قیمت طلا امروز




 تیم فوتبال آمریکا

 سایت فوتبالی / ۲ ساعت قبل

زمزمه‌های ناخوشایند در جام ملتهای آسیا ۲۰۲۷؛ عربستان در قبال ایران از آمریکا الگو برداری می‌کند!

پایگاه خبری فوتبالی- با توجه به اتفاقاتی که در قرعه کشی لیگ نخبگان و قهرمانان آسیا افتاد و در یک اتفاق عجیب، تیمهای ایرانی با عربستانی ها همگروه نشدند، به نظر نمی رسد مقامات عربستان سعودی قصد دارند در جام ملت‌های آسیا هم در روند برنامه‌های تیم ملی فوتبال ایران درست مثل جام جهانی آمریکا اختلالاتی ایجاد کنند.به گزارش فوتبالی، مسابقات جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ از ۱۷ دی تا ۱۶ بهمن ۱۴۰۵ با حضور ۲۴ تیم در ۶ گروه و به میزبانی عربستان سعودی برگزار خواهد شد.تیم ملی ایران در گروه C این مسابقات و با تیم‌های چی ...,تیم ملی ایران,جام ملتهای آسیا 2027,پیشنهاد سردبیر,فدراسیون فوتبال
 زمزمه‌های ناخوشایند در جام ملتهای آسیا ۲۰۲۷؛ عربستان در قبال ایران از آمریکا الگو برداری می‌کند!
پایگاه خبری فوتبالی- با توجه به اتفاقاتی که در قرعه کشی لیگ نخبگان و قهرمانان آسیا افتاد و در یک اتفاق عجیب، تیمهای ایرانی با عربستانی ها همگروه نشدند، به نظر نمی رسد مقامات عربستان سعودی قصد دارند در جام ملت‌های آسیا هم در روند برنامه‌های تیم ملی فوتبال ایران درست مثل جام جهانی آمریکا اختلالاتی ایجاد کنند.

به گزارش فوتبالی، مسابقات جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ از ۱۷ دی تا ۱۶ بهمن ۱۴۰۵ با حضور ۲۴ تیم در ۶ گروه و به میزبانی عربستان سعودی برگزار خواهد شد.

تیم ملی ایران در گروه C این مسابقات و با تیم‌های چین، سوریه و قرقیزستان همگروه است. بازی ایران مقابل چین در ورزشگاه کینگدام آرنا ریاض، بازی با قرقیزستان در ورزشگاه الشباب ریاض و بازی با سوریه در ورزشگاه کینگ فهد ریاض برگزار خواهد شد.

تیم ملی ایران قرار است پیش از جام ملت‌های آسیا در دو فیفادی با ۵ تیم بازی تدارکاتی برگزار کند. بعد هم احتمالا در فاصله یک هفته مانده به شروع تورنمنت، وارد کشور عربستان سعودی شود اما نکته این است که از همین حالا و با توجه به اتفاقات قرعه کشی لیگ نخبگان و قهرمانان آسیا زمزمه‌های ناخوشایندی پیرامون میزبانی عربستان از ایران و نحوه رفتار کشور میزبان با کاروان تیم ملی ایران شنیده می‌شود. رفتاری که ناشی از جنگ اخیر در خاورمیانه است.

در واقع به نظر می‌رسد سعودی‌ها می‌خواهند همان رفتاری را در قبال تیم ایران پیش بگیرند که مدتی پیش کشور آمریکا به عنوان یکی از میزبانان جام جهانی ۲۰۲۶ در قبال تیم ملی ایران در پیش گرفته بود و به هر کس خواستند ویزا بدهند و به هر کس نخواستند ویزا ندهند.

اخلال در برنامه اقامت تیم ملی و تمرینات، سخت‌گیری در ورود کاروان ایران به خاک عربستان و ندادن ویزا به همراهان و مدیران، اخلال در برنامه‌‌های لجستیکی و رفاهی تیم ملی و عدم صدور ویزا برای خبرنگاران و عکاسان در عربستان از برنامه‌هایی است که به نظر می رسد عربستانی‌ها قصد دارند انجام بدهند.

هر چند فدراسیون فوتبال ایران مقصر رفتارهای کشور میزبان نیست اما بهتر است مقامات فدراسیون فوتبال ایران از همین حالا به فکر باشند و پیش‌بینی‌های لازم را برای کارشکنی‌های احتمالی عربستانی‌ها انجام بدهند و از ای اف سی تضامین لازم را برای ورود کامل کاروان ایران و خبرنگاران و عکاسان را بگیرند. تیم ملی ایران در جام جهانی بدون شک از این اتفاقات ضربه خورد و تجربه نشان داده است که نباید این مسائل را نادیده گرفت.







سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ - 25 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.