قیمت طلا امروز




 پروژه های بهداشتی درمانی

 سایت ایران آنلاین / ۶ ساعت قبل

آغاز بهره‌برداری از پروژه‌های بهداشت‌ و درمان مراوه‌تپه

در جریان نخستین روز سفر معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور به استان گلستان، تعدادی از پروژه‌های بهداشت و درمان شهرستان مراوه تپه به بهره‌برداری رسید.
 آغاز بهره‌برداری از پروژه‌های بهداشت‌ و درمان مراوه‌تپه
ایران آنلاین:

  به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، در جریان سفر عبدالکریم حسین‌زاده، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور به استان گلستان به مناسبت هفته دولت، تعدادی از پروژه‌های بهداشت و درمان شهرستان مراوه تپه شامل بخش آی‌سی‌یو، تعویض 88 عدد باتری یو اس پی، واحد سی تی اسکن، پد بالگرد دائمی بیمارستان و 2 دستگاه ونتیالتور ثابت و پرتابل بیمارستان علوی مراوه‌تپه با مجموع 415 میلیارد ریال اعتبار به بهره‌برداری رسید.

معاون رئیس‌جمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران با اشاره به بهره‌برداری از پروژه‌های بهداشت و درمان در شهرستان مراوه‌تپه گفت: بهره‌برداری از این پروژه‌ها در آخرین نقطه مرزی استان، موجب کاهش نیاز مردم به سفرهای بین‌شهری برای دریافت خدمات درمانی، کاهش مخاطرات ناشی از تردد و پایین آمدن هزینه‌های خانواده‌ها می‌شود.

وی همچنین با اشاره به طرح جابه‌جایی 6 روستای واقع در بستر سد چایلی اظهار کرد: این روستاها در یک نقطه تجمیع می‌شوند، مساکن آنها ساخته خواهد شد و ایجاد اشتغال پایدار برای ساکنان نیز در دستور کار قرار دارد. روند اجرای این پروژه را در دولت و معاونت توسعه روستایی، با همراهی استاندار، مدیران و نمایندگان استان به صورت جدی پیگیری می‌کنیم و تلاش خواهیم کرد پیشرفت فیزیکی آن به نقطه مطلوب برسد و تا سال آینده برای افتتاح پروژه به این منطقه بازگردیم.

حسین‌زاده با بیان اینکه برای 800 خانوار ساکن این 6 روستا برنامه اشتغال پایدار پیش‌بینی شده است، عنوان کرد: برای همه این خانوارها اقتصاد پایدار ایجاد خواهیم کرد و تأمین اعتبارات تسهیلات کم‌بهره آنها با معاونت توسعه روستایی خواهد بود.

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم با تأکید بر اینکه پروژه‌هایی که در راستای نگاه راهبردی رئیس‌جمهور قرار دارند، باید به سرانجام برسند، گفت: رئیس‌جمهور بر پیشگیری از مهاجرت، مهاجرت معکوس، تثبیت جمعیت و کاهش هزینه‌های زیرساختی تأکید دارد و به همین دلیل، این پروژه برای دولت اهمیت راهبردی دارد؛ بر همین اساس نیز تمام تلاش خود را برای به سرانجام رساندن پروژه‌هایی که از اولویت برخوردارند، به کار خواهیم گرفت و وعده‌ای را که به مردم داده‌ایم، محقق خواهیم کرد.

انتهای پیام/







چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - 26 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.