قیمت طلا امروز




 سفیر عربستان در تهران

 سایت ایران آنلاین / ۹ ساعت قبل

آمادگی تهران برای گسترش همکاری‌های اقتصاد دیجیتال با بغداد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با سفیر عراق در تهران، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده دو کشور در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های مشترک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه و شکل‌گیری پروژه‌های مشترک در حوزه‌های فناورانه تأکید کرد.
 آمادگی تهران برای گسترش همکاری‌های اقتصاد دیجیتال با بغداد
ایران آنلاین:

  به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، یاسر عبدالزهرا الحجاج، سفیر عراق در تهران، در آستانه سفر رسمی مصطفی جبار سند، وزیر ارتباطات عراق به ایران با سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دیدار و درباره زمینه‌های توسعه همکاری‌های مشترک میان دو کشور گفت‌وگو کرد.

وزیر ارتباطات در این دیدار، با اشاره به روابط عمیق و ریشه‌دار میان ایران و عراق، توسعه همکاری‌های ارتباطی و فناوری اطلاعات را یکی از زمینه‌های مهم برای تعمیق روابط دوجانبه دانست و گفت: ظرفیت‌های موجود در دو کشور در حوزه ارتباطات، فناوری‌های نوین و اقتصاد دیجیتال می‌تواند زمینه‌ساز تعریف همکاری‌های جدید و اجرای پروژه‌های مشترک باشد.

وی با تأکید بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای انتقال تجربیات و دستاوردهای خود به طرف عراقی، افزود: توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، خدمات دیجیتال، اقتصاد دیجیتال، امنیت سایبری و فناوری‌های نوین از جمله حوزه‌هایی است که می‌توان همکاری‌های مشترک میان دو کشور را در آنها گسترش داد و از ظرفیت شرکت‌های فناور و بخش خصوصی برای تقویت این همکاری‌ها بهره گرفت.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با اشاره به سفر پیش‌روی وزیر ارتباطات عراق به تهران، حضور وی در نمایشگاه الکامپ را فرصتی برای آشنایی نزدیک با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های شرکت‌های ایرانی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد و گفت: این سفر می‌تواند نقطه شروع مناسبی برای گفت‌وگوهای تخصصی‌تر و ترسیم نقشه راه همکاری‌های آتی میان دو وزارتخانه باشد.

هاشمی با بیان اینکه تعامل میان دو کشور در حوزه ارتباطات در سال‌های اخیر روند رو به رشدی داشته است، بر ضرورت استمرار گفت‌وگوهای تخصصی میان مسئولان و مدیران دو کشور تأکید کرد و اظهار داشت: وزارت ارتباطات ایران آمادگی دارد در چارچوب توافق‌های دوجانبه، زمینه حضور و فعالیت بیشتر شرکت‌های ایرانی در بازار عراق و همچنین توسعه همکاری‌های فناورانه میان بخش‌های خصوصی دو کشور را فراهم کند.

  توسعه همکاری‌های فناوری ایران و عراق مورد حمایت بغداد است

 

یاسر عبدالزهرا الحجاج، سفیر عراق در تهران نیز در این دیدار با تأکید بر اهمیت روابط جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق، توسعه همکاری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را یکی از زمینه‌های مهم برای گسترش روابط اقتصادی و فناورانه دو کشور دانست و اظهار داشت: بغداد از توسعه مناسبات با جمهوری اسلامی ایران در این حوزه استقبال می‌کند و ظرفیت‌های موجود برای همکاری‌های مشترک باید بیش از گذشته فعال شود.

وی با اشاره به سفر مصطفی جبار سند، وزیر ارتباطات عراق، به تهران گفت: این سفر فرصت مناسبی برای گفت‌وگو درباره زمینه‌های همکاری میان دو وزارتخانه و آشنایی با ظرفیت‌های فناورانه جمهوری اسلامی ایران است و امیدواریم حضور وزیر ارتباطات عراق در نمایشگاه الکامپ به شکل‌گیری ارتباطات جدید میان فعالان و شرکت‌های دو کشور منجر شود.

مصطفی جبار سند، وزیر ارتباطات عراق، به دعوت رسمی سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، هفته آینده به تهران سفر می‌کند. حضور در نمایشگاه الکامپ، آشنایی با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و بررسی زمینه‌های توسعه همکاری‌های دوجانبه از جمله برنامه‌های این سفر خواهد بود.

انتهای پیام/







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.