VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ -
9 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
گرم کردن مجدد
تغذیه
برنج
چای
غذا
اسفناج
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر- این سه ماده غذایی را دو بار گرم نکنید اندیشه معاصر
کارشناسان تغذیه نسبت به خطرات گرم کردن مجدد برخی غذاها هشدار میدهند.
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
هرگز این سه ماده غذایی را دو بار گرم نکنید
کارشناسان تغذیه نسبت به خطرات گرم کردن مجدد برخی غذاها هشدار میدهند و برای سلامتی آنها را مضر می دانند.
مواد غذایی
آشپزی توصیهها و آداب
مواد غذایی
آشپزی توصیهها و آداب
چای
سبزی
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ سایت اقتصادآنلاین
هشدار مهم؛ این غذای محبوب را ۲ بار گرم نکنید
برنج یکی از خطرناکترین غذاها برای گرم کردن مجدد است. وقتی برنج پخته شده در یخچال قرار میگیرد، باکتری باسیلوس سرئوس مقاوم در برابر حرارت میتواند روی آن تکثیر شود.
برنج
سلامت بدن
برنج
سلامت بدن
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ خبرگزاری ایسکانیوز
۳ ماده غذایی که نباید دوباره گرم شوند
کارشناسان تغذیه نسبت به خطرات گرم کردن مجدد برخی غذاها هشدار میدهند.
دانستنی ها
دانستنی ها
۱۴۰۳/۰۹/۲۵
/ سایت عصرایران
خطر مرگ با گرم کردن دوباره این ۶ غذای پرمصرف (فیلم)
گرم کردن مجدد برخی از غذاها میتواند خطرات جدی برای سلامتی به همراه داشته باشد. در این گزارش، ۶ ماده غذایی که گرم کردن دوباره آنها میتواند منجر به مسمومیت و عوارض جدی شود، معرفی شدهاند.
گرم کردن
غذا
گرم کردن
غذا
سلامت
۱۴۰۳/۰۹/۲۴
/ سایت عصرایران
پاسخ به یک سوال که این روزها پرتکرار شده؛ باقیمانده برنج پخته را میتوان خورد؟
مسمومیت ناشی از «سندرم برنج دوباره گرمشده» به مسمومیتی اشاره دارد که در اثر باکتریهای باسیلوس سرئوس ایجاد میشود. وقتی غذاهای پختهشده، بهویژه غذاهای حاوی نشاسته مانند برنج، مدت زیادی بیرون از یخچال و در دمای اتاق باقی میماند، تولید باکتریهای باسیلوس سرئوس میکند و درصورت مصرف آن، فرد دچار علایم …
برنج پخته
گرم کردن مجدد
برنج پخته
گرم کردن مجدد
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
/ سایت فرآشپز
این سه غذای پرطرفدار ایرانیها هرگز نباید دوباره گرم شوند! - فراشپز
فراشپز- بسیاری از خانوادهها برای تهیه یک شام سریع و راحت به غذاهای باقیمانده متکی هستند؛ اما کارشناسان تغذیه نسبت به خطرات گرم کردن مجدد برخی غذاها هشدار
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ سایت خط سلامت
این 7 ماده غذایی بلافاصله بعد از گرم کردن مجدد سمی می شوند
خط سلامت: گرم کردن مجدد غذاهای باقیمانده ممکن است به خطراتی برای سلامتی منجر شود. برخی از غذاها مانند برنج و سیبزمینی پس از گرم شدن مجدد میتوانند به محیطی مناسب برای رشد باکتریها تبدیل شوند که میتواند مشکلاتی جدی برای سیستم گوارشی ایجاد کند.
مواد غذایی
مسمومیت غذایی
مواد غذایی
مسمومیت غذایی
مشکلات گوارشی
۱۴۰۳/۰۹/۱۶
/ سایت اقتصادآنلاین
این سه غذا را هرگز دو بار گرم نکنید
کارشناسان تغذیه نسبت به خطرات گرم کردن مجدد برخی غذاها هشدار میدهند.
غذا
پخت غذا
غذا
پخت غذا
۱۴۰۳/۰۹/۱۶
/ سایت پارسینه
غذاهایی که هرگز نباید دوبار گرم کنید
کارشناسان تغذیه نسبت به خطرات گرم کردن مجدد برخی غذاها هشدار میدهند.
غذا
غذا
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ روزنامه شرق
این غذاها هرگز نباید دوباره گرم شوند!
کارشناسان تغذیه نسبت به خطرات گرم کردن مجدد برخی غذاها هشدار میدهند.
تغذیه
سلامت خانواده
تغذیه
سلامت خانواده
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت اقتصادآنلاین
سه غذایی که به هیچ وجه نباید دوباره گرم نکنید!
کارشناسان تغذیه نسبت به خطرات گرم کردن مجدد برخی غذاها هشدار میدهند.
برنج
چای
برنج
چای
اسفناج
مسمومیت
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت عصرایران
هشدار متخصص تغذیه: ۳ ماده غذایی که هرگز نباید دوباره گرم شوند
اسفناج حاوی نیترات است که هنگام گرم شدن مجدد به نیتریت تبدیل میشود و این ماده نیز سمی است.
گرم کردن
غذا
گرم کردن
غذا
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
/ سایت انتخاب
دلیل فوت کودکان با ماکارونی مشخص شد؟
براساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی سازمان ملی استاندارد ایران، فرآورده هایی مانند ماکارونی و برنج پس از پخت محیط مناسبی برای رشد باکتری باسیلوس سرئوس محسوب می شود. باسیلوس سرئوس، نوعی باکتری گرم مثبت هوازی اسپوردار مقاوم به حرارت است که سم حاصل آن در غذاهای پخته می تواند …
۱۴۰۳/۰۸/۲۸
/ سایت اقتصادآنلاین
گرم کردن مجدد چای و تأثیر آن بر طعم و خواص آن
بعضی از ما در شرایطی مجبور می شویم که چای را دوباره گرم کنیم اما به نظر شما انجام این کار ضرری برایمان دارد و آیا باعث ایجاد خطر می شود؟ اگر به دنبال پاسخ این سوال هستید، این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.
چای
چای
۱۴۰۳/۰۸/۱۴
/ سایت تابناک
روش صحیح نگهداری و گرم کردن مجدد سوپ
نگهداری صحیح سوپ، به ویژه سوپهای خانگی، اهمیت زیادی دارد تا طعم و تازگی خود را حفظ کنند. در ادامه به چند نکته مهم برای نگهداری انواع سوپ میپردازیم.
سبک زندگی
خانواده
سبک زندگی
خانواده
ترفند
سوپ
۱۴۰۳/۰۷/۰۹
/ سایت افکارنیوز
چرا نباید این دو خوراکی را دوباره گرم کرد؟
منجمد کردن مواد غذایی و نگهداری در یخچال راهکار موثر و سالم برای جلوگیری از فاسد شدن آنهاست که میتوان پس از گرمکردن کامل دوباره مصرف کرد.
تخم مرغ
اسفناج
تخم مرغ
اسفناج
گرم کردن مجدد غذا
گرم کردن قارچ
۱۴۰۳/۰۷/۰۸
/ سایت اقتصاد معاصر
هرگز این خوراکیها را دو بار گرم نکنید
منجمد کردن مواد غذایی و نگهداری در یخچال راهکار موثر و سالم برای جلوگیری از فاسد شدن آنهاست که میتوان پس از گرمکردن کامل دوباره مصرف کرد. در این مطلب به مواد غذایی اشاره خواهیم کرد که بهتر است دوباره گرم نشوند.
منجمد کردن مواد غذایی
تخم مرغ
منجمد کردن مواد غذایی
تخم مرغ
سیب زمینی
قارج
۱۴۰۳/۰۶/۲۹
/ سایت ترفندباز
ترفند خانه داری| گرم کردن دوباره این غذاها برای سلامتی مضر است
برخی غذاها در فرایند گرم کردن مجدد امکان دارد با ایجاد سموم برای سلامتی مضر باشند.
خانه
ترفند خانه داری
خانه
ترفند خانه داری
الهام خلیلی
ترفند خانه داری
۱۴۰۳/۰۶/۲۳
/ سایت فرادید
این غذاها را دوباره گرم نکنید، سم تولید میکنند
دکتر رضا همایونفر، دانشیار تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، البته سرطانزا شدن همه این غذاها در صورت گرم کردن مجدد را علمی و قابلاتکا نمیداند و میگوید اطلاعات علمی اندکی درباره آن وجود دارد، اما تاکید میکند گرم کردن مجدد غذا باید شرایطی داشته باشد که منجر به بروز آسیب برای سلامتی و ناراحتیهای …
سلامت بدن
سلامت بدن
۱۴۰۳/۰۶/۱۵
/ سایت خط سلامت
مواد غذایی سمی هنگام دوباره گرم کردن: چه غذاهایی را باید با احتیاط مصرف کرد
خط سلامت: در دنیای مدرن، دوباره گرم کردن غذا یک روش متداول برای صرفهجویی در زمان و انرژی است، اما باید به یاد داشته باشید که برخی مواد غذایی ممکن است پس از گرم شدن مجدد، مشکلات بهداشتی ایجاد کنند.
تغذیه
مواد غذایی
تغذیه
مواد غذایی
مرغ پخته
۱۴۰۳/۰۶/۱۲
/ سایت خط سلامت
به یک دلیل مهم چای مانده را دوباره گرم و مصرف نکنید
خط سلامت: مصرف چای کهنه و گرم کردن مجدد آن، عواقب ناخوشایندی برای سلامتی دارد. بهتر است از این کار اجتناب کنید.
چای
چای مانده
چای
چای مانده
۱۴۰۳/۰۵/۱۸
/ سایت فرتاک
گرم کردن مجدد برنج خطرناک است؟
برنج از مواد پایه در آشپزی ایرانی و اغلب اوقات در سفره غذای ما حاضر است. گرچه نحوه پخت آن ممکن است در مناطق مختلف تفاوتهایی داشته باشد، چه به صورت کته و چه آبکششده، اگر از وعده غذایی که برای آن تهیه شده است اضافهتر باشد، گرم کردن دوبارهاش به توجه و دقت نیاز دارد تا سلامت ما را به خطر نیندازد.
برنج
گرم کردن برنج
برنج
گرم کردن برنج
۱۴۰۳/۰۵/۰۳
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - رازهای خطرناک گرم کردن مجدد غذا که تا به حال به شما نگفتهاند اندیشه معاصر
مطالعات جدید نشان میدهند که گرم کردن برخی غذاها میتواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد. در این خبر به بررسی این موضوع و معرفی غذاهایی که نباید دوباره گرم شوند میپردازیم.
۱۴۰۳/۰۵/۰۳
/ سایت صفحه اقتصاد
حتما بخوانید / گرم کردن مجدد این غذاها خطرناک است
مطالعات جدید اعلام میکند که گرم کردن برخی مواد غذایی نظیر این مواد با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
سرطان
گرم کردن غذا
سرطان
گرم کردن غذا
۱۴۰۳/۰۵/۰۳
/ سایت افکارنیوز
این غذاها را دوباره گرم نکنید
مطالعات جدید اعلام میکند که گرم کردن برخی مواد غذایی نظیر مرغ و گوشت، سیب زمینی، اسفناج، کرفس، چغندر، تخم مرغ و قارچ با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
تخم مرغ
قارچ
تخم مرغ
قارچ
مسمومیت غذایی
غذاهای دریایی
۱۴۰۳/۰۳/۱۳
/ سایت فرتاک
۷ ماده غذایی که دوباره گرم کردن آنها توصیه نمیشود
برخی از مواد غذایی مصرفی ممکن است پس از گرم کردن مجدد، ارزش غذایی خود را از دست بدهند و حتی خوردن آنها مضر باشد.
گرم کردن مجدد غذا
گرم کردن مجدد غذا
۱۴۰۳/۰۳/۱۳
/ سایت عصرایران
آشنایی با عوارض گرمکردن مجدد غذاها؛ این ۷ ماده غذایی را هرگز دو بار گرم نکنید
تا به حال به این موضوع فکر کردهاید که آیا غذاهایی که مجدد گرم میکنید، برای مصرف دوباره بیخطر هستند یا نه؟ برای پاسخ به این سؤال، این مطلب را تا انتها بخوانید.
گرم کردن مجدد
غذا
گرم کردن مجدد
غذا
۱۴۰۳/۰۳/۱۲
/ سایت اطلاعات آنلاین
گرم کردن دوباره این ۷ ماده غذایی به بدن آسیب میزند
تا به حال به این موضوع فکر کردهاید که آیا غذاهایی که مجدد گرم میکنید، برای مصرف دوباره بیخطر هستند یا نه؟ برای پاسخ به این سؤال، این مطلب را تا انتها بخوانید.
۱۴۰۳/۰۲/۲۶
/ سایت خبرآنلاین
گرم کردن مجدد این غذا باعث مسمومیت میشود
برنج از مواد پایه در آشپزی ایرانی و اغلب اوقات در سفره غذای ما حاضر است. گرچه نحوه پخت آن ممکن است در مناطق مختلف تفاوتهایی داشته باشد، چه به صورت کته و چه آبکششده، اگر از وعده غذایی که برای آن تهیه شده است اضافهتر باشد، گرم کردن دوبارهاش به توجه و دقت نیاز دارد تا سلامت ما را به خطر نیندازد.
برنج
مسمومیت
برنج
مسمومیت
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۱/۱۲
/ سایت دیدبان ایران
کاشت درخت در مکانهای نامناسب میتواند زمین را گرمتر کند
محققان اعلام کردند که کاشت درخت در مکانهای نامناسب میتواند به گرمایش جهانی کمک کند. آنها همچنین نقشه جدیدی ارائه کردهاند که بهترین مکانها برای رشد مجدد جنگلها و خنککردن سیاره را نشان میدهد.
جنگل
رشد
جنگل
رشد
زمین
سیاره
۱۴۰۳/۰۱/۰۸
/ سایت سلامت نیوز
استفاده مکرر از روغن سرخ کردنی روند آسیب مغزی را تسریع می کند
بر اساس یک مطالعه حیوانی، گرم کردن مجدد روغن پخت و پز ممکن است تخریب عصبی را افزایش دهد.
روغن
مغز انسان
روغن
مغز انسان
۱۴۰۳/۰۱/۰۸
/ سایت اقتصادنیوز
آسیب مصرف روغن سرخ کردنی به مغز
اقتصادنیوز: بر اساس یک مطالعه توسط پژوهشگر هندی، گرم کردن مجدد روغن پخت و پز ممکن است تخریب عصبی را افزایش دهد.
آسیب مغزی
روغن سرخ کردنی
آسیب مغزی
روغن سرخ کردنی
۱۴۰۳/۰۱/۰۷
/ سایت سلامت نیوز
آیا گرم کردن مجدد برنج میتواند باعث مسمومیت غذایی شود؟
برنج از مواد پایه در آشپزی ایرانی و اغلب اوقات در سفره غذای ما حاضر است. گرچه نحوه پخت آن ممکن است در مناطق مختلف تفاوتهایی داشته باشد، چه به صورت کته و چه آبکششده، اگر از وعده غذایی که برای آن تهیه شده است اضافهتر باشد، گرم کردن دوبارهاش به توجه و دقت نیاز دارد تا سلامت ما را به خطر نیندازد.
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۱/۰۷ - ۱۰:۱۵:۰۵
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ -
9 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج