قیمت طلا امروز




 تعرفه اسباب کشی

 روزنامه مردم سالاری / ۴۶ ساعت قبل

قیمت باربری و اسباب کشی چقدر است؟ + جدول قیمت و تعرفه خدمات اسباب کشی و حمل بار - مردم سالاری آنلاین

 قیمت باربری در تهران به عواملی مانند نوع خودرو، حجم بار، تعداد کارگران، مدت زمان جابه جایی و شرایط ساختمان بستگی دارد. در این مطلب ضمن بررسی عوامل موثر بر هزینه باربری، تعرفه تقریبی وانت، نیسان و انواع خاور و روش محاسبه هزینه اسباب کشی را بررسی کرده ایم.
 قیمت باربری و اسباب کشی چقدر است؟ + جدول قیمت و تعرفه خدمات اسباب کشی و حمل بار - مردم سالاری آنلاین
این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.
اگر این روزها در حال برنامه ریزی برای اسباب کشی، جابه جایی وسایل منزل یا حمل بار سنگین در تهران هستید، احتمالاً یکی از اولین سوال هایی که به ذهنتان می رسد این است: قیمت باربری در تهران چقدر می شود؟ واقعیت این است که نمی توان برای تمام بارها یک قیمت ثابت تعیین کرد. ممکن است دو نفر در یک روز و حتی در یک محله، برای حمل بار دو هزینه متفاوت داشته باشند. دلیلش هم فقط فاصله مبدا و مقصد نیست. نوع خودرو، مدت زمان استفاده از خودرو، تعداد کارگران، حجم بار، شرایط ساختمان و حتی نیاز به بسته بندی می تواند روی هزینه نهایی اثر بگذارد.

به همین دلیل، وقتی قصد مقایسه قیمت باربری را دارید، بهتر است فقط به عدد اولیه ای که می شنوید توجه نکنید. مهم تر از قیمت پایین، این است که بدانید این مبلغ دقیقاً شامل چه خدماتی می شود و چه هزینه هایی ممکن است در ادامه به آن اضافه شود. چه عواملی هزینه باربری را تعیین می کنند؟

هزینه حمل بار فقط بر اساس مسافت محاسبه نمی شود. شرایط اسباب کشی می تواند حتی برای دو مسیر مشابه، هزینه متفاوتی ایجاد کند.

نوع وسیله نقلیه: وانت و نیسان برای بارهای کم حجم مناسب هستند، در حالی که برای اسباب کشی کامل معمولا مینی خاور یا خاور ۶ متری انتخاب می شود.

انتخاب خودرو باید متناسب با حجم و وزن بار باشد. اگر خودروی کوچکی انتخاب شود و تمام وسایل در یک مرحله جا نشوند، رفت و برگشت بیشتر می تواند هزینه نهایی را افزایش دهد.

حجم و وزن بار: تعداد وسایل، اندازه آنها و وزن بار روی انتخاب خودرو و تعداد کارگران تاثیر دارد. برای مثال، حمل یک یخچال ساید بای ساید یا یک وسیله سنگین، با جابه جایی چند کارتن معمولی شرایط یکسانی ندارد.

تعداد کارگر: هزینه کارگر بخش دیگری از هزینه اسباب کشی است. تعداد نیرو باید با حجم وسایل و شرایط ساختمان هماهنگ باشد.

در صورتی که بسته بندی وسایل نیز توسط کارگران انجام شود، هزینه این خدمت جداگانه محاسبه می شود.

مدت زمان جابه جایی: بارگیری و تخلیه همیشه به یک اندازه زمان نمی برد. تعداد وسایل، شرایط مسیر، فاصله خودرو تا ساختمان و سرعت جابه جایی روی مدت زمان کار تاثیر دارند.

در صورتی که سرویس بیشتر از زمان پایه طول بکشد، هزینه زمان اضافه نیز به مبلغ نهایی اضافه می شود. …




چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.