قیمت طلا امروز




 جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل

 سایت فوتبالی / ۱۹ ساعت قبل

تشبیه عجیب کی‌روش از مسی: مار!

پایگاه خبری فوتبالی- بازیکن اسبق تیم ملی خاطره جالبی از پایان بازی ایران با آرژانتین در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل نقل کرده است.به گزارش فوتبالی، قاسم حدادی‌فر سرمربی فعلی تیم ملی جوانان ایران خاطره‌ای جذاب از حضورش در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل و دیدار تاریخی ایران مقابل آرژانتین تعریف کرده است. مسابقه‌ای که تیم ملی تا لحظات پایانی برای کسب یک نتیجه تاریخی پیش رفت اما در نهایت با گل لیونل مسی شکست خورد.حدادی‌فر که در آن جام جهانی حضور داشت، درباره بازی مقابل آرژانتین گفت که در جریان مسابقه احساس می‌کرد ایر ...,کارلوس کی‌روش,تیم ملی ایران,جام جهانی 2014,قاسم حدادی‌فر,لیونل مسی,پیشنهاد سردبیر
 تشبیه عجیب کی‌روش از مسی: مار!
پایگاه خبری فوتبالی- بازیکن اسبق تیم ملی خاطره جالبی از پایان بازی ایران با آرژانتین در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل نقل کرده است.

به گزارش فوتبالی، قاسم حدادی‌فر سرمربی فعلی تیم ملی جوانان ایران خاطره‌ای جذاب از حضورش در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل و دیدار تاریخی ایران مقابل آرژانتین تعریف کرده است. مسابقه‌ای که تیم ملی تا لحظات پایانی برای کسب یک نتیجه تاریخی پیش رفت اما در نهایت با گل لیونل مسی شکست خورد.

حدادی‌فر که در آن جام جهانی حضور داشت، درباره بازی مقابل آرژانتین گفت که در جریان مسابقه احساس می‌کرد ایران می‌تواند برنده شود و هر لحظه منتظر به ثمر رسیدن گل اول تیم ملی بود. او معتقد است ایران در آن مسابقه شایسته پیروزی بود و آن بازی را یکی از بهترین نمایش‌های تاریخ تیم ملی در جام جهانی می‌داند.

نکته جالب صحبت‌های حدادی‌فر، روایت او از هشدارهای کارلوس کی‌روش درباره مسی پیش از مسابقه بود. به گفته این بازیکن، سرمربی پرتغالی از حدود یک ماه قبل در رختکن به بازیکنان هشدار می‌داد که مسی مانند یک “مار” است؛ آرام به نظر می‌رسد اما ممکن است در یک لحظه همه چیز را تغییر دهد.

حدادی‌فر که با هفت صبح ورزشی صحبت کرده، درباره لحظات پس از گل مسی هم خاطره جالبی تعریف کرد. او گفت کی‌روش بعد از مسابقه به‌شدت عصبانی بود و حتی از شدت ناراحتی بطری را به سمت ال سی دی نمایشگر زد و دوباره خطاب به بازیکنان تأکید کرد: «من گفتم او مار است!»

اما اتفاق احساسی‌تر بعد از آن رقم خورد. حدادی‌فر روایت کرد که کی‌روش پس از مسابقه سخنرانی تأثیرگذاری برای بازیکنان و اعضای کادرفنی انجام داده که به گفته او باعث شد اشک بسیاری از بازیکنان و اعضای کادر جاری شود.

او با مقایسه دیدارهای ایران در آن جام جهانی معتقد است شاید تیم ملی برابر نیجریه و بوسنی شایسته پیروزی نبود اما مقابل آرژانتین قطعاً استحقاق برد داشت. مسابقه‌ای که اگر با یک نتیجه تاریخی به پایان می‌رسید، می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین شگفتی‌های تاریخ جام جهانی برای فوتبال ایران باشد.







جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ - 28 August 2026
عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه
سایت خبرآنلاین

عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه

استالین پس از این ماجرا برای چند ماه دچار فروپاشی روانی شد؛ او هیچ دستوری صادر نکرد که این امر منجر به هرج‌ومرج در جبهه شد و تنها به پیشروی آلمان‌ها سرعت بخشید. او به ویلای (داچای) خود عقب‌نشینی کرد و سرانجام چند ژنرال شوروی به دیدارش آمدند.
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.