قیمت طلا امروز




 جنگ اسرائیل و حماس

 سایت دیدارنیوز / ۲۰ ساعت قبل

مکرون: سفر بن‌سلمان به فرانسه گامی مهم برای تقویت صلح و ثبات است/ ادعای سنتکام: در محاصره دریایی ایران، ۷۰ کشتی مجبور به تغییر مسیر شدند/ هشدار اسرائیل به حماس/ حملات پهپادی ارتش یمن به مواضع حوثی‌ها

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 مکرون: سفر بن‌سلمان به فرانسه گامی مهم برای تقویت صلح و ثبات است/ ادعای سنتکام: در محاصره دریایی ایران، ۷۰ کشتی مجبور به تغییر مسیر شدند/ هشدار اسرائیل به حماس/ حملات پهپادی ارتش یمن به مواضع حوثی‌ها
دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: در پی تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا به ایران در روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ و ترور آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب، درگیری میان طرف‌ها آغاز شد و در روز چهلم، موقتا جنگ متوقف و آتش‌بس به مدت دو هفته برقرار شد.

به گزارش دیدارنیوز، روز شنبه (۲۲ فروردین)، مذاکرات طولانی میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان برگزار شد اما طرفین با وجود مذاکره تا بامداد یکشنبه در اسلام آباد به توافقی نرسیدند. بنابر گزارش رسانه‌های داخلی، گفته می‌شود درخواست‌های آمریکا به ویژه درباره تنگه هرمز و اورانیوم غنی‌شده مانع از دستیابی به توافق شده است.

روز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت، ترامپ اعلام کرد که پیشنهاد ایران قابل قبول نیست و مذاکرات در بن‌بست قرار دارد. روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت، حملات موشکی و پهپادی به امارات صورت گرفت، اما ایران این حملات را تایید نکرد. امارات مدعی شده که این حملات از سوی ایران انجام شده است.

پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت حملاتی از سوی آمریکا به بندرعباس و قشم صورت گرفت و نیروی دریایی ایران با ناوشکن‌های آمریکایی درگیر شد. همچنین صدای شدید پدافند هوایی در غرب تهران شنیده شد.

دوشنبه شب ۲۸ اردیبهشت، ترامپ مدعی شد که به دلیل درخواست چند کشور عربی، حمله دوباره به ایران را به تعویق انداخته است. بامداد یکشنبه ۳ خرداد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که به توافق با ایران نزدیک شده‌ایم.

ساعت ۲۲:۳۰ یکشنبه ۱۷ خرداد، جمهوری اسلامی ایران حملات موشکی خود را به اسرائیل، در پاسخ به حملات تل‌آویو به ضاحیه جنوبی بیروت آغاز کرد و تنش‌ها بار دیگر بالا گرفت. بامداد روز دوشنبه ۱۸ خرداد، اسرائیل به مناطقی در ایران حمله کرد. پس از یک روز درگیری نظامی، دو طرف پایان حملات را اعلام کردند.

بامداد روز چهارشنبه ۲۰ خرداد، آمریکا به بهانه سرنگون شدن یک هلی‌کوپتر در تنگه هرمز، انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه گرفت و حملاتی را به جنوب کشورمان انجام داد که با پاسخ ارتش و سپاه مواجه شد. روز جمعه ۲۲ خرداد دو طرف از نزدیک شدن به توافق خبر دادند.

بامداد دوشنبه ۲۵ خرداد، ایران و آمریکا از توافق برای پایان جنگ گفتند و بامداد روز پنجشنبه ۲۸ خردادماه مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا در فاصله زمانی کوتاهی متن یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را به‌صورت دیجیتال و غیرحضوری امضا کردند.

روز جمعه ۲۹ خرداد، مذاکرات ایران و آمریکا که قرار بود در سوئیس برگزار شود، لغو شد. روز شنبه ۳۰ خرداد، هیات مذاکره‌کننده ایرانی به سرپرستی محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس راهی سوئیس شد.

روز یکشنبه ۳۱ خرداد، مذاکرات سوئیس با حضور هیات‌های ایرانی و آمریکایی و میانجیگری دو کشور پاکستان و قطر برگزار شد. در پی تهدیدهای ترامپ در شروع مذاکرات، هیات ایرانی اعتراض خود را اعلام کرد و طبق گفته برخی رسانه‌ها مقامات سیاسی ایران از محل مذاکرات خارج شدند.

روز دوشنبه اول تیرماه، آمریکا تحریم نفت و پتروشیمی ایران را تا آخر مرداد لغو کرد.

روز دوشنبه ۸ تیرماه، آمریکا از نشست با ایران در دوحه خبر داد، اما تهران این موضوع را رد کرد.

بامداد ۱۷ تیرماه، آمریکا به بهانه حمله به چند کشتی در تنگه هرمز که ایران را مسوول آن دانسته، به چند شهر جنوبی کشورمان حمله کرد و ترامپ از پایان آتش‌بس با ایران خبر داد. در واکنش به این تجاوز نظامی، ارتش و سپاه مواضع آمریکا را در کشور‌های عربی هدف قرار دادند.

بامداد روز جمعه ۱۹ تیرماه، پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی و خانواده ایشان در حرم امام رضا (ع) به خاک سپرده شد.

روز شنبه ۳ مرداد و پس از حدود ۲ هفته، حملات آمریکا به جنوب ایران متوقف شد. بامداد روز پنجشنبه ۸ مرداد، آمریکا به بهانه حملات سپاه به پایگاه این کشور در اردن، بار دیگر به جنوب ایران حملات هوایی انجام داد.

ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا روز ۲۹ مرداد از آغاز عملیات اقتصادی خردکننده بی‌سابقه علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

لازم به ذکر است، اینترنت بین‌الملل در کشورمان که از زمان حمله هوایی روز شنبه (۹ اسفندماه ۱۴۰۴) به ایران قطع شده بود، سرانجام بعدازظهر روز سه‌شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵ پس از ۸۸ روز وصل شد هرچند که محدودیت‌ها و فیلترینگ شدید همچنان برقرار است.

 

پوشش زنده خبر‌های جنگ، مذاکرات، تحولات منطقه و جهان در روز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵:

 

ساعت: ۱۰:۲۰/ مکرون: سفر ولیعهد عربستان به فرانسه گامی مهم برای تقویت صلح و ثبات است

امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: «سفر محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی، به فرانسه گامی مهم است. در برابر چالش‌های منطقه، فرانسه و پادشاهی عربی سعودی همواره خواستار صلح و ثبات بوده‌اند و گفت‌وگوی خود را در این مسیر ادامه خواهند داد.»

ساعت: ۰۹:۳۰/ عبور کمتر از ۲۰ کشتی از تنگه هرمز در روز‌های شنبه و یکشنبه

بر اساس جدیدترین داده‌های سامانه ردیابی کشتی‌ها کپلر، در روز‌های شنبه و یکشنبه کمتر از ۲۰ شناور از تنگه هرمز عبور کردند.

این داده‌ها نشان می‌دهد که ۱۳ شناور در روز شنبه و تنها ۴ شناور در روز یکشنبه از این تنگه عبور کرده‌اند.

با این حال، ممکن است شمار واقعی کشتی‌های عبوری از این آبراه بیشتر باشد، زیرا برخی شناور‌ها فرستنده‌های یا همان ترانسپوندر‌های اعلام موقعیت خود را خاموش می‌کنند.

اقدامات متقابل آمریکا و ایران همچنان تردد در این گذرگاه حیاتی برای محموله‌های انرژی را محدود کرده است.

ساعت: ۰۸:۴۶/ فرمانده ارتش یمن: بازپس‌گیری صنعا برای توقف حملات حوثی‌ها حیاتی است

به نقل از بی بی سی، طارق صالح، عضو شورای رهبری ریاست‌جمهوری یمن که از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته شده و فرمانده نیرو‌های مسلح دولتی، ادعا کرد که تامین امنیت دریای سرخ و تنگه باب‌المندب در گرو بازپس‌گیری بندر حدیده و صنعا پایتخت این کشور، از دست حوثی‌های وابسته به ایران است.

صالح در پیامی ویدیویی که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد، اظهار داشت که «نبرد واقعی» علیه حوثی‌ها هنوز آغاز نشده است. او گفت که یمن خط مقدم دفاع در برابر طرح‌های ایران در دریای سرخ و شبه‌جزیره عربستان محسوب می‌شود.

در همین حال، سرلشکر سمیر الصبری، معاون وزیر دفاع یمن، اعلام کرد که نیرو‌های مسلح برای آغاز یک عملیات تهاجمی گسترده آمادگی دارند و منتظر صدور دستورات از سوی فرماندهی سیاسی هستند.

وی افزود که دولت یمن تمامی تمهیدات لجستیکی و مقدمات لازم برای انجام یک «نبرد سرنوشت‌ساز» علیه حوثی‌ها را تکمیل کرده است.

الصبری در اظهاراتی که توسط شبکه خبری تعز یمن منتشر شد، گفت: «این دولت قانونی است که زمان و مکان نبرد را تعیین خواهد کرد.»

ساعت: ۰۸:۱۰/ حملات هوایی اسرائیل در نزدیکی بیمارستانی در غزه، چندین زخمی بر جای گذاشت

شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش کرده است که هواپیما‌های اسرائیلی به اردوگاه چادریِ محل اسکان فلسطینیان آواره در نزدیکی بیمارستان الاقصی در مرکز غزه حمله کرده‌اند که منجر به زخمی شدن چندین نفر شد.

نیروی هوایی اسرائیل همچنین دو حمله هوایی در مجاورت بیمارستانی در دیرالبلح انجام داده است. بیمارستانی که یکی از آخرین مراکز درمانی فعال در این منطقه محسوب می‌شود.

ساعت: ۰۷:۴۱/ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: تردد در تنگه هرمز و باب‌المندب همچنان در سطحی پایین قرار دارد

بر اساس آخرین گزارش سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا، تردد تجاری در تنگه هرمز طی ۴۸ ساعت گذشته همچنان در سطحی پایین باقی مانده است.

این سازمان اعلام کرد: «داده‌های مستقل ردیابی نشان‌دهنده کاهش شدید تردد است، به‌طوری که تنها تعداد انگشت‌شماری شناور در هر دو جهت در حال عبور بوده‌اند.»

این نهاد هیچ‌گونه حمله یا اختلال تأییدشده‌ای را گزارش نکرد، اما افزود که تهدید حملات ایران و «اقدامات ایذایی» همچنان ادامه دارد.

به گفته این نهاد «اقدامات ایذایی» ایران شامل پرواز پهپادها، پایش هدفمند کشتی‌های تجاری و برقراری گاه‌به‌گاه تماس‌های رادیویی می‌شود.

به گفته سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا این اقدامات «همچنان نشان‌دهنده قصد ایران برای تثبیت حضور خود در مسیر‌های حیاتی کشتیرانی و حفظ فشار بر شناور‌های در حال عبور است.»

در همین حال، سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا اعلام کرد که تردد تجاری در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب نیز، در پی محاصره دریایی عربستان سعودی توسط گروه حوثی‌های یمن در تاریخ ۲۰ ژوئیه، همچنان «در سطحی پایین» جریان دارد.

ساعت: ۰۴:۰۸/ ادعای سنتکام: در محاصره دریایی ایران، ۷۰ کشتی مجبور به تغییر مسیر شدند

سرفرماندهی مرکزی ارتش ایالات متحده آمریکا، سنتکام، می‌گوید نیروهایش در جریان دور جدید محاصره دریایی ایران از اواسط ماه ژوئیه، ۷۰ کشتی تجاری را تغییر مسیر داده‌اند.

سنتکام در پستی در شبکه اجتماعی ایکس همچنین نوشت که در جریان این عملیات «سه کشتی را از کار انداخته و دو کشتی را توقیف کرده‌اند.»

به گفته آمریکا «بیش از ۲۰ کشتی جنگی، از جمله ناوشکن‌های موشک‌انداز هدایت‌شونده یو‌اس‌اس جان فین و یو‌اس‌اس راس، از این محاصره حمایت می‌کنند.»

این به‌روزرسانی سنتکام پس از آن منتشر شد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، نقشه‌ای را در شبکه اجتماعی تروث سوشال منتشر کرد که در آن تنگه هرمز را به عنوان «قلمرو جدید ایالات متحده» معرفی کرده بود و یک روز پیشتر هم در یک تجمع به هوادارانش گفت که این تنگه را «قلمرو آمریکا» می‌داند.

ساعت: ۰۳:۰۲/ خبرگزاری فرانسه به نقل از دو منبع: وزیر خارجه سوریه با رئیس موساد دیدار کرد

دو منبع به خبرگزاری فرانسه گفتند که اسعد شیبانی، وزیر خارجه سوریه، روز یکشنبه در اردن با رومان گوفمن، رئیس موساد، دیدار کرده است. این دیدار چند روز پس از حمله اسرائیل به یک پایگاه هوایی در شمال‌غرب سوریه انجام شده است.

یک منبع دیپلماتیک و یک منبع در دولت سوریه که نامی از آنها برده نشده است، گفتند دو طرف درباره موضوعاتی از جمله ایجاد «اتاق عملیات ویژه» در اردن تحت نظارت آمریکا گفت‌و‌گو کردند.

هدف از این سازوکار جلوگیری از هرگونه رویارویی یا درگیری در سوریه، از جمله درگیری‌هایی که ممکن است ترکیه نیز در آن دخیل باشد.

ساعت: ۰۲:۵۵/ حملات پهپادی ارتش یمن به مواضع حوثی‌ها

ارتش یمن اعلام کرد که حملات پهپادی را علیه مواضع حوثی‌ها در «جبهه‌های مختلف نبرد» انجام داده است.

این نیرو‌ها چندین ویدیو که در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده‌اند که لحظه پرتاب بمب از پهپاد‌ها بر روی «تجمعات، تحرکات و پادگان‌های» حوثی را نشان می‌دهد.

ساعت: ۰۱:۰۲/ هشدار اسرائیل به حماس: در صورت ادامه پرتاب پهپاد، بالن و بادبادک حملات به غزه را تشدید می‌کنیم

به نقل از بی بی سی، اسرائیل به حماس هشدار داد در صورت پرتاب «پهپاد، بالن وبادبادک» به سمت این کشور، حملات به غزه را تشدید می‌کند.

دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، روز یکشنبه اعلام کرد که در صورت «متوقف نشدن فوری پرتاب پهپاد، بالن و بادبادک» از نوار غزه به سمت اسرائیل، این کشور حملات خود به غزه را تشدید خواهد کرد و به غیرنظامیان دستور تخلیه مناطقی را خواهد داد.

پیش‌تر مقام‌های بهداشتی در غزه اعلام کردند حملات هوایی اسرائیل دست‌کم دو نفر، از جمله یک پسر چهار ساله، را کشته است.

اما ارتش اسرائیل گفته است که یکی از این حملات فردی را هدف قرار داده که از او به‌عنوان «تروریست» یاد کرد، اما درباره حمله دوم جزئیاتی ارائه نکرد.

با وجود توافق آتش‌بسی که اکتبر گذشته میان اسرائیل و حماس امضا شد، مقام‌های بهداشتی غزه می‌گویند عملیات اسرائیل از آن زمان تاکنون بیش از هزار و ۲۰۰ نفر را کشته است.

ادامه دارد ..







سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ - 25 August 2026
زنان و بحران آب ایران
روزنامه پیام ما

زنان و بحران آب ایران

مهتا بذرافکن در نشست انجمن جامعه‌شناسی ایران از نابرابری جنسیتی در حکمرانی آب، غیبت زنان در تصمیم‌گیری و پیوند آب با عدالت اجتماعی گفت.
اقتصاد، خشم و سلامت روان
روزنامه پیام ما

اقتصاد، خشم و سلامت روان

تحلیل روان‌شناختی تأثیر فشار اقتصادی بر روابط خانوادگی. چگونه ناتوانی مالی به خشم تبدیل شده و صمیمیت و گفت‌وگو را در خانه از بین می‌برد.
حیات‌وحش پشت سد نیوجرسی
روزنامه پیام ما

حیات‌وحش پشت سد نیوجرسی

جایگزینی گاردریل با نیوجرسی بتنی در جاده‌ها؛ تقابل ایمنی انسان و محیط‌زیست. آیا این تصمیم ریشه در اقتصاد سیاسی سیمان و تخریب حیات‌وحش دارد؟
حبله‌رود؛ اختلاف آب میان
روزنامه پیام ما

حبله‌رود؛ اختلاف آب میان

سرچشمه حبله‌رود از بالادست فیروزکوه عبور می‌کند و در ادامه مسیر به دشت گرمسار و ایوانکی می‌رسد. اما طی سال‌های گذشته، افزایش تقاضا در بالادست و پایین‌دست، در کنار کاهش منابع آب، این رودخانه را به یکی…
کودکان در محاصره خطرهای آشنا
روزنامه پیام ما

کودکان در محاصره خطرهای آشنا

| پیام ما | «رستا» فقط ۱۴ ماه داشت. ظهر پنجشنبه روی صندلی جلوی خودرو، در آغوش مادرش نشسته بود. پدر در جاده «هفت‌باغ علوی» رانندگی می‌کرد
آیین‌نامه حفاظت از تالاب‌ها
روزنامه پیام ما

آیین‌نامه حفاظت از تالاب‌ها

هیئت وزیران آیین‌نامه حفاظت از تالاب‌ها را اصلاح کرد. طبق این مصوبه، وزارت نیرو مکلف به تأمین حقابه شد و سازوکار جدید محاسبه خسارت زیست‌محیطی تدوین گشت.
دماوند را نمی‌توان فقط با
روزنامه پیام ما

دماوند را نمی‌توان فقط با

|پیام ما | سال‌هاست وقتی از دماوند حرف می‌زنیم، دو تصویر متفاوت پیش چشم ما قرار می‌گیرد؛ یک تصویر، همان قله سپید و باشکوهی است که از اسطوره و ادبیات تا حافظه جمعی ایرانیان امتداد پیدا کرده و تصویر…
جیب خالی و بدهی‌های خیالــــی
روزنامه پیام ما

جیب خالی و بدهی‌های خیالــــی

بررسی سه‌دهه تلاش برای حفاظت از یوزپلنگ آسیایی در زیستگاه‌های ایران؛ از توران تا کویر. روایتی از چالش‌های بقا، انقراض و امید به آینده این گونه.
الگوی اقلیمی گردشگری برای مد
روزنامه پیام ما

الگوی اقلیمی گردشگری برای مد

صنعت مد برای تاب‌آوری اقلیمی باید از تجربیات گردشگری لوکس بیاموزد؛ ادغام حفاظت از طبیعت در برنامه‌ریزی، شفافیت زنجیره تأمین و مشارکت جوامع محلی.
کوهــی میان آتش و یــخ
روزنامه پیام ما

کوهــی میان آتش و یــخ

در شمال «تانزانیا»، جایی که دشت‌های ساوانا زیر آفتاب گسترده شده‌اند، چیزی در دوردست به چشم می‌آید که انگار به این سرزمین تعلق ندارد؛ قله‌ای سفید که از میان ابرها بیرون آمده است. نزدیک‌تر که می‌شوی،
در تورهای لاکچری چه می گذرد ؟ / از لابستر تا ماشین لباسشویی در طبیعت
روزنامه شرق

در تورهای لاکچری چه می گذرد ؟ / از لابستر تا ماشین لباسشویی در طبیعت

ماشین لباس‌شویی، دستگاه تصفیه و فیلتراسیون آب، تختخواب، میز اردور و منوی دریایی با خرچنگ پشت‌آبی، لابستر و کالاماری؛ انبوهی از تجهیزات رفاهی. اینها شاید فهرست امکانات یک اقامتگاه لوکس باشد، اما حالا تصاویر و ویدئوهای منتشرشده در فضای مجازی که تورهای فوق‌لاکچری طبیعت‌گردی از آن استفاده می کنند.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جاروبرقی غول‌پیکر در خیابان‌های تهران

تریاک از کی بلای جان تهرانی‌ها شد؟
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تریاک از کی بلای جان تهرانی‌ها شد؟

تریاک از چه زمانی به بخشی از زندگی ایرانی‌ها تبدیل شد و چه کسی عامل ترویج و مصرف این ماده مخدر در ایران بود؟
خبرگزاری ایرنا

جریان آسفالت به جای آب!

خبرگزاری ایسنا

«کوشکِ اردشیر» در محاصره!

جاذبه‌های زیبای هوراند ، طبیعت بکر و سرسبز
خبرگزاری ایرنا

جاذبه‌های زیبای هوراند ، طبیعت بکر و سرسبز

تهران- ایرنا- هوراند، شهری سرسبز در شمال استان آذربایجان شرقی، با جنگل‌های بکر ارسباران، قلعه‌های تاریخی، محوطه‌های باستانی و روستاهای چشم‌ نواز، یکی از مقاصد کمتر شناخته‌شده گردشگری ایران به شمار می‌رود. این شهر که پیشینه آن به دوران پیش از اسلام بازمی‌گردد، با طبیعت کم‌نظیر و آثار تاریخی ارزشمند، فرصتی …
         
سایت جوان آنلاین

دوقلو‌ها با روپوش سفید سرقت می‌کردند + گفت‌وگو با متهم

روزنامه هفت صبح

قتل با شمشیر به خاطر سرقت اپل‌واچ

سایت عصرایران

ضرب و جرح شهروند، مأموران شهرداری زنجان را به دادسرا کشاند

اندر حکایت ظهور قاضی شارع در صدور گواهینامه موتور زنان!
روزنامه توسعه ایرانی

اندر حکایت ظهور قاضی شارع در صدور گواهینامه موتور زنان!

سیما پروانه گهر سریال معروف سربداران که در سال های 60 از صداوسیما پخش می شد، شخصیتی محوری داشت که در ذهن ایرانیان ماندگار شده است؛
«دولت‌ جامعه ‌محور» در خدمت بازسازی سرمایه اجتماعی
روزنامه آرمان امروز

«دولت‌ جامعه ‌محور» در خدمت بازسازی سرمایه اجتماعی

«آرمان امروز» بررسی می کند آرمان امروز- سید امیر طبایی- کارشناس حوزه اجتماعی: رابطه میان دولت و جامعه یکی از مهم‌ترین موضوعات در تحلیل عملکرد دولت‌هاست. در یک الگوی دولت‌محور، دولت بازیگر اصلی عرصه سیاست و جامعه تلقی می‌شود و بخش قابل توجهی از تصمیم‌گیری‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و حتی حل مسائل اجتماعی از سوی …
پارک‌ها با کودکان دوباره زنده می‌شود
سایت جوان آنلاین

پارک‌ها با کودکان دوباره زنده می‌شود

مدیر گروه آکروبات تاپ در گفت‌و‌گو با «جوان»: پارک‌ها روزی میزبان جشن‌های مناسبتی و مورد استقبال خانواده‌ها بودند، اما به مرور زمان این برنامه‌ها کمرنگ‌تر شدند
         
دومین ضربه به خانه مردمان جنگ‌زده!
سایت جوان آنلاین

دومین ضربه به خانه مردمان جنگ‌زده!

بوروکراسی و اختلافات سیاسی، مانع از بازسازی خانه‌هایی شده که در جنگ رمضان آسیب دیده است
او هر صبح بدنش را از زیر آوار بیرون می‌کشید
سایت فرارو

او هر صبح بدنش را از زیر آوار بیرون می‌کشید

یک کودک سه‌ساله در این خانه زندگی می‌کند؛ کودکی که جنگ را نمی‌تواند توضیح دهد. نمی‌تواند بگوید: «من یک تجربه تروماتیک داشته‌ام.» نمی‌تواند درباره اضطرابش حرف بزند.
         
بهروزآذر: زنان نباید به دلیل سبک زندگی و پوشش از جامعه طرد شوند
سایت فرارو

بهروزآذر: زنان نباید به دلیل سبک زندگی و پوشش از جامعه طرد شوند

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: اگر می‌خواهیم در حوزه حجاب و مسائل فرهنگی به نتیجه برسیم، باید به سراغ راهکارهای گفت‌وگومحور برویم؛ چرا که تجربه نشان داده است برخوردهای سلبی و سختگیرانه نمی‌تواند این مسائل را حل کند.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| اقدام عجیب دادستان شاهرود؛ ارشاد میدانی جوانان

فصل داغ مستاجرکُشی | کرامت گمشده انسانی در خانه‌های ۱۸ متری | وقتی خانه‌دار شدن به رؤیا و اجاره‌نشینی به اجبار تبدیل شد
سایت خبرفوری

فصل داغ مستاجرکُشی | کرامت گمشده انسانی در خانه‌های ۱۸ متری | وقتی خانه‌دار شدن به رؤیا و اجاره‌نشینی به اجبار تبدیل شد

«بودجه‌ات چقدره؟»؛ این ترسناک‌ترین داستان دو کلمه‌ای این روزهای تهران است. همین روزها بیش از نیمی از جمعیت پایتخت با همین سوال ترسناک روبه‌رو شده‌ یا در آینده‌ای خیلی خیلی نزدیک مواجه خواهند شد. شهردار تهران گفته 51 درصد جمعیت شهر اجاره‌نشین شده‌اند، آماری که نشان از این دارد که در تاریخ شهرنشینی پایتخت …
سنجش و کنکور در خدمت مؤسسات پولی-آموزشی/ حرکت آهسته و پیوسته علیه مدرسه
سایت تابناک

سنجش و کنکور در خدمت مؤسسات پولی-آموزشی/ حرکت آهسته و پیوسته علیه مدرسه

آیا افزایش مصنوعی پیچیدگی سوالات کنکور، پاسخی به نیاز‌های واقعی سنجش است یا بازتابی از ناهماهنگی میان سیاست‌گذاری آموزشی و زیست‌جهان دانش‌آموزان؟
مدرسه‌ای به اندازه یک محله
روزنامه هفت صبح

مدرسه‌ای به اندازه یک محله

مدرسه‌های جدید قرار است علاوه بر آموزش بخشی از نیازهای فرهنگی، ورزشی و مهارتی محله‌ها را پاسخ دهند
سایت اعتماد آنلاین

کشف جسد دو مرد که با شلیک گلوله کشته شدند

حق با کیست/ «پروندۀ پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» در دادگاه افکار عمومی
سایت عصرایران

حق با کیست/ «پروندۀ پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» در دادگاه افکار عمومی

قرار نیست محکمۀ موازی تشکیل شود. کار جامعۀ مدنی، شنیدن، پرسش‌گری و بسط موضوع است. تشخیص مسئولیت کیفری را باید به نظام قضایی سپرد. ضرورت شنیدنِ روایت زنان با...
سایت رکنا

پدرکشی تلخ در پیروزی تهران / پسر بی مهابا 5 ضربه چاقو زد + جزییات

سایت رویداد‌ ۲۴

گواهینامه موتورسیکلت زنان، پشت چراغ قرمز پلیس (فیلم)

زنده‌ و معنادار کردن فضاهای شهری با «رنگ‌های اشباع‌شده»
خبرگزاری ایسنا

زنده‌ و معنادار کردن فضاهای شهری با «رنگ‌های اشباع‌شده»

در تحقیق جدیدی که توسط محققان ایرانی انجام شده است، نقش رنگ‌های اشباع‌شده در طراحی فضاهای شهری معاصر از منظر دیداری، اجتماعی و هویتی بررسی شده است؛ موضوعی که امروز در معماری شهری، گرافیک محیطی و تجربه روزمره شهروندان اهمیت بیشتری یافته است.
۳۰ رفتار خطرناک که ایرانیان هر روز انجام می‌دهند/ یک بار اتفاق می افتد اما ...
سایت تابناک

۳۰ رفتار خطرناک که ایرانیان هر روز انجام می‌دهند/ یک بار اتفاق می افتد اما ...

بسیاری از رفتار‌های پرخطر در زندگی روزمره، آن‌قدر تکرار شده‌اند که دیگر خطرناک به نظر نمی‌رسند. در حالی که واقعا خطرناک و چه بسا مرگ‌آفرین هستند.
گاز به شمال می‌رسد _ نمی‌رسد / زمزمه‌های زمستانی سخت مثل سال ۸۶ یا شاید بدتر؟
سایت عصرایران

گاز به شمال می‌رسد _ نمی‌رسد / زمزمه‌های زمستانی سخت مثل سال ۸۶ یا شاید بدتر؟

چرا حالا دوباره درباره وضعیت گاز استان‌های شمالی چنین هشدارهایی مطرح می‌شود؟ آیا قرار است دوباره صادرات گاز ترکمنستان قطع شود؟
         
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

من باشعورم چون زباله...| تصاویر حجم تاسف‌بار زباله و نخاله در مازندران

زنان؛ ستون امنیت ملی
سایت روزنامه سازندگی

زنان؛ ستون امنیت ملی

سخنی با رئیس‌جمهور به‌قلم؛ پروانه مافی؛ عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران
گوشت حرام، حلال شد!
سایت روزنامه سازندگی

گوشت حرام، حلال شد!

خرید و فروش گوشت بوفالوی هندی آزاد شد
کودکان ایران قربانی جنگ‌طلبی تندروها
سایت خبرآنلاین

کودکان ایران قربانی جنگ‌طلبی تندروها

هیچ جنگی با نخستین شلیک آغاز نمی‌شود. جنگ، بسیار پیش‌تر از آنکه آسمان شهری را دود فرا بگیرد یا آژیرها سکوت شب را بشکنند، در ذهن‌هایی شکل می‌گیرد که خشونت را فضیلت و صلح را ضعف می‌پندارند.
مهریه ۱۴ سکه‌ای؛ پایان زندان یا آغاز یک دعوای تازه؟/ وقتی مجلس ضمانت اجرای مهریه را تغییر می‌دهد، حق زن چه می‌شود؟
سایت خبرآنلاین

مهریه ۱۴ سکه‌ای؛ پایان زندان یا آغاز یک دعوای تازه؟/ وقتی مجلس ضمانت اجرای مهریه را تغییر می‌دهد، حق زن چه می‌شود؟

تصمیم تازه مجلس درباره ضمانت اجرای مهریه، بار دیگر پرونده قدیمی «۱۴ سکه» را به یکی از بحث‌برانگیزترین موضوعات حقوق خانواده تبدیل کرده است؛ تصمیمی که قرار است حبس بدهکاران مهریه را محدود کند، اما هم‌زمان این پرسش را پیش می‌کشد که در صورت حذف این ضمانت، زنان چگونه می‌توانند حق مالی خود را وصول کنند و مردان …
کشف نفوذ یا جرم‌انگاری ارتباطات مشروع شهروندان؟!
سایت الف

کشف نفوذ یا جرم‌انگاری ارتباطات مشروع شهروندان؟!

کشف نفوذ یا جرم‌انگاری ارتباطات مشروع شهروندان؟!
روزنامه هفت صبح

قتل مادر به خاطر دیدن خلوت او با مرد غریبه

سایت رکنا

مرگ غم‌انگیز دانش‌آموز گلستانی بخاطر قبول نشدن در مدرسه تیزهوشان + عکس فرحان

روایت یک جامعه‌شناس از پرونده پژمان جمشیدی/ چرا در پرونده‌های آزار جنسی، زن متهم می‌شود؟؛ از «چرا آنجا رفتی؟» تا «چرا دیر شکایت کردی؟»
سایت خبرآنلاین

روایت یک جامعه‌شناس از پرونده پژمان جمشیدی/ چرا در پرونده‌های آزار جنسی، زن متهم می‌شود؟؛ از «چرا آنجا رفتی؟» تا «چرا دیر …

یک جامعه‌شناس می‌گوید: شنیدن روایت قربانی و باور کردن آن به معنای رای دادن به مجرم بودن متهم نیست، بلکه به این وسیله فضایی را برای شکستن سکوت قربانیان و پاسخگو کردن صاحبان قدرت فراهم می‌کنیم. در این بحث باید بین عدالت کیفری و عدالت روایتگری که با آن حق بازگو کردن رنج برای قربانی به رسمیت شناخته می‌شود، …
خبرگزاری ایرنا

استقبال کثیف از دریاچه ارومیه!

زباله‌های پلاستیکی در سواحل دریای خزر؛ تهدیدی خاموش برای کف‌زیان
خبرگزاری ایرنا

زباله‌های پلاستیکی در سواحل دریای خزر؛ تهدیدی خاموش برای کف‌زیان

تهران- ایرنا- پژوهشگران پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی با همکاری پژوهشگران روس، تأثیر مخرب کیسه‌های پلاستیکی بر جوامع نماتدهای سواحل جنوبی خزر را آشکار کردند.
دولت چهاردهم و جاده‌های پُر پیچ و خَم مازندران؛ وقتی که عددها تغییر کردند!
خبرگزاری ایرنا

دولت چهاردهم و جاده‌های پُر پیچ و خَم مازندران؛ وقتی که عددها تغییر کردند!

ساری- ایرنا- مازندران برای مسافرانی که راهی شمال می‌شوند، اغلب با منظره جنگل و دریا شناخته می‌شود؛ اما پشت این تصویر، شبکه‌ای از جاده‌های پرتردد و پرهزینه قرار دارد که هر سال زیر فشار سفرهای میلیونی، فرسودگی و حوادث قرار می‌گیرد. دولت چهاردهم طی 2 سال اخیر بخشی از منابع عمرانی خود را به همین شبکه اختصاص …
پناهگاه امن مردم ایران در روزهای سخت
سایت ایران آنلاین

پناهگاه امن مردم ایران در روزهای سخت

گیلان در ماه‌های گذشته از یک آزمون بزرگ و پرچالش، سربلند بیرون آمد. تصورش را بکنید؛ استانی که خودش جمعیت بالایی دارد، تنها در یک بازه زمانی کوتاه، میزبانی از بیش از یک‌چهارم مسافران کل کشور را هم به دوش کشید.
شیب نزولی ولادت در ایران؛ سیاست‌های جمعیتی در آزمون اجرا
خبرگزاری ایرنا

شیب نزولی ولادت در ایران؛ سیاست‌های جمعیتی در آزمون اجرا

تهران- ایرنا- روند کاهشی ولادت در ایران طی سال‌های اخیر شتاب بیشتری گرفته است؛ به‌طوری که دبیر ستاد ملی جمعیت از ثبت ۸۹۲ هزار و ۲۸۲ مورد ولادت در سال ۱۴۰۴ خبر داده و اعلام کرده است که تولدها در این سال نسبت به سال ۱۴۰۳، ۸.۹ درصد کاهش داشته؛ روندی که تداوم آن نگرانی‌ها درباره آینده جمعیتی کشور را افزایش …
سایت عصرایران

سرقت از منزل یک شهروند/ همسر مالباخته پس از ۲ روز بستری در بیمارستان جان باخت

سایت رکنا

محاکمه 3 قاتل خانوادگی / 2 مادرکشی و یک دایی کشی + در جلسه دادگاه چه گذشت

مرگ در تهران چقدر خرج دارد؟
سايت نبض بورس

مرگ در تهران چقدر خرج دارد؟

هزینه‌های زندگی هر روز رکورد تازه‌ای ثبت می‌کند؛ اما تورم حالا به آخرین مرحله زندگی یعنی مرگ رسیده است. این روز‌ها یک خانواده برای کف و دفن ساده، برگزاری در...
مهریه ۱۴ سکه‌ای؛ آغاز یک دعوای تازه؟
روزنامه آرمان امروز

مهریه ۱۴ سکه‌ای؛ آغاز یک دعوای تازه؟

آرمان امروز : بحث «۱۴ سکه» در حالی بار دیگر به یکی از موضوعات مهم حقوق خانواده تبدیل شده که مسئله اصلی، تعیین سقف برای میزان مهریه نیست؛ زن و مرد همچنان می‌توانند هنگام عقد بر سر هر میزان مهریه‌ای توافق کنند. آنچه تغییر کرده، نحوه اجرای این تعهد و ضمانت قانونی آن است. بر [ ]
حلقه مفقوده جامعه سالم
روزنامه آرمان امروز

حلقه مفقوده جامعه سالم

جاوید ترابی آرمان امروز : ورزش و فعالیت بدنی منظم نه تنها بر سلامت فردی تأثیر مثبت می‌گذارد بلکه به عنوان یک عامل محرک بنیادین، جوامع را به سمت پایداری، انسجام و توسعه اقتصادی هدایت می‌کند. در همین راستا، سازمان جهانی بهداشت در گزارش وضعیت فعالیت بدنی سال ۲۰۲۲ تأکید کرده که بی‌تحرکی یکی از [ ]
«تورم مزمن»؛ تهدیدی برای زیرساخت‌های صلح اجتماعی
روزنامه آرمان امروز

«تورم مزمن»؛ تهدیدی برای زیرساخت‌های صلح اجتماعی

آرمان امروز- سپهر ریاحی: تورم معمولاً با چند عدد شناخته می‌شود؛ نرخ تورم، قیمت کالاها، کاهش قدرت خرید و کوچک‌تر شدن سفره خانوار. اما پشت این اعداد، واقعیتی عمیق‌تر جریان دارد که کمتر درباره آن صحبت می‌شود: تورم فقط یک مسئله اقتصادی نیست. تداوم تورم می‌تواند شیوه زندگی مردم، احساس امنیت، قدرت برنامه‌ریزی …
هشدار درباره وضعیت زنان بی‌خانمان/ پراکنده‌سازی آنها می‌تواند خطرات بیشتری ایجاد کند
سایت سلامت نیوز

هشدار درباره وضعیت زنان بی‌خانمان/ پراکنده‌سازی آنها می‌تواند خطرات بیشتری ایجاد کند

رئیس مرکز زنان و خانواده وزارت کشور با تأکید بر اینکه آمار دقیقی از زنان بی‌خانمان در کشور وجود ندارد، از روند رو به رشد این پدیده و افزایش اعتیاد در میان زنان خبر داد و گفت جمع‌آوری پاتوق‌های زنان بی‌خانمان بدون ایجاد جایگزین مناسب، آنها را در معرض خطرات بیشتری قرار می‌دهد.
نگرانی همشهری از افزایش تور‌های لاکچری؛ طبیعت قربانی سفر‌های بی‌ضابطه می‌شود؟
سایت رویداد‌ ۲۴

نگرانی همشهری از افزایش تور‌های لاکچری؛ طبیعت قربانی سفر‌های بی‌ضابطه می‌شود؟

روزنامه همشهری در گزارشی با بررسی گسترش تور‌های فوق‌لاکچری طبیعت‌گردی، نسبت به پیامد‌های زیست‌محیطی سفر‌های بی‌ضابطه هشدار داده است.
مقایسه سبد کالابرگ از دی ۱۴۰۴ تا مرداد ۱۴۰۵/ با افزایش 25 درصدی کالابرگ، سفره خانوار هم به همان اندازه بزرگ‌تر می شود؟
روزنامه دنیای اقتصاد

مقایسه سبد کالابرگ از دی ۱۴۰۴ تا مرداد ۱۴۰۵/ با افزایش 25 درصدی کالابرگ، سفره خانوار هم به همان اندازه بزرگ‌تر می شود؟

صحبت از افزایش حدود ۲۳ تا ۲۵ درصدی اعتبار کالابرگ مطرح شده است؛ افزایشی که می‌تواند بخشی از فشار هزینه‌ای خانوار را کاهش دهد، اما همچنان فاصله قابل توجهی با رشد قیمت کالاهای اساسی دارد.
لیتری ۳ هزار تومان، خرج ۱۰۰ میلیون تومانی؛ معادله تلخ بنزین ایران/ بنزینی که موتور می‌سوزاند
سایت اقتصاد ۲۴

لیتری ۳ هزار تومان، خرج ۱۰۰ میلیون تومانی؛ معادله تلخ بنزین ایران/ بنزینی که موتور می‌سوزاند

همزمان که بحث افزایش قیمت بنزین بار دیگر به یکی از نگرانی‌های اصلی مردم تبدیل شده، بحران دیگری بی‌سروصدا زیر کاپوت خودرو‌ها در حال گسترش است؛ سوختی که به گفته برخی مسئولان و گزارش‌های میدانی، کیفیت آن محل تردید است و هزینه‌های سنگین تعمیرات را به رانندگان تحمیل می‌کند.