قیمت طلا امروز




 توحید جعفری

 سایت رکنا / ۴ ساعت قبل

دکتر توحید جعفری: شورای شهر باید محل تصمیم‌سازی تخصصی برای توسعه شهری باشد

سهند – در آستانه برگزاری هفتمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر سهند، بررسی سوابق و دیدگاه‌های نامزدهای این دوره بیش از پیش مورد توجه شهروندان قرار گرفته است. در میان نامزدهای این انتخابات، دکتر توحید جعفری از جمله چهره‌هایی است که با سابقه علمی، اجرایی و کارآفرینی وارد این عرصه شده و بر ضرورت مدیریت تخصص‌محور در اداره شهر تأکید دارد.
 دکتر توحید جعفری: شورای شهر باید محل تصمیم‌سازی تخصصی برای توسعه شهری باشد
پیشینه خانوادگی و تحصیلی  دکتر توحید جعفری

دکتر توحید جعفری متولد سال ۱۳۶۹ در شهرستان سلماس و پرورش‌یافته در خانواده‌ای نظامی و مذهبی است. پدر وی، سرهنگ اژدر جعفری از مدیران باسابقه ارتش جمهوری اسلامی ایران و مدیر دارایی شمال‌غرب ارتش بوده است. به گفته نزدیکان وی، این پیشینه خانوادگی در شکل‌گیری روحیه نظم، مسئولیت‌پذیری و نگاه ساختارمند در شخصیت او تأثیرگذار بوده است.

وی دارای مدرک دکتری تخصصی برق (الکترونیک) است و در حال حاضر به‌عنوان استاد دانشگاه ملی مهارت در استان آذربایجان شرقی فعالیت می‌کند.

فعالیت‌های کارآفرینی و صنعتی

در کنار فعالیت‌های دانشگاهی، دکتر جعفری مدیریت شرکت تولیدی «ایمن تراشه پرداز» را نیز بر عهده دارد؛ شرکتی با بیش از ۱۴ سال سابقه فعالیت در حوزه تولید تجهیزات الکترونیکی و فناوری‌های کاربردی.

بر اساس اعلام این مجموعه، شرکت ایمن تراشه پرداز تاکنون برای بیش از ۲۴ نفر اشتغال مستقیم مطابق با قوانین وزارت کار و تأمین اجتماعی ایجاد کرده و صدها فرصت شغلی غیرمستقیم نیز از طریق شبکه فروش و همکاری‌های تخصصی در کشور شکل گرفته است. بخشی از این فرصت‌های شغلی نیز مربوط به افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی و خانواده‌های ایثارگران عنوان شده است.

توسعه مشاغل خانگی با فناوری بومی

از پروژه‌های شاخص این شرکت می‌توان به طراحی و تولید دستگاه «میوه و سبزی خشک‌کن هوشمند تراشه پرداز» اشاره کرد؛ محصولی فناورانه که با هدف توسعه مشاغل خانگی و ایجاد درآمد پایدار برای خانوارها طراحی شده است.

این طرح از سوی واحد اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) مورد تأیید قرار گرفته و طرح توجیهی آن نیز به تصویب رسیده است. این دستگاه با بهره‌گیری از مدارهای الکترونیکی، اپلیکیشن کنترل از راه دور و فناوری هوای موازی برای خشک‌کردن یکنواخت محصولات کشاورزی طراحی شده و به گفته مسئولان شرکت، در برخی کشورهای همسایه نیز مورد استفاده قرار گرفته است.

همکاری با نهادهای حمایتی و دانشگاهی

دکتر جعفری در قالب راهبر شغلی کمیته امداد امام خمینی(ره) با استان‌های فارس، آذربایجان شرقی، اصفهان و خراسان رضوی همکاری داشته و تفاهم‌نامه‌هایی در حوزه توسعه مشاغل خانگی منعقد کرده است. به گفته مسئولان مرتبط، مدل اجرایی این طرح توانسته زمینه اشتغال تعداد قابل توجهی از مددجویان را فراهم کند.

از دیگر نقاط قابل توجه در کارنامه مدیریتی وی، حضور شرکت ایمن تراشه پرداز در ششمین کنسرسیوم تخصصی مهارت‌آموزی و اشتغال دانشگاه ملی مهارت در بهمن‌ماه ۱۴۰۳ است؛ رویدادی که در آن این شرکت در کنار مجموعه‌هایی همچون گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، ایدم و شیرین‌عسل به‌عنوان یکی از طرف‌های تفاهم‌نامه با دانشگاه ملی مهارت معرفی شد و دکتر جعفری نیز به همین مناسبت از سوی این دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفت.

همکاری با نهادهای مختلف و دریافت تقدیرنامه‌ها

مجموعه تحت مدیریت وی طی سال‌های گذشته با نهادهایی از جمله کمیته امداد، سازمان بهزیستی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و مخابرات تهران همکاری‌هایی در حوزه تولید و اشتغال داشته است.

همچنین پس از بازدید مسئولان بانک رفاه از کارگاه تولیدی این شرکت، تفاهم‌نامه‌ای برای تسهیل فروش و حمایت از عرضه محصولات در سطح کشور منعقد شده است.

کارنامه این مجموعه با دریافت تقدیرنامه‌هایی از برخی نهادهای کشوری و استانی نیز همراه بوده است؛ از جمله فرماندهی بسیج تهران بزرگ، معاونت اجرایی مجمع تشخیص مصلحت نظام، بانک کشاورزی استان سمنان، مخابرات منطقه تهران، بهزیستی تبریز، کمیته امداد در چند استان، دانشگاه ملی مهارت آذربایجان شرقی و دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر.

نگاه مسئولیت‌محور به مدیریت شهری

دکتر توحید جعفری درباره انگیزه ورود خود به عرصه انتخابات می‌گوید:

«نگاه من به شورای شهر یک نگاه مسئولیت‌محور است. شورای شهر نباید محل آزمون و خطا یا صرفاً محلی برای اشتغال افراد باشد، بلکه باید جایگاهی برای تصمیم‌سازی‌های تخصصی و برنامه‌محور در اداره شهر باشد.»

وی پیش‌تر نیز در دوازدهمین دوره انتخابات شورای اسلامی حوزه تبریز، اسکو و آذرشهر به‌عنوان یکی از جوان‌ترین نامزدها حضور داشت و شعار «تحقق عدالت اجتماعی و شایسته‌سالاری» را مطرح کرده بود.

سه محور اصلی برنامه‌ها

به گفته وی، افرادی که برای مدیریت شهری نامزد می‌شوند باید پیش از آن کارنامه مشخصی در حوزه‌های علمی، مدیریتی یا اجرایی داشته باشند تا شهروندان بتوانند بر اساس عملکرد واقعی آنان تصمیم‌گیری کنند.

جعفری همچنین تأکید کرده است که ورود او به عرصه انتخابات با هدف تأمین شغل شخصی نبوده و سابقه فعالیت‌های تولیدی و ایجاد اشتغال نشان می‌دهد انگیزه اصلی او مسئولیت اجتماعی و مشارکت در مدیریت بهتر شهر است.

او رویکرد مدیریتی خود را بر سه محور «شفافیت، عدالت و پیشرفت» استوار می‌داند؛ مفاهیمی که به اعتقاد وی می‌تواند زمینه‌ساز توسعه متوازن شهری، توزیع عادلانه خدمات و افزایش اعتماد عمومی به مدیریت شهری باشد. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1242380

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: فیلم / گندم کوچولو : بابام دروغ میگه من گم نشدم پیش مامانمم / مردی با انتشار فیلم و عکس دخترش مدعی گمشدن او شد مشاهده خبر

اخبار تاپ حوادث بازخوانی یکی از هولناک‌ترین پرونده‌های جنایی همدان در گفت‌وگو با سرهنگ خجسته / تنها بازمانده یک قتل‌عام؛ بیتا ماند و قاتلانی که با شمشیر اعدام شدند فیلم لحظه سرقت موبایل زن جوان در ترافیک اتوبان چمران تهران با تهدید چاقو/ لحظه‌ به‌ لحظه دزدی در دوربین خودرو ثبت شد انتشار فیلم مجید فلاح پور روحانی ربوده‌شده پس از ۳۶۰ روز / از خانواده ام می خواهم مرا نجات دهند فیلم ازدواج دوم شوهر مهسا طهماسبی / خانم بازیگر عاشق شوهرش بود اما طلاق گرفت فیلم / این کلاغ 3 سال است به مرد تهرانی حمله می کند / هیچ کاری نکردم بارها زخمی شده ام فیلم / دختر تهرانی با دندان هایش گوش دوست پسرش را از جا کند خبر ویژه رکورد جدید قیمت بیت کوین؛ عبور از ۸۰ هزار دلار بعد از ۳ ماه اولین روز حضور مهدی تارتار در پرسپولیس با اتفاقات خاص




سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ - 25 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.