قیمت طلا امروز




 رهبر شهید امت

 سایت آفتاب نیوز / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش با تجلیل از رهبر شهید امت گفت: آنچه از رهبری ایشان برای ما و نسل‌های آینده به یادگار مانده، میراثی گران‌بهاست و یکی از مهم‌ترین...
 رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است
به گزارش آفتاب نیوز،

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباس محمدحسنی، عصر پنجشنبه ۲۹ مرداد در مراسم بزرگداشت چهلم رهبر شهید امت که در گلستان شهدای اصفهان برگزار شد، با تجلیل از مردم اصفهان اظهار کرد: یکی از نشانه‌های مردان اصفهان، همین مجلس سوم بزرگداشت بسیار باشکوه رهبر شهیدمان است؛ جلسه‌ای بسیار باشکوه که نشان‌دهنده عمق ایمان شما مردم اصفهان نسبت به ولایت است. باب سخن درباره رهبر شهیدمان بسیار گسترده است و این مجلس گنجایش مطرح کردن همه حقایق مربوط به ایشان را ندارد؛ بنابراین تلاش می‌کنم مطالب خود را در چهار محور خدمت شما تقدیم کنم.  محور نخست، نگاهی کوتاه به یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های شخصیتی آن حضرت است. بخش دوم، بررسی بسیار گذرا و اشاره‌ای به‌علت شهادت ایشان توسط دشمن است. بخش سوم، اشاره به دو مورد از ده‌ها میراث ماندگار دوران پرافتخار زعامت و رهبری آن عزیز و بخش چهارم نیز بازخوانی مختصر سه مورد از وظایف ما در شرایط بسیار حساس فعلی است.

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش در تشریح نخستین محور سخنان خود بیان کرد: امام شهیدمان رضوان‌الله تعالی علیه، به‌عنوان جانشین امام زمان (عج)، ولی‌امر مسلمین جهان، دومین رهبر انقلاب اسلامی و یکی از نامدارترین مراجع تقلید جهان تشیع، نسخه کاملی از سبک زندگی اسلامی را به نمایش گذاشت؛ سبکی که دامنه الهام‌بخشی آن تا قیامت برای نسل‌های حق‌طلب ادامه خواهد داشت.

محمدحسنی ادامه داد: ما به دنیا بهایی نشان نمی‌دهیم، اما هنر این نیست که دنیا به انسان روی نیاورد. هنر آن است که دنیا با همه جاذبه‌های صادق و کاذب خود به انسان روی آورد، اما انسان به دنیا پشت کند، آن را تحویل نگیرد و به آن اعتماد نکند. دنیا با همه جاذبه‌های خود به آقای ما روی آورد، اما ایشان حتی یک لحظه نیز فریب دنیا را نخورد. معصوم نبود، اما معصوم‌وار زندگی کرد و معصوم‌وار نیز با تعدادی از اعضای خانواده خود به شهادت رسید و معصوم‌وار نام وی برای همیشه، همچون اجداد طاهرینش، ماندگار خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: سلام بر روزی که زاده شد، روزی که به شهادت رسید و روزی که به اذن الهی دوباره مبعوث خواهد شد تا از شیفتگان، مریدان و دلدادگان خود در پیشگاه خداوند شفاعت کند. این هنر مردان الهی است که الهی زندگی می‌کنند و الهی دنیا را ترک می‌کنند. این کار هر کسی نیست، اما امام ما چنین توفیقی پیدا کرد. ما نیز با تأسی به ایشان می‌توانیم این‌گونه زندگی کنیم؛ با آبرو زندگی کنیم، با آبرو از دنیا برویم و با آبروی مضاعف در محشر محشور شویم.

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش در تشریح دومین محور صحبت‌های خود یادآور شد: دشمن برخلاف تمام قواعد بین‌المللی و قواعد شناخته‌شده جهانی که در هیچ‌جا حتی در زمان جنگ نیز اجازه هدف قرار دادن رهبران را نمی‌دهد، عمل کرد و دشمن خبیث ملت ایران، آقای ما را برخلاف تمام قوانین بین‌المللی و به صورت ناجوانمردانه به شهادت رساند.

محمدحسنی افزود: دشمن با چه تحلیلی و با چه محاسبه‌ای دست به این اقدام زد؟ دقیقاً همان تهدیدی که یزید بن‌معاویه برای حذف حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) در نظر گرفته بود. یزید تصور می‌کرد اگر امام حسین (ع) را از میان بردارد، به همه خواسته‌های دنیایی خود دست پیدا خواهد کرد، اما از مکر الهی غافل بود؛ «وَمَکَرُوا وَمَکَرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَیْرُ الْمَاکِرِینَ». بنابراین خون پاک حضرت اباعبدالله الحسین(ع) بساط بنی‌امیه را از صفحه روزگار جمع کرد. مطمئن باشید خون پاک آقای شهید ایران نیز بساط استکبار را در گام نخست از منطقه و سپس در جهان جمع خواهد کرد.  هیچ تردیدی به خود راه نمی‌دهیم. ما به وعده الهی ایمان داریم و امیدواریم منطقه بدون اسرائیل، منطقه بدون آمریکا و حتی جهانی بدون آمریکای به شکل فعلی را تجربه خواهیم کرد.

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش با اشاره به دوران زندگی رهبر شهید توضیح داد: ایشان ۸۶ سال زندگی کردند که از این مدت، ۳۷ سال پرچمدار و رهبر امت اسلامی بودند و میراث‌های بسیار گران‌بهایی از خود برای ما و نسل‌های بعدی به یادگار گذاشتند. من در اینجا به دو مورد از این میراث‌ها اشاره می‌کنم.  نخستین مورد، حفظ میراث امام راحل، یعنی نظام اسلامی ایران است. بسیاری تصور می‌کردند پس از رحلت امام، چه‌بسا نظام اسلامی با چالش جدی روبه‌رو شود، مسیر آن دچار انحراف شود و در آرمان‌های انقلاب تغییراتی ایجاد شود، اما ملاحظه کردید که پس از امام، حضرت آقای شهید ما به‌عنوان نسخه کامل امام، همانند امام، راه امام را ادامه دادند، نظام اسلامی را حفظ کردند و نه‌تنها آن را حفظ کردند، بلکه پایه‌های آن را نیز مستحکم‌تر کردند.  امام راحل جمله بسیار مهمی دارند و این است که حفظ نظام جمهوری اسلامی، ولو از حفظ جان یک نفر مانند ولی‌عصر، ارواحنا فداه، اهمیت بیشتری دارد. از منظر امام راحل، حفظ نظام اسلامی اهمیت آن بیشتر از حفظ جان معصوم است، ولو اینکه آن معصوم امام زمان (عج) باشد. این وظیفه بر عهده تک‌تک ما و حضرت‌عالی است که به هر قیمتی برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران، که خون‌بهای ده‌ها هزار شهید و جانباز و نتیجه مبارزات نفس‌گیر سال‌های طولانی مردم ولایتمدار ایران اسلامی است، بکوشیم.

صیانت از نظام با استفاده از همه ظرفیت‌ها

محمدحسنی افزود: باید از همه ظرفیت‌های جانی، مالی و آبرویی خود برای حفظ نظام استفاده کنیم. شاید از جان و مال مهم‌تر، آبرو باشد. ما حتی برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران، اگر لازم باشد، باید از آبروی خود نیز عبور کنیم تا نظام اسلامی باقی بماند. رهبر عزیزمان از جان خود، مانند جد بزرگوارش، گذشت؛ از جان نوه کوچک خود، از جان دامادش و از جان دخترش گذشت تا نظام اسلامی ایران باقی بماند.

وی گفت: امام حسین (ع) خود را فدای اسلام و ایران کرد. اصلاً قرار نبود آقای ایران فدای اهل ایران شود؛ قرار بود اهل ایران فدای ایران و آرمان‌های آن شوند. اما در آیین ایشان همین بس که ایستاد، به پناهگاه نرفت، از کشور نگریخت و زیر پرچم این ظالم و آن کافر پناه نبرد. ایشان به عشق ملت ایران و به عشق ایران ایستاد و مانند جد بزرگوارش، با آگاهی، علم و صلابت هرچه تمام، جان خود را فدای اسلام و ایران کرد تا چه اتفاقی رخ دهد؟ تا امانت امام حفظ شود و میراث شهیدان محافظت شود.

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش با اشاره به دستاوردهای ایران در برابر قدرت‌های جهانی اظهار کرد: کسی به مخیله‌اش نمی‌گنجید که روزی کشوری پیدا شود که در برابر دو قدرت اتمی پنجه در پنجه بیندازد، آن‌ها را به زانو درآورد و اراده ملت خود را بر آنها تحمیل کند، اما ملت ایران این کار بزرگ را در سایه رهبری‌های پیامبرگونه آقای شهید انجام داد. ایشان بدون توجه به جوسازی‌ها، فضاسازی‌های منفی و برخی ناجوانمردی‌ها، در نهایت حکمت بر ایران قوی تمرکز کردند و دست ملت ایران را پر کردند.

محمدحسنی ادامه داد: نه‌تنها دست ملت ایران، بلکه دست ملت لبنان، ملت عراق، ملت یمن و برخی ملت‌های دیگر را نیز پر کردند که چون در حال حاضر سخنی از آنها به میان نیامده است، من نیز نامی از آنها نمی‌برم. آقای شهید ایران علاوهبر اینکه دست ملت ایران را پر کرد، به لطف الهی دست امت اسلامی را نیز پر کرده است.

وظایف مردم در شرایط حساس کنونی

وی در تشریح چهارمین محور صحبت‌هایش یادآور شد: وظایف همه مردم در این شرایط حساس است. هنگامی که رهبری را از دست می‌دهیم، یا رهبری بهتر از رهبر قبلی به ما عطا می‌شود، یا دست‌کم مانند امروز، به لطف الهی و عنایت پروردگار، یک خمینی و خامنه‌ای دیگری نصیب ما می‌شود. خداوند زمانی که در ملتی لیاقت و قابلیت ببیند، چنین نعمتی را به آن ملت عطا می‌کند. شما برای اسلام سنگ‌تمام گذاشتید و خداوند نیز در نعمت رهبری، که پس از ایمان به خدا بالاترین نعمت است، لطف ویژه‌ای به شما کرده است.

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش ادامه داد: تمام ویژگی‌های دو امام قبلی در امام جدید ما، حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای، جمع است. آینده نشان خواهد داد که دشمن اشتباه کرده است؛ اشتباهی غیرقابل جبران. وظیفه ما اطاعت محض از فرامین، تدابیر و راهبری‌های رهبر جدید، خلف صالح رهبر شهید است. «أَطِیعُوا اللَّهَ وَأَطِیعُوا الرَّسُولَ…»؛ این وظیفه ماست.

محمدحسنی اظهار کرد: از بالاترین مقام اجرایی کشور تا پایین‌ترین افراد، مانند طلبه کوچکی همچون بنده، به حکم قرآن و به حکم سیره و سنت معصومان، همه ما مکلف هستیم با همه وجود و بدون هیچ‌گونه تردیدی، فرامین را اجرا کنیم. حتی اگر فلسفه یک حکم را ندانیم، باید مانند کسی که حکمت آن را می‌داند، آن را اجرا کنیم. امروز یکی از وظایف ما، اطاعت بی‌چون‌وچرا از تدابیر رهبر عزیز است.

وی ادامه داد: دومین وظیفه ما نیز به حکم آیه «وَمَنْ قُتِلَ مَظْلُومًا فَقَدْ جَعَلْنَا لِوَلِیِّهِ سُلْطَانًا» این است که از بالاترین مقام تا پایین‌ترین افراد، از رئیس محترم جمهوری که به تعبیر حضرت آقا در بیت مسئولان برگزیده هستند، تا پایین‌ترین افراد مانند خودم، موظفیم تا زمانی که انتقام خون پاک امام شهیدمان و تک‌تک شهیدان را نگرفته‌ایم، نگذاریم دشمن خواب راحت بر چشمان خود ببیند. یکی از مهم‌ترین و راهبردی‌ترین راهکارهای رفع سایه جنگ از سر ملت ایران و کشور امام زمان (عج)، گرفتن انتقام خون رهبر شهید و شهیدان از قاتلان و آمران است.

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش تأکید کرد: ما با کسی که پدر ما را کشته است، کوتاه نخواهیم آمد و شمشیر را غلاف نخواهیم کرد، ولو اینکه این امر زمان ببرد، اما به لطف الهی نخواهیم گذاشت آنان مرگ آرامی در بستر داشته باشند. اضطراب سراسر وجود آنان را فرا گرفته است. همسر ترامپ قریب به یک‌ماه است که آفتابی نمی‌شود، زیرا می‌داند که دیگر حق ندارد در این دنیا با آرامش نفس بکشد. دیر یا زود، آزادگانی در جهان، مختارهایی در جهان، بروز و ظهور پیدا خواهند کرد و انتقام حسین شهید زمان‌مان را از یزید زمان، ترامپ و اقوال و انصار او خواهند گرفت.

محمدحسنی با اشاره به شرایط داخلی کشور تشریح کرد: دشمن از شما ضربه خورده است. ستون فقرات دشمن به دست فرزندان غیور شما در هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، توسط نیروهای رزمنده و شهادت‌طلب ارتش جمهوری اسلامی ایران و عزیزان ما در بسیج، نیروهای مردمی، نیروهای عشایری، وزارت دفاع و نیروی انتظامی، ضربات سختی دریافت کرده و ستون فقرات آن در هم شکسته شده است.

وی افزود: دشمن به‌دنبال انتقام است و می‌خواهد با ایجاد اختلاف، ایجاد دوقطبی و ایجاد این تصور که شما طرفدار فلان حزب هستید و فرد دیگری طرفدار حزب دیگری است، میان مردم اختلاف ایجاد کند.

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش خاطرنشان کرد: حزب‌گرایی و حزب‌بازی برای کسی است که ولی نداشته باشد. ما نه راست هستیم و نه چپ؛ نه می‌توانیم اصولگرا باشیم و نه اصلاح‌طلب. ما ولایت‌مدار هستیم و فقط به آنچه او می‌فرماید، عمل می‌کنیم.

محمدحسنی ادامه داد: دشمن دل خود را به این خوش کرده است که در شرایطی که با فشار اقتصادی، فشار نظامی و فشار سیاسی مواجه هستیم، ما را چندتکه و پراکنده ببیند تا بتواند ضربه خود را وارد کند، اما ما پیرو قرآن هستیم. قرآن کریم می‌فرماید: «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا». برای آقای ما، رهبر ما و ولی ما، در پیام‌هایی که صادر کرده‌اند، پیامی نبوده که ما را به وحدت و حضور در صحنه دعوت نکرده باشد.

وی گفت: امروز باید با حضور معنادار خود در خیابان‌ها و در میدان‌ها و با حمایت از عزیزان رزمنده خود در هوافضای سپاه، ارتش و سایر بخش‌ها، به دشمن بفهمانیم که ما اهل کوفه نیستیم و نمی‌گذاریم امام ما، آقای ما، رهبر ما، کشور ما، شهیدان ما و رزمندگان ما تنها بمانند.

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش در پایان اظهار کرد: ما با امام شهیدمان عهد بسته‌ایم و تا آخر پای عهد خود ایستاده‌ایم. تا ظهور پای عهد خود خواهیم ایستاد. ان‌شاءالله تا ظهور خداوند متعال ما را در ایستادن بر پیمانی که با ولی زمان خود داریم، نصرت عنایت فرماید و توطئه دشمنان را به خودشان بازگرداند.







سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ - 25 August 2026
اشغال ایران در جنگ جهانی دوم؛ از قحطی و سقوط رضاشاه تا تولد ناسیونالیسم در خلیج فارس
خبرگزاری ایسنا

اشغال ایران در جنگ جهانی دوم؛ از قحطی و سقوط رضاشاه تا تولد ناسیونالیسم در خلیج فارس

یک کارشناس ارشد تاریخ با اشاره به شوم شهریور ۱۳۲۰ سالروز حمله و اشغال ایران توسط نیروهای متفقین گفت: در حالی که دو سال از آغاز جنگ جهانی دوم می‌گذشت در روز سوم شهریور ۱۳۲۰، نیروهای متفقین با حمله گسترده به ایران، کشورمان را اشغال کردند.
حقایقی در خصوص پرتوهای یون‌ساز و غیریون‌ساز/ آیا امواج تلفن همراه خطرناک است؟
خبرگزاری ایسنا

حقایقی در خصوص پرتوهای یون‌ساز و غیریون‌ساز/ آیا امواج تلفن همراه خطرناک است؟

انسان در طول زندگی در معرض انواع پرتوها قرار دارد. این پرتوها می‌توانند آثار متفاوتی بر بدن انسان داشته باشند و نوع پرتو، میزان انرژی، شدت و مدت زمان مواجهه با آن، در پیامدهای زیستی نقش تعیین‌کننده‌ای دارد.
ازدواج در آینه جامعه، از موانع ذهنی تا واقعیت‌های اقتصادی
خبرگزاری ایسنا

ازدواج در آینه جامعه، از موانع ذهنی تا واقعیت‌های اقتصادی

ازدواج فقط تصمیم دو نفر برای کنار هم قرار گرفتن نیست، آینه‌ای است که بسیاری از واقعیت‌های فردی و اجتماعی را در خود بازتاب می‌دهد. وقتی جوانی در برابر ازدواج مکث می‌کند، گاهی پشت این تردید، تنها یک دلیل وجود ندارد، مجموعه‌ای از ترس‌ها، تجربه‌ها، توقعات، فشارهای اقتصادی و تصویری که جامعه از زندگی موفق …
از عطر آش تا نقش و نگار هنر؛ روایت دست‌هایی که فرهنگ ایران را زنده نگه داشته‌اند
خبرگزاری ایسنا

از عطر آش تا نقش و نگار هنر؛ روایت دست‌هایی که فرهنگ ایران را زنده نگه داشته‌اند

صدای همهمه مردم، عطر آش و رفت‌وآمد میان غرفه‌ها، نخستین تصویری است که از جشنواره آش زنجان در ذهن می‌ماند؛ اما کمی که میان غرفه‌ها قدم بزنی، متوجه می‌شوی اینجا فقط قرار نیست طعم آش‌های ایرانی را بچشی. در گوشه‌وکنار جشنواره، چوب، نقره، ساز، پارچه و هنرهای دستی اقوام مختلف، هرکدام بخشی از داستان فرهنگ ایران …
 شهری که سرنوشت شرق ایران را رقم زد
خبرگزاری ایسنا

شهری که سرنوشت شرق ایران را رقم زد

شهرستان گناباد در جنوب خراسان رضوی، فراتر از یک سکونتگاه کویری، همواره به عنوان یک گره استراتژیک و گذرگاه کنترل ‌شده در شرق ایران شناخته می‌شد.
چرا رفتارهای کودکان فرزندخوانده‌ متفاوت است؟
سایت نورنیوز

چرا رفتارهای کودکان فرزندخوانده‌ متفاوت است؟

تفاوت‌های رفتاری کودکان فرزندخوانده با فرزندان زیستی، ریشه در «پیشینه تجربه امن» آن‌ها دارد. به گفته کارشناسان، استرس در این کودکان نه یک اختلال، بلکه واکنشی از سوی سیستم عصبی برای بقاست که در محیطی ناامن شکل گرفته است.
گوزن زرد ایرانی از مرز انقراض تا تولد دوباره در طبیعت
سایت آفتاب نیوز

گوزن زرد ایرانی از مرز انقراض تا تولد دوباره در طبیعت

پس از دهه‌ها تلاش برای نجات گوزن زرد ایرانی از مرز انقراض، تولد گوساله‌های این گونه در طبیعت خوزستان و آغاز برنامه بازمعرفی آن در زاگرس، نشانه‌هایی امیدبخش ا...
آیا جهان به یک خیزش علیه سیاست تکبر و تحقیر ترامپ نیاز ندارد؟
خبرگزاری ایسنا

آیا جهان به یک خیزش علیه سیاست تکبر و تحقیر ترامپ نیاز ندارد؟

وزیر خارجه اسبق لبنان در بررسی بن‌بست دونالد ترامپ در قبال ایران و تنگه هرمز، نوشت: رئیس‌جمهور آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره میان ۲ گزینه تشدید تنش و دستیابی به توافقی که بتواند آن را پیروزی جلوه دهد، گرفتار شده است؛ که پیامدهای هر دو گزینه به ضرر او خواهد بود.
پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!
سایت تجارت نیوز

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!

استقلال در شش‌ماهه اخیر درآمد نزدیک به ۲ هزار میلیاردی ثبت کرده، اما بخش عمده آن از قرارداد با سهامدار اصلی باشگاه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آمده است. همزمان، گزارش سازمان حسابرسی نیز از رعایت نشدن بخشی از تشریفات ماده ۱۲۹ در معاملات با اشخاص وابسته خبر می‌دهد.
خبرگزاری ایسنا

«اسپایدرمن» در آستانه غرق کردن «تایتانیک»

خبرگزاری ایسنا

واکنش خانه تئاتر / «این رویکرد در جهت همدلی نیست»

یک میلیون کلمه در انتظار جنگ
خبرگزاری ایسنا

یک میلیون کلمه در انتظار جنگ

ماه‌هایی که سارتر در جریان ملالِ اضطراب‌آورِ «جنگ عجیب» در آلزاس مستقر بود، پرشورترین دوران خلاقیت در زندگی او به شمار می‌رود: علاوه بر ۱۴ دفترچه فلسفی انباشته از پیش‌نویس‌های اولیه کتاب «هستی و نیستی»، سیل روزانه‌ای از نامه‌ها به مادرش، به سیمون دو بووار و به معشوقه‌اش «تانیا» و همچنین پیش‌نویس اولیه …
خواب‌هایی که برای «آموزش هنر» دیده‌ایم تعبیر می‌شود؟!
خبرگزاری ایسنا

خواب‌هایی که برای «آموزش هنر» دیده‌ایم تعبیر می‌شود؟!

برنامه هفتم پیشرفت برای «آموزش هنر» عدد مشخصی تعیین کرده است؛ رشد سالانه ۷ درصدی هنرجویان هنرستان‌های هنری و رشد ۲۵ درصدی در رشته پویانمایی. با این حال، بررسی وضعیت موجود نشان می‌دهد تحقق این اهداف تنها با افزایش ظرفیت پذیرش ممکن نیست و هنرستان‌ها برای این رشد با کمبود زیرساخت، تجهیزات فناورانه، نیروی …
اقدامات خصمانه جدید آمریکا بر کدام کشورها تاثیر می‌گذارد؟
خبرگزاری ایسنا

اقدامات خصمانه جدید آمریکا بر کدام کشورها تاثیر می‌گذارد؟

تحریم‌های خصمانه جدید موسوم به «دی‌دِی اقتصادی» دولت ترامپ علیه ایران، شرکای تجاری اصلی ایران را تحت فشار قرار می‌دهد و چین، عراق، ترکیه، هند و امارات متحده عربی در معرض تحریم‌های ثانویه آمریکا قرار دارند.
ارتباط زمان‌های نامنظم شام با علائم افسردگی بیشتر در میان بزرگسالان ایرانی
سایت عصرایران

ارتباط زمان‌های نامنظم شام با علائم افسردگی بیشتر در میان بزرگسالان ایرانی

یک مطالعه جدید در بزرگسالان ایرانی نشان می‌دهد خوردن شام در زمان‌های بسیار متفاوت از یک روز تا روز دیگر ممکن است با سطوح بالاتر علائم افسردگی مرتبط باشد.
مقابله با نفوذ یا توسعه مظنونیت کیفری؟
خبرگزاری ایسنا

مقابله با نفوذ یا توسعه مظنونیت کیفری؟

«مسئله بنیادین در ارزیابی «طرح مقابله با نفوذ»، نه اصل مقابله با آن، بلکه کیفیت جرم‌انگاری و حدود اختیارات حاصل از طرح است. قانون کیفری باید به‌گونه‌ای نوشته شود که هم تهدید واقعی را هدف قرار دهد و هم برای شهروند روشن باشد که چه رفتاری ممنوع و مجرمانه است. هرچه عنوان مجرمانه حساس‌تر و مجازات آن سنگین‌تر …
۲ سال با وعده‌های فرهنگی پزشکیان، از «رفع فیلترینگ» تا توقف اجرای قانون حجاب
خبرگزاری ایسنا

۲ سال با وعده‌های فرهنگی پزشکیان، از «رفع فیلترینگ» تا توقف اجرای قانون حجاب

دو سال پس از آغاز کار دولت چهاردهم، وعده‌های فرهنگی و اجتماعی مسعود پزشکیان همچنان محل بحث و ارزیابی است؛ از وعده رفع فیلترینگ و بازنگری در سیاست‌های فضای مجازی تا توقف اجرای قانون حجاب، موضوعاتی که با وجود تلاش های دولت در مسیر اجرا با چالش‌ها و موانع متعددی روبه‌رو شده‌اند.
خبرگزاری ایسنا

راز بقایِ برد پیت در جشنواره سن سباستین

تعریف گسترده طیف اوتیسم؛ چالشی برای تشخیص و درمان
سایت سلامت نیوز

تعریف گسترده طیف اوتیسم؛ چالشی برای تشخیص و درمان

یک پژوهشگر برجسته اوتیسم، هشدار می‌دهد که تعریف گسترده امروزی از اوتیسم ممکن است به تشخیص‌های اشتباه و سردرگمی در درمان منجر شود.
    
پشت‌پرده‌ نوشابه‌های رژیمی؛ حقایقی که باید بدانید
خبرگزاری ایرنا

پشت‌پرده‌ نوشابه‌های رژیمی؛ حقایقی که باید بدانید

تهران- ایرنا- نوشابه‌های رژیمی به دلیل نداشتن قند و کالری، برای بسیاری از افراد گزینه‌ای سالم‌تر از نوشابه‌های معمولی به نظر می‌رسند اما این تصور همیشه با واقعیت‌های علمی همخوانی ندارد.
آیا محتوای پلتفرم‌های نمایش خانگی برای کودکان امن است
خبرگزاری ایرنا

آیا محتوای پلتفرم‌های نمایش خانگی برای کودکان امن است

تهران - ایرنا - کابوس‌های شبانه، اضطراب، الگوبرداری از ابرقهرمان‌های خیالی و فاصله گرفتن از واقعیت؛ این‌ها فقط بخشی از اثرات پنهان فیلم‌ها و سریال‌هایی است که کودکان هر روز در پلتفرم‌های نمایش خانگی تماشا می‌کنند. یک روانشناس کودک هشدار می‌دهد که والدین نباید صرفاً به برچسب‌های سنی و مجوزها اعتماد کنند.
وقتی طبیعت حساب و کتاب اقتصادی پیدا می‌کند/ ارزش واقعی خدمات اکوسیستمی چقدر است
خبرگزاری ایرنا

وقتی طبیعت حساب و کتاب اقتصادی پیدا می‌کند/ ارزش واقعی خدمات اکوسیستمی چقدر است

تهران - ایرنا - طبیعت هر روز خدماتی به انسان ارائه می‌دهد که بخش قابل توجهی از آنها در محاسبات اقتصادی دیده نمی‌شوند، از تصفیه آب و کنترل سیلاب گرفته تا جذب کربن، تولید غذا، گرده‌افشانی و حفظ تنوع زیستی. ارزش‌گذاری اقتصادی خدمات اکوسیستمی تلاش می‌کند ارزش این خدمات نامرئی را به زبان اعداد و اقتصاد ترجمه …
خبرگزاری ایرنا

جبلی: درباره ماندنم در صداوسیما تابع نظر رهبری خواهم بود

راهکارهای کاهش اثر تحریم‌؛ از بازارهای مرزی تا زیرساخت‌های مالی غیرآمریکایی
خبرگزاری ایرنا

راهکارهای کاهش اثر تحریم‌؛ از بازارهای مرزی تا زیرساخت‌های مالی غیرآمریکایی

تهران- ایرنا- یک کارشناس اقتصادی با اشاره به تصمیم وزارت خزانه داری آمریکا برای اعمال تحریم های جدید علیه ایران گفت: کاهش اثر تحریم‌ها با توسعه بازارهای مرزی و زیرساخت‌های مالی غیرآمریکایی امکان‌پذیر است.
از مرز خونین تا میز مذاکره؛ چین و هند فصل تازه روابط را می‌آزمایند
خبرگزاری ایرنا

از مرز خونین تا میز مذاکره؛ چین و هند فصل تازه روابط را می‌آزمایند

تهران - ایرنا - پس از سال‌ها تنش و درگیری مرزی میان چین و هند که در سال ۲۰۲۰ به کشته شدن نظامیان دو کشور انجامید، دو طرف بار دیگر در مسیر تنش‌زدایی و ترمیم روابط گام برداشته‌اند؛ روندی که با افزایش تماس‌های دیپلماتیک و تلاش پکن - دهلی برای گسترش همکاری‌ها، در آستانه اجلاس بریکس وارد مرحله تازه‌ای شده …
         
خبرگزاری ایرنا

هشدار پلیس فتا به مردم؛ مراقب کلاهبرداری با جعل صدای آشنایان باشید

روز موعود اقتصادی ترامپ؛ آیا ایران تسلیم می‌شود؟ | اکونومیست: ایران می‌تواند از تهدید ترامپ عبور کند
سایت جهان صنعت نیوز

روز موعود اقتصادی ترامپ؛ آیا ایران تسلیم می‌شود؟ | اکونومیست: ایران می‌تواند از تهدید ترامپ عبور کند

دولت آمریکا پس از ناکامی حملات نظامی و سپس مشوق‌های اقتصادی برای وادار کردن تهران به پذیرش توافق، اکنون راهبرد تازه‌ای را با عنوان «عملیات طرد اقتصادی» آغاز کرده است؛ برنامه‌ای که هدف آن قطع گسترده‌تر ارتباطات مالی و تجاری ایران با جهان است. با این حال، نشریه اکونومیست بر این باور است که موفقیت این سیاست …
         
پزشکیان در تقسیم‌بندی‌های کلاسیک اصلاح‌طلب اصولگرا نمی‌گنجد
خبرگزاری ایرنا

پزشکیان در تقسیم‌بندی‌های کلاسیک اصلاح‌طلب اصولگرا نمی‌گنجد

تهران- ایرنا- معاون رئیس‌جمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم با تاکید بر اینکه پزشکیان تنها براساس منافع ملی تصمیم می‌گیرد و منافع یک گروه و گعده خاص برایش مطرح نیست، گفت: دولتِ چهاردهم، «دولتِ ملت» است و رئیس جمهور تلاش می‌کند که رابطه دولت و ملت به مفهوم واقعی خود ترمیم شده و کشور از نگاه‌های …
پای یک شبکه در میان است
سایت هم میهن

پای یک شبکه در میان است

این کانال‌ها در قالب یک شبکه با نامی مشخص فعالیت می‌کنند و کانال‌های اصلی آن از تصاویر خصوصی دختران جوان و نوجوان به عنوان قلاب استفاده می‌کند؛ تصاویری که افراد عادی بدون اجازه می‌توانند برای ادمین ارسال کنند تا بدون پرداخت یا دریافت پول حداقل در شش کانال دیگر با همین هدف منتشر شود.
«لحظهٔ مونیخ» این جنگ!
سایت هم میهن

«لحظهٔ مونیخ» این جنگ!

اکنون هر دولت با یک انتخاب روبه‌روست. می‌تواند تبعیت کند، و در نتیجه در بُعد اقتصادی یک جنگ تجاوزکارانه شریک شود، به اقداماتی که پیش‌تر غیرقانونی تلقی شده‌اند مشروعیت ببخشد، بخشی از حاکمیت خود را واگذار کند و منتظر بماند تا نوبت خودش فرا برسد.
سایت هم میهن

تجربهٔ تلخ و شکست‌خورده!

سایت اقتصادنیوز

محدودیت جدید آمریکا برای ایرانی‌ها/ ارسال پول به خانواده‌ها در ایران غیر ممکن شد؟

خبرگزاری ایرنا

30هزار درخت در چیتگر چرا بریده شدند؟

سرمقاله آرمان امروز/  دولت فروتن | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله آرمان امروز/ دولت فروتن | آخرین خبر

آرمان امروز/ «دولت فروتن» عنوان سرمقاله در روزنامه آرمان امروز است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: نظریه “دولت فروتن” توسط “میشل کروزیه” جامعه شناس شهیر فرانسوی در کتاب ” دولت فروتن، دولت مدرن استراتژی هایی برای تغییری دیگر ؛ جستاری در فروتنی لویاتان” مطرح شده است. “هفته دولت” و تعمق در ویژگی
فاکتور پرهزینه جنگ ایران  به روایت «فارن پالیسی» | خاورمیانه و شرق آسیا دو نقطه آسیب‌پذیر در سیاست خارجی آمریکا هستند
سایت اقتصادنیوز

فاکتور پرهزینه جنگ ایران به روایت «فارن پالیسی» | خاورمیانه و شرق آسیا دو نقطه آسیب‌پذیر در سیاست خارجی آمریکا هستند

اقتصادنیوز: پیش از این آمریکا نتوانسته بود تا برای تقویت حضور خود در آسیا، از خاورمیانه فاصله بگیرد. اکنون نیز همزمان با دومین دوره ریاست جمهوری ترامپ، نه تنها این روند شدت نگرفته است، بلکه بحران جنگ ایران و تصمیم‌های غیرمنتظره درباره متحدان آسیایی، خاورمیانه و شرق آسیا را همزمان به دو نقطه آسیب‌پذیر …
چرا اسرائیل رفتار خود را با ترکیه تغییر داد؟!
سایت تابناک

چرا اسرائیل رفتار خود را با ترکیه تغییر داد؟!

ترکیه از سال ۲۰۰۶ میزبان رهبران حماس بوده و از این جنبش حمایت سیاسی و عملیاتی می‌کند. آنکارا همچنین با گسترش نفوذ سیاسی و نظامی خود در سوریه، به دنبال جایگزی...
سایت عصرایران

شلیک محافظ نتانیاهو به هدفی نامشخص

سایت تجارت نیوز

ویدئو | هزارتوی دارو و درمان، از افزایش قیمت تا نبود نظارت

سایت رکنا

پایان 80 روز اسارت یک گروگان از چنگال آدم ربایان

گرسنگان ترامپ
سایت جوان آنلاین

گرسنگان ترامپ

در حال حاضر تحت تاثیر افزایش تورم ناشی از افزایش قیمت سوخت و جنگ علیه ایران، نرخ ناامنی غذایی در آمریکای دوران ترامپ تشدید شده است.
سایت رکنا

فیلم ضجه های مادر پسر گمشده در رشت / امیرمهدی 14 ساله کجاست ؟! / کمکم کنید

از سیگنال‌های کلامی تا تغییر محاسبات راهبردی؛ آیا سناریوی «حمله پیش‌دستانه» روی میز است؟
سایت رویداد‌ ۲۴

از سیگنال‌های کلامی تا تغییر محاسبات راهبردی؛ آیا سناریوی «حمله پیش‌دستانه» روی میز است؟

هم‌زمانی تشدید فشار‌های اقتصادی آمریکا با تندتر شدن ادبیات برخی چهره‌های سیاسی در تهران، تصویری دوگانه از وضعیت کنونی ایران ساخته است؛ از یک سو میانجی‌ها برای باز نگه داشتن مسیر دیپلماسی در رفت‌وآمدند و از سوی دیگر، از «حمله پیش‌دستانه» و تغییر قواعد بازی سخن گفته می‌شود.
اظهارات جنجالی جبلی درباره کاهش مخاطب تلویزیون
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جنجالی جبلی درباره کاهش مخاطب تلویزیون

پیمان جبلی رئیس صداوسیما با اشاره به دوره پنج ساله خود از عملکردش در بحران ها و چالش ها دفاع کرد و این دوره را شبیه به هیچ دوره ای در تلویزیون ندانست.
سایت عصرایران

قبل از عاشق شدن بیاموز چگونه در برف بدوی، بدون اینکه ردپایی از خود بر جای بگذاری (+صدا)

سلامت را نمی‌توان از سیاست جدا کرد!
سایت سلامت نیوز

سلامت را نمی‌توان از سیاست جدا کرد!

سخنان اخیر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، در انجمن اسلامی جامعه پزشکی با انتقادهایی مواجه شده است؛ منتقدان می‌گویند وزیر باید به جای سیاست درباره دارو، پرستاران، بیمارستان‌ها و مشکلات نظام سلامت سخن بگوید. اما آیا می‌توان بحران‌های سلامت را از سیاست و تصمیم‌های کلان اقتصادی و اجتماعی جدا کرد؟
سایت اقتصاد ۲۴

عکسی از جنیفر لوپز در ۲۷ سالگی که قطعا متعجبتان می‌کند!

حقوق کارگران زیر ۱۰۰ دلار رسید؛ سقوط سنگین دستمزد واقعی کارگران در ۱۰ سال
سایت اقتصاد ۲۴

حقوق کارگران زیر ۱۰۰ دلار رسید؛ سقوط سنگین دستمزد واقعی کارگران در ۱۰ سال

در یک بازه زمانی ده ساله، پایه مزد کارگران مشمول قانون کار یا همان «دستمزد واقعی طبقه‌ی کارگر» از ۲۳۲ دلار به ۸۳ دلار تنزل یافته است؛ یعنی دستمزد واقعی کارگران ده سال پیش ۲.۷ برابر امروز بوده است.
بازار داغ مکمل بنزین و اکتان‌ بوستر؛ از ۳۰۰ هزار تا ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان/ هزینه اجباری رانندگان برای فرار از هزینه‌های بیشتر
سایت اقتصاد ۲۴

بازار داغ مکمل بنزین و اکتان‌ بوستر؛ از ۳۰۰ هزار تا ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان/ هزینه اجباری رانندگان برای فرار از هزینه‌های …

پایین بودن عدد اکتان بنزین معمولی نسبت به استاندارد موتور‌های حساس، خطر پدیده ضربه یا اصطلاحاً ناک، ذوب شدن پیستون و آسیب به سوپاپ‌ها را دوچندان کرده است. این موضوع صاحبان خودرو را ناچار می‌کند برای فرار از تعمیرات ده‌ها میلیون تومانی، در هر چند باک‌گیری دست‌ به‌ جیب شوند.
تنگه هرمز و بازی پرهزینه نفت/ چرا ادامه بحران می‌تواند علیه اقتصاد ایران تمام شود؟
سایت اقتصاد ۲۴

تنگه هرمز و بازی پرهزینه نفت/ چرا ادامه بحران می‌تواند علیه اقتصاد ایران تمام شود؟

اختلاف میان روایت واشنگتن و داده‌های تردد کشتی‌ها، پرسش‌های مهمی درباره وضعیت واقعی تجارت نفت و آینده تنگه هرمز ایجاد کرده است. اما برای ایران، مسئله فقط میزان نفت عبوری از هرمز نیست، زیرا تداوم اختلال در این مسیر می‌تواند به یک فشار فرسایشی بر درآمد‌های ارزی، تجارت خارجی و معیشت مردم تبدیل شود.
جراحی بزرگ دولت در شبکه بانکی؛ ناترازی درمان می‌شود یا جا به‌ جا؟!/ پایان دوران خلق پول برای پوشاندن زیان‌ها؟
سایت اقتصاد ۲۴

جراحی بزرگ دولت در شبکه بانکی؛ ناترازی درمان می‌شود یا جا به‌ جا؟!/ پایان دوران خلق پول برای پوشاندن زیان‌ها؟

پس از سال‌ها انباشت ناترازی و خلق پول بی‌ضابطه در شبکه بانکی، دولت سراغ جراحی بانک‌های مشکل‌دار رفته است؛ اقدامی که می‌تواند به مهار تورم کمک کند، اما به شرط آنکه هزینه زیان بانک‌های متخلف دوباره از جیب مردم پرداخت نشود.
سایت اقتصاد ۲۴

عکس/بختیار ایمانوردی در کنار مزار پدرش بیک ایمانوردی در آمریکا

سایت اقتصاد ۲۴

سردار آزمون دو برابر مهدی طارمی پول می‌گیرد!

ترافیک طرح‌های جنجالی توسط نمایندگان حداقلی/ طرح جنجالی حفره‌های امنیتی را می پوشاند؟/ جدال بی پایان بر سر طرح اصلاح قانون مهریه
سایت اقتصادنیوز

ترافیک طرح‌های جنجالی توسط نمایندگان حداقلی/ طرح جنجالی حفره‌های امنیتی را می پوشاند؟/ جدال بی پایان بر سر طرح اصلاح قانون …

اقتصادنیوز: یکشنبه ۲۵ مردادماه، نمایندگان مجلس به صورت وبیناری، کلیات طرحی را به تصویب رساندند که سنگ‌بنای آن را پس از جنگ ۱۲روزه آغاز کرده بودند.
تحلیل رضا نصری از طرح روز D اقتصادی آمریکا/ این دیگر صرفاً یک سیاست تحریمی نیست، آزمون وفاداری جهانی است/  کشورها یا باید تجارت خود با ایران را قطع کنند یا دلار را کنار بگذارند
سایت اقتصادنیوز

تحلیل رضا نصری از طرح روز D اقتصادی آمریکا/ این دیگر صرفاً یک سیاست تحریمی نیست، آزمون وفاداری جهانی است/ کشورها یا باید …

اقتصادنیوز: یک حقوقدان درباره طرح وزیر خزانه داری آمریکا علیه ایران نوشت: این دیگر صرفاً یک سیاست تحریمی نیست، بلکه «آزمون وفاداری جهانی» است که با استفاده از تسلط آمریکا بر دلار، به‌عنوان ارز ذخیره اصلی جهان، اجرا می‌شود. استفاده از نظام دلاری به این شکل، دلار را به ابزاری برای اجبار یک‌جانبه و تعرض …
فلاحت پیشه: تا چین وارد نشوند توافق ایران و آمریکا به نتیجه نمی‌رسد | بازگشت به تفاهم اسلام‌آباد دشوار است | عاصم منیر احتمالا حامل پیام‌ تهدیدآمیز بوده است
سایت اقتصادنیوز

فلاحت پیشه: تا چین وارد نشوند توافق ایران و آمریکا به نتیجه نمی‌رسد | بازگشت به تفاهم اسلام‌آباد دشوار است | عاصم منیر احتمالا …

اقتصادنیوز: فلاحت پیشه گفت: به طور طبیعی آمریکایی‌ها دنبال توافقی هستند که بخشی از امتیازهایی را که در توافق اسلام‌آباد به تهران دادند در توافق جدید ندهند.
وام یک میلیاردی مسکن به داد خانه‌اولی‌ها می‌رسد؟ / قسط ۲۰ میلیونی در برابر درآمد ۲۲ میلیونی / شکاف بزرگ بین وام و قیمت خانه
سایت اندیشه معاصر

وام یک میلیاردی مسکن به داد خانه‌اولی‌ها می‌رسد؟ / قسط ۲۰ میلیونی در برابر درآمد ۲۲ میلیونی / شکاف بزرگ بین وام و قیمت خانه

وام یک میلیارد تومانی مسکن برای کدام گروه از خانوارهای ایرانی واقعاً قابل استفاده است و قسط آن چه سهمی از درآمد ماهانه آنها را می‌بلعد؟
تاب‌آوری مردم ایران در نقطه «هشدار» | قرایی‌مقدم: سرمایه اجتماعی در معرض فرسایش است | معیشت مردم باید اولویت اصلی باشد
سایت اقتصادنیوز

تاب‌آوری مردم ایران در نقطه «هشدار» | قرایی‌مقدم: سرمایه اجتماعی در معرض فرسایش است | معیشت مردم باید اولویت اصلی باشد

اقتصادنیوز: امان‌الله قرایی‌مقدم، جامعه‌شناس، می‌گوید سرمایه اجتماعی ایران با وجود فشارهای اقتصادی هنوز پابرجاست، اما تداوم مشکلات معیشتی می‌تواند این سرمایه را به نقطه فرسایش برساند.
افسانه اوراسیا؛ چرا روسیه از توهمات امپراتوری رها نمی‌شود؟ | نزدیک‌ترین همتای تاریخی روسیه، آمریکاست نه ایران یا ترکیه!
سایت اقتصادنیوز

افسانه اوراسیا؛ چرا روسیه از توهمات امپراتوری رها نمی‌شود؟ | نزدیک‌ترین همتای تاریخی روسیه، آمریکاست نه ایران یا ترکیه!

اقتصادنیوز: از کنار هم گذاشتن این ویژگی‌ها، نتیجه‌ای شگفت به دست می‌آید: نزدیک‌ترین همتای تاریخی و معاصر روسیه، نه ترکیه است و نه ایران، بلکه آمریکا است. هر دو کشور قدرت‌هایی قاره‌ای با منابع عظیم، میراث گسترش سرزمینی و تصوری ویژه از نقش تاریخی خود هستند. همین مقایسه نشان می‌دهد تلاش برای تقلیل روسیه …
بیم و امید در میان محاصره - همدلی
روزنامه همدلی

بیم و امید در میان محاصره - همدلی

زهره قلیچی فعال رسانه آمریکا می‌گوید ایران را محاصره اقتصادی کرده است. این موضوع این روزها نقل مجالس است و هر جا باشی ردی از آن خواهی یافت اما جامعه‌ی ایرانی تجربه فراوانی در این زمینه دارد. واقعیت این است که وضعیت اقتصاد ایران در سال‌های اخیر تحت تأثیر جنگ اقتصادی قرار گرفته که [ ]
رکوردزنی «فقر مسکن» در کشور/ سبقت تاریخی موجوی «خانه‌ها» از تعداد «خانوارها»/ این پارادوکس چه پیامی دارد؟
سایت اقتصادنیوز

رکوردزنی «فقر مسکن» در کشور/ سبقت تاریخی موجوی «خانه‌ها» از تعداد «خانوارها»/ این پارادوکس چه پیامی دارد؟

اقتصادنیوز: تصویر فعلی از حجم عرضه و تقاضا در بازار مسکن می‌گوید، هم میزان عرضه به شکل بی‌سابقه از حجم تقاضا بیشتر است و هم برای اولین‌بار «مازاد خانوار ساکن» در واحدمسکونی از بین رفته است.