VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ -
31 March 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
طرز استفاده از پودر ژلاتین
۱۴۰۳/۱۱/۲۶
/ سایت فرآشپز
طرز تهیه دسر زبرا با شیر به روش ترکیهای - فراشپز
فراشپز- دسر زبرا یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که با استفاده از پودر ژلاتین و نشاسته تهیه میشود. این دسر شیری در دو رنگ سفید و کاکائویی تهیه میشود که به
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
/ سایت دلگرم
طرز تهیه پاستیل خانگی/دستور پاستیل خرسی بدون ژلاتین !
امروز به جای ژلاتین که گیاهی است از پودر آگار آگار استفاده می کنم، اما شما می توانید مطمئناً از ژلاتین نیز استفاده کنید.
پاستیل
پاستیل خرسی
پاستیل
پاستیل خرسی
۱۴۰۳/۰۷/۱۵
/ سایت عصرایران
طرز تهیه یک دسر متفاوت آلمانی با کدوتنبل (فیلم)
یک آشپز آلمانی با مواد اولیه شامل: یک کیلوگرم کدو تنبل، یک عدد لیمو، ۲۰۰ گرم شکر، یک عدد پرتقال، ۱۲ گرم پودر آگارآگار، ۶۰ میلی لیتر آب، ۱۰۰ میلی لیتر خامه، مقداری زرد چوبه و برای لایه آگار خامه ای: ۳۰۰ میلی لیترشیر، ۵۰ گرم شکر، ۵ گرم آگار آگار، ۲۰ میلی لیتر آب، ۲۰۰ میلی لیتر خامه این دسر را درست میکند. …
کدوتنبل
طرز تهیه
کدوتنبل
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۶/۲۴
/ سایت فرادید
مارمالاد سیب با پودر ژلاتین یا بدون پودر ژلاتین: کدام سریعتر و خوشمزهتر است؟
مارمالاد سیب نوعی مربای شیرین و مغذی برای صبحانه، کیک و شیرینیهای خوشمزه است. این مارمالاد با ترکیب شکر و سیب آماده میشود. سرآشپزان حرفهای دو دستور تهیه متفاوت را برای مارمالاد سیب پیشنهاد میدهند. در روش تهیه مارمالاد سیب با پودر ژلاتین از ژلاتین برای ژلهای کردن بافت مارمالاد استفاده میشود.
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۶/۱۲
/ 55 آنلاین
ژله میوه ای گرد بلدی درست کنی؟ | طرز تهیه ژله میوه ای گرد یک دسر متفاوت +ویدئو
اول پودر ژلاتین و شکر و اب جوش و اب لیمو را با هم به آرامیمخلوط کنید .بهتر است که از آب لیمو طبیعی استفاده کنید و قبل از آن آبلیمو را صاف کنید ک پالپش جدا شود.
میوه
دسر
میوه
دسر
ژله
۱۴۰۳/۰۲/۰۹
/ سایت سرگرمی روز
۴ خاصیت جالب ژلاتین برای سلامتی که نمیدانستید
احتمالا همهی شما با ژلاتین آشنا هستید و اگر آشپز یا قناد باشید، حتما چندین بار از آن در تهیهی غذاهای مختلف استفاده کردهاید. ژلاتین در واقع نوعی پروتئین با کاربردهای فراوان است و از آن به دلیل خواص دارویی، درمانی و آشپزی استفاده میکنند. این ماده از منابع مختلف حیوانی و چند نوع گیاه مشتق میشود
منابع ژلاتین
نحوهی نگهداری از ژلاتین
منابع ژلاتین
نحوهی نگهداری از ژلاتین
طرز استفاده از پودر ژلاتین
عوارض ژلاتین چیست؟
اخبار گوشی موبایل
کلینیک زیبایی
خرید سرور مجازی
دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ -
31 March 2025
دریافت اخبار بیشتر
اخبار گوشی موبایل
کلینیک زیبایی
خرید سرور مجازی