VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ -
18 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
کپک مربا
۱۴۰۳/۱۰/۲۲
/ سایت اکالا
طرز تهیه سرکه کیوی+ نکات کپک نزدن و موارد استفاده
سرکه کیوی یکی از متفاوتترین و پرکاربردترین سرکههایی است که میتوانید در خانه آماده کنید. برای درست کردن این سرکه ابتدا باید کیویها را...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۰/۱۶
/ سایت اکالا
طرز تهیه ترشی مخلوط قیسی+ نکات کپک نزدن
ترشی مخلوط قیسی یک طعم نوستالژیک و آشنا است که به راحتی میتوان آن را در خانه آماده کرد. برای آمادهسازی این ترشی، باید ابتدا موسیر و قیسی...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۰/۰۱
/ سایت اکالا
طرز تهیه ترشی پیاز و لبو + نکات کپک نزدن
ترشی پیاز و لبو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین ترشیهایی است که علاوه بر ظاهر متفاوت و رنگ جذابش، طعم بسیار منحصر به فردی دارد. در این مقاله، طرز تهیه ترشی پیاز و لبو را به شما آموزش خواهیم داد.
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت اکالا
طرز تهیه ترشی لیته کلم قرمز با بادمجان و هویج + نکات کپک نزدن
ترشی لیته از جمله ترشیهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که روشهای تهیه متنوعی دارد. یکی از محبوبترین آنها، ترکیبی از کلم قرمز، بادمجان و هویج است...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۲۶
/ سایت اکالا
راز ماندگاری رب انار؛ چگونه از کپک زدن جلوگیری کنیم؟
برای نگهداری رب انار خانگی بدون کپک زدن میتوانید 8 ترفند را انجام دهید. با انجام دادن این راهکارها میتوانید برای مدت طولانی....
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۷/۱۴
/ سایت اکالا
با این روشها از شر کپک ماشین لباسشویی خلاص شوید
آیا لباسهایتان پس از شستشو به جای بوی خوش، بوی نامطبوعی میدهند؟ این مشکل ممکن است به دلیل کپک ماشین لباسشویی شما باشد. برای برطرف کردن...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۷/۱۱
/ سایت اکالا
نکات کلیدی برای از بین بردن کپک سرکه سیب
کپک زدن سرکه سیب یک اتفاق ناخوشایندی است که معمولا برای سرکههای خانگی میافتد. با رعایت کردن نکاتی که در اینجا گفته شده، دیگر کپکی روی...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۷/۱۱
/ سایت اکالا
دلایل کپک زدن زیتون چیست؟ راههای جلوگیری از آن
روش نگهداری از زیتون برای افرادی که تجربهای در این کار ندارند، کمی چالش برانگیز است. از دلایل کپک زدن زیتون میتوان به نگهداری از آن در...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۷/۰۴
/ سایت اکالا
5 علت اصلی کپک سرکه انگور + روشهای از بین بردن آن
در این مقاله، به بررسی علل اصلی کپک سرکه انگور، روشهای از بین بردن آن و همچنین راهکارهایی برای پیشگیری از این مشکل پرداختهایم، با ما همراه باشید.
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۷/۰۳
/ سایت اکالا
7 راز جلوگیری از کپک زدن شور گل کلم که باید بدانید
شور گل کلم، یکی از چاشنیهای محبوب و پرطرفدار در کنار غذاست. بسیاری از افراد ترجیح میدهند شور گل کلم را خودشان در خانه تهیه کنند تا از کیفیت مواد اولیه آن مطمئن باشند. اما یکی از مشکلاتی که ممکن است برای شور خانگی پیش بیاید، کپک زدن است. در این مقاله از مجله اکالا،
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۷/۰۱
/ سایت اکالا
چگونه خیار شور را تازه نگه داریم؟؛ 13 روش + نکات مهم
خیار شور از آن خوراکیهایی است که اگر آن را به روش نادرست و در شرایط نامناسب نگهداری کنید، خیلی زود کپک میزند و بافت خود را از دست میدهد. اما چگونه خیار شور را تازه نگه داریم؟
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۶/۲۶
/ سایت اکالا
8 نکته طلایی گرفتن تلخی و کپک نزدن آبلیمو
در این مقاله، 8 نکته بسیار مهم و طلایی که موجب گرفتن تلخی آب لیمو و کپک نزدن آن میشود را به شما آموزش خواهیم داد، پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۶/۱۵
/ سایت تابناک
این نکات رو رعایت کنی ترشی هیچ وقت کپک نمیزنه!
یکی از مشکلات اساسی در تهیه انواع شور و ترشی، کپک زدن آن ها است، اما زیاد نگران نباشید چون با دانستن برخی ترفندها میتوانید از کپک زدن ترشی جلوگیری کنید. کپک زدن ترشی، شور و ... بسیار شایع است که دلیل اصلی آن حضور رطوبت و اکسیژن است. در ادامه این بخش از سبک زندگی شمارو با یک روش عالی برای جلوگیری از …
تهیه ترشی
کپک
تهیه ترشی
کپک
مربا
۱۴۰۳/۰۶/۱۰
/ سایت اکالا
ضدعفونی کامل خانه با گیاهان دارویی؛ دور از هر گونه مواد شیمایی
استفاده از گیاهان دارویی راهکاری ساده برای از بین بردن عوامل بیماری زا، گرد و خاک، کپک و... است. ضدعفونی خانه با گیاهان دارویی از جمله...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۶/۰۹
/ سایت اکالا
4 روش نگهداری رب گوجه فرنگی برای افزایش ماندگاری آن
در این مقاله، روشهای نگهداری رب گوجه فرنگی را معرفی میکنیم. اگر همیشه با مشکل کپک زدن رب گوجه فرنگی دست و پنجه نرم میکنید، با ما همراه باشید.
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۶/۰۸
/ سایت اکالا
چگونه رب گوجه فرنگی را کنسرو کنیم؟
رب گوجه فرنگی خانگی، به دلیل نداشتن مواد نگهدارنده، مستعد کپک زدن است. کنسرو کردن رب گوجه فرنگی یکی از روشهای مؤثر برای جلوگیری از این...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۶/۰۷
/ سایت اکالا
4 روش آسان برای نگهداری آبغوره تازه در خانه
کپک زدن آبغوره تازه یکی از مشکلاتی شایعی است که اکثر خانمها با آن مواجه میشوند. از مهمترین روشهای نگهداری آبغوره تازه میتوان به...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۵/۲۱
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
طرز تهیه مربای گلابی خوشرنگ | چه کار کنیم مربای گلابی کپک و شکرک نزند ؟
طرز تهیه مربای گلابی پیچیده نیست اما اگر نکات لازم را رعایت نکنید امکان اینکه طعم خوبی از مربا عائد شما نشود وجود دارد.
مهارتها فوت و فن
مربا
مهارتها فوت و فن
مربا
۱۴۰۳/۰۵/۱۸
/ سایت اکالا
علت کپک زدن برگه زردآلو و روشهای جلوگیری از آن
یکی از عواملی که طعم و ظاهر برگه زردآلو را تحت تاثیر قرار میدهد، کپک زدن است. این اتفاق ناخوشایند میتواند به دلایل مختلفی رخ دهد که...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۵/۱۶
/ سایت دلگرم
ترفند جلوگیری از کپک مربا (+راه حل مربای کپک زده)
علاوه بر شکرک زدن، کپک زدن یکی دیگر از عللی است که مرغوب بودن مربا را تحت الشعاع قرار می دهد. به همین خاطر در این مطلب به روش های جلوگیری از کپک مربا خواهیم پرداخت.
ترفند
کپک
ترفند
کپک
۱۴۰۳/۰۵/۱۷
/ سایت پارسینه
چکار کنیم مربا کپک نزند؟
کپک زدن مربا یکی از مشکلات رایج است و عوامل مختلفی میتوانند باعث کپک زدن مربا شوند اما با رعایت برخی نکات ساده میتوانید از کپک زدن مربای خانگی خود جلوگیری کنید.
مربا
مربا
۱۴۰۳/۰۵/۱۵
/ سایت نمناک
خطر کپک مربا و ترفند کپک نزدن انواع مربا
کپک زدن مربا یکی از مشکلات رایج است و عوامل مختلفی میتوانند باعث کپک زدن مربا شوند اما با رعایت برخی نکات ساده میتوانید از کپک زدن مربای خانگی خود جلوگیری کنید.
کپک مربا
کپک مربا خطرناکه
کپک مربا
کپک مربا خطرناکه
کپک مربا خطرناک است
کپک مربا را چه کنیم
۱۴۰۳/۰۵/۱۴
/ سایت خط سلامت
با این ترفندها، مربای خانگی شما همیشه تازه میماند!
خط سلامت: تهیه مربای خانگی لذتبخش است، اما نگهداری طولانیمدت آن بدون مشکل نیست. شکرک زدن، کپک زدن و تغییر رنگ از جمله مشکلاتی هستند که ممکن است برای مرباها رخ دهد. با رعایت نکاتی ساده مانند انتخاب میوههای تازه، کنترل غلظت شربت، استفاده از ظروف مناسب و نگهداری در محیط خنک، میتوانید از مربای خانگی …
ظروف پلاستیکی
مربا
ظروف پلاستیکی
مربا
مربای خانگی
۱۴۰۳/۰۵/۰۳
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
طرز تهیه مربای آلبالو در خانه به سبک سنتی ؛ ترفند درست کردن مربا بدون اینکه شکرک و کپک بزند | طبع مربای آلبالو سرد است یا گرم؟
مربای آلبالو یکی از محبوبترین انواع مرباهای مجلسی تابستانی برای بهره بردن از خواص آلبالو تازه است که اتفاقا در تمام روزهای سال در وعده صبحانه و در برخی شهرها با برخی غذاها مصرف میشود.
مربا
مربا
۱۴۰۳/۰۴/۲۶
/ سایت اکالا
با آبغوره کپک زده چه باید کرد؟
اگر آبغوره، چاشنی محبوب ایرانیها، به درستی نگهداری نشود، به سرعت کپک زده و فاسد میشود. اما مصرف آبغوره کپک زده میتواند برای شما از این...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۴/۱۹
/ 55 آنلاین
کمتر از یک ساعت شربت و مربای آلبالو درست کن | طرز تهیه شربت آلبالو خانگی خوش رنگ و لعاب +ویدئو
زمان پخت شربت و مربای آلبالو 20 دقیقه هست.در تمام طول پخت شربت و مربا کف روشو بردارین تا خوش رنگ بشه.شربت و مربای آلبالو نیاز به نگهداری داخل یخچال نداره اصلا کپک نمیزنه، داخل کابینت نگهداری کنید.
شربت
مربا
شربت
مربا
آلبالو
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۴/۱۹ - ۲۱:۴۵:۰۰
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ -
18 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک