قیمت طلا امروز




 آواره کردن مردم فلسطین

 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره افزایش جنایت‌های صهیونیستی

همزمان با تشدید تجاوزات صهیونیستی به روستای قصره در نابلس، سازمان همکاری اسلامی نسبت به افزایش جنایت های شهرک نشینان صهیونیست در کرانه باختری هشدار داد.
 هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره افزایش جنایت‌های صهیونیستی
نورنیوز-گروه بین‌الملل : به گزارش الاهرام، دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی در بیانیه ای نسبت به تشدید تروریسم سازمان‌یافته توسط شهرک‌نشینان تحت حمایت نیروهای اشغالگر اسرائیلی در کرانه باختری، از جمله محاصره و تجاوز مداوم علیه منطقه قصره واقع در جنوب نابلس هشدار داد.

سازمان همکاری اسلامی تاکید کرد که این امر در ادامه جنایت های قتل، ساخت شهرک ها، الحاق و تخریب زیرساخت‌ها در نوار غزه و کرانه باختری، از جمله قدس شرقی و همچنین هدف قرار دادن اردوگاه‌های پناهندگان و تلاش برای آواره کردن مردم فلسطین است که نقض آشکار قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل به شمار می رود.

در این بیانیه از جامعه بین‌المللی خواسته شده است که تمام اقدامات دیپلماتیک، حقوقی و اقتصادی ممکن را برای اعمال فشار بر اشغالگران صهیونیست در چارچوب توقف این جنایت های سیستماتیک اتخاذ کند و بر لزوم فعال کردن سازوکارهای عدالت بین‌المللی برای پاسخگو کردن عاملان این جنایت ها طبق قوانین کیفری بین‌المللی تأکید شده است.

اخیرا «مایک هاکبی»، سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی محاصره خانه یک خانواده فلسطینی در روستای قصره در کرانه باختری توسط شهرک‌نشینان صهیونیست را به‌شدت محکوم کرد و اقدامات آنها را «تروریسم اسرائیلی» خواند.

هاکابی در گفت‌وگو با روزنامه عبری «یدیعوت آحارنوت» تأکید کرد که برخلاف برخی ادعاها، سفارت آمریکا در قدس نسبت به این حادثه بی‌تفاوت نبوده است.

او گفت که ارتش و پلیس رژیم صهیونیستی بنا بر درخواست آمریکا برای خارج کردن شهرک‌نشینانی که این اقدامات را انجام می‌دادند، وارد عمل شدند.

سفیر آمریکا افزود: «آنچه این افراد با خانه این خانواده انجام دادند، جرم است.» او همچنین اقدامات انجام‌شده با هدف ایجاد رعب و آزار این خانواده فلسطینی را «مشمئزکننده» توصیف کرد و گفت که هیچ توجیهی برای چنین رفتار وحشیانه‌ای وجود ندارد.

هاکبی که از حامیان سرسخت رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود، پیش‌تر نیز مواضع صریحی درباره کرانه باختری اتخاذ کرده و مدعی شده بود این منطقه بخشی جدایی‌ناپذیر از «اسرائیل» است. با این حال، اظهارات اخیر او درباره اقدامات شهرک‌نشینان، بازتاب گسترده‌ای در محافل سیاسی و رسانه‌ای آمریکا و سرزمین‌های اشغالی داشته است.

روزنامه یدیعوت آحارنوت» گزارش داد که حادثه قصره موجب افزایش فشارهای سیاسی بر رژیم صهیونیستی در آمریکا شده است. بر اساس این گزارش، مقام‌های کاخ سفید، دولت آمریکا و اعضای کنگره خواستار ارائه توضیح درباره این حادثه شده‌اند و برخی مقام‌های دولت آمریکا از آن ابراز تعجب و نگرانی کرده‌اند




جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ - 21 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.