قیمت طلا امروز




 سدهای استان تهران

 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

سرانه مصرف آب تهرانی‌ها کم شد+ جزئیات

سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به کسری بیش از ۲۰۰ میلیون مترمکعبی ذخایر پنج‌گانه سدهای تهران نسبت به شرایط ایده‌آل، از سیر نزولی سرانه مصرف آب شهروندان از ۲۵۰ لیتر در سال ۱۴۰۲ به ۱۸۰ لیتر در سال جاری خبر داد.
 سرانه مصرف آب تهرانی‌ها کم شد+ جزئیات
به گزارش همشهری آنلاین، بهنام بخشی روز دوشنبه در نشست خبری، با تشریح آخرین وضعیت منابع آبی پایتخت اظهار کرد: هرچند ذخایر سدهای پنج‌گانه استان تهران نسبت به تراز مطلوب و ایده‌آل همچنان با کسری بیش از ۲۰۰ میلیون مترمکعبی مواجه است، اما با اتکا به اقدامات فنی-مهندسی و مشارکت آگاهانه شهروندان، نگرانی برای تامین آب روزهای آتی استان وجود ندارد؛ مشروط بر آنکه رویکرد مدیریت مصرف با جدیت تداوم یابد.

وی به روند کاهشی سرانه مصرف آب در تهران اشاره کرد و افزود: سرانه مصرف شهروندان تهرانی که در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۵۰ لیتر در شبانه‌روز ثبت شده بود، در ابتدای سال ۱۴۰۵ به ۱۹۵ لیتر و در حال حاضر با وجود استمرار گرمای تابستان و تغییر رفتار مصرفی، به ۱۸۰ لیتر برای هر نفر رسیده است. هدف‌گذاری آبفا رساندن این رقم به ۱۶۵ تا ۱۷۰ لیتر تا پایان سال جاری و در افق میان‌مدت، دستیابی به الگوی استاندارد ۱۳۰ لیتر در شبانه‌روز است.

سخنگوی آبفای استان تهران یادآور شد: در هفتم مردادماه ۱۴۰۳، حجم آب توزیع‌شده در تهران به رکورد چهار میلیون و ۳۰ هزار مترمکعب در یک شبانه‌روز رسید اما امسال در همین تاریخ این رقم با کاهش ۶۶۰ هزار مترمکعبی به سه میلیون و ۳۷۰ هزار مترمکعب کاهش یافت که نشان‌دهنده صرفه‌جویی چشمگیر و معادل یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون بطری آب است.

وی درباره میزان مصرف شهروندان در چهارماهه نخست امسال اظهار داشت: سهم مشترکان خوش‌مصرف با رشد ۱۱ درصدی، از ۳۷ درصد در سال ۱۴۰۴ به ۴۸ درصد در سال جاری افزایش یافته و سهم مشترکان پرمصرف با کاهش ۱۰ درصدی، از ۵۹ درصد سال گذشته به ۴۹ درصد رسیده است؛ همچنین سهم مشترکان بدمصرف نیز از چهار درصد به سه درصد کاهش یافته است.

بخشی با قدردانی از همراهی شهروندان تهرانی یادآور شد: این دستاورد حاصل ارتقای سواد آبی و همراهی مسئولانه تهرانی‌ها در رعایت الگوهای بهینه‌سازی است و مردم پایتخت امروز پیشگام مدیریت مصرف در کشور هستند.

سخنگوی آبفای تهران با تاکید بر اثربخشی راهکارهای فناورانه و غیرقیمتی اضافه کرد: در قالب طرح‌های بهینه‌سازی، حدود سه میلیون قطعه ابزار کاهنده مصرف در سطح پایتخت نصب شده و بالغ بر ۵۳۲ هزار واحد مسکونی و غیرمسکونی به این ادوات مجهز شده‌اند.

بخشی تاکید کرد: داده‌های حاصل از صدور قبوض مشترکانی که از تجهیزات کاهنده استفاده کرده‌اند، حاکی از کاهش دست‌کم ۲۰ درصدی در حجم مصرف و افت ۴۰ تا ۵۰ درصدی آب‌بهای آنها است که افزون بر حفظ منابع آبی، کمک موثری به اقتصاد خانواده‌ها به شمار می‌رود. کد خبر 1061270







جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ - 21 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.