قیمت طلا امروز




 جذب اعتبارات استان

 روزنامه آرمان امروز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

اعتبارات بلاتکلیف و طرح‌های ناتمام کهگیلویه و بویراحمد

آرمان امروز : شمارش معکوس برای جذب اعتبارات باقی‌مانده در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شده است؛ منابعی که قرار بود بخشی از پروژه‌های عمرانی و زیرساختی استان را به سرانجام برساند، اما بخشی از آنها همچنان در مسیر جذب متوقف مانده و حالا دستگاه‌های اجرایی تنها ۳۵ روز برای تعیین تکلیف این اعتبارات فرصت دارند. [ ]
 اعتبارات بلاتکلیف و طرح‌های ناتمام کهگیلویه و بویراحمد

آرمان امروز : شمارش معکوس برای جذب اعتبارات باقی‌مانده در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شده است؛ منابعی که قرار بود بخشی از پروژه‌های عمرانی و زیرساختی استان را به سرانجام برساند، اما بخشی از آنها همچنان در مسیر جذب متوقف مانده و حالا دستگاه‌های اجرایی تنها ۳۵ روز برای تعیین تکلیف این اعتبارات فرصت دارند.

آمارهای ارائه‌شده نشان می‌دهد از مجموع ۴۶۶۰ میلیارد تومان اعتبارات سفر دولت سیزدهم و مسئولیت‌های اجتماعی نفت، تاکنون ۲۵۰۰.۷ میلیارد تومان جذب شده است؛ به این معنا که حدود ۴۶.۳ درصد منابع همچنان جذب نشده و در صورت تعیین نشدن تکلیف آنها، خطر برگشت منابع و از دست رفتن فرصت اجرای پروژه‌ها وجود دارد. این وضعیت در حالی رقم خورده که بخش قابل توجهی از پروژه‌های عمرانی استان با مشکل تأمین و تخصیص اعتبار مواجه هستند و افزایش هزینه‌های اجرای طرح‌ها نیز باعث شده تأخیر در جذب منابع، هزینه تکمیل پروژه‌ها را بیشتر کند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت اعتبارات باقی‌مانده گفت: فرصت چندانی برای جذب این منابع وجود ندارد و دستگاه‌های اجرایی باید بدون تأخیر برای استفاده از اعتبارات اقدام کنند.

یدالله رحمانی با بیان اینکه منابع ملی، استانی، اعتبارات دستگاهی و مسئولیت‌های اجتماعی نفت از مهم‌ترین منابع برای تکمیل پروژه‌ها هستند، گفت: سهم اعتبارات استانی و میزان تخصیص‌ها کاهش یافته و با وجود محدودیت منابع، در جذب همین اعتبارات نیز با مشکل مواجه هستیم.

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۸۹ میلیارد تومان از اعتبارات مورد بررسی جذب شده و ۱۵۷ میلیارد تومان همچنان باقی مانده است، افزود: تنها ۳۵ روز برای جذب این منابع فرصت وجود دارد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از دستگاه‌هایی که منابع باقی‌مانده دارند خواست برنامه مشخص خود را برای جذب اعتبار ارائه کنند و گفت: دستگاه‌هایی که طی این مدت اقدامی برای جذب منابع نداشته باشند، باید پاسخگوی عملکرد خود باشند.

۴۸ ساعت برای ارائه برنامه؛ ضرب‌الاجل قبل از پایان مهلت

رحمانی در همین راستا یک ضرب‌الاجل فوری نیز تعیین کرد و گفت دستگاه‌هایی که از محل اعتبارات استانی، ملی و دستگاهی منابع باقی‌مانده دارند باید ظرف ۴۸ ساعت برنامه خود برای جذب این اعتبارات را ارائه کنند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: اگر دستگاهی میزان جذبش صفر باشد، باید پاسخگو باشد و نمی‌توان فرصتی را که برای خدمت به مردم در اختیار دستگاه‌ها قرار گرفته، بدون استفاده باقی گذاشت. وی با اشاره به اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی نفت گفت: در مجموع ۴۶۶۰ میلیارد تومان منابع از این محل به استان ابلاغ و ۸۸۱ پروژه تعریف شده است. رحمانی میزان پرداختی را حدود ۷۲۲ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: با وجود اینکه بخش قابل توجهی از منابع طی دولت فعلی جذب شده، میزان جذب همچنان پایین است.







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026