قیمت طلا امروز




 سازمان‌یافته سوخت « ATK »

 خبرگزاری ایسنا / ۲ ساعت قبل

محکومیت قطعی متهمان سرقت و قاچاق سوخت هواپیما در هرمزگان

رئیس کل دادگستری هرمزگان از صدور حکم قطعی برای متهمان پرونده سرقت از خط انتقال سوخت هواپیما و قاچاق سازمان‌یافته سوخت «ATK» خبر دا و گفت: پرونده‌ای که در آن یک انشعاب غیرمجاز دو کیلومتری از خط لوله ۱۰ اینچ فرآورده‌های نفتی کشف شده بود.
 محکومیت قطعی متهمان سرقت و قاچاق سوخت هواپیما در هرمزگان
مجتبی قهرمانی اظهار کرد: پس از طی مراحل دادرسی و رسیدگی در دادگاه تجدیدنظر استان هرمزگان، احکام قطعی متهمان پرونده سرقت از خطوط انتقال سوخت هواپیما و قاچاق این فرآورده صادر شد.

وی با بیان اینکه سوخت‌های سرقت‌شده از نوع ATK و مورد استفاده در موتورهای جت هواپیما بوده است، افزود: با توجه به بازتاب گسترده ابعاد این پرونده در افکار عمومی و ضرورت ایجاد بازدارندگی برای پیشگیری از تکرار چنین جرایمی، رسیدگی به این پرونده در کوتاه‌ترین زمان ممکن در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای مقابله با قاچاق سوخت و کمک به کاهش ناترازی انرژی گفت: در جریان اجرای طرح کنترل مبادی تولید، عرضه و توزیع در خطوط لوله فرآورده‌های نفتی، در ۲۲ دی‌ماه ۱۴۰۳ یک انشعاب غیرمجاز به طول حدود دو کیلومتر شناسایی شد که از طریق آن سوخت هواپیما سرقت و سپس قاچاق می‌شد.

قهرمانی ادامه داد: پس از شناسایی این انشعاب و دستگیری متهمان، تحقیقات مقدماتی آغاز و کیفرخواست پرونده صادر شد. رسیدگی به اتهامات شامل تخریب عمدی تأسیسات عمومی، سرقت از شبکه فرآورده‌های نفتی و قاچاق حرفه‌ای و سازمان‌یافته سوخت ATK در دادگاه صالح انجام شد.

وی افزود: بر اساس رأی قطعی دادگاه تجدیدنظر استان هرمزگان، متهم ردیف اول، «یوسف زارعی» فرزند محمد، بابت مباشرت در تخریب عمدی تأسیسات عمومی شبکه فرآورده‌های نفتی، موسوم به خط لوله ۱۰ اینچ، به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم شده است.

به گفته رئیس کل دادگستری هرمزگان، این متهم همچنین بابت مباشرت در قاچاق حرفه‌ای و سازمان‌یافته سوخت ATK، به دو سال حبس تعزیری، ۷۴ ضربه شلاق تعزیری، دو سال منع اشتغال به حرفه مرتبط و پرداخت ۱۴۴ میلیارد و ۳۸۸ میلیون و ۳۳۸ هزار و ۹۹۰ ریال جزای نقدی محکوم شده است.

قهرمانی بیان کرد: متهم ردیف دوم پرونده، «مهدی برسم» فرزند حسن، نیز بابت معاونت در تخریب عمدی تأسیسات عمومی شبکه فرآورده‌های نفتی به پنج سال حبس تعزیری محکوم شد.

وی اضافه کرد: این متهم همچنین بابت معاونت در قاچاق حرفه‌ای و سازمان‌یافته سوخت ATK، به شش ماه حبس تعزیری، ۷۴ ضربه شلاق تعزیری، دو سال منع اشتغال به حرفه مرتبط و پرداخت ۵۷ میلیارد و ۷۵۵ میلیون و ۳۳۵ هزار و ۵۹۶ ریال جزای نقدی محکوم شده است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به انتشار جزئیات احکام این پرونده گفت: این اقدام در اجرای تبصره ماده ۳۶ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ و دستورالعمل نحوه انتشار احکام دادگاه‌ها انجام شده است.

قهرمانی خاطرنشان کرد: با انجام اقدامات فنی، تقویت نظارت‌ها و رصدهای میدانی، سرقت از خطوط انتقال فرآورده‌های نفتی به‌طور چشمگیری کاهش یافته و موارد احتمالی نیز با سرعت بیشتری شناسایی و پیگیری می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری هرمزگان در روز سه شنبه سوم شهریور، وی در پایان تأکید کرد: دستگاه قضایی هرمزگان صیانت از منابع ملی و مقابله با سرقت و قاچاق فرآورده‌های نفتی را با جدیت دنبال می‌کند و در برخورد با متخلفان و مجرمان این حوزه هیچ‌گونه اغماضی نخواهد داشت.

انتهای پیام




سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ - 25 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.