VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ -
3 May 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
عزیزالله زرگران
۱۴۰۳/۰۹/۲۱
/ خبرگزاری ایسنا
تحریم، صنایع غذایی کشور را دچار مشکل کرده است
رئیس مرکز رشد و نوآوری غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور گفت: در حوزه سلامت غذایی، نمیتوانیم فقط فرهنگ سازی و ذائقه سازی کنیم و در پاسخ به این نیاز، محصولی روی قفسهها نباشد و یا آن محصول آنقدر گران باشد که عمده جامعه نتوانند آن را تهیه کنند.
عزیزالله زرگران
عزیزالله زرگران
۱۴۰۳/۰۹/۲۱
/ خبرگزاری ایسنا
در حوزه سلامت غذایی نمیتوان فقط فرهنگسازی و ذائقهسازی کرد
رئیس مرکز رشد و نوآوری غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور گفت: در حوزه سلامت غذایی، نمیتوانیم فقط فرهنگ سازی و ذائقه سازی کنیم و در پاسخ به این نیاز، محصولی روی قفسهها نباشد و یا آن محصول آنقدر گران باشد که عمده جامعه نتوانند آن را تهیه کنند.
عزیزالله زرگران
عزیزالله زرگران
۱۴۰۳/۰۸/۰۲
/ خبرگزاری ایسنا
۳۳ درصد پروتئین مردم با نان تأمین میشود
معاون انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: سهم صنعت و صنف روز به روز در سفره ما بیشتر میشود و از این نظر سالم بودن محصولات غذایی صنعتی از نظر کاهش میزان قند، نمک و کاهش چربی ترانس باید جزء اولویتهای امروز باشد.
انستیتو تحقیقات تغذیه
دانشگاه تهران
انستیتو تحقیقات تغذیه
دانشگاه تهران
عزیزالله زرگران
فالوور اینستاگرام
شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ -
3 May 2025
دریافت اخبار بیشتر
فالوور اینستاگرام