VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ -
27 September 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
پودر ماهی
ماهی
۱۴۰۴/۰۵/۲۶
/ سایت عصرایران
دستور پخت یک شام جدید با یک عدد سیب زمینی و یک عدد تن ماهی (فیلم)
در این ویدئو یک آشپز چینی با مواد اولیه شامل: ۲ عدد تخم مرغ، یک قوطی کنسرو تن ماهی، یک عدد سیب زمینی، نمک، فلفل سیاه، نصف قاشق چایخوری پاپریکا، نصف قاشق چایخوری پودر سیر، نصف قاشق چایخوری اورگانو، نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون، نصف قاشق غذاخوری کره، ۵۰ گرم پنیر موزارلا، یک عدد پیازچه و مقداری جعفری این …
سیب زمینی
تن ماهی
سیب زمینی
تن ماهی
آشپز چینی
۱۴۰۴/۰۵/۲۶
/ سایت اقتصادنیوز
هشدار! هرگز ماهی را با آبلیمو نخورید/ علت چیست؟
اقتصادنیوز: مزاج گوشت ماهی سرد و تر است و مصلح آن خوراکیهایی با مزاج گرم مثل خرما، عسل، پودر زیره، دارچین، فلفل، خردل و سبزیجات تند همچون آویشن، ترخون، سیر و آب نارنج است. در بسیاری از منابع طب سنتی توصیه به مصرف ماهی با مصلحات یا همان موادی شده که از عوارض احتمالی خوردن ماهی میکاهد.
ماهی
آبلیمو
ماهی
آبلیمو
تغذیه سالم
۱۴۰۴/۰۵/۲۵
/ خبرگزاری ایلنا
هرگز ماهی را با این چاشنی غذایی نخورید!
مزاج گوشت ماهی سرد و تر است و مصلح آن خوراکیهایی با مزاج گرم مثل خرما، عسل، پودر زیره، دارچین، فلفل، خردل و سبزیجات تند همچون آویشن، ترخون، سیر و آب نارنج است. در بسیاری از منابع طب سنتی توصیه به مصرف ماهی با مصلحات یا همان موادی شده که از عوارض احتمالی خوردن ماهی میکاهد.
پزشک
خرما
پزشک
خرما
رضا رضایی
طب سنتی
۱۴۰۴/۰۵/۲۵
/ خبرگزاری ایسنا
تولید ۲۳۵۰ تن پودر ماهی در شهرستان کنارک
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کنارک، از نظارت مستمر بهداشتی بر تولید پودر ماهی در این شهرستان خبر داد و اعلام کرد: در چهار ماهه اول سال جاری، حدود ۲۳۵۰ تن پودر ماهی در شهرستان کنارک تولید و تحت نظارت دامپزشکی قرار گرفت.
استانی اقتصادی
سیستان و بلوچستان
استانی اقتصادی
سیستان و بلوچستان
پودر ماهی
دامپزشکی
۱۴۰۴/۰۵/۲۵
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
هرگز ماهی را با این چاشنی غذایی نخورید! | بهترین چاشنی برای ماهی چیست؟ | چرا نباید قسمت بدبو ماهی را بخوریم؟
مزاج گوشت ماهی سرد و تر است و مصلح آن خوراکیهایی با مزاج گرم مثل خرما، عسل، پودر زیره، دارچین، فلفل، خردل و سبزیجات تند همچون آویشن، ترخون، سیر و آب نارنج است. در بسیاری از منابع طب سنتی توصیه به مصرف ماهی با مصلحات یا همان موادی شده که از عوارض احتمالی خوردن ماهی میکاهد.
سلامت
ماهی
سلامت
ماهی
تغذیه سالم
تغذیه
۱۴۰۴/۰۵/۲۵
/ خبرگزاری تسنیم
نظارت بهداشتی بر تولید 2350 تن پودر ماهی در کنارک - تسنیم
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کنارک، از نظارت مستمر بهداشتی بر تولید پودر ماهی در این شهرستان خبر داد و اعلام کرد: از ابتدای سال تاکنون حدود 2350 تن پودر ماهی در شهرستان کنارک تولید و تحت نظارت دامپزشکی قرار گرفت.
استان سیستان و بلوچستان
استان سیستان و بلوچستان
۱۴۰۴/۰۵/۲۵
/ خبرگزاری ایسکانیوز
ماهی را با آبلیمو نخورید/ ماهیهای بدبو هضم خوبی ندارند
یک پزشک و پژوهشگر طب سنتی میگوید: مزاج گوشت ماهی سرد و تر است و مصلح آن خوراکیهایی با مزاج گرم مثل خرما، عسل، پودر زیره، دارچین، فلفل، خردل و سبزیجات تند همچون آویشن، ترخون، سیر و آب نارنج است. در بسیاری از منابع طب سنتی توصیه به مصرف ماهی با مصلحات یا همان موادی شده که از عوارض احتمالی خوردن ماهی …
دانستنی ها
دانستنی ها
۱۴۰۴/۰۵/۲۴
/ سایت اعتماد آنلاین
به این دلیل، ماهی را با آبلیمو نخورید
به گفته یک پزشک و پژوهشگر طب سنتی، مزاج گوشت ماهی سرد و تر است و مصلح آن خوراکیهایی با مزاج گرم مثل خرما، عسل، پودر زیره، دارچین، فلفل، خردل و سبزیجات تند همچون آویشن، ترخون، سیر و آب نارنج است. در
ماهی
آبلیمو
ماهی
آبلیمو
۱۴۰۴/۰۵/۲۴
/ سایت هم میهن
به این دلایل از مصرف ماهی با آبلیمو خودداری کنید
به گفته یک پزشک و پژوهشگر طب سنتی، مزاج گوشت ماهی سرد و تر است و مصلح آن خوراکیهایی با مزاج گرم مثل خرما، عسل، پودر زیره، دارچین، فلفل، خردل و سبزیجات تند همچون آویشن، ترخون، سیر و آب نارنج است. در بسیاری از منابع طب سنتی توصیه به مصرف ماهی با مصلحات یا همان موادی شده که از عوارض احتمالی خوردن ماهی …
دانستنیهای سلامت
دانستنیهای سلامت
۱۴۰۴/۰۵/۲۴
/ سایت شفقنا
دلیل منع مصرف آبلیمو با ماهی | شفقنا، آخرین اخبار ایران و جهان
به گفته یک پزشک و پژوهشگر طب سنتی، مزاج گوشت ماهی سرد و تر است و مصلح آن خوراکیهایی با مزاج گرم مثل خرما، عسل، پودر زیره، دارچین، فلفل، خردل و سبزیجات تند همچون آویشن، ترخون، سیر و آب نارنج است.
آبلیمو
آبلیمو با ماهی
آبلیمو
آبلیمو با ماهی
ماهی
۱۴۰۴/۰۵/۲۴
/ سایت خبرآنلاین
به این دلیل، ماهی را با آبلیمو نخورید/ این قسمت از ماهی را بیشتر بخورید/ ماهیهای بدبو هضم خوبی ندارند
به گفته یک پزشک و پژوهشگر طب سنتی، مزاج گوشت ماهی سرد و تر است و مصلح آن خوراکیهایی با مزاج گرم مثل خرما، عسل، پودر زیره، دارچین، فلفل، خردل و سبزیجات تند همچون آویشن، ترخون، سیر و آب نارنج است. در بسیاری از منابع طب سنتی توصیه به مصرف ماهی با مصلحات یا همان موادی شده که از عوارض احتمالی خوردن ماهی …
طب سنتی
تغذیه
طب سنتی
تغذیه
مواد غذایی
رژیم غذایی
۱۴۰۴/۰۵/۲۰
/ خبرگزاری ایسنا
بخش شهاب در مسیر توسعه گردشگری و رفع معضلات زیستمحیطی
بخشدار شهاب قشم با اشاره به ظرفیتهای گسترده این بخش در حوزه گردشگری و صیادی، تاکید کرد که توسعه پایدار و رفع مشکلات زیستمحیطی، در اولویت برنامههای مسئولان قرار دارد.
قشم
موزه صنایع دستی
قشم
موزه صنایع دستی
پودر ماهی بخشدار شهاب
پارک و بوستان
۱۴۰۴/۰۵/۱۵
/ سایت آخرین خبر
مرینیت ماهی مجلسی بدون بو
آخرین خبر/ مواد لازم : آب پیاز نمک، فلفل قرمز پودر سیر، زردچوبه برشهای لیمو فلفل دلمهای بازار زعفران آرد 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله
ماهی
مرینیت کردن
ماهی
مرینیت کردن
۱۴۰۴/۰۵/۱۴
/ سایت آخرین خبر
محاله از طعم این ماهی مرینیت شده سوخاری خوشت نیاد!
آخرین خبر/پیاز رنده شده که ما به آبش نیاز داریم اب لیمو تازه زعفران دم کرده فلفل سیاه پودر زنجبیل آرد پودر سیر نمک زردچوبه بازار 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله
ماهی
سوخاری
ماهی
سوخاری
۱۴۰۴/۰۵/۱۳
/ سایت آخرین خبر
متفاوت ترین روش طبخ ماهی
آخرین خبر/ نکته برای طعم دار کردن هر ماهی زردچوبه، پودر دارچین، حریره سیر و نمک بزن. نکته اگه ماهی چند ساعت استراحت کنه با این ترکیب عالیه. بازار مواد داخل شکم ماهی: گشنیز جعفری وکمی شنبلیله پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری سیر ۲ حبه گردو ۱۰۰ گرم لواشک ۱ عدد رب انار ۵ ق غ زرد چوبه ۱ ق چ نمک ۱ ق چ فلفل سیا
غذای دریایی
ماهی
غذای دریایی
ماهی
۱۴۰۴/۰۴/۱۸
/ سایت آخرین خبر
این بشقاب پروتئینی با میگو عجب چیزی شد!
آخرین خبر/ مرینیت میگو: ادویه ماهی میگو لیموترش بازار سس خردل برای سیب زمینی تنوری: روغن نمک فلفل پودرسیر دمای ۲۰۰ درجه مدت حدود سی دقیقه برای سالاد: کلم قرمز هویج رنده شده ماست ایسلندی پودر انبه دانه چیا شوید خشک 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله
میگو
بشقاب
میگو
بشقاب
۱۴۰۴/۰۴/۱۸
/ سایت آخرین خبر
ماهی سیخی جذاب!
آخرین خبر/پودر انبه ، فیله ماهی سیر ۳ حبه ، فلفل دلمهای کره و زعفران بازار پودر سیر و پیاز آب پیاز ۱ استکان پودر تخم گشنیز نمک، فلفل قرمز پودر زنجبیل لیمو یا نارنج زرد چوبه
ماهی
ماهی سیخی
ماهی
ماهی سیخی
۱۴۰۴/۰۳/۱۹
/ سایت آخرین خبر
برخورد قاطع با کارخانههای پودر ماهی مزاحم در سوزا
مهر/ فرماندار شهرستان قشم گفت: با کارخانههای پودر ماهی که حقوق شهروندی را رعایت نمیکنند و بوی نامطبوع آنها باعث آزار مردم میشود، بهشدت برخورد خواهد شد. حسین امیرتیموری، فرماندار شهرستان قشم اظهار داشت: حفظ حقوق شهروندان در اولویت برنامههای مدیریت شهرستان است و هیچگونه مسامحهای در برابر مزاحم
۱۴۰۴/۰۳/۱۸
/ سایت آخرین خبر
اگه ماهی دوست نداری این مدلی عاشقش میشی!
آخرین خبر/ پودر انبه ، فیله ماهی سیر ۳ حبه ، فلفل دلمهای کره و زعفران بازار پودر سیر و پیاز آب پیاز ۱ استکان پودر تخم گشنیز نمک، فلفل قرمز پودر زنجبیل لیمو یا نارنج زرد چوبه
ماهی
ماهی سیخی
ماهی
ماهی سیخی
۱۴۰۴/۰۳/۰۸
/ سایت عصرایران
روشهای درست کردن پودر سوخاری خانگی؛ با نان باگت و لواش
آیا میدانید روشهای درست کردن پودر سوخاری چگونه است؟ اگر تا به حال از پودرهای سوخاری آماده برای تهیه انواع مرغ و ماهی سوخاری استفاده میکردید، باید بدانید که درست کردن پودر سوخاری در خانه راحتتر از آن چیزی است که فکرش را میکنید. برای تهیه آرد سوخاری روشهای مختلفی وجود دارد. شما میتوانید با استفاده …
پودر سوخاری
نان باگت
پودر سوخاری
نان باگت
درست کردن
۱۴۰۴/۰۳/۰۳
/ سایت آخرین خبر
با این روش متفاوت ترین ماهی رو میخوری!
آخرین خبر/برای طعم دار کردن هر ماهی زردچوبه پودر دارچین حریره سیر و نمک بزن نکته:اگه ماهی چند ساعت استراحت کنه با این ترکیب عالیه مواد داخل شکم ماهی: گشنیز جعفری وکمی شنبلیله،پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری،سیر ۲ حبه،گردو ۱۰۰ گرم،لواشک ۱ عدد،رب انار ۵ ق غ،زرد چوبه ۱ ق چ،نمک ۱ ق چ،فلفل سیاه نصف ق چ،روغن زیت
ماهی
شکم پر
ماهی
شکم پر
۱۴۰۴/۰۲/۱۶
/ سایت اندیشه قرن
چشم هایی تیزتر از چشم عقاب با این خوراکی
بازدید:۳ چشمها از مهمترین و حساسترین اعضای بدن هستند که نیاز به مراقبت ویژه دارند. به گزارش صدآنلاین؛ یکی از اساسیترین راههای حفظ سلامت بینایی، توجه به رژیم غذایی است. بسیاری از افراد با شنیدن عبارت تقویت چشم با تغذیه ، تنها به هویج فکر میکنند، در حالی که مواد غذایی متعددی وجود دارند که تأثیر …
۱۴۰۴/۰۲/۱۳
/ سایت اندیشه قرن
حقایقی تلخ از تولید شکلات در ایران!
تریبون اقتصاد_ تاریخچه شکلگیری صنایع غذایی به قرنها قبل برمیگردد. زمانی که انسانها مجبور بودند مواد غذایی و کشاورزی خود را برای فصلهایی که در دسترس نیستند، تا حد امکان نگهداری کنند، از جمله نمک سودکردن گوشت، شور یا دودی کردن ماهی، خشک کردن میوه، سبزی و صنایع غذایی مدرن با شکلگیری روشهای صنعتی …
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۴/۰۲/۱۳ - ۱۱:۴۰:۱۲
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ -
27 September 2025
دریافت اخبار بیشتر
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی