VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ -
11 March 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
سوپ لپه
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۲/۱۹ / سایت اکالا
طرز تهیه سوپ توردال هندی+ نکات و فوتوفن ها
سوپ توردال هندی شباهت زیادی به دال عدس دارد. این سوپ با لپه زرد هندی درست میشود و بافتی نرم و طعمی ملایم دارد. در طرز تهیه این سوپ از...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۲/۱۲
/ سایت فرتاک
طرز تهیه سوپ لپه
قبلا هم دستور غذاهای خوشمزه و متنوعی رو بهتون آموزش دادیم که با استفاده از حبوبات و غلات درست می شدند. غذاهایی مثل شله ماشکی، آش بلغور و … . اگه امروزم با ما همراه بشید یه سوپ خوشمزه به اسم سوپ لپه رو یاد می گیرید. این سوپ هم مثل سوپ دال عدس یا سوپ تره فرنگی برای پیش غذا یا شام های سبک حرف نداره. به …
سوپ لپه
سوپ لپه
۱۴۰۳/۰۸/۲۲
/ سایت فرادید
(ویدئو) طرز تهیه مرغ ترش لذیذ گیلانی
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: 4 تکه مرغ، یک عدد پیاز، 100 گرم لپه، یک کیلو سبزی مرغ ترش، 2-3 حبه سیر، 4-6 قاشق سوپ خوری آب نارنج، یک عدد تخم مرغ، یک قاشق چایخوری نمک، نصف قاشق چایخوری فلفل، یک قاشق چایخوری زرد چوبه و مقداری روغن این مرغ ترش را درست می کند.
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۶/۱۳
/ سایت فرادید
(ویدئو) طرز تهیه مانی پلو مجلسی؛ غذای سنتی دامغانی ها
در این ویدئو یک آشپز مجرب با مواد اولیه شامل: 4 پیمانه برنج، یک رشته پیمانه، 700 گرم گوشت بره، 3 عدد پیاز، یک قاشق چای خوری نمک، فلفل نصف قاشق چایخوری، زردچوبه ۱ قاشق چایخوری، زعفران ۲ قاشق سوپخوری، لپه ۱ پیمانه، زرشک ۱ پیمانه، کشمش ۲ پیمانه، کره ۲ قاشق سوپخوری و روغن ۴ قاشق سوپخوری این غذای دامغانی …
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۲/۳۰
/ سایت پارسینه
با این روش دیگه نگران وا رفتن لپه خورشت ها نباشید!
به گزارش پارسینه پلاس ، لپه، یکی از حبوبات مغذی و پرکاربرد در آشپزی ایرانی است که از آن در تهیه ی انواع خورش ها، آش ها و سوپ ها استفاده می شود. اما پخت صحیح لپه، به خصوص برای خورش، ظرافت های خاص خود را دارد. لپه ای که خوب پخته شده باشد، به
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ -
11 March 2025
دریافت اخبار بیشتر
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی