VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ -
9 February 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
علم قضاوت
۱۴۰۳/۱۰/۲۴
/ سایت خط سلامت
در علم روانشناسی چه تفاوتی بین پذیرش و تحمل مشکلات وجود دارد؟
خط سلامت: پذیرش در علم روانشناسی به معنای همزیستی آگاهانه با احساسات و شرایط، بدون قضاوت یا مقاومت است و تأثیر شگفتانگیزی بر سلامت روان دارد.
روانشناسی
سلامت روانی
روانشناسی
سلامت روانی
پذیرش
۱۴۰۳/۰۹/۳۰
/ سایت جماران
سلیمی نمین: علم الهدی براساس محیط بسته اطرافش در مورد جامعه قضاوت میکند/ ما در همه موارد باید از سیاسی کردن مسائل پرهیز کنیم
عباس سلیمی نمین فعال سیاسی اصولگرا گفت: یکی از وظایف ائمه جمعه این است که چتری برای همه گرایش های فکری باشند، یعنی همه گرایش های فکری را پوشش دهند، اما متاسفانه تعدادی از ائمه جمعه به ویژه آقای علم الهدی خودشان را در محیط های خیلی بسته ای قرار دادند و براساس اطرافیان خودشان، قضاوت می کنند که به نظر من …
عباس سلیمی نمین
ائمه جمعه
عباس سلیمی نمین
ائمه جمعه
قانون حجاب
احمد علم الهدی
۱۴۰۳/۰۹/۲۷
/ سایت انصاف نیوز
آقای علمالهدی! از محیط بسته اطراف خود قضاوت نکنید | انصاف نیوز
خبرآنلاین: فعال سیاسی اصولگرا گفت: یکی از وظایف ائمه جمعه این است که چتری برای همه گرایش های فکری باشند، یعنی همه گرایش های فکری را پوشش دهند، اما متاسفانه تعدادی از ائمه جمعه به ویژه آقای علم الهدی خودشان را در محیط های خیلی بسته ای قرار دادند. عباس سلیمی نمین، فعال سیاسی اصولگرا
علم الهدی
علم الهدی
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
/ روزنامه توسعه ایرانی
علمالهدی براساس محیط بسته اطرافش در مورد جامعه قضاوت میکند
یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: یکی از وظایف ائمه جمعه این است که چتری برای همه گرایش های فکری باشند، یعنی همه گرایش های فکری را پوشش دهند، اما متاسفانه
انرژی
پوشش
انرژی
پوشش
جامعه
دولت
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
/ سایت اصلاحات نیوز
آقای علمالهدی! از محیط بسته اطراف خود جامعه را قضاوت نکنید، نظرات مختلف را هم دریابید
فعال سیاسی اصولگرا گفت: یکی از وظایف ائمه جمعه این است که چتری برای همه گرایش های فکری باشند، یعنی همه گرایش های فکری را پوشش دهند، اما متاسفانه تعدادی از ائمه جمعه به ویژه آقای علم الهدی خودشان را در محیط های خیلی بسته ای قرار دادند.
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
/ سایت مدارا
سلیمینمین : علمالهدی براساس محیط بسته اطرافش در مورد جامعه قضاوت میکند - پایگاه خبری مدارا
به گزارش سایت خبری مدارا: خبرآنلاین: فعال سیاسی اصولگرا گفت: یکی از وظایف ائمه جمعه این است که چتری برای همه گرایش های فکری باشند، یعنی همه گرایش های فکری را
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
/ سایت خبرفوری
علم الهدی براساس محیط بسته اطرافش در مورد جامعه قضاوت می کند/ همه ائمه جمعه درباره اجرای قانون حجاب نظر واحدی ندارند
فعال سیاسی اصولگرا گفت: یکی از وظایف ائمه جمعه این است که چتری برای همه گرایش های فکری باشند، یعنی همه گرایش های فکری را پوشش دهند، اما متاسفانه تعدادی از ائمه جمعه به ویژه آقای علم الهدی خودشان را در محیط های خیلی بسته ای قرار دادند و براساس اطرافیان خودشان، قضاوت می کنند.
عباس سلیمی نمین
احمد علم الهدی
عباس سلیمی نمین
احمد علم الهدی
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
/ سایت نامه نیوز
انتقاد سلیمی نمین از علم الهدی
سلیمی نمین گفت: یکی از وظایف ائمه جمعه این است که چتری برای همه گرایش های فکری باشند، یعنی همه گرایش های فکری را پوشش دهند، اما متاسفانه تعدادی از ائمه جمعه به ویژه آقای علم الهدی خودشان را در محیط های خیلی بسته ای قرار دادند و براساس اطرافیان خودشان، قضاوت می کنند.
علم الهدی
سلیمی نمین
علم الهدی
سلیمی نمین
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت مدارا
سلیمینمین: قالیباف ابلاغ قانون حجاب را به تعویق میاندازد/ علمالهدی براساس نظر اطرافیان خودش در مورد جامعه قضاوت میکند - پایگاه خبری مدارا
به گزارش سایت خبری مدارا: خبرآنلاین نوشت: تاکید محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی بر ابلاغ قانون عفاف و حجاب در روز ۲۳ آذرماه واکنش های مختلفی به همراه
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
/ روزنامه دنیای اقتصاد
اقتصاد بر شانه اخلاق
رابطه بین اقتصاد و اخلاق را میتوان تا پیش از شکلگیری علم اقتصاد در دوران مدرن پیگیری کرد. با این حال این شاخه از علوم انسانی، همگام با سایر علوم، به سمت عاری شدن از قضاوتهای ارزشی حرکت کرد و از یک علم هنجاری به یک علم اثباتی بدل شد. با این حال، به نظر میرسد اقتصاد را میتوان علمی درهمتنیده با اخلاق …
اخلاق
اخلاق آزادی
اخلاق
اخلاق آزادی
۱۴۰۳/۰۹/۰۴
/ خبرگزاری تسنیم
قضاوت درست علاوه بر علم، اخلاص هم میخواهد - تسنیم
رئیس دادگاه عالی قضات با بیان اینکه امروز قضات در خط مقدم اجرای عدالت هستند و در اجرای عدالت جز خدا و قانون نباید به هیچ چیز توجه شود، گفت: قضات باید با تاسی از شهدا در کار خود اخلاص داشته باشند زیرا قضاوت صحیح فقط با داشتن علم امکان پذیر نیست.
۱۴۰۳/۰۹/۰۴
/ سایت فردا نیوز
سیمایی: بسیجی در قضاوتهای سیاسی هم عدالت دارد
وزیر علوم با بیان اینکه ما اساتید بسیجی باید برای دانشجویان خودمان الگوی علمی و اخلاقی باشیم، گفت: بسیجیان باید در علم و فناوری و ارزشهای معنوی هم پیشرو باشند همانطور که مقام معظم رهبری هم بر این امر تأکید فرمودند.
وزیر علوم
سیمایی
وزیر علوم
سیمایی
۱۴۰۳/۰۷/۲۸
/ روزنامه دنیای اقتصاد
زندگیهای موازی
در پاییز ۲۰۱۹، من در یک مراسم جمعآوری کمک مالی برای جامعه آمریکایی حقوق بینالملل شرکت کردم که در محیط باشکوه کلکسیون فریک برگزار شد، عمارتی در منهتن که اصالتا بهعنوان خانه هنری کلی فریک، یکی از بزرگترین سرمایهداران، ساخته شده بود. در آن شب، بازیگر معروف، جورج کلونی، با ریش پرپشت خاکستریاش حضور …
دیوان لاهه
چارلز برآور
دیوان لاهه
چارلز برآور
کتاب قضاوت درباره ایران
۱۴۰۳/۰۷/۱۴
/ سایت دیدبان ایران
ارگان مطبوعاتی نزدیک به سپاه: ایران «میتواند» سلاح هسته ای داشته باشد
ارگان مطبوعاتی نزدیک به سپاه نوشت: ما از منظر علمی عقلاً (و شرعاً-، اما بحث من شرعی نیست) اجازه نداریم که راه پژوهش را بر خود مسدود کنیم. همچنانکه نکردیم و هم در علم و هم در فن هستهای تلاش میکنیم خود را به مرزهای علم و فناوری در جهان نزدیک سازیم. تا اینجای کار بر همگان آشکار و زیر نظر آژانس و نظارت …
جهان
سلاح هسته ای
جهان
سلاح هسته ای
علم و فناوری
هسته ای
۱۴۰۳/۰۷/۱۴
/ سایت انتخاب
روزنامه جوان: آیا میتوانیم راه رسیدن «علمی» به سلاح هستهای را نیز بر خود مسدود کنیم؟ / ایرانی که سلاح هستهای ندارد، ولی «میتواند» داشته باشد و این توانستن هم «در لحظه» است و هم «در ابعاد گسترده» سبب «بازدارندگی» میشود
روزنامه جوان نوشت: ما از منظر علمی عقلاً (و شرعاً-، اما بحث من شرعی نیست) اجازه نداریم که راه پژوهش را بر خود مسدود کنیم. همچنانکه نکردیم و هم در علم و هم در فن هستهای تلاش میکنیم خود را به مرزهای علم و فناوری در جهان نزدیک سازیم. تا اینجای کار بر همگان آشکار و زیر نظر آژانس و نظارت و قضاوت مخاطبان …
۱۴۰۳/۰۵/۱۷
/ سایت جعبه
رئیس قوه قضاییه: باید با تکنولوژی روز دنیا و هوش مصنوعی همراه شد
ورود هوش مصنوعی به دادگاهها رئیس قوه قضاییه: 🔹باید به تناسب متغیرهای روز دنیا پیش برویم، شاید روزی به نیروهای حقوقدان بیشتر نیاز داشتیم اما در حال حاضر باید چگونگی بهره گیری مناسب از هوش مصنوعی در کارها را تدبیر کنیم.
علم و تکنولوژی
علم روز
علم و تکنولوژی
علم روز
علم قضاوت
۱۴۰۳/۰۵/۱۵
/ سایت آفتاب نیوز
انتقاد از انتصاب جمیله علمالهدی و صحرایی در هیات امنای سازمان سنجش
«خبر رسیده که چند نفر بهعنوان اعضای متخصص این سازمان انتخاب شدهاند که جای تعجب زیادی دارد و بهتر است درباره آن صحبت نشود و رئیسجمهوری هرچه سریعتر نسبت به لغو این انتصابها اقدام کند. اینطور بهنظر میرسد که نسبت به انتخاب مردم دهنکجی شده است. ما درحالحاضر در شورایعالی انقلاب فرهنگی با یک حلقه بستهای …
جمیله علمالهدی
سازمان سنجش
جمیله علمالهدی
سازمان سنجش
۱۴۰۳/۰۵/۰۲
/ روزنامه شرق
شکستن بیصدای استخوانها
قضاوت بالینی یکی از پیچیدهترین فرایندهای تصمیمگیری است. برای قضاوت بالینی به ترکیبی از علم به پروتکلهای تشخیصی، دریافت شهودی از کلیت بیمار و یک نگاه کلنگر نیاز است.
خودکشی پزشکان
قضاوت بالینی
خودکشی پزشکان
قضاوت بالینی
پروتکلهای تشخیصی
اختلال افسردگی
۱۴۰۳/۰۴/۰۵
/ خبرگزاری ایسنا
امیرالمومنین(ع) پس از سقیفه خانهنشین نشد / خلافت امام علی(ع) فرازمانی و فرامکانی است
«بی آزار شیرازی» با اشاره به اتفاقات پس از غدیر و تشکیل سقیفه گفت: حضرت علی(ع) پس از رحلت رسول اکرم(ص) نیامدند بگویند خلافت حق من بود، من از همه به پیغمبر(ص) نزدیکتر هستم، علم و شجاعت و قضاوت من از همه بیشتر و بهتر است، پس خلافت حق من است و مبارزه کنند و بجنگند!، حضرت امیر مورد ابتلا قرار گرفت. امر …
عید غدیر
ولایت امیرالمومنین(ع)
عید غدیر
ولایت امیرالمومنین(ع)
دهه امامت و ولایت
رسول اکرم
۱۴۰۳/۰۳/۳۰
/ سایت دلگرم
بُریدن آب با قیچی!؟ جادو یا علم!؟
در این مطلب با ما همراه باشید تا مجموعه ای از آزمایش های مختلف علمی را به شما نشان دهیم قضاوت درستی و نادرستی آنها به عهده شما.
آزمایش علمی
جادو
آزمایش علمی
جادو
علم
۱۴۰۳/۰۳/۰۸
/ سایت فرارو
آنچه شما باید پیش از خواندن کانت بدانید
کانت در «نقد عقل محض» میپرسد: چه چیزی باید وجود داشته باشد تا دانش ممکن شود؟ فلاسفه دیگر پرسیده بودند: محتوای علم ما چیست؟ چه چیزی میتوانیم بدانیم؟ درمقابل، کانت درباره پیششرطهای معرفت بشری میپرسد. کانت در نقد عقل عملی درمورد شرایط اخلاق در نقد نیروی حکم درباره شرایط زیبایی شناسی و سایر کاربردهای …
۱۴۰۳/۰۲/۱۷
/ سایت جماران
روایت علی مطهری از ماجرای خانم دفزن در برنامه بزرگداشت سالگرد شهادت آیتالله مطهری
علی مطهری نوشت: معلوم نیست افرادی که از واقعیت ماجرا خبر ندارند چرا قضاوتهای نادرست میکنند و به این بهانه به اسلام و انقلاب و روحانیت میتازند. قرآن میفرماید: «لاتقف ما لیس لک به علم» درباره چیزی که به آن علم نداری قضاوت نکن.
علی مطهری
مراسم بزرگداشت شهید مطهری
علی مطهری
مراسم بزرگداشت شهید مطهری
۱۴۰۳/۰۲/۰۲
/ روزنامه دنیای اقتصاد
میراث دنیل کانمن: انقلاب اقتصاد رفتاری
میراث فکری دنیل کانمن را بهعنوان یکی از بنیانگذاران علم اقتصاد رفتاری و تنها روانشناسی که توانست برنده جایزه نوبل اقتصاد شود، میتوان در چند حوزه دنبال کرد. اگرچه باید به این نکته توجه کرد که تلاشهای فکری او بهعنوان یک دانشمند برجسته و متفکر بزرگ که شاید بتوان نام او را در میان بزرگان …
اقتصاد رفتاری
دنیل کانمن
اقتصاد رفتاری
دنیل کانمن
۱۴۰۳/۰۱/۱۹
/ روزنامه دنیای اقتصاد
ماهیت بنگاه رونالد کوز
اقتصاد نئوکلاسیک بر مبنای مجموعهای از فرضهای اساسی که هسته اصلی آن را شکل میدهد به تبیین مدلها و قواعدی جهانشمول میپردازد و از این قواعد برای مطالعه موارد خاص و قضاوت درباره آنها بهره میبرد. به این ترتیب این جریان درگیر بدهبستانی میان سازگاری درونی و سازگاری خارجی است؛ یعنی با اینکه توانسته است …
رونالد کوز
اقتصاد نئوکلاسیک
رونالد کوز
اقتصاد نئوکلاسیک
مقاله اقتصادی
۱۴۰۳/۰۱/۰۷
/ سایت اصلاحات نیوز
آقای علم الهدی! از دولت روحانی انتظار مرغ مسما داشتید، اما در دوره رئیسی به اشکنه هم راضی هستید! / مردم فراموشکار نیستند
مردم این قضاوتها را فراموش نمیکنند. آنها فراموش نمیکنند که این افراد از دولت روحانی انتظار داشتند که هر روز بر سر سفره مردم مرغُمسما باشد و سطح زندگی ایرانیها به سطح زندگی مردمان لسآنجلس آمریکا به ویژه اهالی بورلی هیلز برسد.
۱۴۰۳/۰۱/۰۴
/ سایت انتخاب
یادداشتهای علم، دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۴۸: از نامه اشرف به شاه تا مطلب عجیبی که وزیر اقتصاد گفت
یادداشتهای اسدالله علم: فرمودند، «اشرف، خواهرم، به من نامه می نویسد که چون احساس می کنم مرا دوست ندارید، از این کشور می روم. اگر مرا می خواهید، بگویید که برگردم وگرنه بر نمی گردم. دیشب هم به پاریس رفته است». عرض کردم مگر چه شده؟ فرمودند، «گویا به شمال که آمد، احساس کرده است که من به او بی اعتنا هستم. …
۱۴۰۲/۱۲/۲۷
/ خبرگزاری ایسنا
کنگره بینالمللی علم و قرآن آغازی برای رویکرد پژوهش در قرآن است
رئیس ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی از «استعمار معرفتی»، «فاصله و گسیختگی علم و فرهنگ» و «نگاه احساسی به سنت» به عنوان سه مشکل مهم نهاد دانشگاه نام برد و گفت: پیدا کردن راه حل برای این سه مشکل، نیازمند مواجهه فعال با فرهنگ و تجدد و بخصوص لایه علم است و این مهم نمیتواند اتفاق بیفتد مگر با …
دانشگاه شهید بهشتی
دانشگاه شهید بهشتی
۱۴۰۲/۱۲/۱۳
/ سایت انتخاب
یادداشتهای علم، پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۴۸: به شاه گفتم بعضی از کارهای ما، چون مطالعه نمیشود و شاهنشاه هم از مشاور خوششان نمیآید اغلب خراب میشود؛ فرمودند، صحیح میگویی
یادداشتهای اسدالله علم: شاهنشاه را گرفته دیدم. می خواستم جویا شوم. خودشان فرمودند یک ربع است می خواهم یک شماره تلفن آزاد بگیرم، ممکن نمی شود. عرض کردم وضع تلفن هم علت بی حساب بودن کار، ( و هم به سبب) توقعات زیاد مردم بد است. فی المثل خودم از پارسال تا حالا شاید به زور بیش از ده شماره به دستگاه آنها …
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۲/۱۳ - ۰۰:۱۷:۳۹
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
اخبار گوشی موبایل
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ -
9 February 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
اخبار گوشی موبایل
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی