قیمت طلا امروز




 حسنعلی اخلاقی امیری

 سایت هم میهن / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

نماینده مجلس: متن فعلی طرح مقابله با نفوذ قطعاً به همین شکل تصویب نمی‌شود

حسنعلی اخلاقی امیری درباره احتمال اصلاح طرح مقابله با نفوذ بیگانگان گفت: نمایندگان در حال حاضر پیشنهادهای زیادی را برای اصلاح جزئیات این طرح ثبت کرده‌اند و طبیعتاً این پیشنهادها در جریان بررسی طرح در صحن علنی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
 نماینده مجلس:  متن فعلی طرح مقابله با نفوذ قطعاً به همین شکل تصویب نمی‌شود
به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از خبرآنلاین، «نفوذ» کلمه ای که بارها شنده‌ایم؛در جنگ ۱۲ روزه و در جنگ رمضان نفوذ کلمه ای پر تکرار در سطح جامعه بود. پس از جنگ ۱۲ روزه نمایندگان مجلس احتمال ماجرای نفوذ در ترورهای اسرائیل را بسیار پررنگ دیدند و طرحی را به صورت دو فوریتی به صحن مجلس ارائه کردند. اما ماجرای این طرح در همان زمان مشخص نشد و روزهای گذشته طرح موسوم به «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه» در مجلس مطرح شد و کلیات آن به تصویب رسید.

اما سوال اصلی این است که آیا کلیات این طرح با جامعه امروز سازگاری دارد یا خیر؟شاید این طرح یکی از بحث برانگیز ترین طرح های کیفری در سال های گذشته باشد.

در ادامه همین موضوع خبرآنلاین با حسنعلی اخلاقی امیری، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت‌وگو کرده است؛ وی در این باره گفت: در دهه اخیر، «نفوذ» یکی از واژگانی بود که در بیانات رهبر شهید بارها مورد تأکید قرار گرفت. در حوادثی که طی سال گذشته و سال جاری در کشور رخ داد، از جمله جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان که در انتهای سال گذشته به کشور تحمیل شد، این باور وجود داشت که دشمنان از همه ظرفیت‌های خود علیه نظام جمهوری اسلامی استفاده می‌کنند.

وی افزود: در جریان شهادت فرماندهان و همچنین حملات و بمباران مناطقی از کشور توسط رژیم صهیونیستی و آمریکا، موضوع نفوذ بار دیگر به یکی از کلیدواژه‌هایی تبدیل شد که در فضای عمومی و ذهن مردم مورد توجه قرار گرفت.

اخلاقی امیری ادامه داد: در قوانین مختلف، احکام و مقرراتی درباره مقابله با نفوذ وجود دارد، اما وقتی این موضوع در قالب یک قانون مشخص و متمرکز دنبال شود، می‌تواند به مدیران اجرایی کمک کند تا حساسیت بیشتری نسبت به این مسئله داشته باشند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به طرح مقابله با نفوذ بیگانگان اظهار کرد: این طرح که عمدتاً متوجه دشمنان جمهوری اسلامی در خارج از کشور است، در کمیسیون امنیت ملی مطرح شد و کلیات آن نیز تاکنون در صحن علنی مجلس به تصویب رسیده است.

وی گفت: در بررسی جزئیات، نمایندگان و گروه‌ها و اقشار مختلف نکاتی را مطرح کرده‌اند و قطعاً نمایندگان مجلس هنگام بررسی جزئیات، به این دغدغه‌ها توجه خواهند کرد و ممکن است اصلاحاتی نیز در متن طرح صورت گیرد.

اخلاقی امیری تأکید کرد: هدف اصلی طرح، همان‌طور که از عنوان آن مشخص است، مقابله با نفوذ بیگانگان است. بنابراین برخی برداشت‌ها در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر اینکه این طرح قرار است محدودیت‌هایی ایجاد کند، به نظر می‌رسد ناشی از درک نشدن فلسفه و روح اصلی طرح باشد. اگر متن طرح به‌طور دقیق مطالعه شود، مشخص خواهد شد که تمرکز آن بر مقابله با نفوذ بیگانگان است.

 عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این پرسش که آیا طرح مقابله با نفوذ بیگانگان همان طرحی است که سال گذشته در مجلس مطرح شده بود، گفت: خیر، این طرح هیچ ارتباطی با آن موضوع ندارد.

وی افزود: اصل این طرح مربوط به سال‌های قبل است و پس از آنکه ادبیات «نفوذ» در کشور مطرح شد، این موضوع در قالب طرحی مورد توجه قرار گرفت. اکنون نیز با توجه به شرایط روز، این طرح بازخوانی و به‌روزرسانی شده است.

اخلاقی امیری ادامه داد: آنچه سال گذشته مطرح شد، لایحه‌ای بود که دولت ارائه کرد و پس از مدتی خود دولت آن را پس گرفت؛ بنابراین این دو موضوع اساساً ارتباطی با یکدیگر ندارند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: ممکن است در برخی مواد، دوستانی که این طرح را آماده کرده‌اند به متن یا مفاد لایحه سال گذشته توجه کرده باشند، اما از جزئیات این موضوع اطلاعی ندارم و نمی‌توانم چنین ارتباطی را تأیید کنم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا برخی مفاد طرح مقابله با نفوذ بیگانگان ممکن است موجب ایجاد شکاف میان مردم شود، گفت: من در جلسه روز گذشته و در موافقت با کلیات طرح نیز به‌صراحت به همین دغدغه اشاره کردم و بسیاری از همکاران ما نیز چنین نگرانی‌هایی دارند.

وی افزود: کمیسیون تنها ۲۳ عضو دارد و نظر کمیسیون، بخشی از نظر مجلس است. وقتی طرح وارد صحن علنی می‌شود، دیدگاه‌های مجموعه نمایندگان که نماینده سلایق مختلف مردم هستند، مطرح خواهد شد. بنابراین برخی دغدغه‌هایی که ممکن است درباره سختگیرانه بودن بعضی تبصره‌ها و مواد طرح وجود داشته باشد، قطعاً در جریان بررسی جزئیات مورد توجه قرار می‌گیرد و به نظر می‌رسد برخی از این موارد اصلاح یا تعدیل شود.

اخلاقی امیری ادامه داد: واقعیت این است که ما در سال‌های اخیر موارد زیادی از نفوذ دشمنان را در کشور مشاهده کرده‌ایم و از سوی دیگر، امنیت ملی موضوعی است که امروز برای مردم اهمیت زیادی دارد. بنابراین باید به نمایندگان مردم اعتماد کرد و اجازه داد این فرایند قانونی طی شود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه بررسی جزئیات طرح به دلیل تعدد مواد، زمان‌بر خواهد بود، گفت: در جریان بررسی جزئیات در صحن علنی، کارشناسان و به‌ویژه رسانه‌ها اگر نکته، نقد یا پیشنهادی دارند، حتماً آن را منعکس کنند. این دیدگاه‌ها می‌تواند از طریق نمایندگان مردم در روند بررسی طرح مورد توجه قرار گیرد.

وی تأکید کرد: رویکرد این طرح نباید به‌گونه‌ای باشد که بخواهیم نسبت به مردم یا فعالیت‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی آنها نگاه سختگیرانه داشته باشیم. هدف باید «نقطه‌زنی» و تمرکز دقیق بر مواردی باشد که دشمن از آنها سوءاستفاده می‌کند.

اخلاقی امیری خاطرنشان کرد: اگر مردم نیز آمادگی همراهی داشته باشند، به این دلیل که امنیت امروز برای همه اهمیت دارد، می‌توان در این مسیر همکاری کرد. هر فردی که ایرانی است و به وطن خود علاقه دارد، امنیت کشور عزیز ایران را یک موضوع اولویت‌دار می‌داند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این پرسش که آیا بهتر نبود به جای تمرکز بر محدودیت‌های داخلی، مقابله با نفوذ بیگانگان در خارج از مرزها مورد توجه قرار گیرد، گفت: دشمن در دنیای امروز اگر بخواهد در کشوری نفوذ کند، معمولاً از راه دور این کار را انجام نمی‌دهد، بلکه از حضور و بهره‌گیری از ایادی خود در داخل کشور استفاده می‌کند.

وی افزود: نفوذ می‌تواند در عرصه‌های مختلف، از حوزه نظامی و هسته‌ای گرفته تا حوزه‌های اقتصادی و فرهنگی، اتفاق بیفتد. با این حال، هدف و روح این قانون مقابله با نفوذ بیگانگان است و نباید آن را به معنای ایجاد سوءظن نسبت به همه شهروندان تلقی کرد.

اخلاقی امیری ادامه داد: وقتی یک کشور بخواهد اهداف خود را در کشور دیگری دنبال کند، یک روش مرسوم این است که از افرادی از داخل همان کشور استفاده کند. ما نیز اگر بخواهیم اقدامی در رژیم صهیونیستی انجام دهیم، طبیعتاً ممکن است از شهروندان همان رژیم استفاده کنیم؛ دشمن نیز می‌تواند از همین الگو استفاده کند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تأکید کرد: این موضوع به معنای آن نیست که باید نسبت به همه شهروندان نگاه سوءظن داشته باشیم. مردم ایران بارها نشان داده‌اند که پای کشور و نظام ایستاده‌اند و تنها ممکن است تعداد اندکی به دلایل مختلف فریب بخورند یا در دام و تور اطلاعاتی دشمن قرار بگیرند.

وی گفت: چنین افرادی عملاً می‌توانند به استمرار فعالیت‌های دشمن در داخل کشور کمک کنند. البته همان‌طور که پیش‌تر نیز گفتم، ممکن است برخی جزئیات طرح در نگاه نخست سختگیرانه به نظر برسد، اما امیدواریم در جریان بررسی جزئیات در صحن علنی مجلس، این دغدغه‌ها مورد توجه قرار گیرد و اصلاحات لازم انجام شود.

حسنعلی اخلاقی امیری درباره احتمال اصلاح طرح مقابله با نفوذ بیگانگان گفت: نمایندگان در حال حاضر پیشنهادهای زیادی را برای اصلاح جزئیات این طرح ثبت کرده‌اند و طبیعتاً این پیشنهادها در جریان بررسی طرح در صحن علنی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی در پایان گفت: متن فعلی طرح قطعاً به همین شکلی که اکنون وجود دارد، تصویب نخواهد شد و نمایندگان درباره جزئیات آن بحث و بررسی خواهند کرد.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید







یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - 23 August 2026
پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. …
ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]
مشاهده فلج اطفال در همسایگی ایران؛ ضرورت ارزیابی خطر در مرزها
خبرگزاری مهر

مشاهده فلج اطفال در همسایگی ایران؛ ضرورت ارزیابی خطر در مرزها

مشاور معاون بهداشت وزارت بهداشت، با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به سلامت مهاجران و پناهندگان، گفت: بیماریابی فعال برای بیماری‌های هدف، باید به‌ صورت جدی دنبال شود.
اندر احوالات جامعه پزشکی؛ از سوگندنامه بقراط تا منزلت اجتماعی
خبرگزاری مهر

اندر احوالات جامعه پزشکی؛ از سوگندنامه بقراط تا منزلت اجتماعی

نظام سلامت را با کادر بهداشت و درمان می شناسیم و در این بین، «جامعه پزشکی»، یکی از حلقه‌های مهم زنجیره بهداشت و درمان را تشکیل می‌دهند.
آقای وزیر؛ بیمار با سیاست درمان نمی‌شود!
خبرگزاری مهر

آقای وزیر؛ بیمار با سیاست درمان نمی‌شود!

سخنان اخیر وزیر بهداشت درباره تحولات سیاسی و ضرورت تغییر مسیر کشور در دوره پساجنگ، در حالی مطرح می‌شود که مردم و همچنان با مجموعه‌ای از مشکلات قدیمی و انباشته دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
زنان خانه‌دار؛ نیروی کار نامرئی که بیمه و امنیت اقتصادی ندارد
خبرگزاری مهر

زنان خانه‌دار؛ نیروی کار نامرئی که بیمه و امنیت اقتصادی ندارد

فعال حوزه زنان و خانواده، معتقد است خانه‌داری فعالیتی مولد است که هنوز به اندازه کافی به رسمیت شناخته نشده است
گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟
خبرگزاری مهر

گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟

مسدود شدن حساب‌های شرکت ملی نفت، در حالی رخ داده که این مجموعه باید تولید انرژی و درآمد ارزی کشور را بدون وقفه تأمین کند و حقوق کارکنان صنعت نفت را نیز به موقع پرداخت کند تا تولید نخوابد.
نقش‌های چادر کمری گیلانی‌ها، روایتگر باور و فرهنگ مردم
خبرگزاری مهر

نقش‌های چادر کمری گیلانی‌ها، روایتگر باور و فرهنگ مردم

تعداد نوارهای دامن زنان گیلانی فقط جنبه زیبایی نداشته؛ این جزئیات می‌توانست سن، وضعیت تأهل و جایگاه اجتماعی زنان را نشان دهد و پوششی رنگارنگ را به زبانی برای بیان هویت تبدیل کند.
سفرهای خاورمیانه‌ای الهام‌بخش بزرگترین داستان‌های آگاتا کریستی بودند
خبرگزاری مهر

سفرهای خاورمیانه‌ای الهام‌بخش بزرگترین داستان‌های آگاتا کریستی بودند

نیل، پترا، بغداد... منطقه خاورمیانه برخی از مهم‌ترین محیط‌ها را برای شکل‌گیری آثار ملکه جنایت فراهم کرد. قتل‌ها شاید تخیلی بودند، اما سفرهای او واقعی بودند.
سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر

ایسنا/ اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی بر عدم تغییر نرخ سود بانکی، در شرایطی که بازار سرمایه در نخستین روز هفته با جهشی قابل توجه همراه شده و شاخص کل از مرز شش میلیون واحد عبور کرده است، یک سیگنال مهم برای فعالان بورس محسوب می‌شود؛ سیگنالی که می‌تواند از کاهش نگرانی سهامداران درباره افزایش نرخ
هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد
خبرگزاری ایسنا

هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد

جنگ غیرقانونی و نامشروع علیه ایران اقتصاد امارات را با شوکی چندلایه مواجه کرده است؛ اختلال در هرمز، افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و بیمه، آسیب به بنادر و انرژی، افت بخش غیرنفتی و کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران، رشد اقتصادی را کُند و مدل تجارت‌محور ابوظبی را آسیب‌پذیر کرده است.
ارتباط بقای بیماران مبتلا به سرطان پانکراس با تعداد دندان‌ها
خبرگزاری ایسنا

ارتباط بقای بیماران مبتلا به سرطان پانکراس با تعداد دندان‌ها

تعداد دندان‌های طبیعی بیمار مبتلا به سرطان پانکراس ممکن است سرنخی غیرمنتظره درباره شانس بقای طولانی‌مدت وی پس از جراحی ارائه دهد.
آخرین رمان یوسا از چه می‌گوید؟
خبرگزاری ایسنا

آخرین رمان یوسا از چه می‌گوید؟

رمان «سکوت خود را به تو تقدیم می‌کنم» (I Give You My Silence) آخرین نوشته ماریو وارگاس یوسا - برنده جایزه نوبل ادبی - در سال ۲۰۲۳ به زبان اسپانیایی منتشر شد. نویسنده‌اش به‌درستی پیش‌بینی کرده بود که این آخرین رمان او خواهد بود، زیرا سال گذشته در ۸۹ سالگی درگذشت.
چرا بعضی‌ها با صدای بلند صحبت می‌کنند؟
خبرگزاری ایسنا

چرا بعضی‌ها با صدای بلند صحبت می‌کنند؟

بلند صحبت‌کردن همیشه نشانه ویژگی شخصیتی یا اختلال روانی نیست و می‌تواند از عادت‌های خانوادگی، محیط رشد، فرهنگ و شرایط شنوایی ناشی شود؛ با این حال، تداوم آن در روابط و محیط کار موجب حواس‌پرتی و تخریب ارتباطات می‌شود و در زمان تعارض، اگر با هدف ترساندن یا تهدید طرف مقابل باشد، نوعی آزار روانی محسوب می‌شود.
مراقب زندگی در نزدیکی خشکشویی‌ها باشید!
خبرگزاری ایسنا

مراقب زندگی در نزدیکی خشکشویی‌ها باشید!

یک مطالعه بزرگ در ایالات متحده نشان می‌دهد که زندگی در نزدیکی خشکشویی‌ها با خطر ابتلا به بیماری‌های حاد زوال عقل مرتبط است.
شناسایی سن بیولوژیکی اعضای بدن با یک نمونه خون
سایت جهان صنعت نیوز

شناسایی سن بیولوژیکی اعضای بدن با یک نمونه خون

پژوهشگران می‌گویند یک نمونه خون ساده می‌تواند سن بیولوژیکی هر یک از اعضای بدن شما را آشکار کند.
خبرگزاری ایرنا

فیلم| گذری بر کاروانسرای شاه عباسی یزد

سناریوی ممتد یک فاجعه
خبرگزاری ایرنا

سناریوی ممتد یک فاجعه

تهران- ایرنا- پیش از آنکه بوی سوختن تن‌ها و فریادهای بلند مردان و زنان از پشت درهای بسته سینمارکس، گوش آبادان را کر کند، این قدرت و سید بودند که روی پرده «گوزن‌ها» نقش آفرینی می‌کردند. فیلمی که به سبب قصه‌اش، حواشی زیادی داشت و سوختنِ تماشاگرانش در آن شب گرم مردادماه در سینما رکس، خود تبدیل شد به هیزمی …
آسیب‌شناسی یک چالش هنری؛ آیا تئاتر طبقاتی است؟
خبرگزاری ایرنا

آسیب‌شناسی یک چالش هنری؛ آیا تئاتر طبقاتی است؟

روایتِ رسانه‌ای از وضعیت قیمت بلیت تئاتر، این روزها اغلب با تمرکز بر بالاترین نرخ‌هایِ یک سالنِ خاص، تصویرِ یک فضایِ غیرقابلِ دسترسی را به جامعه مخابره می‌کند. اما با نگاه به تنوعِ بیش از ۹۰ اجرایِ هم‌زمان در پایتخت و تفاوتِ ساختاریِ سالن‌های دولتی و خصوصی، مشخص می‌شود که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نه …
ابراهیم گلستان؛ روایتگرِ سرسخت یک قرن پرآشوب/ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد
سایت خبرآنلاین

ابراهیم گلستان؛ روایتگرِ سرسخت یک قرن پرآشوب/ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد

سید ابراهیم گلستان (تقوی شیرازی)، از ماندگارترین و در عین حال صریح‌ترین چهره‌های جریان‌ساز ادبیات و سینمای معاصر ایران است. مردی که با نثری آهنگین و ساختاریافته در داستان‌نویسی و نگاهی پیشگام در سینمای مستند و داستانی، الگویی نوین از هنرمندی مستقل، منضبط و بی‌محابا را رقم زد.
وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند
خبرگزاری ایرنا

وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند

تهران- ایرنا- رئیس اتاق مشترک ایران و چین با بیان اینکه اخلال در مبادلات مالی از سوی امارات بر تجارت خارجی ایران اثرگذار است اما می توان راه ها و روش های دیگر را جایگزین کرد، اظهار داشت: در شرایطی هستیم که برای ماهها بابت معیشت مردم و در دسترس بودن کالا نگرانی نداریم پیش‌بینی های لازم در این زمینه صورت …
حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.
از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟
خبرگزاری ایرنا

از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟

تهران-ایرنا- روزنامه گاردین با بررسی شباهت‌های بحران کنونی دونالد ترامپ در جنگ با ایران با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری، نوشت که رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای با جنگی فرسایشی، افزایش قیمت انرژی و کاهش حمایت افکار عمومی مواجه است؛ شرایطی که می‌تواند خاطره شکست انتخاباتی …
سایت عصرایران

جزئیات حادثه هولناک جاده هراز؛ ۷ کشته و ۶ مصدوم در سقوط ون به دره

سایت عصرایران

ترامپ و نتانیاهو در میدان انقلاب اعدام شدند (عکس)

راز افزایش سن در مغز استخوان؛ سلول‌های بنیادی چگونه پیری را به کل بدن تزریق می‌کنند؟
سایت انتخاب

راز افزایش سن در مغز استخوان؛ سلول‌های بنیادی چگونه پیری را به کل بدن تزریق می‌کنند؟

استخوان‌ها فقط چارچوب بدن نیستند. درون بسیاری از آن‌ها، مغز استخوان قرار دارد؛ بافتی زنده که سلول‌های بنیادی خون‌ساز را در خود جای داده و به‌طور مداوم سلول‌ه...
روزنامه دنیای اقتصاد

تهدیدی برای اقتصاد یا فرصتی برای فناوری؟

سایت خبرفوری

خزر در گرو رضایت همسایگان؟ هشدار یک کارشناس درباره تبعات پذیرش رژیم حقوقی خزر

سایت عصرایران

مرگ عجیب یک ربات انسان‌نما در مسابقه دو

چرا بعضی مردان زنان مطلقه را برای ازدواج انتخاب می‌کنند؟؛ واقعیتی که کمتر درباره‌اش حرف می‌زنیم
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

چرا بعضی مردان زنان مطلقه را برای ازدواج انتخاب می‌کنند؟؛ واقعیتی که کمتر درباره‌اش حرف می‌زنیم

آنچه ممکن است برای بعضی افراد جذاب باشد، خودِ طلاق نیست؛ بلکه تجربه، شناخت و تغییر نگرش فرد بعد از یک رابطه جدی است.
سایت عصرایران

«استخر» دومین فیلم ۱۰۰ میلیاردی سال 405 شد

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این
    
بازگشت آرام‌آرام«حجاب» به میدان تنش اجتماعی
روزنامه توسعه ایرانی

بازگشت آرام‌آرام«حجاب» به میدان تنش اجتماعی

سعیده علیپور چند ده نفر در ساحل میانکاله کنار هم ایستاده اند و زنجیره ای انسانی ساخته اند؛ نه برای حفاظت از تالاب یا اعتراض به
نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
    
سیاه‌نمایی از ایران
روزنامه شرق

سیاه‌نمایی از ایران

در روزهای گذشته برنامه اینترنتی «‌آزاد» با محدودیت‌های قضائی مواجه شد و هم‌زمان طرحی در دستور کار مجلس قرار گرفت که به طرز شگفت‌آوری محدودیت‌های بی‌وجهی برای فعالیت‌های علمی کشور پدید می‌آورد.
روزنامه شرق

ظفرقندی: دروغ می گویند دارو تحریم نیست

سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!
روزنامه توسعه ایرانی

سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!

رامین پرتو تحرکات دیپلماتیک در خلیج فارس و پیرامون تنگه هرمز، در شرایطی که بحران منطقه ای وارد مرحله ای پیچیده و همراه با بلاتکلیفی سیاسی و امنیتی
غروب ستاره‌ها در قاره سبز
روزنامه توسعه ایرانی

غروب ستاره‌ها در قاره سبز

آریا طاری انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات، تنها جابه جایی یک بازیکن در بازار نقل و انتقالات تابستانی نیست؛ این یک زنگ خطر کرکننده و یک
    
نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»
سایت خبرآنلاین

نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»

افشای متن کامل نامه‌های خصوصی و احساسی ناتالی هارپ، دستیار ارشد دونالد ترامپ به رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ابعاد بی‌سابقه‌ای از میزان نفوذ، ارتباطات عاطفی و حتی چالش‌های ساختاری و امنیتی این دستیار ۳۵ ساله را در حلقه اصلی همراهان ترامپ برملا کرده است.
پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.
«مجیک ماشروم» خاطرات یک بیمار آلزایمری را به یادش آورد!/ راستی‌آزمایی یک ادعای عجیب
سایت عصرایران

«مجیک ماشروم» خاطرات یک بیمار آلزایمری را به یادش آورد!/ راستی‌آزمایی یک ادعای عجیب

این روایت در نگاه اول شبیه داستان‌های باورنکردنی یا معجزه‌آسا به نظر می‌رسد؛ اما برخلاف بسیاری از ادعاهای فضای مجازی، این‌بار یک مقاله علمی واقعی پشت ماجراست...
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟

کنسرو را یک‌بار بجوشانیم و چند روز نگه داریم؟ پاسخ مهم درباره خطر بوتولیسم
سایت دیدبان ایران

کنسرو را یک‌بار بجوشانیم و چند روز نگه داریم؟ پاسخ مهم درباره خطر بوتولیسم

آیا می‌توان کنسرو را یک‌بار جوشاند و بعد چند ساعت یا چند روز بدون جوشاندن مجدد مصرف کرد؟ این سؤال به‌ویژه در سفر و شرایط بحرانی برای بسیاری از خانواده‌ها مطرح است. فاخره بهبهانی می‌گوید کنسروهای جوشیده‌شده را بدون باز کردن درِ قوطی نمی‌توان برای مدت طولانی نگهداری کرد و پس از حدود ۲ تا ۳ ساعت، برای مصرف …
فانتزی با لباس قرضی؛ نقد «ملکه آلیشون»‌
روزنامه هفت صبح

فانتزی با لباس قرضی؛ نقد «ملکه آلیشون»‌

طراحی شخصیت‌ها، لباس‌ها و فضاسازی فیلم بیش از حد به نمونه‌های خارجی نزدیک شده و جهان اثر را کم‌رنگ کرده است
روزنامه هفت صبح

چگونه فشارهای اقتصادی و اجتماعی «ناجنبش‌»های شهری را می‌سازد؟

لوبیا چیتی خلاف جریان آب شنا می‌کند
روزنامه هفت صبح

لوبیا چیتی خلاف جریان آب شنا می‌کند

افزایش عرضه، واردات مناسب، رسیدن محصول داخلی و تغییر رفتار خریداران، قیمت محبوب‌ترین لوبیای بازار را پایین کشید
تکرار شوخی هر ساله‌ «شهریه ممنوع»!
روزنامه هفت صبح

تکرار شوخی هر ساله‌ «شهریه ممنوع»!

‌والدین تهرانی می‌گویند مدارس هنگام ثبت‌نام مبالغی مطالبه کرده‌اند که نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است
روزنامه هفت صبح

دکتر بیرانوند آخرین بمب نقل و انتقالات تابستانی!

سایت خبرآنلاین

پزشک عراقی علیه ایران؟/ واکنش فوری هلال‌احمر به یک ویدئوی جنجالی

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم
سایت جوان آنلاین

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم

حسین طائب، رئیس سازمان بسیج: قدرت موشکی باید پشتوانه‌ای به نام حفظ وحدت و انسجام ملی داشته باشد. دشمن به‌سمت محاصره دریایی رفت و تصور کرد می‌تواند ملت ایران...
         
سایت خبرفوری

بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع و درگیری در سعادت‌آباد تهران/ ویدئو

سایت فرارو

علیرضا قربانی درباره ایرج چه گفت؟

پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»
سایت فرارو

پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»

مک کارنی گفت: کشورش میز مذاکره را ترک کرده است، زیرا ایالات متحده خواسته‌هایی بیش از حد داشت و پیشنهاداتش ناچیز بود.
هم‌صدایی کم‌سابقه سران قوا درباره جنگ؛ چرا تندروها با پایان «عزتمندانه» مخالف‌اند؟
سایت فرارو

هم‌صدایی کم‌سابقه سران قوا درباره جنگ؛ چرا تندروها با پایان «عزتمندانه» مخالف‌اند؟

نگاهی به اظهارات سران سه قوه در یک ماه اخیر نشان می‌دهد که به‌ویژه قالیباف و پزشکیان، هرچه رفتار و اظهارات جریان تندرو رادیکال‌تر شده، با صراحت بیشتری درباره شرایط موجود سخن گفته‌اند. موضوعی که با واکنش‌های مجازی و حقیقی آنان در تریبون‌های مختلف نیز همراه شده است.
ترامپ، «میانجیِ محبوب» در مذاکره با ایران را از دست می‌دهد؟ | رمزگشایی از اختلاف اصلی عمان و آمریکا در تنگه هرمز
سایت اقتصادنیوز

ترامپ، «میانجیِ محبوب» در مذاکره با ایران را از دست می‌دهد؟ | رمزگشایی از اختلاف اصلی عمان و آمریکا در تنگه هرمز

اقتصادنیوز: واقعیت روشن است: نقشی که عمان طی سال‌ها برای واشنگتن به‌عنوان یک میانجی قابل اعتماد ایفا می‌کرد، دست‌کم تا زمانی که ترامپ در کاخ سفید است، پایان یافته است.
پول داریم یا نداریم؟ روایت دوگانه از دخل ارزی
سایت جوان آنلاین

پول داریم یا نداریم؟ روایت دوگانه از دخل ارزی

بانک مرکزی: ۱/۴ میلیارد دلار اضافه شده به ذخایر اسکناس از بازار داخلی جمع‌آوری شده است
         
«بازی وسطی» آمریکا با چین، هند و ترکیه بر سر ایران
سایت افکارنیوز

«بازی وسطی» آمریکا با چین، هند و ترکیه بر سر ایران

مت کرونیگ، پژوهشگر ارشد شورای آتلانتیک، می‌گوید فشار اقتصادی جدید آمریکا می‌تواند صادرات نفت ایران را کاهش دهد، اما برای وادار کردن تهران به پذیرش توافق مورد نظر واشنگتن، به زمان بیشتری نیاز دارد.
روایت عجیب از تخصیص ارز به مونتاژکاران | ۶.۵ میلیارد دلار برای ۴۳۰ هزار خودرو!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

روایت عجیب از تخصیص ارز به مونتاژکاران | ۶.۵ میلیارد دلار برای ۴۳۰ هزار خودرو!

یک کارشناس خودرو با تأیید آمار باورکردنی تخصیص ۶.۵میلیارد دلار ارز به یک شرکت مونتاژکار طی ۵سال گفت: اگر همین ارز صرف واردات خودروی کامل می‌شد، نتیجه بهتری برای بازار و مصرف‌کننده داشت.