قیمت طلا امروز




 علی کمساری

 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

دومین نشست «امام امروز؛ امام تحول» برگزار شد

در این نشست، سرکار خانم دکتر فاطمه طباطبایی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محسن الویری، استاد تمام دانشگاه و مدرس حوزه، و دکتر کیومرث اشتریان، استاد دانشگاه و سیاست‌پژوه، دیدگاه‌های خود را درباره اندیشه تحول‌خواهانه امام خمینی(س)، الزامات بازخوانی این اندیشه و نسبت آن با مسائل و اقتضائات امروز مطرح کردند. حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر علی کمساری، رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)، نیز در این نشست به بیان دیدگاه‌های خود درباره ضرورت تبدیل اندیشه امام به سیاست‌های عملی و مدل‌های حکمرانی پرداخت.
 دومین نشست «امام امروز؛ امام تحول» برگزار شد
این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.
دومین نشست از سلسله نشست‌های اندیشه‌ورزی «امام امروز؛ امام تحول» با هدف تبیین و واکاوی اندیشه و سیره امام خمینی(س) و بررسی ظرفیت‌های آن برای پاسخ به مسائل و نیازهای امروز جامعه برگزار شد.

به گزارش جماران، در این نشست خانم دکتر فاطمه طباطبایی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محسن الویری، استاد تمام دانشگاه و مدرس حوزه، و دکتر کیومرث اشتریان، استاد دانشگاه و سیاست‌پژوه، دیدگاه‌های خود را درباره اندیشه تحول‌خواهانه امام خمینی(س)، الزامات بازخوانی این اندیشه و نسبت آن با مسائل و اقتضائات امروز مطرح کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر علی کمساری، رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)، نیز در این نشست به بیان دیدگاه‌های خود درباره ضرورت تبدیل اندیشه امام به سیاست‌های عملی و مدل‌های حکمرانی پرداخت.

این نشست به همت معاونت پژوهش، آموزش و برنامه‌ریزی راهبردی مؤسسه برگزار شد و زمینه گفت‌وگو و تبادل نظر میان صاحب‌نظران درباره ظرفیت‌های اندیشه و سیره امام خمینی(س) برای مواجهه با مسائل روز جامعه را فراهم کرد.

خانم دکتر طباطبایی: باید اندیشه امام را به‌درستی بازخوانی کنیم

سرکار خانم دکتر فاطمه طباطبایی، عروس محترم حضرت امام خمینی(س)، در این نشست با تأکید بر ضرورت بازخوانی روشمند اندیشه امام خمینی(س)، از پیگیری مؤسسه برای تولید بسته‌های سیاستی ابراز خرسندی کرد.

وی با اشاره به این دغدغه شخصی که «مطالب پراکنده ذهنی باید گردآوری و به‌صورت روشمند جمع‌بندی شوند»، با یادآوری ویژگی‌های شخصیتی امام خمینی(س)، از جمله «ذهن فلسفیِ نقاد و هوش و فراست»، اظهار کرد: آنچه موجب جذب او به امام می‌شد، ظهور ایمان در رفتار ایشان و پیوند عمیق میان نظر و عمل بود.

طباطبایی گفت: امام به این باور رسیده بود که «دین، علاوه بر آخرت، برای زندگی دنیایی انسان نیز مفید است»؛ بنابراین، «این دنیا را باید به‌گونه‌ای ساخت که سعادت و امنیت انسان را تأمین کند.» …







یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.