قیمت طلا امروز




 قیمت دلار آمریکا امروز

 سایت اقتصادنیوز / ۹ ساعت قبل

پیش‌بینی قیمت طلا و نقره جهانی | آیا اونس مرز ۴۶۵۳ دلار را می‌شکند؟ | تنش‌های سیاسی و تنگه هرمز اهرم صعود فلزات گرانبها

اقتصادنیوز: قیمت طلا و نقره در پایان معاملات هفته با حمایت از افت دلار، نگرانی‌های مالی و ریسک‌های ژئوپلیتیک افزایش یافت؛ به‌طوری‌که طلای جهانی بار دیگر در محدوده ۴۶۰۰ دلار تثبیت شد و نگاه معامله‌گران به مقاومت‌های بالاتر دوخته شد.
 پیش‌بینی قیمت طلا و نقره جهانی | آیا اونس مرز ۴۶۵۳ دلار را می‌شکند؟ | تنش‌های سیاسی و تنگه هرمز اهرم صعود فلزات گرانبها
به گزارش اقتصادنیوز، بازار جهانی طلا در حالی معاملات هفته را به پایان رساند که ترکیبی از عوامل اقتصادی و سیاسی، مسیر صعودی فلزات گران‌بها را تقویت کرد. افت ارزش دلار آمریکا، افزایش تقاضا برای دارایی‌های امن در پی تداوم نااطمینانی‌های ژئوپلیتیک و نگرانی درباره وضعیت مالی دولت‌ها، باعث شد طلا و نقره با وجود باقی ماندن نرخ بازدهی اوراق خزانه‌داری در سطوح بالا، به روند افزایشی خود ادامه دهند.

در این میان، تحولات مربوط به تنگه هرمز و ابهام در روابط ایران و آمریکا همچنان یکی از متغیرهای مهم اثرگذار بر بازارهاست؛ موضوعی که در کنار نگرانی‌های تورمی ناشی از قیمت بالای نفت، سرمایه‌گذاران را به سمت دارایی‌های امن سوق داده است. اکنون معامله‌گران در انتظار داده‌های تورمی آمریکا و سیگنال‌های جدید سیاست پولی فدرال رزرو هستند تا مسیر بعدی طلا را مشخص کنند. رشد طلا و نقره با وجود فشار نرخ بهره؛ دلار ضعیف، فلزات گران‌بها را بالا کشید

براساس گزارش کیتکونیوز، قیمت طلا و نقره در معاملات پایانی روز جمعه بازار آمریکا افزایش یافت؛ چراکه افت ارزش دلار، نگرانی‌های مالی و ادامه ابهام‌ها درباره تنگه هرمز، تقاضا برای فلزات گران‌بها را تقویت کرد و اثر افزایش دوباره بازدهی اوراق خزانه‌داری را خنثی ساخت.

در زمان تنظیم این گزارش، هر اونس طلای نقدی در محدوده ۴۶۰۲.۹۹ دلار معامله شد که رشد ۱.۸۶ درصدی را ثبت کرد. همچنین قیمت نقره نقدی با افزایش ۱.۲۹ درصدی به ۶۸.۹۷۰ دلار رسید.

بازارهای سهام آمریکای شمالی نیز در پایان معاملات روز جمعه با رشد همراه شدند و بخشی از زیان‌های هفته پرنوسان اخیر را جبران کردند. شاخص S&P500 با افزایش ۳۳.۲۱ واحدی معادل ۰.۴ درصد به ۷۶۷۴.۳۷ واحد رسید. شاخص داوجونز نیز ۵۱۷.۸۰ واحد معادل یک درصد رشد کرد و در سطح ۵۳۲۷۷.۰۱ واحد قرار گرفت. نزدک کامپوزیت ۰.۴ درصد افزایش یافت و شاخص راسل ۲۰۰۰ نیز با رشد ۰.۹ درصدی به ۳۰۱۷.۸۷ واحد رسید.

در اروپا نیز بازارها سبزپوش شدند و شاخص STOXX600 اروپا با رشد ۰.۵۹ درصدی به ۶۵۴.۱۸ واحد رسید. رشد ۲.۵ درصدی سهام شرکت‌های حوزه منابع پایه، تحت تأثیر افزایش قیمت طلا و سهام شرکت‌های معدنی در پی افت دلار، از عوامل حمایت‌کننده بازارهای اروپایی بود. داده‌های اقتصادی قوی، اما دلار ضعیف؛ دوگانگی در مسیر بازار طلا

شرایط فعلی بازار تحت تأثیر شکاف میان داده‌های اقتصادی قدرتمند کوتاه‌مدت و تضعیف دلار، کاهش احتمال افزایش نرخ بهره فدرال رزرو و نگرانی‌های مالی قرار دارد.

شاخص مقدماتی ترکیبی PMI آمریکا در ماه اوت به ۵۶ واحد رسید که بالاترین سطح طی بیش از چهار سال اخیر محسوب می‌شود. این رشد عمدتاً تحت تأثیر بخش خدمات بود که عدد ۵۶.۸ را ثبت کرد، در حالی که شاخص تولید کارخانه‌ای با کاهش به ۵۳.۲ رسید و به پایین‌ترین سطح پنج ماه اخیر سقوط کرد.

بازدهی اوراق خزانه‌داری آمریکا همچنان در سطوح بالا باقی ماند؛ به‌طوری‌که بازده اوراق ۱۰ ساله در محدوده ۴.۷ درصد و بازده اوراق ۳۰ ساله نزدیک به ۵.۳ درصد قرار داشت. سرمایه‌گذاران با وجود برنامه بازخرید اوراق بلندمدت خزانه‌داری، همچنان فشار فروش را در بخش بلندمدت بازار حفظ کرده‌اند.

صورتجلسه اخیر فدرال رزرو نیز نشان داد برخی مقام‌های این نهاد همچنان در صورت تداوم تورم، آمادگی افزایش نرخ بهره را دارند؛ با این حال، قیمت‌گذاری بازارها همچنان احتمال ثابت ماندن نرخ بهره در نشست سپتامبر را بیشتر می‌داند.

طلا در شرایط فعلی توانسته روند صعودی خود را حفظ کند؛ چراکه شاخص دلار به زیر سطح ۹۹ واحد سقوط کرده، نگرانی‌های مالی همچنان پابرجاست و گزارش تورم PCE ماه جولای و سخنرانی کوین وارش، رئیس فدرال رزرو، در نشست جکسون‌هول به‌عنوان سیگنال‌های مهم بعدی سیاست پولی زیر ذره‌بین بازار قرار دارند. اونس در آستانه مقاومت ۴۶۵۳ دلار؛ نقره هدف ۷۲ دلاری را دنبال می‌کند

فلزات گران‌بها همچنان یکی از برجسته‌ترین حرکت‌ها در میان دارایی‌های مختلف بازار هستند. طلای جهانی در معاملات جمعه تا سقف ۴۶۳۲.۹۰ دلار پیش رفت، از هدف تکنیکال ۴۵۹۵ دلار عبور کرد و بالاتر از محدوده میانگین متحرک ۲۰۰ روزه باقی ماند.

نقره نیز تا سطح ۷۰.۱۴ دلار افزایش یافت و سپس بخشی از رشد خود را پس داد و در محدوده ۶۹ دلار قرار گرفت. این فلز در طول هفته از مقاومت‌های ۶۶.۵۵، ۶۸.۰۲ و ۶۹.۴۸ دلار عبور کرد و اکنون محدوده ۷۱ تا ۷۲.۰۸ دلار به‌عنوان هدف بعدی معامله‌گران دنبال می‌شود.

رشد نقره علاوه بر عوامل کلان اقتصادی، از تقاضای صنعتی و روایت کمبود عرضه نیز حمایت می‌شود؛ موضوعی که باعث شده عملکرد نقره در پایان هفته حتی بهتر از طلا باشد.

در بخش ژئوپلیتیک نیز تنگه هرمز همچنان مهم‌ترین کانال اثرگذار بر بازار نفت، انتظارات تورمی و تقاضای دارایی‌های امن محسوب می‌شود. مذاکرات صلح ایران و آمریکا همچنان متوقف است، آمریکا در حال آماده‌سازی تحریم‌های سخت‌تر علیه تهران است و تردد تجاری در این مسیر همچنان پایین‌تر از سطح پیش از جنگ قرار دارد.

قیمت نفت نیز در پایان هفته بالا باقی ماند؛ به‌طوری‌که نفت برنت در محدوده ۹۳.۲۹ دلار و نفت وست‌تگزاس اینترمدیت (WTI) در حوالی ۸۴.۳۴ دلار معامله شد. این شرایط باعث شده مسیر سیاست پولی فدرال رزرو همچنان پیچیده باقی بماند؛ زیرا از یک سو دلار ضعیف و ریسک‌های ژئوپلیتیک از طلا حمایت می‌کنند و از سوی دیگر، قیمت بالای نفت نگرانی‌های تورمی را زنده نگه داشته و مانع کاهش سریع بازدهی اوراق می‌شود.

از منظر تکنیکال، هدف بعدی خریداران طلای جهانی عبور از مقاومت ۴۶۵۳.۲۵ دلار است که در صورت شکست این سطح، مسیر حرکت به سمت ۴۸۵۲.۹۱ دلار باز خواهد شد. در مقابل، حمایت نخست طلا در محدوده ۴۴۵۳.۵۹ دلار قرار دارد و شکست این سطح می‌تواند قیمت را به سمت ۴۳۸۲.۸۳ و سپس ۴۲۵۳.۹۳ دلار هدایت کند.

در بازار نقره نیز مقاومت نخست در سطح ۷۰.۱۴ دلار قرار دارد و عبور از آن می‌تواند مسیر صعود به ۷۱.۵۶ و ۷۲.۰۸ دلار را فراهم کند. حمایت مهم این فلز نیز در محدوده ۶۶.۲۹ دلار قرار دارد و کاهش بیشتر می‌تواند قیمت را به سمت ۶۴.۲۰ و ۶۲.۷۵ دلار سوق دهد.

  همچنین بخوانید پیش‌بینی قیمت طلا | ۹۰ درصد تحلیلگران درباره روند قیمت طلا هم‌نظر هستند | کاهش شرط‌بندی‌ها روی افزایش نرخ بهره قیمت طلا بالای سطح 4 هزار و 50 دلار ماند | واگرایی بورس‌ها و افت قیمت نفت | دلار همچنان قدرتمند است | نقره صعودی شد سقوط قیمت جهانی طلا تا محدوده ۴۲۰۰ دلار در پایان هفته | بازار طلا زیر فشار فدرال رزرو عقب نشست؟ | بازگشت کنترل به دست فروشندگان در وال‌استریت طلا روی لبه تیغ | وال‌استریت مردد شد، مین‌استریت بدبین | چه روایتی پشت رشد طلا قرار دارد؟ | بازار در آستانه تصمیم بزرگ!







یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - 23 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.