایی شکلات دارند. این یافته می‌تواند روش‌های تولید شکلات‌های باکیفیت را دگرگون کند. به گزارش تکناک، برخلاف باور رایج که تفاوت طعم شکلات‌ها را به محل رشد دانه‌های کاکائو نسبت می‌دهد، دانشمندان کشف کرده‌اند که نوع میکروب‌هایی [ ]