به گزارش زومیت، حالت ناشناس یا Incognito یکی از قابلیتهای شناختهشدهی مرورگر گوگل کروم است که با پنجرهای تیره و نماد معروف کلاه و عینک شناخته میشود. بسیاری از کاربران هنگام جستوجوی موضوعات شخصی، ورود به حسابهای مختلف یا استفاده از کامپیوترهای مشترک سراغ این حالت میروند.
اما حالت ناشناس دقیقاً چه کاری انجام میدهد؟ طبق توضیحات راهنمای رسمی گوگل، کروم هنگام استفاده از Incognito یک نشست مرور جداگانه ایجاد میکند. پس از بستن تمام پنجرههای ناشناس، سابقهی سایتهای بازدیدشده و اطلاعات موقت آنها، مانند کوکیها، در مرورگر باقی نمیماند.
این قابلیت برای جلوگیری از ثبت فعالیتهای روزمره در تاریخچهی مرورگر مفید است؛ اما محدودیتهایی دارد که بسیاری از کاربران از آنها اطلاع ندارند. چه کسانی همچنان میتوانند فعالیت شما را ببینند؟
حالت ناشناس، آدرس IP شما را پنهان نمیکند و مانع شناسایی فعالیتتان از سوی وبسایتها نمیشود. سایتهایی که باز میکنید همچنان میتوانند اطلاعاتی مانند آدرس IP و برخی مشخصات مرورگر و دستگاه شما را دریافت کنند.
همچنین ارائهدهندهی اینترنت، مدیر شبکهی محل کار یا دانشگاه و سازمانی که اتصال اینترنت شما را مدیریت میکند، ممکن است بتوانند بخشی از فعالیتهای آنلاین شما را مشاهده کنند.
برای مثال، اگر با وایفای محل کار وارد حالت ناشناس شوید، حذف تاریخچهی مرورگر به این معنا نیست که مدیر شبکه هیچ اطلاعی از سایتهای بازدیدشده نخواهد داشت. البته میزان اطلاعات قابلمشاهده به نوع اتصال، رمزنگاری ارتباط و ابزارهای نظارتی شبکه بستگی دارد.
ورود به حساب کاربری نیز ناشناسبودن شما را از بین میبرد. اگر در پنجرهی Incognito وارد حساب گوگل، اینستاگرام یا فروشگاهی اینترنتی شوید، آن سرویس میتواند فعالیتهای انجامشده در حساب شما را ثبت کند. …

بازار





























































