قیمت طلا امروز




 جریان حکمت ملی عراق

 سایت هم میهن / ۳۵ ساعت قبل

حکیم: انحصار سلاح به معنای انحلال حشدالشعبی نیست

رهبر جریان حکمت ملی عراق تأکید کرد که انحصار سلاح در دست دولت اقدامی علیه هیچ جریان یا گروه و به معنای انحلال نیروهای حشدالشعبی نیست.
 حکیم: انحصار سلاح به معنای انحلال حشدالشعبی نیست
به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، سید عمار حکیم در سخنانی به مناسبت جشن میلاد با سعادت پیامبر اکرم (ص) گفت: دعوت به انحصار سلاح در دست حکومت شعاری سیاسی علیه هیچ کسی و عاملی برای نادیده گرفتن فداکاری‌های شهدا و خون پاک آنها که عراق را حفظ کرد و حامی ملت بود، نیست، بلکه یک نیاز طبیعی برای تکمیل بنا نهادن حکومت و حاکمیت آن است.

رهبر جریان حکمت ملی عراق افزود: گروه‌های مسلح، فرزندان و برادران ما و بخشی از تاریخ پیروزی عراق بر تروریسم هستند و هیچ‌کس نمی‌تواند با آن ها با منطق اتهام‌زنی یا نادیده گرفتن فداکاری‌هایشان تعامل کند.

وی تصریح کرد: ما نمی‌خواهیم حکومت بر فرزندانش پیروز شود و نمی‌خواهیم فرزندان کشور بر حکومت پیروز شوند، بلکه می‌خواهیم همه به واسطه حکومت و در راه آن پیروز شوند.

حکیم خواستار شکل‌گیری یک روند ملی و یک عراق مبتنی بر گفت‌وگو، تفاهم و اقدام تدریجی برای حفظ کرامت رزمندگان و فداکاری شهدا شد و بر حفظ حشدالشعبی به عنوان یک نهاد رسمی که بر اساس قانون تأسیس شده است، تأکید کرد.

وی اضافه کرد که پرونده انحصار سلاح، از نظر تصمیم‌گیری، گفت‌وگو، زمان‌بندی، سازوکار و نتایج، کاملاً موضوعی عراقی است و نباید با زبان اتهام‌زنی، خیانت‌خواندن، منطق پیروز و شکست‌خورده یا تصمیم‌های شتاب‌زده مدیریت شود؛ چرا که چنین رویکردی ممکن است عراقی‌ها را به رویارویی با یکدیگر بکشاند و در نهایت کشور و مردم عراق بهای آن را بپردازند.

رهبر جریان حکمت ملی عراق افزود: انحصار سلاح باید گامی در مسیر تکمیل حکومت و نه عاملی برای آغاز درگیری جدید باشد و گفت‌وگو باید به عنوان راهی برای حفظ صلح اجتماعی و وفاداری به فداکاری‌ها، پلی برای حرکت همه عراقی‌ها به سوی کشوری قوی، امن و یکپارچه باشد.

حکیم همچنین تأکید کرد که تصمیم‌گیری درباره جنگ و صلح، استفاده از قدرت سازمان‌یافته و حفظ امنیت شهروندان باید به صورت انحصاری در اختیار نهادهای قانونی حکومت باشد؛ چرا که حکومتی که از همه حفاظت می‌کند، باید مسئول امنیت همه باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: منطقه در مرحله‌ای بسیار حساس و پیچیده قرار دارد؛ مرحله‌ای که در آن چالش‌های امنیتی و سیاسی با فشارهای اقتصادی درهم آمیخته و تحولات با سرعتی فزاینده در حال وقوع است؛ شرایطی که مسئولیت‌پذیری و تدبیر بیشتری را می‌طلبد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق تأکید کرد که در شرایط ناآرام منطقه‌ای، بیش از هر زمان دیگری به یک عراق نیاز است که عرصه‌ای برای درگیری‌ها نباشد، بلکه کشوری باثبات، دولتی توانمند و پلی برای گفت‌وگو، تفاهم و صیانت از منافع مشترک باشد. حکیم در پایان گفت: عراق نه مبدأیی برای تجاوز به کشورهای همسایه خواهد بود و نه می‌پذیریم که هدف تجاوز هیچ طرفی قرار گیرد.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید







چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - 26 August 2026
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.