قیمت طلا امروز




 حرم عبدالعظیم الحسنی(س)

 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

تست گرم مترو شهرری ۱۵ شهریور انجام می‌شود

شهردار تهران با اشاره به آخرین وضعیت توسعه مترو در شهرری اعلام کرد: تست گرم مترو در ۱۵ شهریور انجام می‌شود و بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، ایستگاه مترو...
 تست گرم مترو شهرری ۱۵ شهریور انجام می‌شود
 

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، «علیرضا زاکانی» شهردار تهران در آیین بهره‌برداری از ۲۳ پروژه عمرانی، خدماتی، ورزشی، اجتماعی و فرهنگی منطقه ۲۰، با تأکید بر سیاست مدیریت شهری در جهت کاهش فاصله میان شمال و جنوب پایتخت، گفت: یکی از مهم‌ترین رویکرد‌های این دوره مدیریت شهری، پیگیری جدی برای نزدیک کردن سطح برخورداری مناطق شمالی و جنوبی تهران بوده است.

وی با بیان اینکه «ری قبله تهران است»، افزود: ری با پیشینه تاریخی، عظمت و ظرفیت‌هایی که دارد، به پایتخت معنا می‌بخشد، اما فاصله‌ای که در سال‌های گذشته میان شمال و جنوب تهران شکل گرفته بود، شرایطی غیرمنطقی و غیرعادلانه را در اداره شهر ایجاد کرده بود.

شهردار تهران با اشاره به رشد اعتبارات و پروژه‌های منطقه ۲۰ اظهار کرد: افزایش بیش از ۱۲۴۰ درصدی اعتبارات منطقه ۲۰ و رشد قابل توجه پروژه‌های این منطقه نشان می‌دهد که فاصله شمال و جنوب شهر در حال کاهش است. البته هر اندازه که در جنوب تهران، به‌ویژه شهرری، تلاش کنیم، همچنان نسبت به نیاز‌های موجود عقب هستیم و باید سرعت اقدامات بیشتر شود.

زاکانی در ادامه با اشاره به توزیع پروژه‌های شهری تصریح کرد: بررسی‌های ما نشان می‌دهد که طی چهار سال گذشته، ۶۵ درصد پروژه‌های مدیریت شهری در مناطق پایین خط انقلاب و ۳۵ درصد در مناطق بالای این محدوده اجرا شده است. مناطق شمالی را فراموش نکرده‌ایم، اما برای جبران عقب‌ماندگی جنوب تهران، میزان فعالیت در این بخش تقریباً دو برابر بوده است.

وی همچنین از برنامه مدیریت شهری برای ایجاد مجتمع‌های بزرگ آموزشی خبر داد و گفت: با هماهنگی دولت، برنامه‌ای در حال پیگیری است تا حدود ۲۸۰۰ مدرسه دولتی موجود در تهران به ۴۵۰ مجتمع بزرگ آموزشی با ظرفیت‌های حدود ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ دانش‌آموز تبدیل شوند.

شهردار تهران افزود: هشت مورد از این پروژه‌ها مراحل خود را طی کرده‌اند و عملیات اجرایی آنها در آینده نزدیک آغاز خواهد شد. اولویت آغاز این طرح نیز با مناطقی است که از سرانه‌های پایین‌تری برخوردارند و منطقه ۲۰ نیز در ادامه این مسیر قرار خواهد گرفت.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود به آخرین وضعیت توسعه مترو در شهرری پرداخت و اظهار کرد: به‌دلیل شرایطی که در کشور ایجاد شد، اجرای پروژه مترو با تأخیر مواجه شد و در حالی که قرار بود در خردادماه به مرحله افتتاح برسد، این زمان‌بندی تغییر کرد.

وی اعلام کرد: براساس آخرین پیگیری‌ها، تست گرم مترو در ۱۵ شهریور انجام خواهد شد و پیش‌بینی ما این است که تا پایان شهریور یا ابتدای مهر، ایستگاه مترو میدان حضرت عبدالعظیم (ع) افتتاح شود.

شهردار تهران ادامه داد: پس از آن، مرحله مربوط به ضلع شرقی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) دنبال خواهد شد تا دسترسی مردم تهران به شهرری و حرم مطهر از طریق مترو تسهیل شود.

زاکانی در پایان با اشاره به جایگاه حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در تحولات شهرری خاطرنشان کرد: ظرفیت آستان مقدس می‌تواند نقش اساسی و پیشران در تحول ری و تهران داشته باشد و امیدواریم مجموعه اقداماتی که در حوزه حمل‌ونقل، آموزش، ورزش و عمران شهری دنبال می‌شود، به ارتقای جایگاه شهرری و افزایش خدمت‌رسانی به مردم منجر شود.







جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ - 21 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.