قیمت طلا امروز




 وزیر کار و رفاه

 سایت ایران آنلاین / ۱۵ دقیقه قبل

میدری: تمرکزگرایی ۱۰۰ ساله در اقتصاد را پایان می‌دهیم

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه «باید با پایان دادن به الگوهای توسعه تک‌نسخه‌ای، اختیارات اجرایی را برای شکوفایی ظرفیت‌های بومی به استانداران تفویض کنیم»، گفت: دولت وفاق به دنبال پایان دادن به سیاست ملامت دیگران است و با مشارکت بخش خصوصی، الگوهای موفق احیای صنعت را در تمام استان‌ها پیاده‌سازی می‌کنیم.
 میدری: تمرکزگرایی ۱۰۰ ساله در اقتصاد را پایان می‌دهیم
ایران آنلاین:

  به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، احمد میدری در سفر توسعه منطقه‌ای خود به استان فارس و در جریان رونمایی از طرح های توسعه ای آموزش فنی و حرفه‌ای در کازرون، ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد شهدای دولت، کارکنان دولت را خدمتگزارانی دانست که در گمنامی برای گره‌گشایی از مسائل مردم تلاش می‌کنند.

وزیر کار در سومین روز از سفر خود در هفته دولت به عنوان نماینده عالی دولت در سفر توسعه منطقه ای در فارس  و در جمع مسئولان، نمایندگان و فعالان کازرون اظهار کرد: یک نکته مهم این است که چگونه می‌توانیم در توسعه مناطق مختلف کمک کنیم و وظیفه خود را به‌درستی انجام دهیم. هر منطقه واقعاً ظرفیت‌های خاص خودش را دارد و نمی‌توان یک الگوی واحد برای همه شهرها ایجاد کرد.

وی به مسئولان حاضر گفت: شما شهرستان‌هایی دارید که تفاوت‌های آن‌ها بسیار زیاد است.  ویژگی شهرهای ایران این است که فقط با جابجایی چند کیلومتری، با طبیعت، فرهنگ و ظرفیت‌های متفاوتی مواجه می‌شویم. البته ممکن است اصول کلی مشترکی وجود داشته باشد؛ هر شهری به ارتباطات، زیرساخت و برق نیاز دارد، اما ظرفیت‌های اختصاصی شهرها باید مبنای برنامه‌ریزی قرار گیرد.

  توسعه دزفول و بهبهان قابل مقایسه با شهرهای نفتی نیست

 

میدری با اشاره به نمونه‌های مختلف توسعه در خوزستان یادآورشد: در این استان، شهرهایی مانند دزفول و بهبهان را داریم که دولت در آن‌ها نقش بسیار کمتری نسبت به ماهشهر دارد. خوزستان همچنین شهرهای نفتی مانند مسجدسلیمان، ماهشهر، امیدیه و آغاجاری را در خود جای داده است، اما توسعه این شهرها به هیچ‌وجه قابل مقایسه با دزفول و بهبهان نیست.

وی ادامه داد: دزفول و بهبهان علاوه بر ویژگی‌های اقلیمی، از ظرفیت انسانی متفاوتی برخوردارند. مردم این مناطق در طول تاریخ ظرفیت‌های جدیدی را کشف کرده و همان ظرفیت‌ها را فعال کرده‌اند. در مقابل، در شهرهای نفتی، دولت وارد می‌شود، فعالیت‌هایی انجام می‌دهد و رونق ایجاد می‌کند، اما وقتی آن ظرفیت کاهش می‌یابد، شهر دیگر نمی‌تواند حتی حداقل‌های مورد نیاز مردم خود را تامین کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسجدسلیمان و آبادان را نمونه این وضعیت دانست و گفت: آبادان زمانی شهری بود که همه برای مهاجرت به آنجا می‌آمدند. در این شهر، حسینیه کازرونی‌ها و مسجد کازرونی‌ها وجود داشت و کازرونی‌ها در آبادان حضور گسترده‌ای داشتند، اما امروز آبادان بر اساس شاخص‌های مختلف، در شمار شهرهایی قرار دارد که در رتبه‌بندی بسیار پایینی قرار گرفته است.

  مداخله دولت باید به توسعه پایدار منجر شود

 

میدری تأکید کرد: حضور دولت در مناطق باید معنادار و درست باشد. دولت نباید در مناطق غفلت کند، اما در عین حال، زمانی که مداخله می‌کند باید ابعاد پیچیده توسعه را نیز ببیند و مداخله آن به ایجاد توسعه پایدار منجر شود.

وی درباره ظرفیت‌های شهرستان کازرون اعلام کرد: کازرون به دلیل سرمایه‌های طبیعی و انسانی‌ای که در طول تاریخ داشته، از ظرفیت‌های ویژه‌ای برخوردار است. من تا حدودی با این دیدگاه که مردم کازرون صرفاً به دلیل نبود اشتغال از این منطقه مهاجرت کرده‌اند، اختلاف نظر دارم. ممکن است بخشی از مهاجرت‌ها به این دلیل بوده باشد، اما همه ماجرا این نیست.

وی افزود: در مسیری که با هم طی کردیم، مدرسه‌ای را دیدیم که خاندان بابازاده ساخته بودند. این خاندان کازرونی، از جمله پنج خاندان بزرگ و ثروتمند کویت محسوب می‌شود. این موضوع نشان می‌دهد بخشی از مهاجران کازرونی به دلیل توانایی خلق ارزش مهاجرت کرده‌اند؛ زیرا انسان‌هایی هستند که هر جا بروند، می‌توانند توسعه ایجاد کنند.

وی خاطر نشان کرد: بخشی از مردم کازرون نیز به دلیل همین ظرفیت‌های بالای خود، در شهرهای مختلف حضور دارند و در آن مناطق منشأ اثر و توسعه هستند.

  وضعیت شهرها از شرایط اقتصاد کلان جدا نیست

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به شرایط عمومی اقتصاد کشور گفت: به دلیل شرایط اقتصاد کلان، وضعیت همه شهرها مناسب نیست و این مسئله را نمی‌توان انکار کرد.

وی ادامه داد: بنابراین، ما مشکلات کلان اقتصادی داریم و دولت نیز در این زمینه غفلت‌هایی داشته است. برای نمونه، ساختمانی را در کازرون افتتاح کردم، اما واقعاً از اینکه چنین ساختمانی ساخته شده است، شرمنده‌ام. ساختمان‌های اداری باید نمادی از خدمت و جلوه‌ای از شأن نظام اداری باشند، نه اینکه در یک محل محقر قرار بگیرند. این وضعیت شایسته ادارات نیست.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به شرایط عمومی اقتصاد کشور گفت: به دلیل شرایط اقتصاد کلان، وضعیت همه شهرها مناسب نیست و این مسئله را نمی‌توان انکار کرد.

وی ادامه داد: بنابراین، ما مشکلات کلان اقتصادی داریم و دولت نیز در این زمینه غفلت‌هایی داشته است. برای نمونه، ساختمانی را در کازرون افتتاح کردم، اما واقعاً از اینکه چنین ساختمانی ساخته شده است، شرمنده‌ام. ساختمان‌های اداری باید نمادی از خدمت و جلوه‌ای از شأن نظام اداری باشند، نه اینکه در یک محل محقر قرار بگیرند. این وضعیت شایسته ادارات نیست.

  ضرورت احداث مرکز نگهداری معلولان در کازرون

 

میدری با اشاره به برنامه احداث مرکز نگهداری معلولان در کازرون ادامه داد: با تلاش مسئولان بومی قرار است برای یک مرکز نگهداری معلولان کلنگ‌زنی شود. در هر شهری، وجود مراکز نگهداری و حمایت از معلولان ضروری است و باید چنین مراکزی ایجاد شود.

وی افزود: البته نمی‌خواهم بگویم که همه کارهای ما در اینجا انجام شده است؛ چنین نیست. هنوز کارهای زیادی باقی مانده و باید انجام شود. پیگیری نمایندگان و هشدارهای آن‌ها در این زمینه بسیار مؤثر است، اما همه پروژه‌ها باید زمان‌بندی مشخص داشته باشند.

  تفاهم‌نامه پایان کار نیست

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با انتقاد از متوقف‌ماندن طرح‌ها پس از امضای تفاهم‌نامه گفت: همان‌طور که مطرح شد، ممکن است سازمان‌ها تفاهم‌نامه‌ای امضا کنند و بعد گفته شود که تفاهم‌نامه بسته شد؛ در حالی که گاهی این موضوع به‌گونه‌ای مطرح می‌شود که انگار کار تمام شده است.

وی تأکید کرد: تفاهم‌نامه نقطه شروع است و پس از آن نباید مراحل اجرایی فراموش شود. در بسیاری از موارد حتی نیازی به تفاهم‌نامه نیست؛ باید کار را آغاز کرد و آن را به قرارداد رساند. وقتی پروژه به قرارداد می‌رسد، تعهدات هر طرف و زمان‌بندی اجرای آن دقیقاً مشخص می‌شود و اگر تعهدی انجام نشد، باید از مسئول مربوط پرسید چرا آن را انجام نداده است.

وی اضافه کرد: این فرآیند باید طی شود تا پروژه‌ها از مرحله گفت‌وگو و امضای اسناد اولیه عبور کرده و به نتیجه عملی برسند.

وی افزود: دولت آقای پزشکیان و شخص رئیس‌جمهور، چارچوب متفاوتی برای اداره ایران دارند. این موضوع در عرصه سیاست قابل مشاهده است. هیچ دولتی نمی‌گوید با وفاق مخالف است و همه دولت‌ها به‌نوعی به دنبال اتحاد بوده‌اند، اما تفاوت این دولت آن است که صریحاً اعلام می‌کند می‌خواهد شکاف‌های سیاسی را کاهش دهد و معتقد است هر یک از گروه‌های سیاسی حقی دارند.

وی توضیح داد: این ویژگی دولت وفاق است. 

وی تصریح کرد: دولت وفاق می‌گوید ما با همدیگر کشور را به اینجا رسانده‌ایم و با همدیگر نیز باید آن را اصلاح کنیم. این چارچوب سیاسی متفاوتی است که دولت چهاردهم بنیان‌گذاری کرده است.

تفویض اختیار به استانداران برای فعال‌سازی ظرفیت‌های مناطق

وی در تشریح رویکرد اقتصادی دولت اظهارکرد: در عرصه اقتصاد نیز شعارهای مختلفی مطرح شده که یکی از مهم‌ترین آن‌ها تفویض اختیار به استانداران است. استانداران باید بتوانند تصمیم بگیرند و ظرفیت‌های مناطق خود را فعال کنند.

میدری افزود: دولت مرکزی از گذشته برای ایجاد نظم و اداره کشور شکل گرفته است، اما پیش از شکل‌گیری دولت مدرن، شهرهای مختلف ایران هر کدام نقش اقتصادی و تجاری خود را داشتند. 

وی ادامه داد: اما به‌تدریج این ظرفیت‌ها از بین رفت و همه‌چیز به تهران متمرکز شد؛ پس از آن نیز چند کلان‌شهر در مرکز توجه قرار گرفتند. این الگوی غلطی است که حدود 100 سال کشور درگیر آن بوده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: شخص دکتر پزشکیان بر تغییر این تمرکز ایستاده است. باید اختیار واگذار شود تا هر منطقه بر اساس ظرفیت‌های خود، توسعه خاص همان منطقه را ایجاد کند.

  درباره شستا و بنگاه‌داری دولتی

 

میدری در ادامه و در پاسخ به مباحث مطرح‌شده از سوی حاضران یادآور شد: سؤال این است که چرا مدیرعامل شستا وقتی به کیش می‌رود، در چند سال 20 هتل می‌سازد، اما اکنون 2 سال است که یک هتل یا یک کارخانه نساخته است؟

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: باید بررسی کنیم شستا در 20 سال گذشته چند کارخانه ساخته است. هر جا می‌روم، می‌گویند شستا به منطقه ما نیامده تا کارخانه بسازد. من هم می‌گویم چند جا را نشان دهید که شستا ساخته است تا به آنجا بروم و بپرسم چرا برای آن منطقه ساخته‌اید، اما برای ما نساخته‌اید.

وی ادامه داد: البته بسیاری از کارخانه‌ها متعلق به شستا نیستند. بخشی از آن‌ها متعلق به وزارت نفت، وزارت صمت، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت راه بوده‌اند و این وزارتخانه‌ها، اموال خود را به صندوق‌های بازنشستگی داده‌اند تا برای آن‌ها سود ایجاد شود.

میدری خاطرنشان کرد: اما سودی که به دست می‌آید، الزاماً آن‌قدر نیست که بتواند کمکی جدی به بازنشستگان کند. از ابتدای دولت، رئیس‌جمهور از ما خواسته است اگر قرار نیست اموال این شرکت‌ها را بفروشیم، مدیریت آن‌ها را با مشارکت بخش خصوصی پیش ببریم. این یک الگوی جدید برای خلق ثروت است.

  مشارکت بخش خصوصی به جای واگذاری ناقص

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی توضیح داد: پیش‌تر تصور می‌کردیم باید شرکت‌ها را به‌طور کامل واگذار کنیم و در اختیار بخش خصوصی قرار دهیم. اما برخی مجموعه‌ها از وزارت نفت که وظیفه‌شان در حوزه پتروشیمی بوده، گرفته شده و به ما واگذار شده‌اند.

وی با اشاره به گستردگی فعالیت مجموعه‌های دولتی و شبه‌دولتی اظهار کرد: آیا می‌شود یک وزارتخانه هم شرکت پگاه داشته باشد، هم پتروشیمی، هم کفش ملی، هم کارخانه سیمان، هم شرکت دارویی و هم هواپیما؟ طبیعی است که اداره هم‌زمان چنین مجموعه متنوعی دشوار باشد و در نهایت همه آن‌ها آسیب ببینند.

میدری تأکید کرد: به همین دلیل، طی 2 سال گذشته در این دولت، همکاران من شبانه‌روز کار کرده‌اند تا الگوی تازه‌ای ایجاد شود. امیدواریم در سال سوم بتوانیم ثمره این تلاش‌ها را به مردم نشان دهیم.

  خط اعتباری باید به تولید و سرمایه در گردش برسد

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص خط اعتباری و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی گفت: درباره موضوعات مطرح‌شده، خط اعتباری به‌خودی‌خود مسئله پیچیده‌ای نیست. آقای للگانی برای موضوع سرمایه در گردش در اینجا حضور دارند و باید کمک کنند این کار انجام شود.

وی افزود: همه ما ایرانی هستیم و تفاوتی میان مناطق وجود ندارد، اما هر منطقه تعلق خاطر و ظرفیت‌های خاص خود را دارد. باید زمان ویژه‌ای برای تأمین خط اعتباری کارخانه‌های موجود، از جمله کارخانه‌های کاشی‌سازی، اختصاص پیدا کند.

وی با اشاره به وضعیت واحدهای کاشی‌سازی اعلام کرد: پیشنهاد من این است که روی یک یا 2 واحد تمرکز کنیم. به هر حال ما سه کارخانه کاشی داریم که وضعیت آن‌ها مناسب نیست، می توان در تماس مسئولان شهرستانی با نمایندگان قزوین، وضعیت کارخانه‌های آن‌ها را جویا شد؛ مشکلات آن‌ها نیز بسیار جدی و آشفته است.

  استفاده از تجربه پگاه برای احیای کارخانه‌های تعطیل

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ما می‌توانیم از شبکه فروش و دانش فنی موجود استفاده کنیم. در یکی از موارد، شخصی درخواست کردند برای راه‌اندازی کارخانه‌ای که 15 سال تعطیل بود، کمک شود. مجموعه پگاه برای راه‌اندازی آن کارخانه وارد عمل شد و علاوه بر کمک فنی، اعلام کرد از شبکه فروش خود نیز برای عرضه محصولات استفاده می‌کند.

وی بیان کرد: در آن پروژه، کمک فنی انجام شد و تزریق مالی نیز صورت گرفت. برای کارخانه کاشی‌سازی کازرون هم می‌توان از همین تجربه استفاده کرد. لازم است با مدیرعامل مجموعه مربوط که کارخانه‌های کاشی زیرمجموعه آن هستند، گفت‌وگو شود تا امکان راه‌اندازی و فعال‌سازی این واحد بررسی شود.

  آموزش فنی‌وحرفه‌ای در خدمت صنایع قرار گیرد

 

میدری درباره توسعه آموزش‌های مهارتی اضافه کرد: موضوع آموزش فنی‌وحرفه‌ای نیز به‌طور ویژه پیگیری خواهد شد تا بتوانیم از ظرفیت‌های خوبی که در این منطقه وجود دارد استفاده کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: اگر مسئولان آموزش‌وپرورش و مدیران هنرستان‌ها در اینجا حضور دارند، باید از ظرفیت هنرستان‌ها استفاده شود. در بسیاری از شهرها، دانش‌آموزان هنرستانی از امکانات سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای در ساعات بیکاری استفاده می‌کنند.

وی اذعان داشت: در تهران الگویی شکل گرفته است که صاحبان صنایع، کارگاه‌ها را در اختیار آموزش قرار می‌دهند و از آن‌ها در ساعات بعدازظهر استفاده می‌کنند یا کارگاه‌ها به شکل هیئت‌امنایی اداره می‌شوند. این روش می‌تواند هم به نوسازی کارگاه‌ها کمک کند و هم زمینه آموزش مجدد نیروی انسانی مورد نیاز صنایع را فراهم سازد.

میدری تأکید کرد: صنایع به نیروی انسانی آموزش‌دیده و به‌روز نیاز دارند و باید از ظرفیت موجود برای بازآموزی و ارتقای مهارت نیروی کار استفاده شود.

  طرح‌های توسعه‌ای در مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای کازرون

 

میدری در سفر خود به شهرستان کازرون با اشاره به ظرفیت‌های آموزشی این شهرستان، بر اهمیت تقویت مهارت‌آموزی در پیوند با صنایع تأکید کرد.

در همین راستا، طرح توسعه کارگاه‌های آموزشی مرتبط با صنایع نفت و گاز در مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای کازرون به‌عنوان یکی از برنامه‌های راهبردی مورد توجه قرار گرفت.

این طرح که در ادامه تفاهم‌نامه با شرکت‌های ملی نفت و گاز تدوین شده است، با هدف تربیت نیروی کار ماهر برای اجرای پروژه‌های تعمیر، نگهداری و بهره‌برداری از خطوط انتقال نفت، گاز و ایستگاه‌های تقویت فشار اجرا می‌شود. ظرفیت پیش‌بینی شده برای این مرکز، تربیت سالانه 250 نیروی تخصصی است. همچنین افزایش ظرفیت در بخش هنرستانی این مرکز در قالب طرح همنوا و اجرای آموزش‌های ویژه زیست‌محیطی (تالاب‌ها) با مشارکت مالی دفاتر تخصصی سازمان ملل، از جمله برنامه‌های مهم در دست اقدام برای ارتقای مهارت‌آموزی در این منطقه است.

انتهای پیام/







جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ - 28 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.