قیمت طلا امروز




 امام جمعه مشهد مقدس

 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۳۰

رهبر شهید انقلاب، مقاومت را به جریانی پویا و زنده تبدیل کرد | ملت ایران مرد و مردانه تا خونخواهی قائد شهید در اجتماعات خواهند ایستاد

امام جمعه مشهد مقدس، با اشاره به نقش رهبر شهید انقلاب در بیداری، دشمن‌شناسی، فردسازی، جامعه‌سازی و شکل‌گیری جریان مقاومت،گفت: شش ماه پس از شهادت ایشان، ملت ایران همچنان پرچم‌ها و اجتماعات را رها نکرده و مرد و مردانه ایستاده است تا انتقام مظلومیت و خونخواهی رهبر شهید را محقق کند.
 رهبر شهید انقلاب، مقاومت را به جریانی پویا و زنده تبدیل کرد | ملت ایران مرد و مردانه تا خونخواهی قائد شهید در اجتماعات خواهند ایستاد
به گزارش شهرآرانیوز؛  آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد مقدس، ظهر امروز (۳۰ مرداد ۱۴۰۵) در خطبه دوم نماز جمعه این هفته مشهد مقدس که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: همه شما برادران و خواهران و خودم را به تقوای الهی سفارش می‌کنم. در هفته‌ای که پشت سر گذاشتیم، مراسم و یادبود چهلمین روز تدفین امام شهید مظلوم ما در این کشور برگزار شد.

وی افزود: چهل روز از دفن امام ما گذشت. معمولاً افرادی که به رحمت خدا می‌روند، بعد از چهلم، برای داغ‌دیدگان مسائل تا اندازه‌ای تسکین پیدا می‌کند؛ فقدان را می‌پذیرند و هجران را قبول می‌کنند و عزیزشان در زیر خاک قرار گرفته است، اما برای مردم داغ‌دیده ما نسبت به این امام شهید مظلوم، این مسئله قابل اجرا و تحقق نیست.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: کیست که آقا را فراموش کند و کیست که یادش برود؟ کدام دل است که در این داغ جان‌سوز آرام بگیرد؟ حتی بعد از چهلمین روز تدفین، سه چهار ماه بدن، بی‌غسل و بی‌کفن روی زمین ماند و بعد او را به خاک سپردند. چهل روز هم گذشت، اما هنوز آقا در دل‌های ما و در مغز‌های ما وجود دارد و آتش داغش از درون ما شعله‌ور است.

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: این آتش به یاد انتقام و خون‌خواهی مظلومانه این امام شهید مظلوم است که با این مظلومیت، با عزیزانش به شهادت رسید و صحنه‌ای از صحنه‌های کربلا را در این شهادت برای مردم ما مجسم کرد. این فراموش‌شدنی نیست و از یادرفتنی نیست. رهبر شهید؛ حقیقتی فراموش‌نشدنی در دل ملت

وی خاطرنشان کرد: مخصوصاً انسان وقتی می‌نشیند و فکر می‌کند که ما چه چیزی را از دست دادیم، از ما چه گرفتند؟ چه کسی بود؟ چه چیزی بود؟ چه کسی را از ما گرفتند؟ مردم ما این حقیقت را از دست دادند؛ این واقعیت از دست ما رفت.

امام جمعه مشهد مقدس گفت: چه کسی بود؟ چقدر بصیرت بود، چقدر ارزش بود، چقدر مقام بود، چه ثروت پاکی از طهارت، علم، تقوا و دیانت بود که این‌گونه در عمرش مقابل ما درخشید؛ با درخشش خود ما را ساخت و با نور تابناکش ما را بیدار و هشیار کرد، خواب را از چشمان مردم ما ربود، هم دشمن را به ما شناساند و هم حرکت در مقابل دشمن را به ما آموخت و دشمن‌ستیزی را به ما یاد داد.

وی بیان کرد: چه کسی بود این آقا؟ با توجه به ابعاد شخصیتی این امام مظلوم شهید، بعد از این چهل روز که بدن نازنینش را زیر خاک دفن کردیم و روی قبرش داریم پروانه‌وار می‌چرخیم، شناخت عمیقی از این آقا برای ما قابل توجه است.

آیت‌الله علم‌الهدی ادامه داد: اولاً امام شهید مظلوم ما عمر انقلابی‌اش از عمر انقلاب بیشتر بود. عمر انقلاب، اگر ما از ابتدای نهضت امام حساب کنیم، تقریباً قریب ۵۲ یا ۵۳ سال است، اما عمر انقلابی مقام معظم رهبری شهید ۷۲ یا ۷۳ سال بود. آغاز حرکت انقلابی از دیدار با نواب صفوی

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی اظهار کرد: در سن ۱۴ سالگی ایشان با مرحوم نواب صفوی در مشهد ملاقات و دیدار کردند، در حالی که ۱۴ سال بیشتر سن مبارکشان نبود. فرمودند: بنا بود نواب در مدرسه سلیمان‌خان سخنرانی کنند. من خودم را آنجا رساندم. آخر سخنرانی مرحوم نواب که تمام شد، جمعیت مقابل او می‌رفتند. من هم با جمعیت مقابل او رفتم. یک نگاه تند و تیزی نواب به صورت من کرد و گفت: «احسنت، آقازاده کوچک که آمد.»

وی ادامه داد: ایشان می‌فرمودند فردا قرار بود مرحوم نواب در مدرسه نواب سخنرانی کند. ما به مدرسه نواب رفتیم. مدرسه را فرش کرده بودند و آماده تشریف‌فرمایی ایشان بودند. سر وعده نیامدند و گفتند ایشان در مهدیه مرحوم حاجی عابدزاده سخنرانی دارند و سخنرانی طول کشیده است.

آیت‌الله علم‌الهدی افزود: ایشان گفتند ما با یک دسته از طلبه‌ها راه افتادیم به طرف مهدیه تا به استقبال مرحوم نواب برویم و به ایشان برسیم. فرمودند: وسط راه، من مرحوم نواب را دیدم که جلوی جمعیت بود و اطرافش را جمعیت فداییان اسلام گرفته بودند.

وی بیان کرد: در مسیر، به کسی برخورد می‌کرد که کراوات به گردنش زده بود، به او می‌گفت: «برادر، این بند را دشمن به گردن تو آویخته است؛ این بند را از گردن خودت باز کن.» به کسی می‌رسید که کلاه شاپو بر سر داشت، می‌گفت: «برادر، این کلاه را دشمن بر سر تو گذاشته است؛ تو خودت این کلاه را بردار.» جرقه انقلاب اسلامی در دل رهبر شهید

امام جمعه مشهد مقدس گفت: ایشان می‌فرمودند وقتی نواب این جمله را می‌گفت، آدم کراوات خودش را باز می‌کرد، مچاله می‌کرد و در جیبش می‌گذاشت؛ کلاه شاپو را از سرش برمی‌داشت، مچاله می‌کرد و کنار می‌انداخت یا آن را در جیبش می‌گذاشت. تا این اندازه تحت تأثیر نفوذ کلام نواب قرار می‌گرفت.

وی افزود: فرمودند این نواب با این نفوذ کلام، در من اثری گذاشت که جرقه انقلاب اسلامی را در من روشن کرد. عین عبارتی که می‌فرمودند این بود: «همان وقت جرقه‌های انگیزش انقلاب اسلامی به وسیله نواب صفوی در من به وجود آمد» و هیچ شکی ندارم که اولین آتش را مرحوم نواب در دل ما روشن کرد.

آیت‌الله علم‌الهدی ادامه داد: ایشان از آن روز، در سن ۱۴ سالگی، به عنوان یک شخصیت انقلابی وارد حرکت شد و در مسیر طلبگی با ایده انقلاب اسلامی حرکت کرد؛ چراکه مرحوم نواب تمام ادعایش این بود که حاکمیت کشور باید به دست مقام ولایت باشد و جز حاکمیت ولایت، حاکمیت دیگری را قبول نداریم.

وی خاطرنشان کرد: این منطق، مقام معظم رهبری را در مسیر انقلاب اسلامی راه انداخت؛ به‌گونه‌ای که در تمام زندگی، با در اختیار داشتن استعدادی فوق‌العاده و درخشان، فعالیت‌های علمی و تحصیلی خود را در مسیر انقلاب به راه انداختند. جایگاه علمی و ویژگی‌های شخصیتی رهبر شهید

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی اظهار کرد: به‌گونه‌ای بود که ایشان زمانی که رهبر انقلاب شدند، یک علامه بودند؛ یعنی از هر فنی خدمت ایشان صحبت می‌شد، ایشان مشغول صحبت می‌شدند و مطلب می‌گفتند. در هر موردی که پیش می‌آمد، ایشان سخن می‌گفتند.

وی افزود: افرادی که خدمت ایشان می‌رسیدند، در تمام مسائلی که مطرح می‌کردند، مقام معظم رهبری بسیار واردتر، قوی‌تر و نافذتر عمل می‌کردند.

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: ایشان در علوم غریبه وارد بودند. در ارتباطات خاص، گاهی از اوقات پیش‌بینی‌ها و آینده‌نگری‌های عجیبی را ایشان می‌فرمودند کهبی‌شباهت به غیب‌گویی و معجزه نداشت.

وی ادامه داد: داماد عزیز ایشان که با ایشان به شهادت رسید، آقای دکتر مصباح باقری، دچار یک بیماری شده بود؛ بیماری جهاز هاضمه گرفته بود و بیماری خطرناکی بود. خودش نقل می‌کرد و برای ما گفت: من یک روزی خدمت آقا عرض کردم: آقا، من در این بیماری از بین می‌روم و عزیزانم را به شما می‌سپارم. دعا‌های رهبر شهید و نگاه نافذ ایشان

امام جمعه مشهد مقدس بیان کرد: آقا فرمودند: «نخیر، این‌طور نیست. شما از این بیماری نجات پیدا می‌کنید، خوب می‌شوید. من و تو با هم شهید می‌شویم.» این حرف را حداقل ۱۵ یا ۱۶ سال قبل از شهادت ایشان به آقای دکتر مصباح باقری زده بودند که از این کسالت نجات پیدا می‌کنی و ما با هم شهید می‌شویم.

وی افزود: از این نمونه‌ها از مقام معظم رهبری در عرصه زندگی‌شان کم شنیده نشده است که به خاطر آن صفای باطن و پاکی روح و دل بود که برای ایشان ارتباط به وجود آورد و ارتباطاتی را ایجاد کرده بود.

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: گاهی از اوقات افراد خدمت ایشان می‌رسیدند و از ایشان تقاضای دعا می‌کردند. ایشان دعا‌های مخصوصی داشتند؛ یعنی برای هر کس که می‌خواستند دعا کنند، به گونه‌ای دعا می‌کردند که آینده خودش را در دعای آقا می‌دید.

وی خاطرنشان کرد: یک آقایی را بنده معرفی کردم خدمت آقا. جوانی بود. آقا فرمودند: «خدا ایشان را حفظ کند.» باز فرمودند: «خدا ایشان را حفظ کند.» دفعه سوم هم فرمودند: «خدا ایشان را حفظ کند.»

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: بنده گفتم هرچه هست، یک خطری در پیش تو، در معرض انحرافی قرار گرفتی، در وضعیتی قرار گرفتی که خطرناک است. آقا سه بار فرمودند: «خدا شما را حفظ کند.» دعاهایشان این‌گونه بود که گاهی از اوقات در یک دعا، آینده طرف را روشن می‌کردند. روایت دیدار رئیس‌جمهور روسیه با رهبر شهید

آیت‌الله علم‌الهدی اظهار کرد: پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، می‌خواست به ایران بیاید. قبلاً، خدا رحمت کند، مرحوم آقای رئیسی به ایشان گفته بود که آیا من می‌توانم با رهبری ملاقات کنم و به ایران بیایم؟ ایشان فرمودند بله، مانعی ندارد و آقا اجازه فرمودند.

وی افزود: وقتی که آمده بود و از ایران برگشت، خبرنگاران با او مصاحبه کردند و گفتند رهبر ایران را چگونه دیدی؟ گفت: من مسیح را ندیدم، احوالات مسیح و تعریف مسیح را در انجیل شنیدم و خواندم، اما وقتی به ایران رفتم، رهبر ایران را مسیح دیدم.

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: یک شخصیت با این عظمت، و لذا او می‌گوید من مسیح را در رهبری ایران دیدم و اینجا مسیح برایش مجسم شده، آن هم در جلوه آقا؛ چنین شخصیتی چهل روز زیر خاک رفت؛ مثل پروانه دور قبرش می‌چرخیم. این درد، این مصیبت نیست؛ در سازندگی غوغا بود. هم جامعه‌ساز بود و هم فردساز.

وی افزود: این خاطره را خودشان برای من نقل کردند. فرمودند وقتی من در مشهد درس می‌دادم، در درس من دو طلبه افغانی بودند. من در سیمای اینها یک رشادتی حس کردم. یک روز به اینها گفتم بیایید منزل، با شما کار دارم. اینها آمدند خانه. گفتم من در سیمای شما یک رشادتی دیدم که یک کار مهمی را انجام خواهید داد و من یک نوشته‌هایی دارم، مطالبی دارم؛ اگر بخواهید، با هم بنشینیم، گفت‌و‌گو کنیم و بحث کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: فرمودند اینها می‌آمدند در خانه پیش من و درباره مسائل انقلاب و مباحث انقلاب، در روزگاری که افغانستان در ید اتحاد جماهیر شوروی بود و کمونیست‌ها مسلط شده بودند، با اینها صحبت می‌کردند. اینها از ایران رفتند افغانستان و توانستند یک حزب را در میان شیعیان افغانستان به عنوان مبارزه با کمونیستی به وجود بیاورند. پیدایش این حزب، نقطه نطفه تشکیل لشکری بر ضد شوروی و به عنوان قیام در مقابل استعمار شرق به راه افتاد و این جریان باعث شد شوروی شکست بخورد، از افغانستان خارج شود و مردم افغانستان از افکار الحادی و کفر کمونیستی نجات پیدا کنند. آن دو طلبه هم در این جنگ به شهادت رسیدند.

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: قدرت سازندگی مقام معظم رهبری این بود. ما روزی که امام از دنیا رفتند، مقاومت ما تازه شروع شده بود. در حزب‌الله لبنان کسی فکر نمی‌کرد حلقه مقاومت در کشور‌های شیعه‌نشین به وجود بیاید. مقام معظم رهبری در مقام تأسیس مقاومت در کشور‌های شیعه‌نشین به وسیله شیعیان اقدام فرمودند. قدرت‌سازی و شکل‌گیری جریان مقاومت

وی بیان کرد: مردم فکر می‌کردند این مقاومت صرفاً یک اندیشه سیاسی است که در کشور‌های اسلامی رسوخ کرده، اما روزی که بنای جنگ و درگیری و مقابله شد، معلوم شد این مقاومت یک جریان رزمنده، پویا و زنده است که مقام معظم رهبری در کشور‌های شیعه ایجاد کردند و اینها پای جنگ ایستادند، پای فداکاری ایستادند و هماهنگ با رأس مقاومت که این کشور است، ایستادگی می‌کنند و دشمن مشترک را به زانو درمی‌آورند.

امام جمعه مشهد مقدس ادامه داد: هر شما از یمن قهرمان می‌شنوید، از حزب‌الله مقاوم لبنان که با همه مخالفت‌ها مرد و مردانه ایستاده می‌شنوید، از حشدالشعبی قهرمان، پرقدرت و متصلب عراق می‌شنوید، این جریان مقاومت ساخته و پرداخته تربیت و دست این رهبر عظیم الهی و آسمانی است که در این کشور بهترین جریان‌ها را به وجود آورد و این جریان را ایجاد و ساخت.

وی خاطرنشان کرد: قدرت سازندگی مقام معظم رهبری این بود و از همه بالاتر، من و شما ساخته شدیم. الان شش ماه است مقام معظم رهبری به شهادت رسیدند، اما در این شش ماه شما پرچم‌ها و تجمعات را رها نکردید، ایستادید، مرد و مردانه و قهرمانانه مقاومت می‌کنید و می‌گویید ما خونخواه و جان‌فداییم تا آن روزی که انتقام مظلومیت این رهبر را نگیریم و خونخواهی نکنیم، دست از این حرکت برنمی‌داریم.

آیت‌الله علم‌الهدی افزود: بیداری را طبق قلم شکسته ناپاک، در داخل و خارج ترویج می‌کنند و می‌گویند مقام معظم رهبری رهبر جنگ بوده، رهبر ستیز بوده و رهبر نبرد بوده است؛ در حالی که توجه نمی‌کنند مقام معظم رهبری قریب ۳۰ سال با بازدارندگی تمام و کمال، آمریکا را به صورت یک سگی اطراف کشور واداشت پارس کند و جرئت نزدیک شدن نداشته باشد. این قدرت رهبری بود. بازدارندگی رهبری و ایستادگی در برابر آمریکا

وی گفت: بحث این نبود که آمریکا از امروز اول بخواهد حمله کند. ۳۰ سال است می‌خواهد حمله کند. کدام رئیس‌جمهور آمریکا بوده که نگفته پروژه نظامی هم روی میز است؟ همه آنها گفتند و همه آنها می‌خواستند. به اینجا و در این مرحله رسیدند که دیدند اصلاً تمام استکبار و تمام قدرت امپراتوری جهانی‌شان در معرض خطر افتاده است. بدبخت‌ها اشتباه کردند، دست به جنگ زدند و با جنگ خودشان را بدبخت کردند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی اظهار کرد: از عزیزان ما، ندانسته، گاهی اوقات بعضی جملات را به زبان می‌رانند که ما با آمریکا می‌توانستیم جور دیگری رفتار کنیم. چطور رفتار کنیم؟ مگر ما با آمریکا امروز رسیدیم؟ ۷۰ سال است با آمریکا دست‌وپنجه نرم می‌کنیم. از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز، بیش از ۷۰ سال است ما با آمریکا در حال چالش و کشمکش هستیم.

وی ادامه داد: بردند، خوردند، چاپیدند، دزدیدند، عزیزان ما را کشتند، مردم ما را شکنجه دادند، یک ربع قرن مردم ما را به استثمار و بدبختی و استعمار کشاندند. بعد هم با همه توطئه‌ها، جنایت‌ها و بیدادگری‌ها علیه نظام ما، انقلاب ما و خواسته مردم ما، مردم قیام کردند و دارند قیام می‌کنند. مگر ما امروز به آمریکا رسیدیم که بهتر از این می‌توانستیم با آمریکا برخورد کنیم؟

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: یعنی با آمریکا بهتر برخورد کنیم؛ چه کار کنیم؟ از برجام بیشتر برخورد کنیم؟ برجام را خودتان ایجاد کردید. مگر قرارداد‌هایی که بستید، بسیج زدند؟ مگر غیر از این بود؟ مگر واقعاً این ۲۵ سال چکمه به پا‌های آمریکایی را روی دوش مردم فراموش کردید؟ سابقه‌اش را فراموش کردید؟ اینها چقدر جنایت کردند؟ چه می‌کردیم غیر از این با آمریکا که آمریکا آرام می‌گرفت؟ آمریکا به دنبال تمامیت‌خواهی و سلطه بر ایران است

وی افزود: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد؛ نه تنها یک چیز. معدن ما را می‌خواهد، ثروت ما را می‌خواهد، انسان‌های ما را می‌خواهد، افکار برجسته ما را می‌خواهد، استعداد‌های درخشان جوانان ما را می‌خواهد و از همه بالاتر، دین ما را می‌خواهد که ما از دینمان هم دست برداریم. این خواسته آمریکاست و به یک چیز ختم نمی‌شود.

امام جمعه مشهد مقدس ادامه داد: چطور با آمریکا صحبت می‌کردیم؟ چطور با آمریکا حل می‌کردیم؟ در عرصه‌های بازدارندگی و دیپلماسی، راهی نبود مگر اینکه مقام معظم رهبری پیمودند. ۳۰ سال در بازدارندگی، آمریکایی‌ها را پشت در نگه داشتند و سیاست بازدارنده رهبری بود که آمریکا قبل از این دست به کار جنگ نشد و در استیصال دست به کار جنگ شد و با جنگ هم جوری انجام گرفت که خودش را بدبخت کرد.

در ادامه حتما بخوانید آیت‌الله علم‌الهدی: نتیجه گفتمان‌های انحرافی، تضعیف قدرت ما در منطقه و رهبری است | پایان جنگ بدون دستیابی به حقوق و منافع ملی، پیروزی دشمن است

وی بیان کرد: خدایا، عزیز و آقای ما را از ما گرفتند، اما خدا، تو را از ما نگرفته‌اند. تو خدای ما هستی، ما هم خدا داریم، هم امام زمان داریم. امام زمان ما را از ما نگرفتند و نمی‌توانند بگیرند. «لَا یَزَالُونَ یُقَاتِلُونَکُمْ حَتَّىٰ یَرُدُّوکُمْ عَن دِینِکُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا». اینها می‌خواهند شما را برگردانند از دینتان، اگر بتوانند و نمی‌توانند. تو را از ما نمی‌توانند بگیرند، امام زمان را از ما نمی‌توانند بگیرند.

آیت‌الله علم‌الهدی در پایان گفت: خدایا، آن عنایت و لطفی که تو داشتی که ۳۶ سال این رهبر را بالای سر ما نگه داشتی و همه خصوصیات ما، عزت ما، عظمت ما، قدرت ما و قدرت دین و مذهب ما را این رهبر کاملاً حفظ کرد، خدایا همچنان تا آن روزی که پرچم پرافتخار «نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِیبٌ» آقا و صاحب آن، امام زمان (عج)، به اهتزاز دربیاید در دنیا، خدایا با همان عزت تا آن روز ما را حفظ کن و این عزت را به آن عزت جهانی که وجود اقدس مولا امام زمان (عج) ایجاد خواهند کرد، پروردگارا متصل بفرما.

وی در پایان دعا کرد که خدایا فرج مولای ما، بقیةالله (عج)، که فرج از تمام غصه‌ها، غم‌ها، مصائب و گرفتاری‌هاست، فراهم بفرما.







جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ - 28 August 2026
پوتین دستور استفاده از بمب هسته‌ای تاکتیکی را صادر می‌کند؟ | بن‌بست در مذاکرات کرملین و اوکراین
سایت اطلاعات آنلاین

پوتین دستور استفاده از بمب هسته‌ای تاکتیکی را صادر می‌کند؟ | بن‌بست در مذاکرات کرملین و اوکراین

سفر مخفیانه رئیس سازمان سیا به روسیه و نگرانی سران ناتو از احتمال اقدام نظامی ولادیمیر پوتین علیه یک کشور اروپایی نشان می‌دهد اوضاع در جبهه جنگ چندان برای اوکراین و پشتیبانان آن خوب پیش نمی‌رود.
چرا اتحادیه اروپا باید توافق‌نامه همکاری خود با اسرائیل را تعلیق کند؟
سایت هم میهن

چرا اتحادیه اروپا باید توافق‌نامه همکاری خود با اسرائیل را تعلیق کند؟

اتحادیه اروپا از یک مبنای حقوقی، یک سازوکار صریح معاهده‌ای و اظهاراتی کم‌سابقه و روشن از سوی نخست‌وزیر خود اسرائیل درباره رفتاری که مستقیماً منافع اتحادیه را تحت تأثیر قرار می‌دهد، برخوردار است.
پروژه پایان دادن به حکومت‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین با مدیریت مارکو روبیو | آمریکا واقعاً دموکراسی را به ونزوئلا برمی‌گرداند؟
سایت اقتصادنیوز

پروژه پایان دادن به حکومت‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین با مدیریت مارکو روبیو | آمریکا واقعاً دموکراسی را به ونزوئلا برمی‌گرداند؟

اقتصادنیوز: به نظر می‌رسد چشم‌انداز دموکراسی در ونزوئلا رو به بهبود باشد. علتش هم این نیست که ترامپ یک‌دفعه به این موضوع علاقه‌مند شده باشد. به این دلیل است که به وزیر امور خارجه، مارکو روبیو، که واقعاً به فکر پایان دادن به دیکتاتوری‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین است، اختیارات نسبتاً گسترده‌ای داده تا …
کارزار طرد اقتصادی ایران چگونه چین را هدف قرار گرفته است؟ | الجزیره: غرور قبل از سقوط می آید و امروز هیچ دولتی مغرورتر از دولت آمریکا نیست | دولت‌های جهان کورکورانه به دنبال آمریکا و به سمت فاجعه نخواهند رفت
سایت اقتصادنیوز

کارزار طرد اقتصادی ایران چگونه چین را هدف قرار گرفته است؟ | الجزیره: غرور قبل از سقوط می آید و امروز هیچ دولتی مغرورتر از …

اقتصادنیوز: کشورها، به طور قابل پیش‌بینی، از تسویه حساب با دلار آمریکا دور می‌شوند و میزان نگهداری خود از اوراق خزانه آمریکا را در ذخایر ارزی خود کاهش می‌دهند. آن‌ها همچنین به مدل‌های هوش مصنوعی چینی با وزن‌های باز روی می‌آورند تا نیازهای هوش مصنوعی خود را با یک دهم هزینه مدل‌های بسته آمریکایی برآورده …
ملونی و ماگا: آیا ترامپ با متحدان خود مانند زیردست رفتار می‌کند؟
سایت اکوایران

ملونی و ماگا: آیا ترامپ با متحدان خود مانند زیردست رفتار می‌کند؟

اکوایران: مشکلات ملونی با کاخ سفید تنها بازتاب شخصیت ترامپ نیست، بلکه ناشی از جهان‌بینی جنبش ماگا نیز هست؛ جهان‌بینی‌ای که ظاهراً از متحدان آمریکا انتظار دارد تقریباً به‌طور کامل از واشنگتن تبعیت کنند.
از نمایش قدرت تا بحران مشروعیت / جنگ ایران چه تاثیری بر سقوط محبوبیت ترامپ در  آمریکا داشت؟
سایت خبرآنلاین

از نمایش قدرت تا بحران مشروعیت / جنگ ایران چه تاثیری بر سقوط محبوبیت ترامپ در آمریکا داشت؟

ترامپ در دوران انتخاباتی خود بر دو وعده متناقض اما در افکار عمومی قابل جمع تکیه کرده بود، از یک سو نمایش قدرت و برخورد سخت با دشمنان آمریکا، و از سوی دیگر پرهیز از جنگ‌های طولانی و پرهزینه خارجی که در مورد ایران، همین دوگانه به یکی از نقاط آسیب‌پذیر سیاست او تبدیل شده است.
برای زلنسکی انتخابات خطرناک‌تر است یا جنگ؟ / اوکراین بر سر دوراهی مشروعیت و امنیت
سایت اقتصاد ۲۴

برای زلنسکی انتخابات خطرناک‌تر است یا جنگ؟ / اوکراین بر سر دوراهی مشروعیت و امنیت

در شرایط عادی، انتخابات مهم‌ترین ابزار انتقال مشروعیت از جامعه به حکومت است، اما در شرایط جنگی، دولت برای بقای خود ناچار است بخشی از آزادی‌های سیاسی، انتخاباتی و اجتماعی را محدود کند. بنابراین پرسش اساسی این نیست که آیا دموکراسی در جنگ باید وجود داشته باشد یا خیر بلکه پرسش این است که حد و مدت تعلیق برخی …
گمانه‌زنی‌ها دربارۀ سفر غافلگیرکنندۀ رئیس سیا به مسکو؛ خیز پوتین برای حمله اتمی به اوکراین؟
سایت اکوایران

گمانه‌زنی‌ها دربارۀ سفر غافلگیرکنندۀ رئیس سیا به مسکو؛ خیز پوتین برای حمله اتمی به اوکراین؟

اکوایران: مسکو به‌طور فزاینده‌ای حملات اوکراین را حملاتی از سوی کشورهای ناتو می‌داند، زیرا اعضای این ائتلاف سلاح و اطلاعات در اختیار کی‌یف قرار می‌دهند. مرحله کنونی درگیری‌ها هنوز اوج تشدید نظامی نیست.
پایان قسد
سایت روزنامه سازندگی

پایان قسد

فعالیت نیروهای دموکراتیک سوریه پایان یافت
سایت تابناک

چرا عربستان 33 سال تایلند را تحریم کرد؟

سایت فرارو

ترامپ نام «دریاچه انتاریو» را به «دریاچه آمریکا» تغییر داد!

آیا کانادا تسلیم فشار آمریکا می‌شود؟
سایت فرارو

آیا کانادا تسلیم فشار آمریکا می‌شود؟

جنگ تعرفه‌ای آمریکا و کانادا از یک اختلاف تجاری فراتر رفته و به بحرانی سیاسی، اقتصادی و راهبردی تبدیل شده است. تعرفه‌های ترامپ می‌تواند هزینه‌های زندگی و فشار بر صنایع آمریکا را افزایش داده و به چالشی برای جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای تبدیل شود. در سوی دیگر، مارک کارنی میان مقاومت در برابر …
از کارپاتوس تا سودا؛ یونان در دور تازۀ جنگ ایران کجا می‌ایستد؟
سایت عصرایران

از کارپاتوس تا سودا؛ یونان در دور تازۀ جنگ ایران کجا می‌ایستد؟

انتقال یک سامانۀ دفاعی میان دو جزیره یونانی شاید در ظاهر اقدامی احتیاطی به نظر برسد، اما در فضای تهدیدهای تازه ایران علیه پایگاه‌های آمریکایی در اروپا، معنای...
         
برنامه آمریکا برای به غنیمت گرفتن نفتکش‌ها و کشتی‌های تجاری ایران
سایت آفتاب نیوز

برنامه آمریکا برای به غنیمت گرفتن نفتکش‌ها و کشتی‌های تجاری ایران

دولت ترامپ با تشکیل دادگاه غنیمت دریایی در شهر هوستون ایالت تگزاس، به دنبال توقیف و فروش هر چه سریع‌تر نفتکش‌ها و کشتی‌های ایرانی به عنوان غنیمت جنگی و کسب...
«فیزیکِ جدید قدرت»؛ چرا بازیگران کوچک دیگر از بازیگران بزرگ نمی‌ترسند؟
سایت عصرایران

«فیزیکِ جدید قدرت»؛ چرا بازیگران کوچک دیگر از بازیگران بزرگ نمی‌ترسند؟

ترامپ ناغافل جملۀ درستی گفت: «نباید خیلی زود به پیروزی اعتراف کرد»، چراکه حکومتِ ایران هم در تعیینِ زمانِ پیروزی یا شکست نقش دارد. تهران برخلاف واشنگتن، برای...
گروسی: مذاکرات هسته‌ای با ایران متوقف شد!
سایت تابناک

گروسی: مذاکرات هسته‌ای با ایران متوقف شد!

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه‌ای ادعا کرد که مذاکرات مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران در سایه تحولات مربوط به غرب آسیا و تنگه هرمز متوقف شده است.
دروغ پشت دروغ!
سایت الف

دروغ پشت دروغ!

دروغ پشت دروغ!
بخشش واشنگتن؛ آغاز یک معامله یا اعتراف به شکست؟
سایت نورنیوز

بخشش واشنگتن؛ آغاز یک معامله یا اعتراف به شکست؟

خروج سوریه و هیئت تحریرالشام از فهرست تروریسم آمریکا، بیش از آنکه اقدامی بشردوستانه باشد، بخشی از بازی ژئوپلیتیکی واشنگتن برای مهار تبعات جنگ، تأمین مسیرهای انرژی، حمایت از اشغالگری اسرائیل و بازسازی اعتماد متحدان به آمریکا ارزیابی می‌شود.
پنج جرقه برای انفجار جنگ جهانی سوم - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

پنج جرقه برای انفجار جنگ جهانی سوم - مردم سالاری آنلاین

روزنامه نیویورک تایمز با ترسیم پنج زنگ خطر، از پیوند بحران‌های اوکراین، خاورمیانه، تایوان و کره شمالی تا شکاف غرب و شکنندگی اقتصاد جهانی، هشدار می‌دهد که انباشت منازعات منطقه‌ای می‌تواند جهان را به‌تدریج به آستانه جنگی فراگیر بکشاند.
سایت تابناک

وقوع زلزله شدید در کلمبیا

اسرائیل با حمله به مواضع ترکیه در سوریه «ناتو» را دور می‌زند/ ترکیه باید برای درگیری مستقیم با اسرائیل آماده باشد
سایت تابناک

اسرائیل با حمله به مواضع ترکیه در سوریه «ناتو» را دور می‌زند/ ترکیه باید برای درگیری مستقیم با اسرائیل آماده باشد

اردوغان تا کنون نتانیاهو را فریب داده است، اما آنکارا باید برای احتمال درگیری مستقیم آماده باشد.
سایت تابناک

روایت رئیس پیشین سی‌آی‌ای از «روز دی اقتصادی» آمریکا علیه ایران

اطلاعات محرمانه فناوری موشک‌های دوربرد روی میز زلنسکی
روزنامه شرق

اطلاعات محرمانه فناوری موشک‌های دوربرد روی میز زلنسکی

بریتانیا اعلام کرد با به اشتراک گذاشتن اطلاعات محرمانه درباره قطعات بریتانیایی مورد استفاده در تسلیحات، به اوکراین برای ساخت موشک‌های دوربرد خود کمک خواهد کرد.
پیمان ابراهیم شرط پذیرش عربستان هسته‌ای
روزنامه شرق

پیمان ابراهیم شرط پذیرش عربستان هسته‌ای

دولت آمریکا توافق هسته‌ای با عربستان سعودی را برای بررسی به کنگره ارائه کرده است. به گفته مقام‌های دولت ترامپ، او از شرط لحظه‌آخری خود، یعنی عادی‌سازی روابط ریاض با اسرائیل، عقب‌نشینی نکرده است. بنابراین انتظار می‌رود این اقدام بحث‌های فشرده‌ای را میان قانون‌گذاران درباره چگونگی تقویت صنعت هسته‌ای آمریکا …
مظلوم عبدی و رؤیای بی‌فرجام
روزنامه شرق

مظلوم عبدی و رؤیای بی‌فرجام

تلاش‌های دولت جدید سوریه با پشتیبانی آنکارا برای انحلال «قسد»، نیروهای نظامی کُرد سوریه به رهبری مظلوم عبدی، در نهایت به نتیجه رسید. یک دهه قبل، مظلوم عبدی برای برخی قهرمان ایستادگی در مقابل داعش بود.
         
نمایش قدرت ترامپ در پایگاه جمهوری‌خواهان
روزنامه دنیای اقتصاد

نمایش قدرت ترامپ در پایگاه جمهوری‌خواهان

دنیای‌اقتصاد: جمهوری‌خواهان کارولینای جنوبی روز سه‌شنبه دارلین گراهام را به‌عنوان نامزد نهایی خود برای رقابت بر سر کرسی برادر فقیدش در مجلس سنای آمریکا انتخاب کردند. او توانست در دور دوم انتخابات درون‌حزبی بر رالف نورمن غلبه کند و راهی انتخابات سراسری ماه نوامبر شود. این انتخابات حاوی پیام‌های مهمی بود …
احیای «تفاهم نامه اسلام آباد» با دیپلماسی لحظه آخری قطر
روزنامه آرمان امروز

احیای «تفاهم نامه اسلام آباد» با دیپلماسی لحظه آخری قطر

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: تفاهم نامه اسلام آباد با تنفس مصنوعی و لحظه آخری قطر در حال احیا است. در همین راستا، «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان در تماس‌های جداگانه با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» همتای قطری و «هاکان فیدان» همتای ترکیه‌ای خود گفت‌وگو و تحولات منطقه را بررسی کرد. دو طرف در [ ]
قطر در میانه تهدیدهای سه‌گانه | دوحه امنیت را با پول می‌خرد | جنگ ایران چگونه محاسبات قطر نسبت به آمریکا را تغییر داد؟
سایت اقتصادنیوز

قطر در میانه تهدیدهای سه‌گانه | دوحه امنیت را با پول می‌خرد | جنگ ایران چگونه محاسبات قطر نسبت به آمریکا را تغییر داد؟

اقتصادنیوز: رهبران قطر در دهه‌های گذشته تلاش کرده‌اند تا امنیت خود را نه از طریق قدرت نظامی، بلکه با سرمایه‌گذاری روی روابط سیاسی بخرند.ترامپ نیز در نگاه نخست، شریک ایده‌آلی به نظر می‌رسید؛ سیاستمداری که معامله را بر هر چیز دیگری ترجیح می‌داد. با این حال، جنگ ایران همه این محاسبات را بر هم زد.
تصمیم گیری واشنگتن برای کشورهای دیگر | عملیات طرد اقتصادی ایران، آزمونی برای نظم اقتصاد بین المللی | آمریکا چگونه با دلار بر اقتصاد کشورها حکم می‌راند؟
سایت اقتصادنیوز

تصمیم گیری واشنگتن برای کشورهای دیگر | عملیات طرد اقتصادی ایران، آزمونی برای نظم اقتصاد بین المللی | آمریکا چگونه با دلار …

اقتصادنیوز: زمانی که وزیر خزانه‌داری آمریکا از «قطع هر رگ حیات اقتصادی» ایران با هدف قرار دادن روابط مالی آن «در سراسر جهان» سخن می‌گوید، در واقع از ابزاری پرده برمی‌دارد که در چند دهه گذشته محل مناقشه حقوقدانان بین‌المللی است: تحریم‌های ثانویه.
4 نکته درباره سفر رئیس سیا به مسکو؛ ایران کجای ماجراست؟
سایت فرارو

4 نکته درباره سفر رئیس سیا به مسکو؛ ایران کجای ماجراست؟

رتکلیف کمتر از یک روز پس از اعلام دور جدید فشارهای اقتصادی با عنوان «عملیات طرد اقتصادی ایران» به روسیه سفر کرد. در ۶ ماه گذشته، رسانه‌های مختلف اروپایی و آمریکایی گزارش‌هایی درباره ابعاد همکاری‌های اقتصادی، اطلاعاتی و نظامی میان ایران و روسیه منتشر کرده بودند.
سایت فرارو

جشن و شادی در دمشق پس از اعلام انحلال «قسد»

پیمان مکه؛ از تهران تا آتن و ظهور یک معماری امنیتی تازه
سایت عصرایران

پیمان مکه؛ از تهران تا آتن و ظهور یک معماری امنیتی تازه

آنچه برای آتن تغییر کرده، نه جایگاه ترکیه به عنوان یکی از بازیگران اصلی منطقه‌، بلکه گسترش دامنه شبکه روابط و شراکت‌های آنکار است. ترکیه اکنون در حال ایجاد پ...
آیا ترامپ اگر ایران را می‌شناخت بازهم حمله می‌کرد؛ چرا این حجم از هشدار نادیده گرفته شد؟/  شش ماه بعد؛ پرسش دیگر فقط «چه کسی پیروز شد؟» نیست
سایت خبرآنلاین

آیا ترامپ اگر ایران را می‌شناخت بازهم حمله می‌کرد؛ چرا این حجم از هشدار نادیده گرفته شد؟/ شش ماه بعد؛ پرسش دیگر فقط «چه …

جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران که ۹ اسفند آغاز شد، قرار بود از نگاه طراحان آن با یک حمله گسترده، توان نظامی و هسته‌ای ایران را درهم بشکند و تهران را به پذیرش خواسته‌های واشنگتن وادار کند، اما شش ماه بعد نه‌تنها به پایان نرسیده، بلکه به بن‌بستی فرسایشی در میدان نظامی، تنگه هرمز و عرصه دیپلماسی تبدیل …
چرا آمریکا مؤسسات مالی بزرگ چین را تحریم نکرد؟ | بلومبرگ: آمریکا می‌خواهد هزینه تجارت با ایران را افزایش دهد اما... | تحریم بانک‌های بزرگ چینی در راه است؟
سایت اقتصادنیوز

چرا آمریکا مؤسسات مالی بزرگ چین را تحریم نکرد؟ | بلومبرگ: آمریکا می‌خواهد هزینه تجارت با ایران را افزایش دهد اما... | تحریم …

اقتصادنیوز: وقتی از پکن درباره واکنش چین به اقدامات آمریکا علیه ایران و تهدیدهای واشنگتن علیه شرکای تجاری تهران سؤال شد، لین بار دیگر تأکید کرد که چین برای حفاظت از منافع خود اقدام خواهد کرد.
سایت اکوایران

فرید زکریا: این‌گونه قدرت‌های بزرگ دچار انحطاط می‌شوند

دلایل «اقدام تاریخی» آمریکا در حذف سوریه از لیست تروریستی؛ رأی اعتماد واشنگتن به «الشرع»
سایت تابناک

دلایل «اقدام تاریخی» آمریکا در حذف سوریه از لیست تروریستی؛ رأی اعتماد واشنگتن به «الشرع»

آمریکا سوریه را در اقدامی «تاریخی» از فهرست «حامیان دولتی تروریسم» خارج کرد.
نشست سطح بالای شورای همکاری خلیج فارس و چین از زمان جنگ ایران؛ چین بزرگترین بازنده بسته شدن تنگه هرمز
سایت تابناک

نشست سطح بالای شورای همکاری خلیج فارس و چین از زمان جنگ ایران؛ چین بزرگترین بازنده بسته شدن تنگه هرمز

نشست اخیر چین و اعضای شورای همکاری خلیج فارس به منظور گسترش روابط میان دو طرف بعد از جنگ فوریه ایران ارزیابی می شود.
جامعه اطلاعاتی آمریکا ارزیابی کرده بود در صورت جنگ، ایران تنگه هرمز را خواهد بست و به اهدافی در سراسر خاورمیانه حمله می‌کند/ خطرات و ریسک‌‌های احتمالی با جزئیات برای ترامپ تشریح شد، اما او گفت ارتش می‌تواند از عهده این خطرات برآید/ جمهوری‌خواهان به ترامپ گفتند «جنگ به شانس حزبشان در انتخابات میان‌ …
سایت انتخاب

جامعه اطلاعاتی آمریکا ارزیابی کرده بود در صورت جنگ، ایران تنگه هرمز را خواهد بست و به اهدافی در سراسر خاورمیانه حمله می‌کند/ …

وال استریت ژورنال نوشت: چند روز پیش از آنکه ترامپ جنگ با ایران را آغاز کند، او تولسی گابارد، رئیس وقت اداره اطلاعات ملی آمریکا را به دفتر بیضی‌شکل کاخ سفید ا...
آمریکا می‌ترسد نام چین را حتی به زبان بیاورد؛ جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران بدون همراهی شی ممکن نیست!
سایت اطلاعات آنلاین

آمریکا می‌ترسد نام چین را حتی به زبان بیاورد؛ جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران بدون همراهی شی ممکن نیست!

وقتی اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده، از «عملیات اقتصادی مطرود» رونمایی و کشورهایی را که از قطع تجارت با ایران خودداری می‌کنند به اعمال تحریم‌های جدید تهدید کرد، نام کشوری را که می‌تواند موفقیت یا شکست آن را تعیین کند بر زبان نیاورد.
خطرات غنی‌سازی اورانیوم در عربستان | آیا امتناع آمریکا از خواسته بن سلمان، ریاض را به سمت روسیه و چین می‌فرستد؟
سایت اقتصادنیوز

خطرات غنی‌سازی اورانیوم در عربستان | آیا امتناع آمریکا از خواسته بن سلمان، ریاض را به سمت روسیه و چین می‌فرستد؟

اقتصادنیوز: بعید است روسیه یا چین در صورتی که آمریکا از حمایت از برنامه هسته‌ای عربستان خودداری کند، حاضر باشند از چنین برنامه‌ای پشتیبانی کنند اما...
تحریم ایران؛ نسخه آمریکایی برای دور زدن حاکمیت کشورها
خبرگزاری ایرنا

تحریم ایران؛ نسخه آمریکایی برای دور زدن حاکمیت کشورها

تهران-ایرنا- دولت ایالات متحده آمریکا دوشنبه شب مجموعه‌ای از تحریم‌های فراسرزمینی جدید را علیه نهادها و شخصیت‌های کشورهای ثالث که با اقتصاد ایران ارتباط داشته‌باشند اعلام کرد. اقدام اخیر ایالات متحده آمریکا استفاده از یک ابزار غیرقانونی و خلاف حقوق بین‌الملل است که تاکنون بارها کشورها و نهادهای بین‌المللی …
یورونیوز: افزایش قیمت گاز در اروپا/ چه کسی هزینه آن را پرداخت خواهد کرد؟
خبرگزاری ایرنا

یورونیوز: افزایش قیمت گاز در اروپا/ چه کسی هزینه آن را پرداخت خواهد کرد؟

تهران- ایرنا- تارنمای یورونیوز نوشت، قاره اروپا با رسیدن قیمت عمده فروشی گاز به بالاترین سطح در بیش از سه دهه گذشته، ممکن است با دشوارترین فصل زمستان مواجه شود که در نهایت هزینه‌ها را برای مصرف‌کنندگان افزایش خواهد داد.
ترامپ و بازآرایی نفوذ واشنگتن در آمریکای لاتین؛ پاداش به همسوها، فشار بر مخالفان
خبرگزاری ایرنا

ترامپ و بازآرایی نفوذ واشنگتن در آمریکای لاتین؛ پاداش به همسوها، فشار بر مخالفان

تهران- ایرنا- سیاست دولت دونالد ترامپ در قبال آمریکای لاتین در دوره جدید، بیش از آنکه بر همکاری برابر با کشورهای منطقه استوار باشد، به سمت الگویی از تشویق دولت‌های همسو و افزایش فشار بر دولت‌های مستقل حرکت کرده است؛ الگویی که در آن ابزارهایی چون حمایت مالی، همکاری امنیتی، تجارت، تعرفه، تحریم و حتی تهدید …
سایت فرارو

تصاویر و جزئیات حمله آمریکا به یک قایق و کشته شدن ۴ نفر

قانون‌شکن باید طرد شود، نه قانون‌مدار!
سایت هم میهن

قانون‌شکن باید طرد شود، نه قانون‌مدار!

«طرد اقتصادی» در پی قطع شریان‌های اقتصادی ایران است و هم‌زمان کشورهای دیگری را که به تجارت قانونی با تهران ادامه می‌دهند، تهدید می‌کند.
تحریم‌های جدید؛ جنگ اقتصادی یا عملیات روانی؟
سایت ایران آنلاین

تحریم‌های جدید؛ جنگ اقتصادی یا عملیات روانی؟

دونالد ترامپ دور تازه‌ای از تحریم‌ها را علیه ایران آغاز کرده است که بخشی از آن بر محدود کردن مسیرهایی متمرکز است که ایران از طریق آنها نفت، فرآورده‌های نفتی و محصولات پتروشیمی خود را به بازارهای خارجی می‌رساند و درآمد حاصل از این صادرات را به کشور بازمی‌گرداند.
ترامپ تنها می‌ماند؟
سایت ایران آنلاین

ترامپ تنها می‌ماند؟

وزیر خزانه‌داری آمریکا، اسکات بسنت، روز دوشنبه از آغاز عملیات «طرد اقتصادی» علیه ایران خبر داد و ادعا کرد: «از امروز، حلقه فشار را تنگ‌تر خواهیم کرد و هر منبع درآمدی را که به تأمین مالی ایران کمک می‌کند، مسدود خواهیم ساخت.»
تحلیل توافق دفاعی مکه و ارائه ابتکار راهبردی ایران
روزنامه دنیای اقتصاد

تحلیل توافق دفاعی مکه و ارائه ابتکار راهبردی ایران

توافق سه‌جانبه عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان در ۷ اوت ۲۰۲۶ اعلام شد و اصل آن، تلقی حمله مسلحانه به یکی از اعضا به‌عنوان حمله به همه اعضاست. مقام‌های پاکستان و ترکیه آن را دفاعی و قابل گسترش توصیف کرده‌اند. ایران نیز در ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ اعلام کرد دلیلی برای نگرانی نمی‌بیند و بر ضرورت فراگیر بودن ترتیبات …
پیام «با ایران» چین به جهان
سایت جوان آنلاین

پیام «با ایران» چین به جهان

وزیر خزانه‌داری امریکا عملیات موسوم به «طرد اقتصادی» امریکا علیه ایران را کلید زد؛ عملیاتی که به گفته بسنت، قرار است با تشدید تحریم‌های ایران در پنج حوزه «رم...
         
بازار افغانستان در انتظار سرمایه ایرانی؛ رقبا جلو افتادند
روزنامه چارسوق

بازار افغانستان در انتظار سرمایه ایرانی؛ رقبا جلو افتادند

بازار افغانستان با هدف‌گذاری تجارت ۱۰ میلیارد دلاری، توسعه زیرساخت و افزایش تقاضا برای کالا و فناوری، به فرصتی تازه برای ایران تبدیل شده؛ اما رقبا برای تصاحب این بازار منتظر نمی‌مانند. بازار افغانستان در حالی به یکی از مهم‌ترین مقاصد صادراتی ایران در منطقه تبدیل شده که فاصله میان حجم تجارت فعلی دو کشور …
چرخش ارمنستان از شرق به غرب - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

چرخش ارمنستان از شرق به غرب - مردم سالاری آنلاین

ایروان با سرعتی سرسام‌آور درحال فاصله  گرفتن از مدار شرق است. نخست‌وزیر ارمنستان با تشریح برنامه دولت این کشور برای پنج سال آتی، از شتاب گرفتن روند نزدیک شدن ایروان به اتحادیه اروپا، تغییر مناسبات با روسیه و بازنگری در قانون اساسی، خبر داد.
ترامپ و میراث تاریخی آمریکا
روزنامه شرق

ترامپ و میراث تاریخی آمریکا

آیا بازگشت ترامپ به قدرت، آمریکا را وارد مرحله‌ای تازه از تاریخ خود می‌کند؟ این سؤالی است که از ابتدای سال 2025 و آغاز دور دوم ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ در ایالات متحده، فکر ناظران و تحلیلگران را به خود مشغول کرده است.
نمره قبولی« عاصم منیر» در آزمون میانجی‌گری و آغاز مذاکرات فنی
روزنامه آرمان امروز

نمره قبولی« عاصم منیر» در آزمون میانجی‌گری و آغاز مذاکرات فنی

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: ساعت‌هایی پس از بازگشت محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان و یکی از اعضای کلیدی تیم میانجی‌گری اسلام‌آباد میان ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران، از سفر به تهران، وی با کاردار آمریکا در پاکستان دیدار کرد. در این ملاقات که در فضایی رسمی و با تمرکز بر مسائل جاری منطقه برگزار …
توافق ایران و عمان درباره تنگه هرمز
روزنامه آرمان امروز

توافق ایران و عمان درباره تنگه هرمز

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: بیانیه مشترک مطبوعاتی جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان به شرح زیر است: آقای سید بدر بن حمد بن حمود البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان، در یک سفر کاری به جمهوری اسلامی ایران با همتای ایرانی خود، جناب آقای دکتر سید عباس عراقچی، رایزنی‌های سازنده‌ای انجام داد. این رایزنی‌ها بر اهمیتی …
مسأله‌ای‌ فراتر از چند قلم کالای صادراتی
روزنامه توسعه ایرانی

مسأله‌ای‌ فراتر از چند قلم کالای صادراتی

رامین پرتو جنگ تعرفه ای آمریکا و کانادا بار دیگر به یکی از جدی ترین منازعات اقتصادی در میان متحدان غربی تبدیل شده است؛ منازعه ای که از اختلاف
سایت فرارو

درخواست 10 میلیادر دلاری پاکستان از آمریکا

چرا جهان دیگر از تهدیدهای ترامپ نمی‌ترسد؟
سایت فرارو

چرا جهان دیگر از تهدیدهای ترامپ نمی‌ترسد؟

نویسنده گزارش معتقد است دونالد ترامپ که زمانی در بازاریابی سیاسی و جلب افکار عمومی مهارت بالایی داشت، در دوره دوم ریاست‌جمهوری‌اش این توانایی را از دست داده است. کاهش محبوبیت او در آمریکا و جهان، نتیجه سیاست‌هایی چون جنگ تجاری، فشار بر ایران و تهدید متحدان ارزیابی می‌شود. به باور نویسنده، ترامپ به‌جای …
تفاهم ایران و عمان به معنی بازگشایی تنگه هرمز است؟ | تردید تهران درباره سیاست مستقل مسقط | چرا سفر بوسعیدی مهم است؟
سایت اقتصادنیوز

تفاهم ایران و عمان به معنی بازگشایی تنگه هرمز است؟ | تردید تهران درباره سیاست مستقل مسقط | چرا سفر بوسعیدی مهم است؟

اقتصادنیوز: سفر وزیر امور خارجه عمان به تهران در شرایطی انجام می‌شود که رایزنی‌های فشرده دو کشور برای نهایی کردن سازوکار مدیریت تنگه هرمز به مراحل پایانی رسیده و آینده این آبراه به یکی از محورهای اصلی رایزنی‌های منطقه‌ای برای پایان بحران تبدیل شده است.
فشار حداکثری بر ایران شکست خواهد خورد
سایت عصرایران

فشار حداکثری بر ایران شکست خواهد خورد

6 ماه پس از آغاز جنگ، ترامپ به یکی دیگر از روسای جمهور ایالات متحده تبدیل شده است که با تحقیر خطرناکی در رابطه با ایران روبرو است. پیامدهای این جنگ او، چشم‌ا...
سایت تابناک

برنامه‌ای که برای خبرچین‌ها هویت تازه می‌سازد