قیمت طلا امروز




 محمدحسین بهجتی اردکانی

 سایت فرتاک / ۱۶ ساعت قبل

«شفق»؛ شاعری که از حوزه به ادبیات رسید

محمدحسین بهجتی اردکانی در کنار فعالیت‌های حوزوی، یکی از چهره‌های شعر آیینی و انقلاب بود.
 «شفق»؛ شاعری که از حوزه به ادبیات رسید
به گزارش فرتاک نیوز،

محمدحسین بهجتی اردکانی، شاعر و روحانی نام‌آشنای اردکانی، ۲۹ مرداد ۱۳۸۶ در سن ۷۳ سالگی درگذشت. او که با تخلص «شفق» شعر می‌سرود، بخش مهمی از زندگی خود را در مسیر تحصیل علوم دینی، فعالیت‌های فرهنگی و سرودن شعر سپری کرد.

بهجتی در سال ۱۳۱۳ در اردکان متولد شد و از کودکی وارد مسیر آموزش دینی شد. او پس از سال‌ها تحصیل در اردکان و یزد، در سال ۱۳۳۱ به قم رفت و در مدرسه خان به تحصیل علوم حوزوی پرداخت.

دوران حضور او در حوزه علمیه قم با آشنایی و هم‌درسی با شماری از روحانیان شناخته‌شده همراه بود. او همچنین در درس استادانی همچون آیت‌الله بروجردی و امام خمینی شرکت کرد و از درس تفسیر علامه طباطبایی و درس اخلاق برخی استادان برجسته حوزه نیز بهره برد.

در کنار فعالیت‌های حوزوی، شعر جایگاه ویژه‌ای در زندگی بهجتی داشت. او از نوجوانی سرودن شعر را آغاز کرده بود و با تخلص «شفق» به فعالیت ادبی پرداخت. سروده‌های او در حوزه شعر آیینی و انقلابی شناخته شد و از او به عنوان یکی از شاعران نخستین جریان شعر انقلاب یاد شده است.

یکی از اشعار مشهور او با عبارت «هرچه که بیند دیده / خدایش آفریده» برای نسل‌های مختلف دانش‌آموزان آشناست. بهجتی همچنین در مناسبت‌های مذهبی و در سوگ علما اشعاری سروده بود که مورد توجه قرار گرفت.

محمدحسین بهجتی اردکانی سرانجام شامگاه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶ درگذشت. میراث او تنها به فعالیت‌های مذهبی و اجتماعی محدود نمی‌شود و اشعارش نیز بخشی از کارنامه فرهنگی این شاعر اردکانی را تشکیل می‌دهد.

  حتما بخوانید: اصول صحیح نوشیدن آب در فصل گرما؛ جرعه‌جرعه بنوشید پف و تیرگی زیر چشم؛ دلایل و راهکارهای ساده برای داشتن چشم‌هایی شاداب قیمت ارز امروز ۲۸ مرداد؛ دلار و یورو چند شد؟




پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.