قیمت طلا امروز




 ورود به عراق

 روزنامه آرمان امروز / ۳۷ ساعت قبل

آمریکا خواهان توافقی برای پایان دادن به جنگ با ایران است

آرمان امروز : رئیس‌جمهور عراق می‌گوید آمریکا خواهان توافقی برای پایان دادن به جنگ علیه ایران است. عراق گفت: ما از جمله کشورهایی هستیم که بیشترین تأثیر را از جنگ پذیرفته‌اند و بر عدم ورود به آن تأکید داریم. وی افزود: عراق از جنگ در منطقه آسیب دیده است. نزار آمیدی تأکید کرد: عراق در [ ]
 آمریکا خواهان توافقی برای پایان دادن به جنگ با ایران است

آرمان امروز : رئیس‌جمهور عراق می‌گوید آمریکا خواهان توافقی برای پایان دادن به جنگ علیه ایران است.

عراق گفت: ما از جمله کشورهایی هستیم که بیشترین تأثیر را از جنگ پذیرفته‌اند و بر عدم ورود به آن تأکید داریم.

وی افزود: عراق از جنگ در منطقه آسیب دیده است.

نزار آمیدی تأکید کرد: عراق در منطقه نقشی محوری ایفا می‌کند. همه طرف‌ها نسبت به جلوگیری از کشیده شدن عراق به جنگ در منطقه حساس هستند.

او ادامه داد: عراق از جنگ در منطقه تأثیر پذیرفته و پیامدهای آن برای این کشور سنگین بوده و خسارت‌های اقتصادی هنگفتی به بار آورده است. تنگه هرمز بر کل جهان تأثیر می‌گذارد، نه فقط عراق.

نزار امیدی گفت: معتقدم ایالات متحده خواهان توافقی برای پایان دادن به جنگ است. ما استفاده از خاک عراق برای حمله به هر کشوری را نمی‌پذیریم. برخی تسهیلات برای عبور کشتی‌های حامل نفت عراق از تنگه هرمز فراهم شده است.







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026