سه شنبه, ۴ آذر, ۱۳۹۹ / 24 November, 2020
آنزیم
تاثیر داروی هپاتیت C برای درمان کووید ۱۹
۴۴ ساعت قبل / ویروس کرونا / کووید ۱۹ / هپاتیت / هپاتیت c / مهارکننده پروتئاز طبیعی / سازمان غذا و دارو آمریکا / داروی هپاتیت C / اخبار داغ
تاثیر داروی هپاتیت C برای درمان کووید ۱۹
محققان برای تعیین میزان مهار پروتئاز اصلی کروناویروس که آنزیم پروتئینی اصلی در تکثیر این ویروس است، ویژگی های پیوندی چندین داروی هپاتیت C را بررسی کردند.
ببینید ژاپنی ها پشم گوسفندان را مثل لباس در آوردند
۲ روز قبل
ببینید ژاپنی ها پشم گوسفندان را مثل لباس در آوردند
یه شرکت ژاپنی آنزیمی درست کرده که تزریقش به گوسفند باعث میشه پشم گوسفندان را بجای چیدن یکجا مثل لباس دربیارند!
کرونا و انتخاب طبیعی
۳ روز قبل / کرونا / انتخابا طبیعی / داروین
کرونا و انتخاب طبیعی
ویروس کرونا از خانواده Coronaviridae بوده و هفتمین کروناویروس است که در انسان ایجاد عفونت می‌کند. مطالعه مولکولی عملکرد ویروس نشان داده است که یک پروتیئن ساختاری در سطح غشای ویروس تمایل به اتصال به گیرنده آنزیمی خاص در انسان دارد که به احتمال بسیار زیاد ناشی از انتخاب طبیعی است
۳ روز قبل
دانشجویان پایتخت می‌توانند در خوابگاه بمانند
«سعید حبیبا» معاون دانشجویی دانشگاه تهران گفت: برای دانشجویانی که در خوابگاه‌ها حضور دارند یا در حال انجام کارهای آزمایشگاهی هستند، شرایطی را فراهم کرده‌ایم که می‌توانند فعالیت‌شان را در آزمایشگاه و کارگاه‌ها ادامه دهند و به هیچ ‌وجه آنها را از خوابگاه‌ها اخراج  نکرده‌ایم.  حبیبا، معاون دانشجویی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با ایلنا درباره وضعیت دانشجویان تحصیلات تکمیلی ساکن در خوابگاه‌ها همچنین استفاده آنها از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها در تعطیلی دو هفته‌ای پایتخت بیان کرد: ابتدا باید تاکید کنم که جان دانشجویان از مدرک مهم‌تر است اما ما برای آنهایی که در خوابگاه‌ها حضور دارند یا در حال انجام کارهای آزمایشگاهی …
خواص سیاه دانه از درمان دیابت تا درمان سرطان
۱۳۹۹/۰۸/۲۷ / سیاه دانه / پارسی خبر / سبک زندگی / بارداری
خواص سیاه دانه از درمان دیابت تا درمان سرطان
هاشم یاوری، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مورد خواص سیاه دانه تحقیقاتی انجام داده که در ادامه به آن می‌پردازیم:سیاه دانه با نام علمی Nigella sativa گیاه گلداری، یکساله از خانواده آلاله Ranunculacea می‌باشد. این گیاه با دوره زندگی کوتاه مدت، مخصوص نواحی نیمه خشک است.سیاه دانه گیاهی با ارتفاع تقریبی ٦٠ سانتی متر، با برگ‌های سبز خاکستری و نخی شکل است. در حالت طبیعی گل‌ها به رنگ آبی و دارای ٥ گلبرگ به عرض ۲/۵ سانتی متر به رنگ سفید شیری با کناره مایل به آبی است. دانه‌ها معمولاً کوچک (۵-۱ میلی گرم) و دارای رنگ خاکستری تیره یا سیاه هستند.سیاه دانه که با نام‌های سیاه تخمه، شونیز و کمون هندی نیز شناخته می‌شود، دارای زمینه تاریخی و مذهبی در بین اقوام و ملل مختلف است، به …
۱۳۹۹/۰۸/۲۴
راهی برای جلوگیری از عوارض جدی کووید ۱۹
برخی از کارشناسان حوزه درمان معتقدند داروی فلووکسامین راهی برای جلوگیری از بروز عوارض جدی در افراد آلوده به ویروس کرونا است.به گزارش «شهروند» به نقل از ایسنا،  متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن در یک مطالعه تازه راهی برای جلوگیری از عوارض جدی در افراد آلوده به ویروس کرونا با استفاده از نوعی داروی افسردگی موسوم به «فلووکسامین» یافتند.این مطالعه روی ۱۵۲ بیمار آلوده به کووید-۱۹ خفیف تا متوسط ​​انجام گرفت.به مدت ۱۵ روز ۸۰ نفر فلووکسامین و ۷۲ نفر دارونما مصرف کردند. در نهایت در هیچ یک از بیمارانی که این دارو را مصرف می‌کردند، بیماری به صورت جدی پیشرفت نکرد در حالی که در 6 نفر (۸.۳ درصد) افرادی که دارونما مصرف می‌کردند، بیماری به صورت جدی پیشرفت داشت.بنابر …
درمان عفونت‌های ویروسی با آنزیم جدید
۱۳۹۹/۰۸/۲۴ / آنزیم / درمان / عفونت ویروسی / سلول تی
درمان عفونت‌های ویروسی با آنزیم جدید
فرضیه ما این است که آنزیم SphK۲ می‌تواند سلول‌های تی را که به مقابله با عفونت می‌پردازند، سرکوب کند و به ویروس امکان دهد تا دوام بیاورد.
کشف آنزیمی که مهار آن به درمان عفونت‌های ویروسی کمک می‌کند
۱۳۹۹/۰۸/۲۴ / آنزیم / عفونت ویروسی / سیستم ایمنی / کلیه / سرطان
کشف آنزیمی که مهار آن به درمان عفونت‌های ویروسی کمک می‌کند
پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود، آنزیمی را کشف کرده‌اند که مهار آن می‌تواند از خلع سلاح شدن سیستم ایمنی پیشگیری کند و راهی برای درمان عفونت‌های ویروسی باشد.
خطر کووید-۱۹، دلفین‌ها و نهنگ‌ها را هم تهدید می‌کند!
۱۳۹۹/۰۸/۲۳ / کووید-19 / نهنگ / دلفین / آنزیم / کرونا در جهان / همه_باهم_علیه_کرونا
خطر کووید-۱۹، دلفین‌ها و نهنگ‌ها را هم تهدید می‌کند!
پژوهشگران کانادایی در بررسی جدید دریافتند که نهنگ‌ها و دلفین‌ها هم در برابر کووید-۱۹ آسیب‌پذیر هستند و امکان ابتلای آنها به این بیماری وجود دارد.
مبارزه با زباله‌های پلاستیکی با
۱۳۹۹/۰۸/۱۴ / باکتری / زباله پلاستیکی / ارگانیسم بیولوژیکی
مبارزه با زباله‌های پلاستیکی با "باکتری جدید"
دانشمندان قصد دارند آنزیمی تولید کنند که پلیمر‌ها را از بین ببرد برای همین آنزیمی را که نوعی بید ترشح می‌کند را تجزیه و تحلیل می‌کنند. این گونه از بید توانایی جذب پلاستیک به عنوان غذا را دارد.
مصرف غذاها با کالری کمتر و فیبر بیشتر به بیماران کبد چرب توصیه می‌شود
۱۳۹۹/۰۸/۱۴ / استانی-علمی و آموزشی / کبد / فیبروز کبدی / کبد چرب / سرطان کبد / آنزیمهای کبدی / دانشگاه علوم پزشکی لرستان
مصرف غذاها با کالری کمتر و فیبر بیشتر به بیماران کبد چرب توصیه می‌شود
یک فوق تخصص گوارش و کبد بالغین گفت: مصرف غذاها با کالری کمتر و فیبر بیشتر به بیماران کبد چرب توصیه می‌شود.
۱۳۹۹/۰۸/۱۴
ویتامین"3 B" از پوست در برابر مضرات اشعه فرابنفش محافظت می‌کند
نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد نوعی ویتامین "B3" می‌تواند از سلول‌های پوست در برابر اثرات مضر تابش اشعه فرابنفش (UV) که عامل اصلی خطرساز در بروز سرطان‌های پوستی غیر ملانومی است، محافظت کند.به گزارش ایرنا، سرطان پوست نوعی بیماری است که در آن سلول‌های سرطانی در خارجی‌ترین لایه‌های پوستی شکل می‌گیرند. سرطان پوست به طور کلی به دو دسته سرطان‌های غیر ملانومی و ملانومی تقسیم می‌شوند. سرطان‌های غیر ملانومی پیش آگهی خوبی دارند و با درمان صحیح و به موقع بیماری ریشه کن می‌شود.اکنون محققان در این مطالعه سلول‌های (کراتینوسیت‌های اولیه انسانی) را از پوست بیماران مبتلا به سرطان‌های پوستی غیر ملانومی جدا کردند. سپس این سلول‌ها را به مدت ۱۸، ۲۴ و ۴۸ ساعت در معرض سه غلظت مختلف نیکوتینامید (NAM) - نوعی ویتامین B۳ …
۱۳۹۹/۰۸/۱۵
رنگ موی غیر سمی مبتنی بر ملانین ساخته شد
محققان یک نوع جدید از رنگ غیر سمی و با ماندگاری بالا با استفاده از ملانین مصنوعی ساخته اند. به گزارش ایسنا و به نقل از آی ای، محققان دانشگاه نورث وسترن با استفاده از آنزیم هایی برای کاتالیز ملانین مصنوعی، طیف جدیدی از رنگ های موی طبیعی را ایجاد کرده اند.این مطالعه جدید جزئیات استفاده از ملانین را که به راحتی در دسترس است برای ایجاد یک جایگزین سالم برای رنگ های سنتی مو توضیح می‌دهد.ملانین یک اصطلاح گسترده برای گروهی از رنگدانه‌های طبیعی موجود در بسیاری از موجودات زنده است. ملانین مشتق شده از اسید آمینه تیروزین است، با این حال از اسیدهای آمینه ساخته نشده ‌است و یک پروتئین نیست. رنگدانه‌ای است که در یک گروه تخصصی از سلول‌های شناخته شده به عنوان ملانوسیت‌ها تولید می‌شود. اتان جیانسکی، سرپرست این …
غذاهایی معجزه گر که ضد پیری هستند
۱۳۹۹/۰۸/۱۲ / ضدپیری / امگا 3 / سبک زندگی / پارسی خبر / بیماری آلزایمر
غذاهایی معجزه گر که ضد پیری هستند
پیری بخشی از زندگی است، ولی با رعایت شیوه زندگی سالم، کاهش وزن، فعالیت بدنی منظم و تغذیه سالم می‌توان به نهایت سلامت جسم و روان در این دوران دست یافت. در این گزارش ۱۰ مورد از مهمترین مواد غذایی ضدپیری را معرفی می‌کنیم. ۱- پروتئین پروتئین در حفظ و ایجاد حجم عضلات نقش اساسی دارد. علاوه بر این، پروتئین در تمام سلول‌های بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد و در رشد مو، ناخن، پوست و سلامت سیستم ایمنی نیز تاثیرگذار است. بعد از ۴۰ سالگی به طور متوسط سالانه یک تا دو درصد از حجم عضلات به صورت طبیعی کاسته شده و در یک دوره ۱۵ تا ۲۰ ساله موجب ضعف عمومی بدن و آسیب‌پذیری در برابر انواع بیماری‌ها می‌شود. به اعتقاد محققان افراد سالمند باید به ازای هر کیلوگرم از وزن خود، روزانه ۱.۲ گرم پروتئین مصرف کنند. استفاده از …
کاهش آلرژی با رنگ طبیعی مو
۱۳۹۹/۰۸/۱۰
کاهش آلرژی با رنگ طبیعی مو
با استفاده از آنزیم های قارچ، رنگ مو تولید می‌شود.
تولید رنگ مو با استفاده از آنزیم های قارچ
۱۳۹۹/۰۸/۱۰ / تحقیقات علمی / نوآوری / حساسیت
تولید رنگ مو با استفاده از آنزیم های قارچ
محققان در آزمایشگاه با استفاده از آنزیم های قارچ و یک اسید آمینو ملانین مصنوعی ساختند که از رنگ موی طبیعی تقلید می کند و خطر ایجاد آلرژی را کاهش می دهد.
۱۳۹۹/۰۸/۱۰
دانشمندان یک اختلال التهابی نادر را در مردان کشف کردند
برآورد می‌شود ۱۲۵ میلیون نفر در ایالات متحده به برخی از بیماری‌های التهابی مزمن مبتلا باشند. برخی از این بیماری‌ها دارای علائم همپوشانی هستند که این موضوع اغلب تشخیص این بیماری‌ها را برای محققان دشوار می‌کند.به گزارش ایسنا و به نقل از تک اکسپلوریست، برای رفع این چالش، دانشمندان موسسه ملی تحقیقات ژنوم انسان(NHGRI) رویکرد منحصر به فردی را در پیش گرفتند. آنها توالی ژنوم بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ فرد مبتلا به بیماری‌های التهابی تشخیص داده نشده را مطالعه کردند.آنها این کار را با بررسی مجموعه‌ای شامل بیش از ۸۰۰ ژن که به روند یوبیکویتیناسیون مرتبط بودند، آغاز کردند. یوبیکویتیناسیون هم به تنظیم عملکرد پروتئین‌های مختلف درون یک سلول و هم به طور کلی به تنظیم سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.آنها با انجام این کار، …
۱۳۹۹/۰۸/۰۶
کشف مکانیسم جدیدی که در بروز آلزایمر موثر است
پژوهشگران ژاپنی در بررسی‌های خود، مکانیسم جدیدی را کشف کرده‌اند که در بروز بیماری آلزایمر نقش دارد. به گزارش ایسنا و به نقل از فلیپبرد، پژوهشگران دانشگاه متروپولیتن توکیو، مکانیسم جدیدی را کشف کرده‌اند که خوشه‌های پروتئین تاو به واسطه آن در مغز ایجاد می‌شوند. این پژوهش نشان می‌دهد که بروز جهش خاصی در یک آنزیم موسوم به MARK4 می‌تواند ویژگی‌های پروتئین تاو را تغییر دهد و امکان متراکم شدن آن را تغییر دهد و آن را نامحلول‌تر سازد. شاید نتایج این پژوهش بتواند به ارائه درمان‌های غیرمنتظره‌ای منجر شود.آلزایمر، طوری است که زندگی بیمار را تغییر می‌دهد و او را ناتوان می‌کند. در حال حاضر، میلیون‌ها نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا هستند.پروتئین تاو که در نورون‌های دستگاه عصبی مرکزی فراوان هستند، در …
۱۳۹۹/۰۸/۰۶
چرا مردان بیشتر قربانی کرونا می‌شوند
یک متخصص اعصاب و روان با اشاره به اینکه میزان مرگ و میر بر اثر کرونا در مردان دو برابر زنان است، گفت: وجود استروژن در زنان یکی از علل مقاوم‌تر شدن سیستم ایمنی در برابر کرونا است.به گزارش مهر، میترا صفا میزان مرگ و میر در اثر ابتلاء به کرونا در مردان را دو برابر زنان عنوان کرد و توضیح داد: گزارش آمار مرگ و میر در سایر کشورها بر اثر کرونا نیز گواه این موضوع است که مردان در برابر کووید ۱۹ ضعیف ترند. به طور مثال در نیویورک مردان دو برابر زنان، چین بیش از ۷۰ درصد و در اروپا ۶۳ درصد مرگ و میرها مربوط به مردان گزارش شده.صفا، یکی از احتمالات مقاوم‌تر بودن سیستم ایمنی زنان در مقایسه با مردان را وجود آنزیم‌های‏"2 ACE" در مردان ذکر کرد و گفت: این آنزیم باعث می‌شود وقتی فرد مبتلا به کرونا می‌شود بافت ریه …
مردان ۲ برابر زنان به کرونا مبتلا می‌شوند | علت اصلی؛ وجود یک آنزیم خاص در بدن مردان | زن‌ها چرا مصون‌ترند؟
۱۳۹۹/۰۸/۰۳ / مردان / کرونا در ایران / آمار / زنان
مردان ۲ برابر زنان به کرونا مبتلا می‌شوند | علت اصلی؛ وجود یک آنزیم خاص در بدن مردان | زن‌ها چرا مصون‌ترند؟
متخصص اعصاب و روان بیمارستان مسیح دانشوری با ارائه آماری از میزان ابتلا به کووید-۱۹ در نقاط مختلف جهان و ایران، از ۲ برابر بودن تعداد مبتلایان مرد نسبت به زنان خبر داد و نیز به توضیح ۲ علت عمده این مساله پرداخت.
استاتین‌ها و دانستنی‌هایی درباره آنها
۱۳۹۹/۰۷/۲۹ / فرآورده‌های دارویی
استاتین‌ها و دانستنی‌هایی درباره آنها
استاتین‌ها گروهی از داروها هستند که می‌توانند به کاهش سطوح کلسترول خون کمک کنند. آنها این کار را با مسدود کردن آنزیمی در کبد که برای ساخت کلسترول ضروری است، انجام می‌دهند.
۱۳۹۹/۰۷/۲۹
چرا باید صبحانه کاکائو بخوریم و کاکائو چه تاثیری بر بدن دارد؟
با شنیدن کلمه “کاکائو”، ممکن است به شکلات فکر کنید. کاکائو، دارای ویتامین زیادی بوده و حاوی مواد معدنی و فلاونوئید ها است. کاکائو خام طعم تلخی دارد اما سرشار از آنتی اکسیدان، فیبر، منیزیم، مس، فسفر، آهن، روی و دیگر موارد این چنینی است. در نتیجه از آنجا که بسیاری از افراد دچار کمبود منیزیم هستند و این ماده معدنی بخشی از تقریباً 300 واکنش آنزیمی در بدن ایجاد می کند، بهتر است کاکائو بیشتر مصرف کنید. در ادامه جزییات بیشتر را در رابطه با مصرف کاکائو در اختیارتان قرار خواهیم داد و به تاثیر آن در بدن خواهیم پرداخت.
هضم غذا با این میوه های خوشمزه
۱۳۹۹/۰۷/۱۹ / هضم غذا / رژیم درمانی / میوه / سبک زندگی / پارسی خبر
هضم غذا با این میوه های خوشمزه
محمدتقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی، اظهار کرد: مصرف مقداری میوه آناناس، پس از غذا، به هضم بهتر غذا کمک قابل توجهی خواهد کرد. او تصریح کرد: مصرف میوه کیوی و انجیر به دو صورت تازه و خشک، پس از صرف غذا به هضم بهتر موادغذایی کمک می کند و مصرف این دو میوه به افرادی که غذای سنگین مصرف کرده‌اند، توصیه می‌شود. این پزشک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: پس از مصرف میوه‌های فوق  در بدن فرد آنزیمی ترشح می‌شود که روی حجم پروتئین غذای مصرف شده تاثیر می‌گذارد و در نهایت به بهتر هضم شدن غذا کمک می کند. انوشه بیان کرد: مصرف میوه‌هایی چون کیوی، آناناس و انجیر با فاصله زمانی نیم تا یک ساعت بعد از غذا به هضم بهتر موادغذایی کمک می کند البته در مصرف میوه‌های نامبرده نباید افراط و تفریط کرد. او گفت: برخی از داروهای …
بررسی تاثیر درمان سرطان بدون نیاز به روش‌های تهاجمی
۱۳۹۹/۰۷/۱۶ / سرطان پستان / آنزیم / پروتئین / دانشگاه کمبریج
بررسی تاثیر درمان سرطان بدون نیاز به روش‌های تهاجمی
پژوهشگران "دانشگاه کمبریج" در بررسی جدید خود، روشی برای ارزیابی تاثیر درمان سرطان ارائه داده‌اند که بدون نیاز به روش‌های تهاجمی صورت می‌گیرد.
۱۳۹۹/۰۷/۱۶
5 غذای موثر در کنترل ریزش موی ارثی
یکی از مهم ترین دلایل ریزش مو، چه در آقایان و چه در خانم ها، هورمون «دی هیدروتستوسترون» یا DHT است. روزانه در بدن ما حدود پنج درصد از هورمون تستوسترون به کمک آنزیمی خاص به DHT تبدیل می شود. محققان بر این باورند برخی غذاها با خاصیت کاهش فعالیت این آنزیم، باعث توقف یا کاهش ریزش موی ارثی می شود.
پزشکان افراد با آنزیم‌ کبدی بالا را از نظر ابتلا به کرونا بررسی کنند 
۱۳۹۹/۰۷/۱۱ / کرونا / بیماری های گوارش و کبد / دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله / اختصاصی ایرنا / کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها / هراس جهانی از ویروس کرونا
پزشکان افراد با آنزیم‌ کبدی بالا را از نظر ابتلا به کرونا بررسی کنند 
تهران- ایرنا- عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله گفت: کرونا یکی از دلایل مهم افزایش آنزیم‌های کبدی است؛ از این رو، لازم است در صورت مراجعه افراد دارای آنزیم‌های کبدی بالا، این افراد از لحاظ ابتلا به کرونا تحت معاینات پزشکی قرار گیرند.
ساخت ترکیب آنزیمی تجزیه‌کننده پلاستیک
۱۳۹۹/۰۷/۰۹
ساخت ترکیب آنزیمی تجزیه‌کننده پلاستیک
پژوهشگران توانستند با استفاده از ترکیب دو آنزیم، سیستم کارآمدی برای تجزیه‌ی زباله‌های پلاستیکی بسازند.
علائم افسردگی پاییزی را بشناسید
۱۳۹۹/۰۷/۰۹ / افسردگی / سلامت / خواب / پاییز / هیپنوتیزم
علائم افسردگی پاییزی را بشناسید
روانشناس درباره افسردگی فصلی گفت: بسیاری از افراد در فصل پاییز و زمستان با افزایش آنزیم خواب دچار افسردگی فصلی می شوند.
مهندسی ابرآنزیمی که ضایعات پلاستیکی را سریع‌تر هضم می‌کند
۱۳۹۹/۰۷/۰۸ / ژاپن / پایگاه اینترنتی نیواطلس / باکتری
مهندسی ابرآنزیمی که ضایعات پلاستیکی را سریع‌تر هضم می‌کند
تهران- ایرنا- محققان ابرآنزیمی مهندسی کردند که می‌تواند پلاستیک‌ها را در مدت چند روز به بلوک‌های اصلی سازنده آن تجزیه کند. این ابرآنزیم ضایعات پلاستیکی را ۶ برابر سریع‌تر از آنزیمی که محققان در سال ۲۰۱۸ کشف کردند، هضم می‌کند.
۱۳۹۹/۰۷/۰۸ / پلاستیک / آنزیم / باکتری / بازیافت
تجزیه سریع ضایعات پلاستیکی با کمک یک آنزیم مهندسی شده
پژوهشگران انگلیسی در بررسی جدید خود توانستند آنزیمی را مهندسی کنند که می‌تواند ضایعات پلاستیکی را با سرعت قابل توجهی تجزیه کند.
مرگ سلول‌های سرطانی با زهر زنبور عسل
۱۳۹۹/۰۷/۰۸ / سلول سرطانی / سرطان سینه / زنبور عسل / زهر / تکثیر
مرگ سلول‌های سرطانی با زهر زنبور عسل
خواص ضد التهابی و ضد تکثیری سم زنبور عسل به دلیل داشتن ترکیبات مختلفی از جمله آنزیم‌ها، هیستامین‌ها و...، اثبات شده است. به همین خاطر پژوهشگران با طراحی آزمایشی به بررسی اثرات ضد سرطانی این سم در سلول‌های سرطان پستان پرداختند.
افسردگی پاییزی و راهکارهای مقابله با آن
۱۳۹۹/۰۷/۰۸ / افسردگی / سلامت / خواب / روانشناسی / سلامت روان / اختلال روانی
افسردگی پاییزی و راهکارهای مقابله با آن
فارس نوشت: روانشناس درباره افسردگی فصلی گفت: بسیاری از افراد در فصل پاییز و زمستان با افزایش آنزیم خواب دچار افسردگی فصلی می شوند.
سرطان گوارش در کمین چه کسانی است؟
۱۳۹۹/۰۷/۰۲ / سرطان گوارش / دیابت / اسید چرب امگا ۶ / پارسی خبر / سبک زندگی
سرطان گوارش در کمین چه کسانی است؟
صادق مختاری افزود: افرادی که غذا‌های تحریک‌کننده التهاب مثل غذا‌های پر چرب و قندی می‌خورند، بیشتر از کسانی که از میوه‌ها و سبزیجات استفاده می‌کنند، دچار سرطان گوارش می‌شوند. وی اظهار داشت: التهاب مزمن می‌تواند با سرطان، دیابت، بیماری‌های قلبی، عروقی و حتی مرگ همراه باشد و روغن‌ها بیشترین التهاب را در بدن بوجود می‌آورند. مختاری با بیان اینکه مصرف روغن‌های گیاهی التهاب زا است، افزود: گرچه این روغن‌ها از نوع غیراشباع هستند، اما روغن‌هایی مثل روغن ذرت یا روغن آفتابگردان، مقدار زیادی اسید چرب امگا ۶ دارند که باعث تشدید التهاب و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های عروق کرونری قلب می‌شوند، به خاطر همین به جای این روغن‌ها، از روغن‌های زیتون و کانولا استفاده شود، چون سرشار از امگا ۳ هستند. این پزشک تصریح کرد: …
آناناس سلاح جدید ضد کرونا
۱۳۹۹/۰۶/۳۱ / آناناس
آناناس سلاح جدید ضد کرونا
اقتصادنیوز : نتایج یک بررسی جدید که در ایالات متحده صورت گرفته نشان می دهد ساقه میوه آناناس مملو از آنزیمی به نام بروملین است که از خواص ضدویروسی برای مقابله با کرونا برخوردار است.
با این میوه به جنگ کرونا بروید
۱۳۹۹/۰۶/۳۰ / جنگ / درمان / ویروس / میوه / کرونا
با این میوه به جنگ کرونا بروید
اقتصادنیوز : نتایج یک بررسی جدید که در ایالات متحده صورت گرفته نشان می دهد ساقه میوه آناناس مملو از آنزیمی به نام بروملین است که از خواص ضدویروسی برای مقابله با کرونا برخوردار است.
شرکت‌های دانش‌بنیان ساخت "آنزیم"‌های کیت‌های تشخیص کرونا را آغاز کرده‌اند
۱۳۹۹/۰۶/۲۸ / شرکت‌های دانش‌بنیان / همه_باهم_علیه_کرونا / کیت تشخیص کرونا
شرکت‌های دانش‌بنیان ساخت "آنزیم"‌های کیت‌های تشخیص کرونا را آغاز کرده‌اند
مدیر کل توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت درباره تهیه کیت‌های تشخیصی pcr در ایران گفت: در زمینه دانش تولید تست‌های تشخیصی pcr کرونا اصلا مشکلی نداریم. حجم تولید این کیت‌ها بسته به نیاز بازار ممکن است کم یا زیاد شود. در عین حال بخشی از آنزیم‌های قابل استفاده در ساخت و تهیه‌ این کیت‌ها نیز وارداتی است و شرکت‌های دانش‌بنیانی داریم که ساخت این آنزیم‌ها را در داخل آغاز کرده‌اند. اگر این آنزیم‌ها در داخل کشور تولید شوند، ساخت صفر تا صد کیت‌های pcr را نیز در کشور خواهیم داشت.
۱۳۹۹/۰۶/۲۴
سیگار وافزایش ابتلا به سرطان رحم
تحقیقات نشان می دهد ،نیکوتین می‌تواند در زنان ریسک ابتلا به سرطان رحم را افزایش دهد.با توجه به افزایش مصرف سیگار در زنان و  توجه به اهمیت نقش زنان در باروری باید اثرات مضر آن بر سلامت زنان مشخص شود. بر اساس مطالعه صورت گرفته ،نیکوتین باعث کاهش بیان ژن آنزیم‌های متیله کننده و پیرو آن میزان متیلاسیون در DNA سلول‌های رحم شده و این سلول‌ها را مستعد به سرطان می کند.لذا توصیه به کاهش مصرف سیگار به ویژه در سنین باروری ضروری است.
مضرات و خواص آب کرفس
۱۳۹۹/۰۶/۲۰ / آب کرفس / خواص آب کرفس / مضرات آب کرفس / سبک زندگی / پارسی خبر
مضرات و خواص آب کرفس
کرفس در آشپزی کاربرد زیادی دارد و ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد و دارای مواد معدنی منیزیوم و پتاسیم است که برای آرامش اعصاب و بیماری های روحی نظیر (Vertigo) مفید است. کرفس همچنین دارای مقدار زیادی ویتامینهای ک؛ و سی است که آنتی‌اکسیدان بوده، موجب کاهش تورم یاخته‌های بدن، سم‌زدایی و مبارزه با روماتیسم و بیماری‌های سرطانی می‌گردند.  کرفس گیاهی است علفی، به ارتفاع ۲۰ تا ۶۰ سانتیمتر که ساقه‌ای منشعب دارد. برگ‌های آن شفابخش و ضخیم و گل‌های آن کوچک و به رنگ سفید یا سفید مایل به سبز است. قسمت مورد استفاده این سبزی قسمت‌های مختلف آن به ویژه ریشه و برگ آن است. در بسیاری از مناطق ایران از جمله در سیستان، خوی و بندر عباس می‌روید. آشنایی با خواص آب کرفس: • آب کرفس کلسترول را کاهش می‌دهد. کرفس حاوی ترکیبی به …
تبدیل جلبک‌ دریایی به پودر شوینده
۱۳۹۹/۰۶/۲۰
تبدیل جلبک‌ دریایی به پودر شوینده
محققان با تحقیق روی جلبک‌های ‌دریایی نوعی آنزیم شناسایی کرده‌اند که می‌توان آن را در پودرهای شوینده به کار برد و از محیط‌زیست محافظت کرد. به گزارش مهر، باکتری‌ای که در جلبک زندگی می‌کند نوعی آنزیم می‌سازد که از آن برای تولید پودرهای شوینده لباس حافظ محیط‌زیست استفاده می‌شود. محققان دانشگاه نیوکاسل شیوه آزاد‌سازی‌ باکتری از جلبک به وسیله آنزیم نوین فسفودی استراز را بررسی کردند. در این فرایند باکتری به مولکول‌های چسبنده‌ای تجزیه می‌شود که به‌طور طبیعی روی سطح آن موجود هستند. در مرحله بعد آنان مولکول‌های …
تولید پودر شوینده حافظ محیط زیست از جلبک دریایی
۱۳۹۹/۰۶/۱۸ / تحقیقات علمی / نوآوری / حفظ محیط زیست / مواد شوینده
تولید پودر شوینده حافظ محیط زیست از جلبک دریایی
محققان با تحقیق روی جلبک های دریایی نوعی آنزیم شناسایی کرده اند که می توان آن را در پودرهای شوینده به کاربرد و از محیط زیست محافظت کرد.
میوه‌ای که شما را زیبا می‌کند
۱۳۹۹/۰۶/۱۷ / آناناس / آنتی اکسیدان / ضدالتهاب / میوه
میوه‌ای که شما را زیبا می‌کند
این میوه دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. این میوه حاوی آنزیمی به نام بروملین است که به تجزیه پروتئین به اسید‌های آمینه کمک می‌کند و هضم غذا را بهبود می‌بخشد. اسید‌های این میوه همچنین به عملکرد مناسب روده‌ها کمک می‌کنند.
توسعه ترکیباتی شبه دارو برای مهار آنزیم‌های مرتبط با سرطان
۱۳۹۹/۰۶/۱۱
توسعه ترکیباتی شبه دارو برای مهار آنزیم‌های مرتبط با سرطان
تیمی از دانشمندان مرکز سرطان دانشگاه میشیگان اولین ترکیبات شبه دارو را برای مهار یک خانواده اصلی از آنزیم‌هایی که سوعملکرد آنها با چندین نوع سرطان از جمله یک نوع تهاجمی سرطان خون در کودکان مرتبط است، تولید کرده‌اند.
پیش‌بینی ابتلا به چاقی و تنظیم مشکلات خودکنترلی با کمک نقش یک آنزیم
۱۳۹۹/۰۶/۱۱ / استانی-علمی و آموزشی / چاقی / آنزیم
پیش‌بینی ابتلا به چاقی و تنظیم مشکلات خودکنترلی با کمک نقش یک آنزیم
یافته‌های حاصل از توموگرافی و تصویربرداری مغز نشان می‎دهد که سطح پایین آنزیم آروماتاز که نقش کاتالیزور در بیوسنتز استروژن را بر عهده دارد، با شاخص توده بدنی بالا در ارتباط است.
لوزالمعده شما بیمار است, اگر این 5 علایم هشدار دهنده را دارید
۱۳۹۹/۰۶/۱۰
لوزالمعده شما بیمار است, اگر این 5 علایم هشدار دهنده را دارید
لوزالمعده آنزیم هایی ترشح می کند که به سیستم گوارشی برای شکستن چربی کمک می کند. بیماری هایی که به لوزالمعده شما مربوط می شود، توانایی شکستن چربی برای هضم غذا را از لوزالمعده می گیرد.
کوآنزیم کیو10 و 3 دلیل برای مصرف آن
۱۳۹۹/۰۶/۰۸
کوآنزیم کیو10 و 3 دلیل برای مصرف آن
مکمل کوآنزیم کیو10 نشان داده است که سطوح قند خون را تنظیم کرده و حتی حساسیت به انسولین را بهبود می بخشد.
مقابله با آسیب‌های مغزی و نخاعی با استفاده از آنزیم طبیعی
۱۳۹۹/۰۶/۰۷ / بیماری قلبی / سکته مغزی
مقابله با آسیب‌های مغزی و نخاعی با استفاده از آنزیم طبیعی
تهران- ایرنا- گروهی از محققان دریافتند آنزیمی موسوم به ای بی سی (chondroitinase ABC) قادر است جراحت ناشی از آسیب‌های مغزی و نخاعی را به‌ گونه‌ای تغییر دهد که موجب رشد سلول‌های عصبی جدید شده و مسیری نو را برای درمان این نوع بیماری‌ها باز کند.
فواید و عوارض داروی دایجستیو
۱۳۹۹/۰۶/۰۴ / اطلاعات دارویی / داروی دایجستیو / نارسایی کلیوی / سبک زندگی / پارسی خبر
فواید و عوارض داروی دایجستیو
دایجستیو در درمان اختلالات گوارشی ناشی از بیماری‌های کیسه صفرا یا کبد، بیماری مزمن معده یا روده، اختلالات گوارشی ناشی از جراحی کیسه صفرا و روده‌ها و نفخ مصرف می‌شود. مکانیسم اثر دایجستیو به علت وجود فعالیت‌های آنزیماتیک (پروتئاز، آمیلاز و لیپاز) در این دارو هضم چربی‌ها و پروتئین‌ها و نشاسته در مجرای گوارش با سهولت بیشتری انجام می‌شود. فعالیت این دارو در زمینه هضم چربی‌ها از پانکراتین بیشتر است. منع مصرف دایجستیو این دارو در نارسایی کلیوی، انسدادمجاری صفراوی و عفونت کیسه صفرا نباید مصرف شود. عوارض جانبی دایجستیو بیشتر عوارض ناشی از مصرف بیش از حد دارو می‌باشد که می‌تواند منجر به تحریک دهان و مری شود. تداخلات دارویی دایجستیو جذب فرآورده‌های خوراکی حاوی آهن، در مصرف همزمان با این دارو کاهش می‌یابد. هشدار‌های …
۱۳۹۹/۰۶/۰۴
کرونا Xعلم
   شناسایی 2داروی دیگر برای مهار کووید-19 محققان دریافتند 2داروی مشابه به نام‌های واکولین-1 و آپیلیمود می‌توانند مانع از آلوده شدن سلول‌ها به ویروس کرونای جدید شوند. به گزارش بی‌جی‌آر، دانشکده پزشکی هاروارد اعلام کرده است که این داروها کاملاً جدید نیستند، اما برای معالجه بیماران کووید-19مجددا مورد استفاده قرار گرفته‌اند. واکولین-1 و آپیلیمود (Vacuolin-1و apilimod) سال‌ها پیش تولید شده و آنزیمی به نام PIKfyve kinase را هدف قرار می‌دهند. این آنزیم در عفونت کووید-19نقش دارد و به همین دلیل ممکن است …
چرا مبتلایان به ویروس کرونا بویایی خود را از دست می‌دهند؟
۱۳۹۹/۰۵/۳۱ / ویروس کرونا / اخبار سلامت
چرا مبتلایان به ویروس کرونا بویایی خود را از دست می‌دهند؟
پزشکان آمریکایی می‌گویند علت از بین رفتن حس بویایی در پی آلودگی به ویروس کرونا می‌تواند عملکردِ آنزیمی موسوم به ACE-2 باشد.
۱۳۹۹/۰۵/۲۴
تلخ و سیاه، اما حیات بخش
‏[شهروند] در گذشته گفته می‌شد مصرف قهوه خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، استرس و سایر مشکلات را افزایش می‌دهد ‏اما حالا ورق برگشته و به نظر می‌رسد این نوشیدنی تلخ و خوشمزه، برای انسان فواید بسیاری دارد. قهوه یکی از ‏محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان بوده که از قضا واقعاً سالم است. این نوشیدنی خطر ابتلا به انواع بیماری‌ها، ازجمله دیابت ‏نوع دو و سرطان کبد را کاهش می‌دهد. حتی به کاهش وزن هم کمک می‌کند. کسانی که روزانه چهار فنجان یا بیشتر قهوه ‏می‌نوشند، سلامتی بیشتری دارند‎. قهوه سرشار از آنتی‌اکسیدان است‎: به گزارش سرویس پزشکی نیوز تودی، قهوه منبع مناسبی از انواع آنتی‌اکسیدان‌هاست ‏که بعد از حرارت دیدن قدرت …
بررسی ارتباط میان کووید-۱۹ و مشکلات کبدی
۱۳۹۹/۰۵/۱۸ / کووید-19 / کبد / آنزیم / کرونا در جهان
بررسی ارتباط میان کووید-۱۹ و مشکلات کبدی
پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود، به ارزیابی ارتباط میان کووید-۱۹ و آسیب‌های کبدی پرداختند.
۱۳۹۹/۰۵/۱۴
آنزیمی ضد پیری کشف شد!
تحقیق پژوهشگران کره‌ای نشان داده آنزیمی فعال در سطح سلولی، می‌تواند به تولید داروهایی برای افزایش عمر انسان کمک کند.
نویدبخش دارو‌های ضدپیری؛
کشف آنزیمی که طول عمر انسان را افزایش می‌دهد
۱۳۹۹/۰۵/۱۴
نویدبخش دارو‌های ضدپیری؛ کشف آنزیمی که طول عمر انسان را افزایش می‌دهد
تحقیق پژوهشگران کره‌ای نشان داده آنزیمی فعال در سطح سلولی، می‌تواند به تولید دارو‌هایی برای افزایش عمر انسان کمک کند.
۱۳۹۹/۰۵/۱۴
نادیده گرفتن کرونا توسط دفتر حیات ‌وحش
در حالی که سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرده تنها ظرف یک ۲۴ ساعت (تا ظهر روز یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۹) و براساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۶۸۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده که هزار و ۴۲۳ مورد آن بستری شده‌اند؛ دفتر تنوع زیستی و حیات‌وحش سازمان حفاظت محیط‌زیست در اقدامی بی‌سابقه خواستار بازگشت یک بچه شامپانزه و دامپزشک مسوول نگهداری آن که اتفاقا مبتلا به کووید۱۹ شده به مجموعه باغ‌وحش تهران(ارم) شده است.  ایمان معماریان، دامپزشک مسوول نگهداری از بچه شامپانزه موسوم به باران در شرایطی به باغ‌وحش تهران برگشته که کمتر از ۲ هفته پیش با جواب تست کرونا مثبت مجبور به ترک این مکان شد. این در حالی است که پزشکان می‌گویند برای تقریبا …
عوارض جانبی مصرف
۱۳۹۹/۰۵/۱۳
عوارض جانبی مصرف "رمدیسیور" چیست؟
طبق مقاله‌ای که اخیراً منتشر شده، داروی "رمدیسیور" هنوز در هیچ کشوری مورد تایید برای درمان بیماران کرونایی قرار نگرفته است و از عوارض مصرف آن می‌توان به افزایش سطح آنزیم کبدی و آسیب احتمالی به کبد اشاره کرد.
کشف درمان جدیدی برای معکوس کردن از دست رفتن حافظه بر اثر آلزایمر 
۱۳۹۹/۰۵/۱۲ / آلزایمر / حافظه / مغز
کشف درمان جدیدی برای معکوس کردن از دست رفتن حافظه بر اثر آلزایمر 
دانشمندان با هدف قرار دادن یک آنزیم محافظ طبیعی در مغز موفق به کشف درمان جدیدی برای معکوس کردن از دست رفتن حافظه در اثر ابتلا به بیماری آلزایمر شده اند.
خطرات جدی مصرف داروی "رمدیسیور"
۱۳۹۹/۰۵/۱۲ / ویروس کرونا / دارو / داروی کرونا
خطرات جدی مصرف داروی "رمدیسیور"
تسنیم نوشت: طبق مقاله‌ای که اخیراً منتشر شده، داروی "رمدیسیور" هنوز در هیچ کشوری مورد تایید برای درمان بیماران کرونایی قرار نگرفته است و از عوارض مصرف آن می‌توان به افزایش سطح آنزیم کبدی و آسیب احتمالی به کبد اشاره کرد.
مصرف داروی "رمدیسیور" می‌تواند باعث "آسیب کبدی" شود
۱۳۹۹/۰۵/۱۲ / داروی شیمیایی / ویروس کرونا
مصرف داروی "رمدیسیور" می‌تواند باعث "آسیب کبدی" شود
طبق مقاله‌ای که اخیراً منتشر شده، داروی "رمدیسیور" هنوز در هیچ کشوری مورد تایید برای درمان بیماران کرونایی قرار نگرفته است و از عوارض مصرف آن می‌توان به افزایش سطح آنزیم کبدی و آسیب احتمالی به کبد اشاره کرد.
۱۳۹۹/۰۵/۰۷
مقصر اصلی بوی بد بدن شناسایی شد!
دانشمندان توانستند آنزیم کلیدی که باعث ایجاد بوی بد در بدن می‌شود را شناسایی کنند.
کشف آنزیم عامل بدبویی زیربغل
۱۳۹۹/۰۵/۰۷ / آنزیم / انسان / کشف / باکتری
کشف آنزیم عامل بدبویی زیربغل
محققان آنزیم جدیدی موسوم به بی او را شناسایی کرده اند که در باکتری های زیربغل انسان وجود دارد و عامل بدبویی این بخش از بدن افراد است.
دلیل بوی بد و تند بدن چیست؟
۱۳۹۹/۰۵/۰۷ / آنزیم / بوی بد
دلیل بوی بد و تند بدن چیست؟
دانشمندان دریافته‌اند که آنزیم BO توسط باکتری استافیلوکوکوس هومینیس تولید می‌شود که محل زندگی آن زیر بغل است. این آنزیم باعث می‌شود مواد شیمیایی بدون بو در عرق بدن تبدیل به موادی با بوی تند شوند. تصور می‌شود که این آنزیم از نیاکان انسان‌ها از هزاران سال پیش به ارث رسیده است.
خواص و موارد منع مصرف عرق شوید
۱۳۹۹/۰۵/۰۵ / عرق شوید / خواص عرق شوید / طب سنتی / خواص شوید / سبک زندگی / پارسی خبر
خواص و موارد منع مصرف عرق شوید
عرق شوید طبیعت گرم و خشک دارد و سرشار از ویتامین B۱۲، کلسیم، آهن و منگنز میباشد. احتمالا خیلی‌ها طعم و بوی آن را دوست نداشته باشند. ولی درصورتی که از خواص بسیار عرق شوید آگاه شوند، میل به خوردن آن پیدا کنند. خواص عرق شوید شوید از سبزی جات بسیار پر استفاده است و به ویژه ما ایرانی‌ها در غذا‌های گوناگون از آن استفاده می‌کنیم. تخم شوید هم در تهیه ادویه جات بسیار مصرف دارد. عرق شوید هم خواص زیادی دارد که در ادامه مقاله به قسمتی از خواص عرق شوید اشاره میکنیم. از عرق شوید برای کم کردن فشار خون و همین طور چربی خون استفاده میکنند. برای این منظور خوردن یک فنجان عرق شوید در یک لیوان آب سرد بعد از ناهار مفید خواهد بود. بهتر است افرادی که چربی خون بالایی ندارند در استفاده این عرق احتیاط کنند. از فواید دیگر …
پیشتازی ۲ شرکت در تحقیقات تولید واکسن کرونا/اولین پالایشگاه خون کشور راه‌اندازی می‌شود
۱۳۹۹/۰۵/۰۱ / واکسن / همه_باهم_علیه_کرونا / پالایشگاه خون / سورنا ستاری
پیشتازی ۲ شرکت در تحقیقات تولید واکسن کرونا/اولین پالایشگاه خون کشور راه‌اندازی می‌شود
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه در حوزه تولید واکسن مقابله با کرونا در حال حاضر با ۶ شرکت قرارداد منعقد شده است، گفت: در حوزه صنایع غذایی و توسعه امنیت غذایی، محصولات فناورانه متعددی در کشور تولید شده است و شاهد تولید برخی آنزیم‌ها و پروبیوتیک‌ها برای نخستین بار با توان نیروی متخصص در کشور هستیم.
تشخیص کووید-۱۹ با نوعی آزمایش خون
۱۳۹۹/۰۴/۳۱ / کووید-19 / آزمایش خون / آنزیم / کرونا در جهان
تشخیص کووید-۱۹ با نوعی آزمایش خون
پژوهشگران کانادایی سعی دارند با نوعی آزمایش خون، به تشخیص ساده‌تر کووید- ۱۹ کمک کنند.
۷ مواد غذایی برای هضم بهتر
۱۳۹۹/۰۴/۳۰
۷ مواد غذایی برای هضم بهتر
مدت زمان گوارش غذا بستگی به چیزی دارد که می‌خورید. مثلاً فیبر، چربی و پروتئین می‌توانند تخلیه‌ی معده را به تأخیر بیندازند اما کربوهیدرات‌های ساده می‌توانند سریع‌تر معده را ترک کنند. پروسه‌ی هضم از دهان شروع می شود؛ از همان زمانی که غذا جویده می شود و بزاق، تجزیه‌ی آنزیماتیک غذا را آغاز می کند.
۱۳۹۹/۰۴/۲۶
حبوباتی که می‌توانند جایگزین گوشت شوند
در کنار چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها، پروتئین یکی از مواد مغذی مورد نیاز برای زندگی است. پروتئین‌ها ساختمان اصلی بدن شما هستند که برای ساختن ماهیچه‌ها، تاندون‌ها، اندام‌ها و پوست و همچنین آنزیم‌ها، هورمون‌ها، انتقال‌دهنده‌های عصبی و مولکول‌های مختلف ریز مورد استفاده قرار می‌گیرند.بدن انسان به ۲۰ اسیدآمینه مختلف احتیاج دارد که ۱۱ مورد آنها غیرضروری بوده و توسط بدن تولید می‌شوند اما اسیدهای آمینه ضروری باید از طریق مواد غذایی به بدن وارد شود.پروتئین‌های حیوانی مانند گوشت، مرغ، تخم‌مرغ و شیر پروتئین‌های کاملی هستند، به این معنی که آنها تمام اسیدهای آمینه ضروری موردنیاز بدن را تأمین کرده و دارای بالاترین کیفیت پروتئین هستند.از طرف دیگر، مطالعه انجام‌ گرفته در سال ۲۰۱۹ که در مجله پزشکی JAMA منتشر شده، …
۱۳۹۹/۰۴/۲۵
خوشمزه باستانی
[شهروند] واژه پنیر(Chees)  ریشه‌ای‌ لاتین دارد، به معنای «تخمیر» و «ترش»! پنیر را معمولا از شیر گاو، گاومیش، بز، گوسفند، اسب و شتر تهیه می‌کنند. برای تولید پنیر ‌باید شیر را در دمای زیاد جوشاند و آنزیمی خاص (که از ملزومات تهیه‌ پنیر است و آن را مرغوب‌ می‌کند) را به آن اضافه کرد. 1 - با اضافه کردن آبلیمو یا سرکه به‌عنوان طعم‌دهنده می‌توان بعضی از پنیرها را به‌عنوان دسر سرو کرد. 2- با افزودن آناتو (دانه‌ای از درختان گرمسیری) می‌توان رنگ پنیر را به زرد یا نارنجی تغییر داد. 3- پنیرها انواع مختلفی دارند، مانند پنیر گچی، پنیر نرم، پنیر خامه‌ای و انواع پنیرهای فرآوری‌شده که از همه‌ آنها می‌توان …
موفقیت دانشمندان در ویرایش دقیق ژنوم میتوکندری
۱۳۹۹/۰۴/۲۰
موفقیت دانشمندان در ویرایش دقیق ژنوم میتوکندری
با کشف آنزیمی جدید، دانشمندان به ویرایش دقیق ژنوم میتوکندریایی نزدیک‌تر شده‌اند و ممکن است بتوانند به‌کمک رویکردی جدید اختلالات میتوکندریایی را مورد مطالعه و شاید حتی مورد درمان قرار دهند.
تولید ۵۰۰ لیتر ضدعفونی کننده و ۲۰۰۰ ماسک/ شناسایی آنزیم‌های مؤثر در سرطان مری
۱۳۹۹/۰۴/۱۶ / استانی-علمی و آموزشی / دانشگاه آزاد اسلامی مشهد / کروناویروس / مرکز تحقیقات
تولید ۵۰۰ لیتر ضدعفونی کننده و ۲۰۰۰ ماسک/ شناسایی آنزیم‌های مؤثر در سرطان مری
رئیس مرکز تحقیقات نوآوری پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد از تولید ۵۰۰ لیتر «هندراب» و ۲۰۰۰ عدد ماسک خبر داد و گفت: مرکز تحقیقات نوآوری پزشکی در چهار زمینه آسم و آلرژی، بیماری‌های نقص سیستم ایمنی، نوروایمونولوژی و سرطان به‌طور تخصصی فعالیت می‌کند.
سخت تر شدن لاغری با استرس کرونا!
۱۳۹۹/۰۴/۱۱
سخت تر شدن لاغری با استرس کرونا!
در روزگار کنونی شیوع بیماری کووید - 19 در جهان، هورمون‌ها و آنزیم‌های ناشی از استرس به مقدار قابل‌توجهی در بدن همه ما افزایش یافته است.
 •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •