لطف الله فروزنده افزود: برای نوسازی شمیران نو برنامه های مفصل دیگری داریم تا دغدغه مردم این محله بر طرف شود. مشاور در حال کار است تا یک شهرک الگو در محله شمیران نو ساخته شود و این کار باعث ارتقا و نوسازی این محله و بالا رفتن ارزش املاک مردم خواهد شد.
وی تاکید کرد: ساخت شهرک های الگو در نفرآباد و اسلام آباد و ده ونک پیگیری شده و چهارمین شهرک الگو در محله شمیران نو ساخته می شود. رفع مشکل ۳۰ ساله مردم شرق تهران
همچنین شهردار منطقه چهار نیز در این مراسم گفت: دیوار بین پادگان نیروی دریایی ارتش و معبر نونوار مشکلی بود که بیش از ۳۰ سال آسایش مردم را سلب کرده بود و این دیوار معضلات ترافیکی، اجتماعی را سبب شده بود و تنگ بودن معبر نونوار برای دستگاه های خدمت رسان و حتی خدمات شهری شهرداری مشکل ایجاد کرده بود و باعث شد خدمات لازم به مردم ارائه نشود.
سید محمد موسوی با بیان اینکه برداشتن این دیوار، نمادی است از نوع مدیریت این دوره از مدیریت شهری در برداشتن موانع، افزود: بیش از ۳۰ سال بود که این مانع وجود داشت اما همت و پیگیری شخص شهردار تهران با همکاری با فرماندهان ارتش، باعث شد این مانع برداشته شود.
وی تاکید کردک هزینه تملک این پروژه که حدود ۲ کیلومتر در عرض ۵ تا ۶ متر عقب نشینی دارد به همراه بخشی از ادامه پروژه دلاوران حدود سه هزار میلیارد تومان است که از حساب های فی مابین شهرداری و ارتش توافق شد و بین ۳ تا ۶ ماه آینده این پروژه به اتمام خواهد رسید.
منبع: ایرنا اجتماعی و فرهنگی برچسب هاشهرداری تهران شهرداری منطقه چهار
شناسه : 607878
لینک کوتاه : لینک کپی شد




















































































































