قیمت طلا امروز




 اربعین قائد شهید

 سایت جهان صنعت نیوز / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

خبر مهم درباره مراسم اربعین رهبر شهید؛ جزئیات برنامه‌ها در این ۳ استان

مشاور حقوقی رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست برنامه‌ریزی برای برگزاری سراسری مراسم اربعین «قائد شهید امت» گفت: در سراسر کشور، روز پنجشنبه برنامه‌های ویژه‌ای برگزار خواهد شد. همچنین سه استان تهران، قم و خراسان رضوی و شهر مشهد، برنامه‌های محوری را با هماهنگی دفتر مقام معظم رهبری برگزار می‌کنند.
 خبر مهم درباره مراسم اربعین رهبر شهید؛ جزئیات برنامه‌ها در این ۳ استان
جهان صنعت نیوز، نشست برنامه‌ریزی مراسم اربعین رهبر شهید امت با حضور نمایندگانی از دفتر مقام معظم رهبری و با هدف تصمیم‌گیری درباره برگزاری مراسم محوری در سراسر کشور و ایجاد هم‌افزایی میان دستگاه‌های مختلف برگزار شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی، معاون مراسم و استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، بر ضرورت هماهنگی و برنامه‌ریزی منسجم دستگاه‌ها برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم اربعین قائد شهید امت تأکید کرد.

مشاور حقوقی رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: همه دنیا به شکست بزرگترین ارتش دنیا، آمریکای جنایتکار و همدستش رژیم صهیونیستی اشغالگر اعتراف دارد و همه تحلیلگران این را تصریح می‌کنند که آمریکا و رژیم صهیونیستی به هیچ کدام از اهداف خود نرسیدند و ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی بود که توانست استقامت و مقاومت کند و موجب شکست دشمنان شود.

میرتاج‌الدینی افزود: حمله آمریکا به ایران مثل جنگ ویتنام موجب تحقیر آمریکا شده است. علت اصلی این پیروزی بعد از ایمان و توکل به پروردگار عالم پیوند عمیق بین امت، امامت، ولایت و حضور حماسی مردم بود.

وی ادامه داد: امام مجاهد شهید هم در زمان حیاتشان مثل جد اطهرش آقا اباعبدالله الحسین زندگی کردند و حکمرانی اسلامی خود را با الگو گرفتن از آقا امیرالمومنین و جد اطهرش آقا ابا عبدالله الحسین مسیر را ادامه دادند و همینطور که در روزهای آخر عمرشان در سخنرانی ها گفتند با مثل یزید بیعت نکردند. عزتمندانه زیستن و در مقابل دشمن ایستادن را به جهانیان نشان دادند. پس از شهادت هم که عزاداری‌ها و حضور مردم در برنامه‌های مختلف حادثه‌ها و رویدادهای بزرگ تاریخی بودند که عظمت ملت ایران را نشان داد.

میرتاج‌الدینی خاطرنشان کرد: در کنار شش ماه اجتماعات مردمی به یکی از آخرین برنامه‌های رسمی در خصوص برنامه‌های تشییع حضرت آقا رسیده ایم. در آستانه چهلم و اربعین خاکسپاری پیکر مطهر امام مجاهد شهیدمان لازم است این برنامه هم مثل برنامه‌های قبلی جلوه‌ای دیگر از حضور مردم و پیوند عمیق امت با امام و بیعت با جانشین شایسته و خلف صالح امام مجاهد شهیدمان یعنی حضرت آیت الله امام سید مجتبی حسینی خامنه ای باشد.

معاون مراسم و استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: این ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی بودند که با ایستادگی، استقامت و مقاومت توانستند در برابر دشمنان بایستند و زمینه شکست آنها را فراهم کنند.

میرتاج‌الدینی با اشاره به تأکیدات قائد شهید امت بر حضور و نقش مردم اظهار کرد: هم در زمان حیات ایشان، همانند جد بزرگوارشان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، و هم در روزهای پایانی عمر شریفشان، در سخنرانی‌هایشان بر اهمیت عزتمندی و حضور مردم تأکید داشتند.

وی افزود: این حضور گسترده مردم، قدرت و عظمت ملت ایران را نشان داد و اجتماعات مردمی در طول شش ماه گذشته نیز جلوه‌ای از همین حضور و همراهی مردم با نظام و انقلاب بود. سه استان تهران، قم و خراسان رضوی برنامه‌های ویژه‌ای را برگزار می‌کنند

حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی درباره برنامه‌های بزرگداشت اربعین قائد شهید امت گفت: در سراسر کشور، روز پنجشنبه برنامه‌های ویژه‌ای برگزار خواهد شد. همچنین سه استان تهران، قم و خراسان رضوی و شهر مشهد، برنامه‌های محوری و ویژه‌ای را با هماهنگی دفتر مقام معظم رهبری برگزار می‌کنند.

وی افزود: در تهران، روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد از ساعت ۱۷ تا ۱۹، مجلس بزرگداشت از طرف دفتر مقام معظم رهبری برگزار خواهد شد. روز چهارشنبه ۲۸ مرداد نیز در قم، پس از نماز مغرب و عشاء، مراسم در حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار می‌شود.

معاون مراسم و استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ادامه داد: روز پنجشنبه ۲۹ مرداد ماه نیز در مشهد مقدس، مراسم بزرگداشت از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در حرم مطهر امام رضا (ع) و در کنار مزار شریف امام مجاهد شهیدمان برگزار خواهد شد و این برنامه با حضور مردم برگزار می‌شود. روز برگزاری مراسم اربعین «قائد شهید امت» به‌صورت عمومی

حجت‌الاسلام سیدمظاهر حسینی، نماینده دفتر مقام معظم رهبری، در ادامه با اشاره به روند برنامه‌ریزی مراسم اربعین قائد شهید امت گفت: قرار بر این است که دوستان در این نشست تصمیم‌گیری کنند و نتایج را به ما اعلام کنند و ما نیز در خدمت آنها خواهیم بود.

وی افزود: بر اساس اعلامی که به ما شده، روز پنجشنبه ۲۹ مرداد ماه به‌عنوان روز برگزاری این مراسم به‌صورت عمومی در سراسر کشور تعیین شده است. همچنین معاونت بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری نیز همین روز را برای برگزاری مراسم در کشورهای دیگر در نظر گرفته است.

حجت‌الاسلام حسینی ادامه داد: البته اگر در برخی کشورها به دلیل شرایط و اقتضائات خود، امکان برگزاری مراسم در روز دیگری وجود داشته باشد و بخواهند مراسم را زودتر یا دیرتر برگزار کنند، مانعی وجود ندارد.

وی بیان کرد: در کشورهای مختلف جهان نیز مراسم‌های مرتبط در حال برنامه‌ریزی و برگزاری است و ان‌شاءالله اطلاع‌رسانی لازم درباره این مراسم‌ها و برنامه‌های پیش‌بینی‌شده انجام خواهد شد.

در ادامه این نشست، نمایندگان دستگاه‌ها و نهادهای مختلف به بیان دیدگاه‌ها، پیشنهادها و راهکارهای خود برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر و منسجم‌تر مراسم اربعین رهبر شهید انقلاب پرداختند. 

خبرآنلاین  اجتماعی و فرهنگی برچسب هارهبر شهید مراسم اربعین

شناسه : 605763

لینک کوتاه : لینک کپی شد







جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ - 21 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.