قیمت طلا امروز




 رئیس قوه قضائیه

 سایت ایران آنلاین / ۳ ساعت قبل

مراسم معارفه روسای جدید سازمان بازرسی و قوه‌ قضائیه

آیین تکریم و معارفه رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه و رئیس سازمان بازرسی کل کشور با حضور معاون اول قوه قضاییه و جمعی از مسئولان و مقامات قضایی برگزار شد.
 مراسم معارفه روسای جدید سازمان بازرسی و قوه‌ قضائیه
ایران آنلاین:

  در این مراسم از خدمات و تلاش‌های ذبیح‌الله خداییان رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور در دوران تصدی این مسئولیت تکریم و تقدیر و اصغر جهانگیر به عنوان رئیس جدید سازمان بازرسی کل کشور معرفی شد.

به گزارش ایسنا، اصغر جهانگیر که پیش از این معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه بود با حکم رئیس قوه قضاییه به ریاست سازمان بازرسی کل کشور منصوب شده است.

همچنین از خدمات محمدرضا صارمی رئیس پیشین حوزه ریاست قوه قضاییه تکریم و تقدیر شد.

در ادامه این مراسم ذبیح‌الله خداییان رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور به عنوان رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه معرفی شد.

محمدرضا صارمی نیز که پیش از این ریاست حوزه ریاست قوه قضاییه را بر عهده داشت، طی حکمی از سوی حجت‌الاسلام‌والمسمین محسنی اژه‌ای،  به عنوان مشاور رئیس قوه قضاییه منصوب شد

این آیین با هدف تکریم مسئولان پیشین و معارفه مسئولان جدید در سمت‌های ریاست سازمان بازرسی کل کشور و ریاست حوزه ریاست قوه قضاییه برگزار شد.

خداییان: مسئولیت‌ها امانت الهی و فرصتی برای خدمت هستند/ مبارزه با فساد در سازمان بازرسی قاطع و قانونمند بود

ذبیح‌الله خداییان، رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور، در آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان بازرسی کل کشور، با تبریک آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج) اظهار کرد: این جلسات را در این ایام مبارک به فال نیک می‌گیریم و از همه عزیزانی که در این جلسه حضور دارند و همچنین همکارانی که در سراسر کشور به‌صورت ویدئوکنفرانس در این مراسم حضور دارند، اعضای شوراهای قضایی و به‌ویژه معاون اول قوه قضاییه که در این جلسه حضور یافتند، تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به تغییرات اخیر در مدیریت صف و ستاد قوه قضاییه گفت: طبیعتاً چنین تغییراتی زمانی مفهوم پیدا می‌کند که تحول‌آفرین باشد و این امر نیز زمانی محقق می‌شود که هر مدیری دارای برنامه مدوّن در مقاطع کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت باشد و مردم طعم شیرین اقدامات و آثار این برنامه‌ها را بچشند که امیدوارم این اتفاق صورت بگیرد.

رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه مسئولیت‌ها گذرا هستند، افزود: بر اساس آموزه‌های دینی ما که روز گذشته نیز در جلسه تودیع و معارفه مسئولان قضایی مطرح شد، مسئولیت یک امانت الهی و فرصتی برای خدمت است و دائمی نیست. مدیری که معارفه می‌شود باید به فکر خداحافظی نیز باشد، چرا که آنچه باقی می‌ماند عملکرد و آثاری است که در زندگی مردم بر جای گذاشته می‌شود.

خداییان ادامه داد: ما نیز همواره این موضوع را مدنظر قرار دادیم که این مسئولیت امانتی در اختیار ماست و باید تمام تلاش خود را به کار ببندیم تا به‌خوبی از این امانتداری کنیم و آن را به مدیر بعدی تقدیم کنیم.

وی با تشریح رویکرد سازمان بازرسی کل کشور در دوره مسئولیت خود اظهار کرد: در این راستا تلاش کردیم سازمان بازرسی، سازمانی حرفه‌ای و قانون‌مدار باشد. در برنامه‌هایی که طی این مدت داشتیم، سعی کردیم سازمان، سازمانی اصلاح‌گر باشد و برنامه‌هایی که تدوین می‌شد، مسئله‌محور باشد.

رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور افزود: اگر مشکلی در جامعه ایجاد می‌شد یا تخلفی صورت می‌گرفت، این سؤال را از خودمان مطرح می‌کردیم که چرا این تخلف اتفاق افتاده است، با چه خلأ قانونی یا اجرایی مواجه بودیم، آیا نظارت مؤثر بوده است یا خیر و آیا ساختارها مشکل دارند. سپس به دنبال رفع آن مشکل بودیم و تلاش می‌کردیم با ارائه راهکارهای کارشناسی‌شده از سوی همکاران، اقدامات لازم را انجام دهیم.

خداییان با تأکید بر اولویت اقدامات پیشگیرانه در سازمان بازرسی گفت: اقدامات پیشگیرانه در اولویت کار ما بودند، چرا که تا زمانی که ریشه فساد خشکیده نشود، هر میزان با فساد و مفسد برخورد کنیم، فساد باقی خواهد ماند.

وی ادامه داد: بر این اساس، تمام تلاش ما این بود که با برنامه‌های مسئله‌محور، مشکلی از جامعه رفع کنیم و تلاش کنیم از جرم یا تخلف پیشگیری به عمل آید. با هشدارهای به‌موقع، هیچ‌گاه منتظر نمی‌ماندیم شخصی مرتکب خلاف شود. به‌محض اینکه موردی را مشاهده می‌کردیم، هشدار می‌دادیم و اعلام می‌کردیم که در مسیر پیش‌رو چالش یا مشکلی وجود دارد.

خداییان همچنین با اشاره به رویکرد سازمان بازرسی در صیانت از مدیران و کارکنان گفت: هدف ما صیانت از مدیران و کارکنان در بخش‌های مختلف بود.

وی صیانت از بیت‌المال را از دیگر اولویت‌های سازمان بازرسی عنوان کرد و گفت: نکته دیگری که مدنظر ما بود، صیانت از بیت‌المال بود، چرا که بیت‌المال متعلق به همه مردم است و باید از آن حفاظت و حراست شود.

رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور افزود: همکاران ما در جاهایی که امکان تضییع بیت‌المال وجود داشت، حاضر بودند. در محل‌هایی که قراردادها منعقد می‌شود، پروژه‌ها اجرا می‌شود و مواردی از این دست که زمینه سوءاستفاده را فراهم می‌کند، حضور و نظارت داشتیم.

وی با تأکید بر حمایت از مدیران سخت‌کوش اظهار کرد: تلاش کردیم از مدیران سخت‌کوش حمایت کنیم، آنها را معرفی و دلگرم کنیم و در کنارشان باشیم. تصور ما این نبود که صرفاً برای تشکیل پرونده آمده‌ایم.

خداییان با اشاره به اهمیت حفظ آبروی افراد گفت: حفاظت از آبروی افراد برای ما خط قرمز بود. حتی درباره شخصی که مرتکب جرم، تخلف یا فساد شده بود، همواره تأکید ما بر این بود که حیثیت او باید حفظ شود. در هر حال، ما باید خودمان را جای آن شخص قرار دهیم و ببینیم آیا دوست داریم کسی به حیثیت ما خدشه وارد کند؟

وی تأکید کرد: اقداماتی که انجام می‌دادیم باید کاملاً مستند و مستدل باشد و تا زمانی که دلیل کافی متوجه کسی نباشد، او به مراجع قضایی معرفی نمی‌شد. هر جا نیز متوجه می‌شدیم اشتباهی صورت گرفته است، آن را می‌پذیرفتیم و اعلام می‌کردیم، چرا که حیثیت انسان‌ها برای ما مهم است.

رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور در عین حال با تأکید بر قاطعیت در برخورد با فساد گفت: در کنار این موضوع، اگر با فسادی مواجه می‌شدیم، کوتاهی نداشتیم. مبارزه با فساد، چه در دوره‌های قبل و چه در این دوره، قاطع و قانونمند بود. پرونده‌های مهمی در این دوره تشکیل شد که شاید سابقه نداشت و نتایج آن نیز حاصل شد که به آنها اشاره شد.

خداییان ادامه داد: ما سعی کردیم در برخورد با فساد، اگر جرم یا تخلفی اتفاق افتاده و مستند نکنیم که طرف چه کسی است، وابسته به چه جناح یا گروهی است، چه کسی پشت اوست یا قدرت دارد. اگر کسی آسیب می‌زد، برخورد می‌کردیم.

رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور با تأکید بر توجه به سرمایه انسانی سازمان اظهار کرد: ما افتخار داریم که سرمایه سازمان ساختمان‌ها، امکانات و تجهیزات نیست، بلکه نیروی انسانی آن است. این اعتقاد را دارم که یک مدیر نمی‌تواند صرفاً بر اساس مقررات اداری، کاهش تخلفات، کم کردن پاداش و امثال آن مدیریت کند. مدیریت باید بر دل افراد باشد و این زمانی حاصل می‌شود که همکاران احساس کنند به کرامت آنها توجه می‌شود و مدیر در کنار آنهاست.

خداییان ادامه داد: اگر مدیر به‌موقع حضور داشته باشد و خودش به‌موقع بیاید و به‌موقع برود، دیگر نیازی به بخشنامه و دستورالعمل نیست. اگر همکار ببیند مدیر در غم و شادی او شریک است، این همراهی و حضور، خود موجب شکل‌گیری انگیزه و تعلق سازمانی خواهد شد.

رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به حضور کارکنان این سازمان در محل کار حتی در شرایط دشوار گفت: خدا را شاهد و گواه می‌گیرم که در همین ساختمان، زمانی که مسئولیت داشتم و همکاران در شرایط سخت و حتی در زمان بمباران در محل کار حضور داشتند، حتی یک روز تعطیل نکردند.

وی افزود: در هر حال، اگر برنامه عملکردی ارائه شد، متعلق به من نیست. من فقط عضوی از این مجموعه بزرگ بودم و این عملکرد متعلق به تلاش معاونان و همه همکاران عزیز سازمان است. من در بخش‌های مختلفی از قوه قضاییه خدمت کردم، اما در پیشگاه خدای متعال شهادت می‌دهم که نیروهای سازمان، نیروهایی متخصص، متعهد و دلسوز و از پاک‌ترین نیروهای کشور هستند.

وی ادامه داد: خدا را شاکرم که چند صباحی توفیق پیدا کردم خدمتگزار کوچک این سازمان باشم. به هر حال، در طول چهار یا پنج سال ممکن است کسی به‌صورت ناخودآگاه رنجیده‌خاطر شده باشد. از همه شما عزیزان حلالیت می‌طلبم.

خداییان در ادامه با اشاره به انتصاب اصغر جهانگیر به ریاست سازمان بازرسی کل کشور اظهار کرد: خدا را شاکرم که مسئولیت این سازمان به دست شخصیتی نام‌آشنا، اصغر جهانگیر، سپرده شد که از پیشکسوتان هستند و در سمت‌های متعدد و مختلف حضور داشته‌اند و هر جا حضور داشتند، موفق بودند. من سابقه دوستی و رفاقت بیش از ۲۵ سال با جهانگیر دارم و اخلاق، رفتار، تلاش، کوشش، علم و تجربه ایشان موجب می‌شود که ان‌شاءالله این سازمان دوران شکوفایی خود را ببیند و ارتقا پیدا کند.

خداییان در ادامه از رئیس قوه قضاییه و معاون اول قوه قضاییه تشکر کرد و گفت: از محضر ریاست قوه قضاییه و معاون اول قوه نیز به خاطر حسن اعتمادی که به بنده داشتند و همچنین اعتمادی که به اصغر جهانگیر کردند و این مسئولیت را به ایشان سپردند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به مسئولیت جدید رئیس پیشین حوزه ریاست قوه قضاییه گفت: تشکر بعدی من از برادر عزیز، ارزشمند، فرهیخته، متواضع، متدین و صادق است که انصافاً حوزه ریاست را به‌خوبی اداره کردند. بیش از ۲۰ سال است که در کنار ریاست قوه قضاییه در سمت‌های مختلف بودند و در حال حاضر نیز توفیق پیدا کردند در یک سنگر دیگر خدمت کنند.

وی با اشاره به مسئولیت جدید خود افزود: قصد ندارم در خصوص برنامه‌هایی که در آن حوزه دارم بحث کنم، اما تمام تلاشم بر این خواهد بود که یک پل ارتباطی بین مجموعه‌های قضایی، بخش‌های مختلف دادگستری‌ها، معاونت‌ها، سازمان‌ها، مردم شریف و ریاست عالی قوه قضاییه باشم.

رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور گفت: تلاش می‌کنم با استفاده از نظرات کارشناسی معاونت‌ها و بخش‌های تخصصی قوه قضاییه، گزارش‌هایی که برای اتخاذ تصمیم به محضر ریاست قوه قضاییه ارائه می‌شود، اولاً گزارش‌هایی تحلیلی و قابل استفاده باشد و ان‌شاءالله نتیجه‌ای که از آنها گرفته می‌شود، نتیجه‌ای تحول‌آفرین باشد.

وی تأکید کرد: تلاش ما بر این است که پیگیر نتیجه باشیم، نتایج را ارزیابی کنیم و آنها را به محضر ریاست قوه قضاییه تقدیم کنیم.

حوزه ریاست قوه قضاییه مسئولیت‌های متنوع و سنگینی بر عهده دارد

محمدرضا صارمی، رئیس پیشین حوزه ریاست قوه قضاییه در آیین تکریم و معارفه مسئولان قضایی با اشاره به گستردگی و تنوع مسئولیت‌های حوزه ریاست قوه قضاییه اظهار کرد: مسئولیت‌های این حوزه، تنوع و تفاوت‌هایی با سایر بخش‌ها دارد.

وی با اشاره به بخشی از وظایف حوزه ریاست قوه قضاییه گفت: همکاری با سایر قوا، بخش‌های مختلف جامعه، دستگاه اجرایی، مجلس، نیروهای مسلح و نیروهای امنیتی، از جمله مسئولیت‌های این حوزه است.

صارمی ادامه داد: انتقال مطالب از بخش‌های مختلف دستگاه قضایی کشور به ریاست قوه قضاییه اهمیت زیادی دارد، چرا که اگر انتقال این مطالب زمان زیادی به خود اختصاص دهد، ممکن است زحمات زیادی از همکاران بی‌اثر شود.

وی افزود: انتقال نقطه‌نظرات ریاست قوه قضاییه در اسرع وقت به بخش‌های مختلف دستگاه قضایی نیز از دیگر وظایف این حوزه است.

رئیس پیشین حوزه ریاست قوه قضاییه با اشاره به دیگر مسئولیت‌های این حوزه گفت: کارهای سنگین داخلی، سفرهای استانی و تنظیم بخشنامه‌ها، دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌ها نیز از جمله وظایفی است که وقت زیادی می‌طلبد. البته بخشی از این امور در داخل حوزه و بخشی نیز در معاونت حقوقی و سایر قسمت‌ها تنظیم می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت تمام‌وقت دستگاه قضایی اظهار کرد: حوزه ریاست قوه قضاییه نیز مانند سایر بخش‌های دستگاه قضایی به‌صورت تمام‌وقت فعالیت می‌کند و در بسیاری از مواقع، حتی پس از فراغت از کار نیز نمی‌توان ارتباطات را قطع کرد. ممکن است اتفاقاتی در ساعات تعطیل یا ایام تعطیل رخ دهد که دستگاه قضایی باید فوراً نسبت به آنها واکنش نشان داده و موضوع را پیگیری کند. این مسائل باعث می‌شود هیچ‌وقت نتوان از کار فاصله گرفت.

وی با اشاره به دوره پنج‌ساله مسئولیت خود گفت: در این دوره پنج‌ساله، دو، سه اتفاق نادر نیز داشتیم، از جمله شهادت رئیس‌جمهور آیت‌الله رئیسی و جمعی از دولتمردان و پس از آن، وقفه ۵۰ روزه‌ای که باید در آن رئیس‌جمهور بعدی انتخاب می‌شد.

رئیس پیشین حوزه ریاست قوه قضاییه ادامه داد: این اتفاق در شرایطی رخ داد که مجلس هنوز اعتبارنامه نمایندگان را تصویب نکرده بود و تقریباً مجلس نیز نوپا بود و شروع به کار نکرده بود. در این شرایط، حجم عظیمی از کار متوجه مجموعه‌های مختلف شد.

وی افزود: موضوعات مرتبط با رهبری و همچنین موضوعاتی که در ارتباط با حوزه ریاست و ارجاع آنها به شورای رهبری بود، در کنار مسئولیت‌های ریاست قوه قضاییه قرار داشت و حجم زیادی از امور را به خود اختصاص می‌داد.

صارمی با اشاره به حجم فعالیت‌های ریاست قوه قضاییه گفت: شخصیت ریاست قوه قضاییه و میزان فعالیتشان واقعاً فوق‌العاده است.

وی با اشاره به تلاش کارکنان حوزه ریاست اظهار کرد: حضور خدمتگزاران متدین و دلسوز در این دستگاه باعث می‌شود امور به‌خوبی دنبال شود. همکاران در این سال‌ها شبانه‌روز تلاش کردند و در حوزه ریاست تلاش‌های خوبی صورت گرفت.

رئیس پیشین حوزه ریاست قوه قضاییه ادامه داد: در این سال‌ها تلاش شد در حوزه ریاست، ارتباط با همکاران برقرار باشد و اگر مطلب یا مشکلی دارند، بتوانند آن را مطرح کنند. با توجه به اینکه اوقات ریاست قوه قضاییه مشخص و بر اساس برنامه تنظیم شده است و زمان ملاقات نیز محدود است، اگر همکاری برای دیدار مراجعه کند، تلاش می‌شود موضوع در چارچوب برنامه‌ها پیگیری شود.

جهانگیر: سازمان بازرسی باید از بازرسی آماری به سمت ارزیابی کیفی و نتیجه‌محور حرکت کند

اصغر جهانگیر، رئیس جدید سازمان بازرسی کل کشور و معاون پیشین اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، در آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان بازرسی کل کشور، با قدردانی از اعتماد ریاست قوه قضاییه، در ابتدای سخنان خود با درود به روح امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان، اظهار کرد: امام راحل عظیم‌الشأن با آفریدن این انقلاب در عصری ظلمانی و با نگاه نورانی و نفس قدسی خود توانستند انقلاب را در خاورمیانه بیافرینند؛ انقلابی که امروز حاصل آن را در بیداری جهان اسلام و مظلومان و مستضعفان عالم شاهد هستیم.

رئیس جدید سازمان بازرسی کل کشور افزود: درود می‌فرستم به روح ملکوتی امام شهید و همه شهدا در عرصه‌های مختلف، چرا که اگر مجاهدت‌های شهدا نبود، امروز از این امنیت پایدار در جامعه برخوردار نبودیم تا بتوانیم در کنار یکدیگر زندگی کنیم و مسیر آینده را ترسیم کنیم.

جهانگیر در ادامه با قدردانی از اعتماد ریاست قوه قضاییه برای سپردن مسئولیت ریاست سازمان بازرسی کل کشور به وی، اظهار کرد: از حسن اعتماد ریاست قوه قضاییه نسبت به این حقیر کمال تشکر را دارم که این فرصت را در اختیار من قرار دادند تا بتوانم در این سازمان معظم و بسیار تأثیرگذار در کشور انجام وظیفه کنم.

جهانگیر همچنین از حمایت‌های مسئولان قضایی، به‌ویژه حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی، معاون اول قوه قضاییه، قدردانی کرد و گفت: امیدواریم در آینده شرمنده این اعتماد نباشیم و بتوانیم نشان دهیم تصمیماتی که برای دوره جدید گرفته شده، تصمیمات دقیقی بوده و با کمک و همراهی شما بزرگواران، حق مطلب را به‌خوبی ادا کنیم.

رئیس جدید سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: پیامبران الهی انسان را موجودی مسئول، آگاه و دارای اختیار معرفی کردند و از این طریق به ما نشان دادند که کاری که امروز انجام می‌دهیم صرفاً برای امروز و فردا نیست، بلکه آثار آن تا صحنه قیامت ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه انسان با حواس محدود خود نمی‌تواند عالم نامحدود هستی را به‌طور کامل درک کند، گفت: همه ما قبل از هر کاری باید بدانیم که خداوند متعال ناظر و حاضر بر اعمال ماست؛ بنابراین جایگاهی را که می‌پذیریم، مسئولیتی را که قبول می‌کنیم، قلمی را که می‌زنیم و گزارشی را که می‌نویسیم، باید با عنایت به این نکته باشد، چرا که صحنه، صحنه دیدن، سؤال و جواب و پاسخگویی است.

جهانگیر با تشریح وظایف سازمان بازرسی کل کشور اظهار کرد: کاری که عزیزان ما در سازمان بازرسی انجام می‌دهند، هم بازرسی، هم ارزیابی و هم ارزشیابی است. شما سازمان‌های نظام را ارزیابی می‌کنید تا مشخص شود آیا در راستای مأموریت‌های خود موفق بوده‌اند و حسن انجام امور را به‌درستی دنبال کرده‌اند یا خیر.

وی افزود: اگر این ارزیابی با دقت و وسواس انجام شود، چرخ امور می‌تواند به مدار خود بازگردد و دغدغه‌های مردم که به دنبال مبارزه جامعه با مظاهر فساد هستند و تخلفات را برنمی‌تابند، مورد توجه قرار گیرد.

رئیس جدید سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: سازمان بازرسی در درجه نخست سازمانی ارزیابی‌کننده برای همه دستگاه‌های اجرایی کشور است و در درجه دوم سازمانی ارزشیابی‌کننده است؛ یعنی علاوه بر ارزیابی، به این موضوع نیز می‌پردازد که مأموریت‌های دستگاه‌ها تا چه میزان به نتایج اثربخش منجر شده است.

جهانگیر تأکید کرد: آنچه در بازرسی‌ها انجام می‌دهیم نباید صرفاً به بازرسی‌های آماری و کمی و شناسایی و گزارش تخلفات محدود شود، بلکه باید به سمت گزارش‌های کیفی، اثربخش و نتیجه‌محور حرکت کنیم؛ موضوعی که امروز در گزارش جامع ارائه‌شده نیز آن را در عملکرد سازمان بازرسی شاهد بودیم.

وی با تأکید بر ضرورت پرهیز از رضایت کامل از عملکرد موجود گفت: همه ما نباید نسبت به وضعیت خود احساس رضایت کامل داشته باشیم، چرا که امکان رشد، پیشرفت و بهبود اوضاع همیشه وجود دارد. زمانی که انسان احساس بی‌نیازی و غنی بودن کند، توقف و درجا زدن آغاز می‌شود و به تعبیری، مرگ سازمان‌ها از جایی آغاز می‌شود که احساس کنند همه امور مطلوب است.

جهانگیر با اشاره به ضرورت کشف آسیب‌های ساختاری و فرایندی در دستگاه‌ها اظهار کرد: یکی از وظایف مهم سازمان بازرسی در ارزشیابی عملکرد دستگاه‌ها این است که بتواند آسیب‌های ساختاری و فرایندی موجود در مدیریت را کشف کند.

وی افزود: اگر بازرس، سرپرست بازرسی و مجموعه‌ای که برای بازرسی در یک محیط حضور پیدا می‌کنند، علاوه بر بازرسی بتوانند ارزشیابی درستی از عملکردها داشته باشند، آن زمان می‌توانیم متوجه شویم که آیا ساختار موجود در یک مجموعه به‌درستی کار خود را انجام می‌دهد یا خیر و آیا فرایندها کامل هستند یا نه.

رئیس جدید سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: موازی‌کاری و شرایطی که موجب همراه شدن سیستم با بروکراسی و کاغذبازی می‌شود، اصولاً به نارضایتی مردم می‌انجامد؛ بنابراین ارزشیابی علاوه بر اصلاح ساختار و فرایندها باید بتواند اصلاح مدیریتی را نیز از دل خود استخراج کند.

وی افزود:  تلاش ما باید این باشد که نظام بازرسی، علاوه بر بازرسی، یک نظام ارزیابی‌کننده و ارزشیابی‌کننده نیز باشد.

رئیس جدید سازمان بازرسی کل کشور همچنین از عملکرد ذبیح‌الله خداییان در دوره پنج‌ساله ریاست سازمان بازرسی قدردانی کرد و گفت: تلاش ما این خواهد بود که در راستای اجرای سند تحول قوه قضاییه، بر اساس رهنمودهای ریاست قوه قضاییه و مقام معظم رهبری، سازمان بازرسی کل کشور را به جایگاه شایسته‌ای که داشته و دارد برسانیم و آن را بیش از پیش ارتقا دهیم.

انتهای پیام/







یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - 23 August 2026
سایت فرارو

مرگ تدریجی میراث مرند؛ چرا «پیر خاموش» در چشم مسئولان نابود می‌شود؟

وزارت ارشاد مرجع صدور مجوز تلویزیون‌ اینترنتی است؟
سایت فرارو

وزارت ارشاد مرجع صدور مجوز تلویزیون‌ اینترنتی است؟

«انتشار ویدئو» با «صوت و تصویر فراگیر» یکی است؟ پاسخ به این پرسش می‌تواند مشخص کند رسانه‌هایی مانند «آزاد» باید از وزارت ارشاد مجوز بگیرند یا ساترا.
چرا درجام توقیف شد؟ | نون بیار کباب ببر با نامحرم یا بهانه برای حذف برنامه‌های پرمخاطب؟
سایت رویداد‌ ۲۴

چرا درجام توقیف شد؟ | نون بیار کباب ببر با نامحرم یا بهانه برای حذف برنامه‌های پرمخاطب؟

خبر ساده، کوتاه و البته تکراری بود؛ برنامه درجام به خاطر بازی نون بیار کباب ببر السا فیروز آذر با مهیار حسن مجری توقیف شد. اما این برنامه تنها یک جنجال نداشت.
سایت رویداد‌ ۲۴

تغییر ویترین اکران با رضا عطاران، امیر جدیدی و لیلا حاتمی

پلتفرم‌های تصویری؛ مرز صلاحیت ارشاد و ساترا کجاست؟
سایت عصرایران

پلتفرم‌های تصویری؛ مرز صلاحیت ارشاد و ساترا کجاست؟

اختلاف میان ارشاد و ساترا در واقع اختلاف بر سر طبقه‌بندی حقوقی فعالیت رسانه‌ای است. معیار تعیین مرجع صالح، نام تجاری پلتفرم یا ابزار تولید محتوا نیست؛ باید د...
وام ۸۰۰ میلیاردی! آیا مسئله نشر واقعاً کمبود نقدینگی است؟
خبرگزاری مهر

وام ۸۰۰ میلیاردی! آیا مسئله نشر واقعاً کمبود نقدینگی است؟

مدیر انتشارات نشان معتقد است تزریق ۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به ناشران و کتابفروشان، بدون تحریک تقاضا و افزایش قدرت خرید مخاطب، نمی‌تواند مشکل اصلی بازار نشر را حل کند.
کتاب‌های پیشنهادی فیتزجرالد برای مطالعه
خبرگزاری ایسنا

کتاب‌های پیشنهادی فیتزجرالد برای مطالعه

اف. اسکات فیتزجرالد، خالق رمان «گتسبی بزرگ» که حتی در متون درسی دبیرستان‌های غرب تدریس می‌شود، در قفسه کتاب‌های خود کتاب‌هایی داشت که نوشته او نبودند. این نویسنده در یکی از دشوارترین تابستان‌های زندگی‌اش، فهرستی از کتاب‌های پیشنهادی که به عقیده او «مطالعه‌شان ضروری» را برای پرستار خود نوشت.
وقتی علی حاتمی، شجریان و علیزاده شاهکار ساختند + صدا
خبرگزاری ایسنا

وقتی علی حاتمی، شجریان و علیزاده شاهکار ساختند + صدا

حسین علیزاده همان هنرمندی است که بسیاری نه صرفا به واسطه نبوغش در موسیقی، بلکه برای شخصیتش او را می‌ستایند. علیزاده همان هنرمند جسوری است که وقتی کلامی نیاز به بیان داشته باشد و کمتر کسی حاضر به عنوان آن است، حتما آن را بیان می‌کند و بارها شده که درد دل هنرمندان موسیقی را با صدایی رسا و جسورانه به گوش …
ابوعلی سینا؛ پزشکی که از مرز درمان گذشت و به «نظام‌سازی در علم» رسید
خبرگزاری ایسنا

ابوعلی سینا؛ پزشکی که از مرز درمان گذشت و به «نظام‌سازی در علم» رسید

ابوعلی حسین بن عبدالله بن سینا، مشهور به شیخ‌الرئیس، تنها یکی از مشهورترین پزشکان تاریخ نیست؛ او از چهره‌هایی است که دانش پزشکی، فلسفه، منطق و علوم طبیعی را در یک دستگاه فکری منسجم به هم پیوند داد و اثری بر جای گذاشت که نفوذ آن از جهان اسلام فراتر رفت و قرن‌ها در دانشگاه‌های اروپا نیز حضور داشت.
حسین علیزاده؛ هنرمندی که هیچ نشانی جز ایران لایق او نیست
خبرگزاری ایرنا

حسین علیزاده؛ هنرمندی که هیچ نشانی جز ایران لایق او نیست

تهران- ایرنا- حسین علیزاده از برجسته‌ترین آهنگسازان و نوازندگان تار است که نقشی اساسی در شکل‌گیری جریان‌های نوگرای موسیقی دستگاهی داشته است و با وفاداری به ردیف و سنت‌های موسیقی، زبان آهنگسازی شخصی و خلاقی پدید آورد که هیچ نشانی جز ایران لایق او نیست.
بی‌قراری برای ایران
سایت روزنامه سازندگی

بی‌قراری برای ایران

آهنگ سرگذشت کتابی در پاس‌داشت فهیمه اکبر است
شاهنامه رایگان
سایت روزنامه سازندگی

شاهنامه رایگان

مصطفی جیحونی تصحیح‌اش از شاهنامه را در فضای مجازی به اشتراک گذاشت
۷۵ سالگی استاد
سایت روزنامه سازندگی

۷۵ سالگی استاد

تولد حسین علیزاده؛ مردی که سکوتش هم موسیقی است
درباره تئاتر پنج‌میلیونی/ وقتی فرهنگ به کالای لوکس تبدیل می‌شود
سایت عصرایران

درباره تئاتر پنج‌میلیونی/ وقتی فرهنگ به کالای لوکس تبدیل می‌شود

از منظر جامعه‌شناسی، این اتفاق را باید در امتداد روندی بزرگ‌تر دید. کالایی‌شدن روزافزون سبک زندگی. وقتی سفر، آموزش، ورزش، سلامت، سرگرمی و حتی اوقات فراغت بیش...
         
وقتی مرزها آرام‌آرام جابه‌جا می‌شوند؛ نمایش خانگی چقدر به تعهداتش پایبند است؟
سایت تابناک

وقتی مرزها آرام‌آرام جابه‌جا می‌شوند؛ نمایش خانگی چقدر به تعهداتش پایبند است؟

توقیف برنامه «درجام» را نمی‌توان صرفاً در حد توقف یک برنامه یا حذف قسمت پایانی یک محصول نمایش خانگی دید. فارغ از اینکه مبنای دقیق قضایی این تصمیم چه بوده و ک...
بومی‌سازی به سبک نتفلیکس
سایت فرارو

بومی‌سازی به سبک نتفلیکس

نتفلیکس نیز هرچند بعدها به سمت تولید انبوه حرکت کرد، اما موفقیت خود را مدیون تغییر یک پارادایم بود؛ اینکه پلتفرم، دیگر صرفا واسطه توزیع نیست، بلکه خود به استودیوی بزرگ تولید محتوا تبدیل می‌شود.
[لیلا اردبیلی] میراث فرهنگی؛ فراتر از دیوار و سنگ
سایت اطلاعات آنلاین

[لیلا اردبیلی] میراث فرهنگی؛ فراتر از دیوار و سنگ

وقتی از میراث فرهنگی سخن می‌گوییم، نخستین چیزهایی که معمولاً به ذهن می‌آید بناهای تاریخی، محوطه‌های باستانی، اشیای موزه‌ای و آثار هنری است؛ چیزهایی ملموس که می‌توان آن‌ها را دید و برای حفاظت‌شان قوانین و نهادهایی در نظر گرفت...
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ماجرای زنی که ازدواج می کند اما در برقراری رابطه... | داستان فیلم ایرانی

روز پزشک؛ میراث ماندگار ابن‌سینا و نقش جاودانه امین تارخ در سریال «بوعلی سینا»
سایت عصرایران

روز پزشک؛ میراث ماندگار ابن‌سینا و نقش جاودانه امین تارخ در سریال «بوعلی سینا»

امین تارخ با ایفای نقش ابوعلی سینا، یکی از ماندگارترین بازی‌های تاریخ تلویزیون ایران را خلق کرد. «بوعلی سینا» یکی از تجربه‌های مهم و اولیه تارخ بود و او در ا...
چرا سریال ضعیف «بدنام» این همه بیننده دارد؟
روزنامه شرق

چرا سریال ضعیف «بدنام» این همه بیننده دارد؟

سریال «بدنام» را می‌توان یکی از ضعیف‌ترین تولیدات اخیر نمایش خانگی به شمار آورد؛ اثری که با وجود برخورداری از نام‌های شناخته‌شده و فرمولی امتحان ‌پس‌داده برای جذب مخاطب، در فیلم‌نامه، شخصیت‌پردازی و اجرا با ضعف‌های آشکاری روبه‌رو است. به گزارش خبرآنلاین روزنامه قدس نوشت: ابزار کامل برای اصلاح …
۱۳ واقعیت دربارۀ «فرانتس کافکا»؛ مردی که رمان «مسخ» را نوشت
سایت عصرایران

۱۳ واقعیت دربارۀ «فرانتس کافکا»؛ مردی که رمان «مسخ» را نوشت

این واقعیت‌های کمتر شنیده‌شده، تصویری کامل‌تر از مردی ارائه می‌دهند که نام خانوادگی‌اش به یک صفت جهانی تبدیل شد: «کافکایی»؛ یعنی عجیب، کابوس‌وار، پیچیده و گر...
نقش‌های چادر کمری گیلانی‌ها، روایتگر باور و فرهنگ مردم
خبرگزاری مهر

نقش‌های چادر کمری گیلانی‌ها، روایتگر باور و فرهنگ مردم

تعداد نوارهای دامن زنان گیلانی فقط جنبه زیبایی نداشته؛ این جزئیات می‌توانست سن، وضعیت تأهل و جایگاه اجتماعی زنان را نشان دهد و پوششی رنگارنگ را به زبانی برای بیان هویت تبدیل کند.
سفرهای خاورمیانه‌ای الهام‌بخش بزرگترین داستان‌های آگاتا کریستی بودند
خبرگزاری مهر

سفرهای خاورمیانه‌ای الهام‌بخش بزرگترین داستان‌های آگاتا کریستی بودند

نیل، پترا، بغداد... منطقه خاورمیانه برخی از مهم‌ترین محیط‌ها را برای شکل‌گیری آثار ملکه جنایت فراهم کرد. قتل‌ها شاید تخیلی بودند، اما سفرهای او واقعی بودند.
آخرین رمان یوسا از چه می‌گوید؟
خبرگزاری ایسنا

آخرین رمان یوسا از چه می‌گوید؟

رمان «سکوت خود را به تو تقدیم می‌کنم» (I Give You My Silence) آخرین نوشته ماریو وارگاس یوسا - برنده جایزه نوبل ادبی - در سال ۲۰۲۳ به زبان اسپانیایی منتشر شد. نویسنده‌اش به‌درستی پیش‌بینی کرده بود که این آخرین رمان او خواهد بود، زیرا سال گذشته در ۸۹ سالگی درگذشت.
خبرگزاری ایرنا

فیلم| گذری بر کاروانسرای شاه عباسی یزد

آسیب‌شناسی یک چالش هنری؛ آیا تئاتر طبقاتی است؟
خبرگزاری ایرنا

آسیب‌شناسی یک چالش هنری؛ آیا تئاتر طبقاتی است؟

روایتِ رسانه‌ای از وضعیت قیمت بلیت تئاتر، این روزها اغلب با تمرکز بر بالاترین نرخ‌هایِ یک سالنِ خاص، تصویرِ یک فضایِ غیرقابلِ دسترسی را به جامعه مخابره می‌کند. اما با نگاه به تنوعِ بیش از ۹۰ اجرایِ هم‌زمان در پایتخت و تفاوتِ ساختاریِ سالن‌های دولتی و خصوصی، مشخص می‌شود که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نه …
ابراهیم گلستان؛ روایتگرِ سرسخت یک قرن پرآشوب/ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد
سایت خبرآنلاین

ابراهیم گلستان؛ روایتگرِ سرسخت یک قرن پرآشوب/ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد

سید ابراهیم گلستان (تقوی شیرازی)، از ماندگارترین و در عین حال صریح‌ترین چهره‌های جریان‌ساز ادبیات و سینمای معاصر ایران است. مردی که با نثری آهنگین و ساختاریافته در داستان‌نویسی و نگاهی پیشگام در سینمای مستند و داستانی، الگویی نوین از هنرمندی مستقل، منضبط و بی‌محابا را رقم زد.
سایت عصرایران

«استخر» دومین فیلم ۱۰۰ میلیاردی سال 405 شد

فانتزی با لباس قرضی؛ نقد «ملکه آلیشون»‌
روزنامه هفت صبح

فانتزی با لباس قرضی؛ نقد «ملکه آلیشون»‌

طراحی شخصیت‌ها، لباس‌ها و فضاسازی فیلم بیش از حد به نمونه‌های خارجی نزدیک شده و جهان اثر را کم‌رنگ کرده است
سایت فرارو

علیرضا قربانی درباره ایرج چه گفت؟

سایت عصرایران

توقیف برنامه درجام در نماوا؛ واکنش سجاد شاه‌حاتمی به توقف پخش

سایت عصرایران

روزی که رشت برای مسیح گیلان گریست؛ آرسن میناسیان (+صدا)

نقد فیلم بی‌داد؛ وقتی شعار جایی برای هنر نمی‌گذارد
خبرگزاری جام جم

نقد فیلم بی‌داد؛ وقتی شعار جایی برای هنر نمی‌گذارد

در سال‌های اخیر زیست‌بوم سینمای ایران شاهد پدیده‌ای بوده که از آن با عنوان «سینمای زیرزمینی» یاد می‌شود؛ آثاری که به دلایل مختلف امکان نمایش رسمی پیدا نکرده‌...
سایت رویداد‌ ۲۴

تصادف شدید علیرضا افتخاری + عکس

تاریخ خونبار ملال! | هیولای خاموشی که جهان را به سمت جنگ و ویرانی می‌برد
سایت رویداد‌ ۲۴

تاریخ خونبار ملال! | هیولای خاموشی که جهان را به سمت جنگ و ویرانی می‌برد

تاریخ نشان داده است که انسان گاهی نه از سر نفرت، بلکه برای فرار از پوچی، به دنبال رخدادهایی می‌رود که زندگی را دوباره معنادار جلوه دهد.
وداع با کتاب‌فروشی‌های شهر
روزنامه هفت صبح

وداع با کتاب‌فروشی‌های شهر

تعطیلی کتاب‌فروشی‌های دنیای کتاب، شعبه جماران چشمه، پاپیروس و سیبوک، زنگ خطر جدی برای اقتصاد نشر و آینده فضاهای فرهنگی شهرهاست
وقتی بلیت یک کنسرت‌نمایش هم‌قیمت چند روز زندگی است/ «آرش»؛ روایتی از یک قهرمان مردمی با بلیت‌های غیرمردمی
خبرگزاری برنا

وقتی بلیت یک کنسرت‌نمایش هم‌قیمت چند روز زندگی است/ «آرش»؛ روایتی از یک قهرمان مردمی با بلیت‌های غیرمردمی

برنا- گروه فرهنگ و هنر: کنسرت‌نمایش «آرش» هنوز روی صحنه نرفته، اما قیمت بلیت‌هایش دوباره یک پرسش قدیمی را زنده کرده است؛ تئاتر امروز برای مردم اجرا می‌شود یا...
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ زوال یک یادگار؛ مسجد حاج رجبعلی در آستانه فروپاشی

سایت تابناک

تصاویر دیده‌نشده از حسن جوهرچی

موسیقی با صندلی یا بی ‌صندلی
سایت روزنامه سازندگی

موسیقی با صندلی یا بی ‌صندلی

کنسرت‌های ایستاده و تغییر ذائقه مخاطب
«وطن‌دوستی» با بلیت ۵ میلیونی/ سهم تماشاگر عادی از تئاتر لاکچری چیست؟
خبرگزاری مهر

«وطن‌دوستی» با بلیت ۵ میلیونی/ سهم تماشاگر عادی از تئاتر لاکچری چیست؟

در شرایط سخت اقتصادی این روزها قیمت بلیت نزدیک به ۵ میلیون تومانی یک اثر نمایشی، عملا تماشای تئاتر را برای بسیاری از مخاطبان بالقوه به یک انتخاب لوکس تبدیل کرده است.
خبرگزاری ایرنا

چهارمین جایزه خالقی افتتاح شد/ اهدای نشان به حسین علیزاده

خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۵ میلیون تومان بلیت تئاتر نوید محمدزاده و طناز طباطبایی! | ببینید

روایتی از یک میراث معنویِ خراسان شمالی؛ به رنگِ مس
خبرگزاری ایسنا

روایتی از یک میراث معنویِ خراسان شمالی؛ به رنگِ مس

مس‌گری ازجمله صنایع‌دستی و هنرهای سنتی مردم خراسان شمالی از گذشته بوده که اکنون نیز افرادی در این حرفه مشغول به فعالیت هستند، فنون و مهارت‌های مس‌گری و سفیدکاری آن به شماره ۱۶۸۴ در فهرست میراث معنوی کشور به ثبت رسیده است.
خبرگزاری ایرنا

برای «فارس» حساسیم؛ برای «فارسی» چطور؟

سایت سلام سینما

لو رفتن عجیب فیلم تازه جیسون استاتهام؛ آمازون Mutiny را به اشتباه زودتر از موعد منتشر کرد

چرا ون‌ گوگ آثارش را فقط با نام «ونسان» امضا می‌کرد؟
سایت فرارو

چرا ون‌ گوگ آثارش را فقط با نام «ونسان» امضا می‌کرد؟

ونسان ون‌گوگ برخلاف بسیاری از نقاشان هم‌دوره‌، تنها نام کوچک خود، «ونسان»، را روی برخی از آثارش می‌نوشت و جالب‌تر اینکه تنها بخش کوچکی از نقاشی‌هایش را امضا کرده است!
         
وقتی ‌ننه نمکی‌ عامل حریق سینما رکس را لو داد
روزنامه هفت صبح

وقتی ‌ننه نمکی‌ عامل حریق سینما رکس را لو داد

‌حسین تکبعلی‌زاده؛ از مکانیکی تا دزدی و خرده‌فروشی مواد
هنرمند با بخشنامه تربیت نمی‌شود
روزنامه هفت صبح

هنرمند با بخشنامه تربیت نمی‌شود

‌براین اصل ایده قابل دفاع است. اما درعین حال جای نگرانی هم وجود دارد. چون ناگهان قرار است «نظام آموزش‌های فرهنگی و هنری» با انبوهی از استاندارد، گواهینامه، رتبه‌بندی، سامانه، چارت سازمانی و ارزیابی شکل بگیرد و بعد نام این مجموعه «تحول آموزش هنر» گذاشته شود
کاربافی اردکان میراثی در  تار و پودِ زندگی
روزنامه اعتماد

کاربافی اردکان میراثی در تار و پودِ زندگی

بیست ویکم مرداد ماه، روز حمایت از صنایع کوچک، می تواند فرصتی برای بازاندیشی در معنای کوچک در نظام تولید فرهنگی و اقتصادی ایران باشد. آنچه در مقیاس اقتصادی کوچک به نظر می رسد، لزوما در مقیاس فرهنگی و تاریخی کم اهمیت نیست. بسیاری از مهارت ها و فنون دستی که طی نسل ها در شهرها و روستاهای ایران شکل گرفته …
    
سالروز درگذشت یکی از یاغی‌ترین چهره‌های فرهنگ معاصر ایران
روزنامه هفت صبح

سالروز درگذشت یکی از یاغی‌ترین چهره‌های فرهنگ معاصر ایران

او اهل نوازش نام‌های بزرگ نبود. بسیاری از چهره‌های تثبیت‌شده فرهنگ ایران را با همان زبان تند خودش نقد می‌کرد‌
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خبر جدید از جراحی مهران مدیری! | بازی با عطاران متوقف شد

مشت خاکی که تمام وطن بود
روزنامه اعتماد

مشت خاکی که تمام وطن بود

یک غریبه، دور از خانه، تنها یک خواسته دارد؛ چیزی کوچک به اندازه یک مشت خاک، اما به وسعت تمام خاطرات. همین تصویر کوتاه در یکی از شعرهای مهدی سهیلی، جهان شاعرانه او را آشکار می کند؛ جهانی که در آن وطن از دل دلتنگی انسان پدیدار می شود و یک ذره خاک، ارزش تمام یک سرزمین را پیدا می کند. برای شاعری چون سهیلی، …
    
جایگاه آموزش هنر در حکمرانی فرهنگی
سایت ایران آنلاین

جایگاه آموزش هنر در حکمرانی فرهنگی

آموزش به عنوان زیربنای مستحکم حوزه فرهنگ و هنر محسوب می شود و از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است، بنابراین آموزش هنر بایستی در سیاستگذاری و خط مشی گذاری فرهنگیِ کشور مورد توجه جدی متولیان و سیاستگذاران قرار گیرد.
نقدی بر یک جرم انگاری هنری
روزنامه آرمان امروز

نقدی بر یک جرم انگاری هنری

آرمان امروز سعید دلفانی : هنر مصون از قانون نیست و اگر نفوذ سازمان‌یافته و تمام عناصر جرم اثبات شود، برخورد کیفری ضروری است.امنیت را نباید با ابهام کیفری تأمین کرد. اگر هدف ماده ۱۴ مقابله با نفوذ است، باید عناصر مادی و روانی آن دقیق تعریف شود. ماده ۱۴ «طرح مقابله با [ ]
وقتی کوری به دیدن می‌رسد
روزنامه شرق

وقتی کوری به دیدن می‌رسد

سریال «کوری» به کارگردانی سجاد پهلوان‌زاده که هر جمعه از فیلم‌نت پخش می‌شود، از آن دست مجموعه‌هایی است که عنوانش را می‌توان فراتر از یک نام، به‌مثابه کلیدواژه‌ای برای خواندن جهان داستان در نظر گرفت. کوری در اینجا فقط به معنای ازدست‌دادن بینایی نیست؛ می‌تواند استعاره‌ای از ندیدن، نخواستن دیدن و حتی عادت‌کردن …
    
نمی‌دانم کجا ایستاده‌ام و چه باید بگویم
روزنامه شرق

نمی‌دانم کجا ایستاده‌ام و چه باید بگویم

«دایی وانیا» برای حسن معجونی فقط بازخوانی و اجرای یکی از شناخته‌شده‌ترین متن‌های چخوف نیست؛ مواجهه‌ای دوباره با آدم‌هایی است که در میانه ملال، ناکامی، عشق‌های نافرجام و رؤیاهای ازدست‌رفته، همچنان به زندگی چنگ می‌زنند. معجونی که سال‌هاست نامش با تئاتر و تجربه‌های متفاوت اجرائی گره خورده، این‌ بار به سراغ …
ردپای آن‌چه سهیل بیرقی با «بی‌داد» کرد، دست کم به آذر ۱۳۸۸ برمی‌گردد
سایت خبرآنلاین

ردپای آن‌چه سهیل بیرقی با «بی‌داد» کرد، دست کم به آذر ۱۳۸۸ برمی‌گردد

رد پای انتشار یک فیلم سینمایی بر روی پلتفرم‌های انتشار محتوا به دست کارگردانش بی‌آن‌که احساس کند ناگزیر است هم‌چنان در انتظار صدور پروانه نمایش معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان امور سینمایی و سمعی‌بصری بماند؛ مانند آن‌چه سهیل بیرقی با تازه‌ترین اثر خود، «بی‌داد» کرد، دست کم به سال ۱۳۸۸ برمی‌گردد.
سایت تابناک

آبگوشت خوردن بازیگر سرشناس فرانسوی به همراه کارگردان ایرانی

روزنامه شرق

گزارش وزیر میراث فرهنگی به مردم