قیمت طلا امروز




 زندگینامه شهید رجایی

 سایت جماران / ۱ ساعت قبل

روایت رجایی از رجایی

بعضی ها به این دنیا می آیند که بذر خوبی و نیکی ها را بکارند تا دیگران درو کنند. اصلا همه وجودشان خیر است و برکت و رجایی یکی از آنها بود. روایت او از زندگی اش به همان سادگی زیستش است. ساده و بی تکلف.
 روایت رجایی از رجایی
این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.
به گزارش خبرنگار جماران، هشتم شهریور ماه سال 60 بود که نفوذ ضربه محکم بعدی اش را به نظام جمهوری اسلامی زد و در آن واحد هم رئیس جمهور و هم نخست وزیر را به شهادت رساند. دو بازویی که عمر ریاست شان به یک ماه هم نمی رسید. محمدعلی رجایی که پیش از این، پست نخست وزیری را عهده دار بود در معرفی خودش گفته است: 

من محمد علی رجایی در سال 1312 در قزوین در خانواده‌ ای مذهبی متولد شدم. پدرم شخصی پیشه‌ور بود و در بازار مغازه خرازی داشت. در چهار سالگی او را از دست دادم و مسئولیت اداره زندگی ما به عهده مادر و برادرم افتاد، برادرم در آن موقع 13 سال داشت.

من، طبق معمول به دبستان می‌ رفتم؛ درسم را ادامه داده تا موفق به اخذ مدرک ششم ابتدایی شدم. بعد از آن به کار در بازار پرداختم و شاگردی را از مغازه دائی‌ام که خرازی بود، شروع کردم. حدود 14 سال داشتم که قزوین را به قصد تهران ترک گفتم، در تهران، ابتدا در بازار آهن فروشان به شاگردی مشغول شدم و مدتی را هم به دستفروشی گذراندم. بعد از مدتی دستفروشی، رفتم به تیمچه "حاجب‌الدوله" چند جایی شاگردی کردم و مجددا به دستفروشی پرداختم که مصادف شد با دوران حکومت رزم‌آرا. روزی رزم‌آرا تصمیم گرفت که دستفروش های سبزه ‌میدان را جمع کند و این باعث شد که بساط کاسبی ما را هم جمع کردند. همان موقع نیروی هوایی با مدرک ابتدایی برای گروهبانی استخدام می‌کرد و من هم با مدرک ششم ابتدایی، برای گروهبانی، وارد نیروی هوایی شدم.

27 سال با آیت الله طالقانی

بعد از مدتی با فداییان اسلام همکاری می‌ کردم و در جلسات آنان شرکت داشتم. مصدق هم فعالیتش در همان موقع در اوج بود و ما جذب این شعار فداییان اسلام شدیم که می‌گفتند: "همه کار و همه چیز تنها برای خدا" و "اسلام برتر از همه چیز است و هیچ چیز برتر از اسلام نیست" و بالاخره اینکه "احکام اسلام باید مو به مو اجرا شود."

بعد از 4 سال اول نیروی هوایی که 28 مرداد اتفاق افتاد و من به همراه عده زیادی از افراد نیروی هوایی تصفیه شدیم و رفتیم به نیروی زمینی، در آن یک سال مبارزه، بچه‌هایی با ما تبعید شده بودند. برای این که برگردیم به نیروی هوایی، ارتش هم بعد از مدتی ناچار شد بگوید اگر نمی‌خواهید، استعفا بدهید و ما هم بهترین فرصت را دیدیم و استعفا کردیم. مساله‌ای که باید عرض کنم، این که به موازات این حرکت، از همان سالی که به نیروی هوایی آمدم، با آقای طالقانی آشنا شدم و تقریبا هر شب جمعه را در مسجد هدایت بودیم و هر روز جمعه ایشان یک جلسه داشتند. در خانی‌آباد، منزل یک نانوایی بود و ما هم در خدمتشان بودیم و می‌توانم بگویم حدود 27 سال از نظر مسائل مذهبی و طرز تفکر و غیره، تحت تعلیم مرحوم طالقانی بودم و فکر می‌ کنم از هر کسی به ایشان نزدیک‌تر بودم.

50 روز در زندان

مهندس بازرگان در ماه رمضان ما را دعوت کرد به افطار و نهضت آزادی ایران اعلام کرد که ما جزء نفرات اولی بودیم که در نهضت ثبت نام کردیم.

سپس کم‌کم به عنوان عضو نهضت آزادی در دبیرستان کمال مشغول تدریس بودم. در 11 اردیبهشت سال 1342 شناسایی شدم و به وسیله ساواک در قزوین دستگیر شدم و بعد از دستگیری منتقلم کردند به زندان و 15 خرداد 1342 را من در زندان قزوین بودم که عده‌ای هم با من در آنجا زندانی شدند. در رابطه با 15 خرداد؛ از جمله برادران، امانی بود. پنجاه روز آنجا زندان بودم تا اینکه به قید کفیل از زندان آزاد و بعد از محاکمه تبرئه شدم.

ستاد نماز جمعه

در سال 1346 با دوستانی که در زندان بودیم. من و آقای فارسی و آقای باهنر، سه نفری یک تیم شدیم و بقایای هیات موتلفه را اداره می‌کردیم.

بسیاری از این برادران که ستاد نماز جمعه را تشکیل می‌دهند آن موقع جزء سرشاخه‌های هیات موتلفه بودند که بنده ‌هم به نام مستعار امیدوار در آن جلسات شرکت داشتم. جلساتی داشتیم تا اینکه کم‌کم برادران از زندان بیرون آمدند. کم‌کم یک سازمان جدید به وجود آمد، برای این که یک پوشش اجتماعی داشته باشد و کار سیاسی هم بکند به نام بنیاد رفاه و تعاون اسلامی نامیده شد.

آقای فارسی رفت خارج؛ سر یک سال، قرار شد که من بروم کارهای آقای فارسی را ارزیابی کنم و اطلاعاتی بدهم و بگیرم و برگردم، پس مردادماه 1350 رفتم به خارج، اول پاریس بعد ترکیه، بعد سوریه؛ و آقای فارسی هم آمد سوریه و ما همدیگر را آنجا دیدیم.

شکنجه در زندان

با اکثر بنیانگذاران سازمان مجاهدین از دوره دانشگاه و بعدها هم در جلسات مسجد هدایت که پای تفسیر آقای طالقانی بودیم، آشنا شده بودم. در سال 47 یک بار سعید محسن برای عضوگیری به من مراجعه کرد، ولی به علت اختلافاتی که در برداشتمان نسبت به مبارزه داشتیم، من موافقت نکردم به عضویت این سازمان درآیم، منتهی شرعا تعهد کرده بودم که تماس را به هیچ‌کس نگویم. (شهید رجایی چون رابطه‌ای نزدیک با مبارزات اسلامی روحانیت داشت و به خصوص در جلسات شهید بهشتی شرکت می‌کرد و در رابطه با سازمان مجاهدین هم بود، در آذرماه 1353 دستگیر شد و زیر شکنجه قرار گرفت.)

ساواک خیلی انتظار داشت که از من اطلاعات زیادی به دست بیاورد. آن سال که من کمیته را می‌گذراندم، واقعا جهنمی بود که بیست روز تمام مرا می‌زدند و هیچ مساله‌ای را هم عنوان نمی‌کردند و فقط اظهار می‌کردند که "حرف بزن" یا اینکه روزها چندین ساعت سرم را به پنجه‌هایم به حالت رکوع می‌بستند و اظهار می‌کردند که درجا بزنم و اینکه صلیب می‌کشیدند و می‌بستند و آویزان می‌کردند تا اینکه صحبت کنم. ما هم روزها و شب ها کتک می‌خوردیم و 14 ماه این مسئله طول کشید.

یکی از روزهای ماه رمضان، درست نیمه ماه رمضان بود، تولد امام حسن (ع) من را یک روز ساعت 8 بردند تا ساعت یک بعدازظهر که هنگام برگرداندن حالم طوری بود که مرا کشان، کشان به سلولم آوردند. آن روز یکی از روزهای خیلی خوب زندگی من بود و خیلی خوشحال بودم که روزه هستم و شکنجه می‌شوم. یادم هست که در اتاق شکنجه یا در سلولم بیشتر اوقات آیه "یا منزل السکینه فی قلوب المومنین" را تکرار می‌کردم. وقتی شکنجه می‌شدم، مجبورم می‌کردند که بر روی پاهای تاول زده بدوم. آنجا قسمت هایی از دعا را که قوعلی خدمتک جوارحی ... این قسمت‌های دعا را تکرار می‌کردم.

اردیبهشت و خرداد 57 را به صورت تبعیدی در زندان عادی به سر می‌بردم (به جرم اقامه نماز جماعت) و آنجا هم برای ما یک کلاس بود و تجربیاتی هم در آنجا اندوختیم. در آبان 1357 روز عید غدیر در سایه مبارزات مردم مسلمان از زندان آزاد شدیم و به این ترتیب دوران بازداشتم را گذراندم.

پس از آزادی از زندان

بعد از آنکه از زندان بیرون آمدم، در تشکیلات انجمن اسلامی معلمان وارد شدم؛ با این تشکیلات کار می‌کردم تا پیروزی انقلاب. انقلاب که پیروز شد، من هم از همان ابتدا نزدیک به مرکز مبارزه، یعنی مدرسه رفاه و کمیته استقبال امام که در آنجا حضور داشتم و کم و بیش عهده‌دار مسئولیت‌هایی بودم و به عنوان یک خدمتگزار کوچک، حرکت کردم تا انقلاب پیروز شد و در آموزش و پرورش به عنوان مشاور وزیر آموزش و پرورش شروع به فعالیت کردم.

وزیر آموزش و پرورش که استعفا کرد، ابتدا به عنوان کفیل و بعد به عنوان وزیر آموزش و پرورش انتخاب شدم. مدت تقریبا یک سالی وزیر آموزش و پرورش بودم که نسبتا دوره خوبی بود و خوشحال و راضی بودم. نزدیکی‌های انتخابات بود که یک شب برادرمان هاشمی تلفن کرد و از من خواست که برای نمایندگی مجلس کاندیدا شوم. ولی من اظهار تمایل کردم که وزارت آموزش و پرورش را حفظ کنم. ایشان پیشنهاد کردند که "به مجلس بیایید و اگر امکان وزیر شدن نبود، لااقل بتوانید به عنوان نماینده خدمت کنید." حرف ایشان را پسندیدم و کاندیدای نمایندگی شدم و برای نمایندگی مجلس انتخاب شدم.

انتخاب به نخست‌وزیری

بعد از یکسری گفتگوهایی که اکثر هم‌میهنان عزیزم مطلع هستند، من به نخست‌وزیری رسیدم، نخست‌وزیری را به عنوان یک تکلیف شرعی انقلابی پذیرفتم و از صمیم قلب می‌گفتم که دارای یک کابینه 36 میلیونی هستم.

انتخاب به ریاست جمهوری را با آرا 13 میلیونی امت حزب الله و شهید داده، ادای تکلیف الهی و رسیدن به فوز عظیم در راه اسلام و خدمت به جمهوری اسلامی می‌دانستم ....

شهید محمدعلی رجایی در هشتم شهریور 1360 در حادثه انفجار دفتر نخست‌وزیری به همراه یار دیرینش محمدجواد باهنر شربت شهادت نوشید.

 منبع: سایت مرکز اسناد انقلاب اسلامی




یکشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۵ - 30 August 2026
سکوت وحید هاشمیان شکست: هر بازیکنی را خواستم، هیئت مدیره پرسپولیس گفت گران است/ در کدام فصل هفته هشتم کاپ قهرمانی داده‌اند؟
سایت تابناک

سکوت وحید هاشمیان شکست: هر بازیکنی را خواستم، هیئت مدیره پرسپولیس گفت گران است/ در کدام فصل هفته هشتم کاپ قهرمانی داده‌اند؟

وحید هاشمیان، سرمربی فصل گذشته پرسپولیس که پیش از شکل‌گیری کامل تیمش و هماهنگی لازم، از هدایت این تیم برکنار شد، در گفت‌وگو با تابناک سکوت خود را شکسته و درب...
ترامپ در بن بست کامل | فاینشنال تایمز |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

ترامپ در بن بست کامل | فاینشنال تایمز | انصاف نیوز

ترجمه از سید سراج میردامادی
چرا رئیس جمهور چین بعد از ۱۰ سال به مصر سفر می‌کند؟
سایت تابناک

چرا رئیس جمهور چین بعد از ۱۰ سال به مصر سفر می‌کند؟

شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، برای اولین بار پس از بیش از یک دهه به مصر سفر خواهد کرد.
به نام ایران به کام اسرائیل برای انتقام از مصر
سایت اسپوتنیک

به نام ایران به کام اسرائیل برای انتقام از مصر

اخیرا خزانه داری آمریکا پنج شعبه بانک مصر در دبی را به بهانه شکستن تحریم های ایران تهدید به تحریم کردن و قطع ارتباط اش با سیستم دلار کرده.
واکنش بازار به حرف‌های پزشکیان چه بود؟/ بازار خودرو در دوراهی گرانی و بی‌خریدار ماندن
سایت اقتصادنیوز

واکنش بازار به حرف‌های پزشکیان چه بود؟/ بازار خودرو در دوراهی گرانی و بی‌خریدار ماندن

اقتصادنیوز: دلار پس از صحبت‌های شب گذشته مسعود پزشکیان افزایشی شد و به محدوده ۲۰۵ هزار تومان رسید، اما بازار خودرو هنوز واکنش یکدستی به این سیگنال نشان نداده است. قیمت‌ها نوسانی و بی‌رمق‌اند و بازار همچنان برای افزایش مقاومت می‌کند.
سایت اکوایران

چه کسی ترمز طلا را کشید؟

سایت تابناک

انفجار مرگبار یک کارگاه در بزرگراه آزادگان

جایگاه ایران در نظم نوظهور خاورمیانه پس از جنگ چیست؟
سایت افکارنیوز

جایگاه ایران در نظم نوظهور خاورمیانه پس از جنگ چیست؟

یکپارچگی منطقه‌ای ایران به این بستگی دارد که همسایگان تا چه حد روابط امنیتی و اقتصادی خود را عمیق‌تر کنند و چقدر از نفوذ تهران را بپذیرند.
بانک‌ مرکزی مستقل  چیست؟
روزنامه دنیای اقتصاد

بانک‌ مرکزی مستقل چیست؟

استقلال بانک مرکزی پای ثابت سیاستگذاری پولی مناسب است. یک مطالعه اقتصادی نشان می‌دهد که استقلال بانک مرکزی را می‌توان به سه نوع «هدف‌گذاری»، «سیاسی» و «ابزاری» تقسیم کرد و تنها استقلال ابزاری آن حائز اهمیت است.
پرستارنماها را بشناسید
روزنامه هفت صبح

پرستارنماها را بشناسید

احمد نجاتیان، رئیس سازمان نظام پرستاری کشور از گزارش حضور افراد فاقد تحصیلات پرستاری در بیمارستان‌های غیردولتی خبر می‌دهد
راه بازگشت جنگل به جلگه‌های گیلان
روزنامه هفت صبح

راه بازگشت جنگل به جلگه‌های گیلان

کاشت گونه‌های سریع‌الرشد در اراضی جنگلی جلگه‌ای که میل به تصرف آنها از سوی جامعه محلی بسیار زیاد است، راهکاری بود که چهار دهه قبل در بسیاری از اراضی جنگلی جلگه‌ای گیلان که به دلیل حذف درختان تبدیل به تمشک‌زار شده بودند، از سوی کارشناسان منابع طبیعی در پیش گرفته شد تا با استقرار گونه‌های بومی اصلی جنگل …
نامجو برگشت که بماند یا بخواند؟
روزنامه هفت صبح

نامجو برگشت که بماند یا بخواند؟

بازگشت محسن نامجو یک موضوع قدیمی را مطرح کرده است، آیا خواننده‌های مهاجر می‌توانند به ایران برگردند و فعالیت حرفه‌ای داشته باشند؟
         
تغییر غیرمنتظره در ریاست صندوق توسعه ملی | تغییر رئیس به معنی تغییر رویکرد است؟ | مأموریت رئیس جدید چیست و چه کاری باید انجام دهد؟
سایت اقتصادنیوز

تغییر غیرمنتظره در ریاست صندوق توسعه ملی | تغییر رئیس به معنی تغییر رویکرد است؟ | مأموریت رئیس جدید چیست و چه کاری باید انجام …

اقتصادنیوز: صندوق توسعه ملی قرار است چه نسبتی با دولت و به‌ویژه صنعت نفت داشته باشد؟ پاسخ به این پرسش تعیین می‌کند، تغییر غضنفری با غریب‌پور صرفاً تغییر مدیر بوده یا نشانه تغییر رویکرد صندوق است.
راز بیکاری ۵.۲ درصدی چین | پکن چگونه با بیکاری جوانان و کارگران برخورد می‌کند؟ | آمارهای اقتصادی چین قابل اعتماد است؟
سایت اقتصادنیوز

راز بیکاری ۵.۲ درصدی چین | پکن چگونه با بیکاری جوانان و کارگران برخورد می‌کند؟ | آمارهای اقتصادی چین قابل اعتماد است؟

اقتصادنیوز: از سال ۲۰۱۸، چین انتشار شاخص ماهانهٔ جدیدی برای بیکاری شهری را آغاز کرد که مانند آمار مشابه در سایر نقاط جهان، بر پایهٔ سرشماری‌ها صورت می‌گرفت. اما بر خلاف آمار سایر کشورها، شاخص چین به شکلی خیره‌کننده باثبات باقی مانده است.
آیا چین به نفع ایران وارد جنگ می شود؟ درس های توسعه ای پینگ برای تهران/ وقتی پکن سیاست خارجی خادم توسعه داخلی می‌شود!
سایت خبرآنلاین

آیا چین به نفع ایران وارد جنگ می شود؟ درس های توسعه ای پینگ برای تهران/ وقتی پکن سیاست خارجی خادم توسعه داخلی می‌شود!

سایت اکوایران

رکوردشکنی تورم تا کجا ادامه دارد؟

وقتی تاب و سرسره کافی نیست؛ پارک‌های تهران چقدر برای بازی کودکان مناسب‌اند؟
سایت اکوایران

وقتی تاب و سرسره کافی نیست؛ پارک‌های تهران چقدر برای بازی کودکان مناسب‌اند؟

یک پژوهشدرباره کیفیت فضاهای بازی کودکان در پارک‌های لاله، گفت‌وگو، قیطریه، نیاوران، ملت و ساعی نشان می‌دهد که بسیاری از زمین‌های بازی پایتخت با نیازهای رشدی کودکان فاصله دارند. کمبود تنوع در تجهیزات، ضعف ارتباط با طبیعت، محدود بودن امکانات بازی‌های گروهی، مشکلات ایمنی و کیفیت پایین طراحی فضایی از مهم‌ترین …
شش خورشیدگرفتگی و ماه‌گرفتگی که بر تاریخ تأثیر گذاشتند
سایت خبرآنلاین

شش خورشیدگرفتگی و ماه‌گرفتگی که بر تاریخ تأثیر گذاشتند

این رویدادهای آسمانی، چه خورشیدگرفتگی و چه ماه‌گرفتگی، در طول تاریخ الهام‌بخش ترس و هراس بوده‌اند، به کمک ارتش‌ها آمده‌اند و حتی در تأیید برخی از نظریه‌های پیشگامانه علمی نقش داشته‌اند.
توضیح ندهید، دفاع نکنید!؛ چگونگی خروج از چرخه باطل گفت وگو با خودشیفته ها/ الگوی DARVO شما را از شاکی به متهم تبدیل می‌کند
سایت خبرآنلاین

توضیح ندهید، دفاع نکنید!؛ چگونگی خروج از چرخه باطل گفت وگو با خودشیفته ها/ الگوی DARVO شما را از شاکی به متهم تبدیل می‌کند

با این واقعیت کنار بیایید که در طول رابطه با یک فرد خودشیفته، زمانی که او تلاش می‌کند شما را مقصر جلوه دهد، احتمالاً نیت و رفتار شما به اشتباه تعبیر خواهد شد. او می‌گوید: «این کاملاً طبیعی است که بخواهید زمانی که از شما تصویر اشتباهی ارائه می‌شود موضوع را شفاف کنید. اما می‌توانید با توضیح ندادن و دفاع …
مدیریت خشم؛ چگونه بدون سرکوب احساسات، واکنش سالم‌تری داشته باشیم؟
سایت خبرآنلاین

مدیریت خشم؛ چگونه بدون سرکوب احساسات، واکنش سالم‌تری داشته باشیم؟

خشم یکی از هیجان‌های طبیعی انسان است؛ اما میان احساس خشم و رفتاری که پس از آن انجام می‌دهیم، فاصله‌ای وجود دارد که می‌توان آن را مدیریت کرد.
از قرارداد ترامپ برای سلطه بر نفت ونزوئلا چه می‌دانیم؟ / امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید
سایت خبرآنلاین

از قرارداد ترامپ برای سلطه بر نفت ونزوئلا چه می‌دانیم؟ / امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی …

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از دست‌یابی به توافقی گسترده با حکومت جدید ونزوئلا خبر داده است که در صورت اجرا، به ایالات متحده اجازه می‌دهد به حجم عظیمی از ذخایر نفت دست‌نخورده این کشور به قیمت تمام‌شده دسترسی پیدا کند.
سایت خبرآنلاین

شباهت «مهدی طولانی» مجرم به بهرام افشاری/ چون قدم بلند است و لاغرم، جامپ می‌کردم/ شیشه می‌کشم گاهی هم گل

سایت خبرآنلاین

روایت جدید رحیم‌پور ازغدی از همسر رهبر شهید؛ زمان جنگ لباس‌های مجروحین را می شستند/ به مجلس خبرگان نامه نوشته بودند که همسر …

چه کسی جرأت عبور از دیوار چین را دارد؟
سایت فرارو

چه کسی جرأت عبور از دیوار چین را دارد؟

دولت ترامپ پس از ناکامی حملات نظامی و مذاکرات برای تحمیل خواسته‌های خود به ایران، بار دیگر به فشار اقتصادی حداکثری روی آورده و آن را «روز دی اقتصادی» نامیده است. اما موفقیت این راهبرد به چین، بزرگ‌ترین شریک تجاری و خریدار نفت ایران گره خورده است. مشکل واشنگتن این است که فشار واقعی بر تهران مستلزم رویارویی …
         
اعترافات یک رئیس‌جمهور: پشت پرده برنج 500 تومانی، جهش دلار و ناترازی‌های انرژی
سایت فرارو

اعترافات یک رئیس‌جمهور: پشت پرده برنج 500 تومانی، جهش دلار و ناترازی‌های انرژی

مشکلات ناشی از سه‌گانه جنگ، تحریم و محاصره برای کشور، موضوعی بود که می‌شد رد پررنگ آن را در بخش‌های مختلف مصاحبه پزشکیان جست‌وجو کرد. رئیس‌جمهور در این مصاحبه به‌صورت تمام‌قد از آنچه با عنوان تفاهم اسلام‌آباد شناخته می‌شود، دفاع و چند بار درباره آن صحبت کرد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| ‏ویدئوی جدید وحشتناک از ورود سیل در نپال

وال استریت ژورنال: هیچ نشانه‌ای در دبی از «روز دی اقتصادی» ترامپ علیه تهران نیست
سایت رویداد‌ ۲۴

وال استریت ژورنال: هیچ نشانه‌ای در دبی از «روز دی اقتصادی» ترامپ علیه تهران نیست

فعالیت‌های تجاری و بانکی ایران در دبی، با وجود هشدارهای آمریکا و اعلام پایان روابط، همچنان به‌طور علنی ادامه دارد.
سایت فرارو

راز گوشه‌گیری بارون ترامپ پس از تهدید به ترور

کلید واقعی شادکامی
سایت فرارو

کلید واقعی شادکامی

برخلاف تصورات رایج، «ساده‌زیستی داوطلبانه» و کاهش مصرف‌گرایی، بیش از ثروت مادی باعث تقویت پیوندهای اجتماعی و افزایش سطح خوشبختی واقعی در زندگی می‌شود.
5 قدم تا پایان دلخوری و رنجش در زندگی مشترک
سایت فرارو

5 قدم تا پایان دلخوری و رنجش در زندگی مشترک

دلخوری در زندگی مشترک اجتناب‌ناپذیر است، اما تغییر برخی از رفتارها و شناخت بهتر خود و شریک عاطفی می‌تواند مانع تبدیل دلخوری‌های مقطعی به نارضایتی مزمن شود.
سایت فرارو

افت فشار بعد از بردن ملوان؛ تارتار زیر سرم!

سایت عصرایران

نتیجه تلخ خودخواهی ایرج قادری و اشتباه مهلک فردین؛ ستاره زن سینمای ایران تقریبا کور شد (+صدا)

سایت عصرایران

آذر منصوری: پزشکیان گفته نه تنها استعفا نمی‌دهم بلکه برای انتخابات ریاست‌جمهوری بعدی هم هستم

سایت روزنو

حسن روحانی: رهبری بار‌ها نگذاشتند جنگ شود

سایت عصرایران

شهره سلطانی: چند ساعت بعد از عقد پشیمان شدم!

لاوان؛ ناوی که از دل جنگ به ساحل هند رسید - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

لاوان؛ ناوی که از دل جنگ به ساحل هند رسید - مردم سالاری آنلاین

لاوان در میانه جنگ ۴۰ روزه راهی هند شد؛ حمله به دنا، ماه‌ها دوری و بازگشت سه ملوان، پایان این مأموریت شد.
بنزین ۱۰ هزار تومانی؛ آغاز اصلاح مصرف یا نرخ‌بازی تازه‌!
سایت تابناک

بنزین ۱۰ هزار تومانی؛ آغاز اصلاح مصرف یا نرخ‌بازی تازه‌!

بنزین ۱۰ هزار تومانی هنوز روی تابلوی همه جایگاه‌ها ننشسته، اما یک جمله رئیس‌جمهور کافی بود تا دوباره بنزین به یکی از داغ‌ترین بحث‌های اقتصادی کشور تبدیل شود.
سایت اعتماد آنلاین

ببینید | لحظات اولیه حمله به انبارهای نفت تهران در جنگ ۴۰ روزه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| افراد ۴۰ سال به بالا مراقب این سرطان بدون علامت باشند

جزئیات طرح تازه نظام‌بخشی فضای مجازی؛ دیوار‌های اینترنت بلندتر می‌شوند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

جزئیات طرح تازه نظام‌بخشی فضای مجازی؛ دیوار‌های اینترنت بلندتر می‌شوند؟

پیش‌نویس تازه «طرح نظام‌بخشی فضای مجازی» از یک سو از «حق دسترسی» و «بی‌طرفی شبکه» سخن می‌گوید و از سوی دیگر اختیارات گسترده‌ای برای تنظیم‌گران در نظر گرفته است؛ از مطالبه اطلاعات و محدودیت فعالیت تا جریمه ۱۰ درصدی درآمد و لغو مجوز. حالا پرسش این است که این طرح قرار است اینترنت ایران را منظم‌تر کند یا …
سایت اکوایران

سقوط آزاد قدرت خرید؛ حداقل دستمزد ایرانی‌ها چند دلار شد؟

سیاست بی‌طرفی ترکمنستان در قبال جنگ ایران | اگر جنگ و تحریم به دریای خزر کشیده شود...
سایت اقتصادنیوز

سیاست بی‌طرفی ترکمنستان در قبال جنگ ایران | اگر جنگ و تحریم به دریای خزر کشیده شود...

اقتصادنیوز: سیاست بی‌طرفی عشق‌آباد تاکنون موفق بوده، اما اگر جنگ طولانی‌تر شود و تحریم‌ها به تجارت در دریای خزر نیز کشیده شود، ترکمنستان برای نخستین بار با آزمونی روبه‌رو می‌شود که شاید حفظ تعادل میان تهران و واشنگتن را بسیار دشوارتر از گذشته کند.
سبک جدید زندگی کانادایی ها؛ پرهیز از هرآنچه که آمریکایی است
سایت عصرایران

سبک جدید زندگی کانادایی ها؛ پرهیز از هرآنچه که آمریکایی است

اجتناب از کالاها و خدمات آمریکایی - از فناوری گرفته تا نوشیدنی های الکلی و سفر هوایی – بسیاری از کانادایی ها را مجبور به یافتن راه جدیدی برای زندگی کرده است.
اهمیت بازگشت نامجو برای نسل زد کجاست؟
سایت عصرایران

اهمیت بازگشت نامجو برای نسل زد کجاست؟

بازگشت نامجو از این منظر می‌تواند نشانه‌ای از همین ظرفیت برای پذیرش تفاوت باشد. جامعه ایران مجموعه‌ای یکدست نیست و نمی‌توان «ایرانی بودن» را در یک سبک زندگی،...
بنزین ۱۰ هزار تومانی؛ نسخه ناترازی یا جرقه گرانی؟ / زندیان: بنزین را نمی‌توان فقط با یک عدد سنجید
سایت تابناک

بنزین ۱۰ هزار تومانی؛ نسخه ناترازی یا جرقه گرانی؟ / زندیان: بنزین را نمی‌توان فقط با یک عدد سنجید

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با هشدار نسبت به تبعات افزایش قیمت بنزین گفت: بنزین یک کالای استراتژیک است و قیمت آن فقط به هزینه سوخت محدود نمی‌شود؛ افزایش نرخ آن...
         
وقتی قربانی از گور برمی‌خیزد؛ چرخه خشونت و سقوط ساختارها در تله «بلاگردان» / مشکل تویی، از میان برخیز! خودقربانی‌گری حاکمیت تنها راه نجات از فروپاشی
سایت خبرآنلاین

وقتی قربانی از گور برمی‌خیزد؛ چرخه خشونت و سقوط ساختارها در تله «بلاگردان» / مشکل تویی، از میان برخیز! خودقربانی‌گری حاکمیت …

این قربانی‌کردن «خود»، ضرورتا به «محو فیزیکی یک بدن» دلالت نمی‌دهد، بلکه گستره‌ی فراخ عصبیت‌ها، دیدگشت‌ها، نگاه‌ها و احساس‌ها، کردارها و رفتارها، منش‌ها و روش‌ها، تصمیم‌ها و تدبیرها، تاکتیک‌ها و استراتژی‌ها، و... را شامل می‌شود. تا زمانی‌که اصحاب قدرت و حکومت در یک جامعه یک رگ‌شان هوشیار نگردد که مشکل …
تجارت به مثابه ابزار امنیتی / معمای شبکه‌سازی اقتصادی در خلیج فارس؛ آیا ادغام اقتصادی مانع جنگ می‌شود؟
سایت خبرآنلاین

تجارت به مثابه ابزار امنیتی / معمای شبکه‌سازی اقتصادی در خلیج فارس؛ آیا ادغام اقتصادی مانع جنگ می‌شود؟

اگر دولت الف و دولت ب هیچ رابطه اقتصادی مهمی با یکدیگر نداشته باشند، قطع رابطه یا حتی درگیری نظامی ممکن است هزینه اقتصادی محدودی برای تصمیم‌گیرنده ایجاد کند. اما اگر شبکه‌ای از قراردادهای انرژی، سرمایه‌گذاری مشترک، خطوط انتقال، بنادر، بانک‌ها، شرکت‌های زنجیره تأمین، بازارهای مشترک و منافع بخش خصوصی شکل …
خبرگزاری ایرنا

فیلم| مجموعه شاه ولی تفت یزد، نماد معماری اصیل ایرانی

وقتی منابع سلامت از هزینه‌ها جا می‌ماند/نسخه نجات‌بخش چیست
خبرگزاری ایرنا

وقتی منابع سلامت از هزینه‌ها جا می‌ماند/نسخه نجات‌بخش چیست

تهران- ایرنا- رشد فزاینده هزینه‌های سلامت در کنار منابع مالی ناکافی، نظام درمان کشور را با تنگنای جدی مواجه کرده است؛ وضعیتی که افزایش بدهی بیمه‌ها و فشار بر پرداخت از جیب مردم را به دنبال داشته و ضرورت اصلاح شیوه تامین و مدیریت منابع سلامت را دوچندان کرده است.
خبرگزاری ایرنا

گران‌فروشی زیر تیغ بازرسی‌ میدانی

سفر میانجی‌ها به تهران، گره در واشنگتن؛ مانع اصلی بازگشت به دیپلماسی چیست؟
خبرگزاری ایرنا

سفر میانجی‌ها به تهران، گره در واشنگتن؛ مانع اصلی بازگشت به دیپلماسی چیست؟

تهران-ایرنا- هفته گذشته تهران میزبان سه مقام ارشد کشورهای منطقه بود که همگی در چارچوب رایزنی‌ها برای کاهش تنش در منطقه و تلاش‌ها برای میانجی‌گری میان ایران و آمریکا به تهران سفر کرده‌بودند. هدف از این سفرها تلاش برای کاهش تنش در منطقه و مساعی جمیله برای بازگشتن به مسیر دیپلماسی برای پایان جنگ در منطقه …
سایت رویداد‌ ۲۴

تغییر چهره شوکه‌کننده امیر جدیدی

از اعتراض به بلیت ۱۰۰ هزار تومانی «عاشقانه‌های ناآرام» در سال ۱۳۹۴ تا بلیت میلیونی «آرش» در سال ۱۴۰۵/ نبود شورای صنفی و چرخش در بر همان پاشنه
سایت خبرآنلاین

از اعتراض به بلیت ۱۰۰ هزار تومانی «عاشقانه‌های ناآرام» در سال ۱۳۹۴ تا بلیت میلیونی «آرش» در سال ۱۴۰۵/ نبود شورای صنفی و چرخش …

نقاط عطف شکسته‌شدن سقف بهای بلیت تئاتر از ۱۳۹۴ به این سو متعدد و صحبت از «ضرورت تشکیل شورای صنفی برای تعیین بهای بلیت آثار نمایشی» تنها به سال ۱۳۹۷ در دوران مدیریت شهرام کرمی، مدیرکل وقت هنرهای نمایشی محدود است. چنین شورایی اما در غیاب آیین‌نامه‌های لازم در حوزه تئاتر، آیین‌نامه‌ای مانند «ایجاد، ساماندهی …
رکوردشکنی هم‌زمان دلار، طلا و سکه؛ بانک مرکزی می‌تواند ترمز گرانی را بکشد؟
سایت رویداد‌ ۲۴

رکوردشکنی هم‌زمان دلار، طلا و سکه؛ بانک مرکزی می‌تواند ترمز گرانی را بکشد؟

دلار از مرز ۲۰۳ هزار تومان عبور کرد، طلای ۱۸ عیار به بالای ۲۱.۸ میلیون تومان رسید و سکه امامی در محدوده ۲۱۷ میلیون تومان معامله شد؛ جهشی که در کنار تورم و نااطمینانی سیاسی، با سیگنال‌های تازه درباره قیمت بنزین و تشدید انتظارات تورمی نیز همراه شده است.
بازگشت محسن نامجو و فهرست ۱۰۰ چهره ایرانی خارج از کشور
روزنامه هفت صبح

بازگشت محسن نامجو و فهرست ۱۰۰ چهره ایرانی خارج از کشور

بازگشت محسن نامجو یک موضوع قدیمی را مطرح کرده است؛ آیا خواننده‌های مهاجر می‌توانند به ایران برگردند و فعالیت حرفه‌ای داشته باشند؟
رسانه از حاشیه به متن حکمرانی آمد
سایت ایران آنلاین

رسانه از حاشیه به متن حکمرانی آمد

هفته دولت فرصتی برای مرور کارنامه قوه مجریه است؛ اما درباره حوزه رسانه، ارزیابی عملکرد را نمی‌توان فقط با تعداد نشست‌ها، مجوزها یا برنامه‌های اجرایی سنجید. پرسش مهم‌تر این است که در دو سال گذشته چه تغییری در نگاه سیاست‌گذار به رسانه ایجاد شده و رسانه چه جایگاهی در منظومه حکمرانی کشور به دست آورده است؟
پنج پرونده‌ای که هیچ‌وقت در ایران بسته نمی‌شوند
سایت رویداد‌ ۲۴

پنج پرونده‌ای که هیچ‌وقت در ایران بسته نمی‌شوند

شاید روزی برسد که دیگر هیچ‌کدام از این تیترها خبر نباشند؛ آزادراهی که تمام شده، ورزشگاهی که آماده شده، تصمیمی که گرفته شده، خواننده‌ای که آمده یا توافقی که به نتیجه رسیده است.
وون کره شمالی بی‌اعتبار شد؛ روستاییان به دلار و یوان پناه بردند
سایت عصرایران

وون کره شمالی بی‌اعتبار شد؛ روستاییان به دلار و یوان پناه بردند

بیشتر خانوارهای مناطق کشاورزی تنها از طریق کشاورزی امرار معاش می‌کنند و پول نقد اضافی برای تبدیل به ارز خارجی ندارند. بنابراین، آنها بیش از دیگران در معرض تأ...
سایت عصرایران

وقتی آزمون خوش‌نویسی در ۶ ماه ۱۶۷ درصد گران می‌شود

کیومرث صابری؛ چگونه «گل‌آقا» و بعد «گل‌آقای ملت ایران» شد؟
سایت عصرایران

کیومرث صابری؛ چگونه «گل‌آقا» و بعد «گل‌آقای ملت ایران» شد؟

در آستانۀ دوم خرداد 1376 این شایعه به شکلی بسیار گسترده پیچید که گل‌آقا نوشته بنویسید خاتمی بخوانید ناطق یعنی قرار نیست آرا درست شمرده شود حال آ‌ن که چنین...