قیمت طلا امروز




 مرکز دفن آراد کوه

 خبرگزاری ایسنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۴

کاهش دفن در آرادکوه به کمتر از ۵درصد/استفاده ازسامانه‌های GISبرای کنترل جانوران موذی تهران

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با تشریح آخرین وضعیت مدیریت پسماند پایتخت، از حمل روزانه بخشی از ۸ هزار تن پسماند تولیدی تهران با ناوگان این سازمان، کاهش دفن مستقیم پسماند در آرادکوه به کمتر از پنج درصد و اجرای طرح‌هایی برای توسعه بازیافت، مدیریت شیرابه و کاهش انتشار گاز متان خبر داد.
 کاهش دفن در آرادکوه به کمتر از ۵درصد/استفاده ازسامانه‌های GISبرای کنترل جانوران موذی تهران
این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.
به گزارش ایسنا، محسن قضاتلو در نشست خبری اصحاب رسانه با تشریح اقدامات این سازمان در حوزه جمع‌آوری، حمل و پردازش پسماند، به تداوم فعالیت ناوگان خدمات شهری در شرایط بحرانی، اجرای طرح‌های توسعه‌ای در مجتمع آرادکوه، افزایش ظرفیت پردازش پسماند و برنامه‌ریزی برای توسعه زیرساخت‌های تفکیک از مبدأ اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۳۰ درصد پسماند شهر تهران با ناوگان سازمان مدیریت پسماند حمل می‌شود.

وی با اشاره به عملکرد سازمان مدیریت پسماند در دوره جنگ، افزود: در آن مقطع، یکی از مهم‌ترین موضوعات، حفظ استمرار خدمات شهری و جمع‌آوری پسماند بود. با وجود شرایط خاص ایجاد شده، تلاش کردیم خدمت‌رسانی در این حوزه بدون وقفه ادامه داشته باشد و ناوگان و نیروهای سازمان نیز در آماده‌باش قرار داشتند. در این مدت حدود ۱۸۰۰ اعزام و ۶۵۲ مأموریت در حوزه‌های مختلف انجام شد و بخشی از ظرفیت ناوگان سازمان برای پشتیبانی از عملیات خدمات شهری و مدیریت شرایط بحرانی به کار گرفته شد.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با اشاره به وضعیت ناوگان این سازمان، تصریح کرد: در سال‌های اخیر تلاش کرده‌ایم ظرفیت ناوگان را افزایش دهیم و بخشی از تجهیزات و ماشین‌آلات فرسوده را نوسازی کنیم. امروز حدود ۳۰ درصد حمل پسماند شهر تهران توسط ناوگان سازمان مدیریت پسماند انجام می‌شود و مابقی نیز از طریق پیمانکاران و مجموعه‌های طرف قرارداد صورت می‌گیرد. هدف ما این است که ضمن افزایش بهره‌وری ناوگان، زمان جمع‌آوری و انتقال پسماند کاهش پیدا کند و خدمات با کیفیت بیشتری به شهروندان ارائه شود.

وی با اشاره به وضعیت پردازش پسماند در مجتمع آرادکوه گفت: بخش مهمی از پسماند ورودی به این مجتمع پیش از دفن، پردازش می‌شود و تلاش ما این است که میزان دفن مستقیم پسماند را به حداقل برسانیم. در حال حاضر سهم پسماندی که بدون پردازش دفن می‌شود به کمتر از پنج درصد رسیده و برنامه سازمان این است که با توسعه خطوط پردازش، تفکیک از مبدأ و استفاده از فناوری‌های جدید نیز کاهش پیدا کند. …




چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026
تصاویر؛ هتل عباسی اصفهان، جلوه هنر اصیل ایرانی
سایت فرارو

تصاویر؛ هتل عباسی اصفهان، جلوه هنر اصیل ایرانی

هتل عباسی اصفهان، یکی از بناهای تاریخی و شناخته‌شده این شهر، به دلیل معماری چشمگیر و فضای سنتی خود، از جاذبه‌های شاخص گردشگری ایران به شمار می‌رود.
نقاشی‌های عظیم بومیان استرالیا در واکنش به ورود اروپایی‌ها
سایت خبرآنلاین

نقاشی‌های عظیم بومیان استرالیا در واکنش به ورود اروپایی‌ها

نقاشی‌های غول‌پیکر بومیان استرالیا، از مارهای رنگین‌کمانی تا کروکودیل‌ها، شاید تنها آثار هنری نباشند؛ پژوهشی تازه نشان می‌دهد این تصاویر می‌توانسته‌اند واکنشی به دگرگونی‌های ناشی از ورود و استعمار اروپایی‌ها باشند.
تصاویر؛ از رنج و زندگی تا طبیعت و خیال در مسابقه عکاسی IPA
سایت فرارو

تصاویر؛ از رنج و زندگی تا طبیعت و خیال در مسابقه عکاسی IPA

امسال بیش از ۱۴ هزار اثر از عکاسان ۱۳۹ کشور جهان در مسابقه عکاسی (IPA) به داوری گذاشت و طیف گسترده‌ای از سبک‌ها، از عکاسی طبیعت و معماری تا فتورپورتاژ، فاین‌آرت، عکاسی موبایل و تصاویر تولیدشده با هوش مصنوعی را دربر گرفت.
عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه
سایت خبرآنلاین

عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه

استالین پس از این ماجرا برای چند ماه دچار فروپاشی روانی شد؛ او هیچ دستوری صادر نکرد که این امر منجر به هرج‌ومرج در جبهه شد و تنها به پیشروی آلمان‌ها سرعت بخشید. او به ویلای (داچای) خود عقب‌نشینی کرد و سرانجام چند ژنرال شوروی به دیدارش آمدند.
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.