قیمت طلا امروز




 کریم‌خان

 سایت ورزش ۳ / ۷ ساعت قبل

گردباد بارسا در ژانر وحشت: همه را 5 تایی می‌کنند

‫بارسا لیگ قهرمانان اروپا را با نمایشی طوفانی آغاز کرد و با درخشش رافینیا، سوپرگل کریم آدیمی، ایستگاهی تماشایی لامین یامال و نخستین گل گابریل ژسوس، فاینورد را 5-1 شکست داد.
 گردباد بارسا در ژانر وحشت: همه را 5 تایی می‌کنند
این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.
‫به گزارش ورزش سه، هیچ رفتاری رقت‌انگیزتر از این نیست که یک تیم پس از یک فصل بدون جام، پیش از شروع مسابقات اروپایی برای جوایز فردی التماس کند و کمپین تبلیغاتی به راه بیندازد؛ این‌طور ادعاها باید مثل جملات پیش از بازی لامین یامال در زمین مسابقه اثبات شوند نه با التماس کردن. لامین یامال امشب در زمین فوتبال حرف زد؛ او پس از تعویض رافینیای دوگله برای نخستین بار بازوبند کاپیتانی تیم بزرگسالان را بر بازو بست و بلافاصله گل چهارم را با یک ضربه ایستگاهی مستقیم به ثمر رساند.

پیش از آن، دبل تماشایی رافینیا و سوپرگل آدیمی مسیر پیروزی را هموار کرده بودند و پس از تک‌گل اشتاین، گابریل ژسوس با نخستین گلش با پیراهن بارسا جشنواره پنج‌گله و به قول اسپانیایی‌ها مانیتای بارسا را تکمیل کرد.

‫تورنمنت تغییر کرده و تیم فلیک از لالیگا به لیگ قهرمانان آمده اما این همان بارسلونایی است که گل‌ از جیب‌هایش سر می‌خورد و پایین می‌افتد. مقابل حریفی که ریتمی سریع‌تر از تیم‌های لالیگایی داشت، بارسای فلیک مثل یک گردباد عمل کرد و خطوط فاینورد را با حملاتی پی‌درپی و ویرانگر به آتش کشید. بلوگرانا تسلطی مطلق داشت، هرچند در دقایقی نفس تازه می‌کرد، اما به محض فشردن پدال گاز، ساختار تیمی حریف هلندی را کاملا از هم می‌پاشید.

‫بدون تردید این تیم بارسلونا دارای هاله‌ای از بزرگی است که هر کس بازی‌اش را تماشا می‌کند این هاله را احساس می‌کند. پس از کاشته دیدنی لامین یامال، او با یک پاس گل تماشایی پایه‌گذار گل اول گابریل ژسوس با پیراهن بارسا شد. ریتم، تنوع تاکتیکی و ساختار منسجم تیمی، باعث شده بارسا حالا عنوان مدعی شماره یک اروپا باشد.  تیمی پر از فوق‌ستاره در تمام خطوط با نمایش بی‌نقص کوبارسی در قلب دفاع، اقتدار و رهبری رودری در میانه میدان، کاریزمای رافینیا و درخششی از لامین یامال که دقیقا استاندارد یک برنده توپ طلا را به تصویر کشید.

‫شروع بارسلونا زیر بارش سیل‌آسای باران نوکمپ شروع یک تیم گرسنه بود. باران آنقدر شدید بود که کنترل توپ را دشوار می‌کرد اما ذره‌ای از شتاب آتشین شاگردان فلیک نکاست. در دقیقه ۳، رافینیا پاس لامین یامال را در محوطه جریمه دریافت کرد، با یک تغییر مسیر که از بازیکنی با تکنیک برزیلی برمی‌آید دو مدافع حریف را روی زمین سر داد و با ضربه‌ای دقیق ارنست مستاصل را تسلیم کرد. …







پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026
تصاویر کمتر دیده شده از سینمای سیار در نازی‌آباد تهران، ۱۳۴۳
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر کمتر دیده شده از سینمای سیار در نازی‌آباد تهران، ۱۳۴۳

پرده نقره‌ای سینما از همان سال‌های نخست، به انتظار تماشاگر نشستن را بسنده نکرد؛ بارها تلاش کرد خودش به مخاطب برسد.
تصاویر؛ هتل عباسی اصفهان، جلوه هنر اصیل ایرانی
سایت فرارو

تصاویر؛ هتل عباسی اصفهان، جلوه هنر اصیل ایرانی

هتل عباسی اصفهان، یکی از بناهای تاریخی و شناخته‌شده این شهر، به دلیل معماری چشمگیر و فضای سنتی خود، از جاذبه‌های شاخص گردشگری ایران به شمار می‌رود.
نقاشی‌های عظیم بومیان استرالیا در واکنش به ورود اروپایی‌ها
سایت خبرآنلاین

نقاشی‌های عظیم بومیان استرالیا در واکنش به ورود اروپایی‌ها

نقاشی‌های غول‌پیکر بومیان استرالیا، از مارهای رنگین‌کمانی تا کروکودیل‌ها، شاید تنها آثار هنری نباشند؛ پژوهشی تازه نشان می‌دهد این تصاویر می‌توانسته‌اند واکنشی به دگرگونی‌های ناشی از ورود و استعمار اروپایی‌ها باشند.
تصاویر؛ از رنج و زندگی تا طبیعت و خیال در مسابقه عکاسی IPA
سایت فرارو

تصاویر؛ از رنج و زندگی تا طبیعت و خیال در مسابقه عکاسی IPA

امسال بیش از ۱۴ هزار اثر از عکاسان ۱۳۹ کشور جهان در مسابقه عکاسی (IPA) به داوری گذاشت و طیف گسترده‌ای از سبک‌ها، از عکاسی طبیعت و معماری تا فتورپورتاژ، فاین‌آرت، عکاسی موبایل و تصاویر تولیدشده با هوش مصنوعی را دربر گرفت.
عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه
سایت خبرآنلاین

عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه

استالین پس از این ماجرا برای چند ماه دچار فروپاشی روانی شد؛ او هیچ دستوری صادر نکرد که این امر منجر به هرج‌ومرج در جبهه شد و تنها به پیشروی آلمان‌ها سرعت بخشید. او به ویلای (داچای) خود عقب‌نشینی کرد و سرانجام چند ژنرال شوروی به دیدارش آمدند.
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.