قیمت طلا امروز




 تزئین میز شام عروس

 سایت رکنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۶

تزیین میز شام عروس؛ 37 ایده شیک، ساده و رمانتیک

رکنا: برای داشتن یک میز شام زیبا لازم نیست حتماً سراغ وسایل گران‌قیمت بروید. آنچه بیشتر از قیمت وسایل اهمیت دارد، هماهنگی رنگ‌ها، تناسب اندازه اکسسوری‌ها و نظم چیدمان است.
 تزیین میز شام عروس؛ 37 ایده شیک، ساده و رمانتیک
این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.
به گزارش رکنا، تزیین میز شام عروس یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای ساختن فضایی شیک، رمانتیک و متفاوت در خانه است؛ جایی که با ترکیب درست گل، شمع، ظروف زیبا، دستمال سفره و چند اکسسوری ظریف می‌توان حتی یک میز ساده را به چیدمانی چشمگیر و مجلسی تبدیل کرد. برای داشتن یک میز شام زیبا لازم نیست حتماً سراغ وسایل گران‌قیمت بروید. آنچه بیشتر از قیمت وسایل اهمیت دارد، هماهنگی رنگ‌ها، تناسب اندازه اکسسوری‌ها و نظم چیدمان است. انتخاب یک سبک مشخص، مثل مینیمال، کلاسیک، نئوکلاسیک یا لاکچری، کمک می‌کند تمام اجزای میز در کنار یکدیگر هماهنگ دیده شوند.

تزیین میز شام عروس را از کجا شروع کنیم؟

قبل از اینکه ظروف و وسایل دکوری را روی میز قرار دهید، بهتر است ابتدا درباره سبک و رنگ‌بندی تصمیم بگیرید.

برای یک میز شام عروس ظریف و رمانتیک، رنگ‌هایی مانند سفید، کرم، صورتی ملایم، طلایی و رنگ‌های خنثی انتخاب‌های مناسبی هستند. اگر به دکوراسیون مدرن علاقه دارید، می‌توانید سراغ ترکیب سفید و طلایی یا سفید و مشکی بروید.

بعد از انتخاب رنگ، نوبت به انتخاب رومیزی یا رانر، ظروف، گل و شمع می‌رسد. بهتر است همه این عناصر در یک طیف رنگی یا سبک مشترک قرار داشته باشند تا میز شلوغ و نامنظم به نظر نرسد.

۳۷ ایده جذاب برای تزیین میز شام عروس ۱. میز شام سفید و طلایی

سفید و طلایی یکی از ترکیب‌های محبوب برای میز شام عروس است. استفاده از بشقاب‌های سفید، دستمال پارچه‌ای روشن، جاشمعی طلایی و چند اکسسوری طلایی می‌تواند ظاهری لوکس ایجاد کند. ۲. میز شام با گل‌های صورتی

اگر فضای رمانتیک‌تری می‌خواهید، گل‌های صورتی یا سفید را در یک گلدان ظریف قرار دهید و آن را در مرکز میز بگذارید. ۳. چیدمان مینیمال و ساده

برای میزهای کوچک، از تعداد زیادی اکسسوری استفاده نکنید. یک گلدان کوچک، دو یا چند شمع و ظروف هماهنگ می‌تواند کاملاً کافی باشد. ۴. میز شام دونفره با شمع

یک میز دونفره با دو جایگاه غذا، چند شمع کم‌ارتفاع و یک گلدان کوچک، فضایی صمیمی و عاشقانه ایجاد می‌کند. ۵. میز شام با رانر پارچه‌ای

به‌جای رومیزی کامل می‌توانید از یک رانر در امتداد مرکز میز استفاده کنید. این مدل برای میزهای چوبی بسیار زیباست و اجازه می‌دهد بافت خود میز نیز دیده شود. ۶. میز شام با ظروف سفید …




چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026
تصاویر کمتر دیده شده از سینمای سیار در نازی‌آباد تهران، ۱۳۴۳
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر کمتر دیده شده از سینمای سیار در نازی‌آباد تهران، ۱۳۴۳

پرده نقره‌ای سینما از همان سال‌های نخست، به انتظار تماشاگر نشستن را بسنده نکرد؛ بارها تلاش کرد خودش به مخاطب برسد.
تصاویر؛ هتل عباسی اصفهان، جلوه هنر اصیل ایرانی
سایت فرارو

تصاویر؛ هتل عباسی اصفهان، جلوه هنر اصیل ایرانی

هتل عباسی اصفهان، یکی از بناهای تاریخی و شناخته‌شده این شهر، به دلیل معماری چشمگیر و فضای سنتی خود، از جاذبه‌های شاخص گردشگری ایران به شمار می‌رود.
نقاشی‌های عظیم بومیان استرالیا در واکنش به ورود اروپایی‌ها
سایت خبرآنلاین

نقاشی‌های عظیم بومیان استرالیا در واکنش به ورود اروپایی‌ها

نقاشی‌های غول‌پیکر بومیان استرالیا، از مارهای رنگین‌کمانی تا کروکودیل‌ها، شاید تنها آثار هنری نباشند؛ پژوهشی تازه نشان می‌دهد این تصاویر می‌توانسته‌اند واکنشی به دگرگونی‌های ناشی از ورود و استعمار اروپایی‌ها باشند.
تصاویر؛ از رنج و زندگی تا طبیعت و خیال در مسابقه عکاسی IPA
سایت فرارو

تصاویر؛ از رنج و زندگی تا طبیعت و خیال در مسابقه عکاسی IPA

امسال بیش از ۱۴ هزار اثر از عکاسان ۱۳۹ کشور جهان در مسابقه عکاسی (IPA) به داوری گذاشت و طیف گسترده‌ای از سبک‌ها، از عکاسی طبیعت و معماری تا فتورپورتاژ، فاین‌آرت، عکاسی موبایل و تصاویر تولیدشده با هوش مصنوعی را دربر گرفت.
عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه
سایت خبرآنلاین

عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه

استالین پس از این ماجرا برای چند ماه دچار فروپاشی روانی شد؛ او هیچ دستوری صادر نکرد که این امر منجر به هرج‌ومرج در جبهه شد و تنها به پیشروی آلمان‌ها سرعت بخشید. او به ویلای (داچای) خود عقب‌نشینی کرد و سرانجام چند ژنرال شوروی به دیدارش آمدند.
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.