رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران تصریح کرد: «آنچه قطعی و مسلم است، این است که خودروهای برقی نیز مانند خودروهای بنزینی نیازمند انجام معاینه فنی هستند. در این خودروها، موضوعاتی همچون سیستم انتقال برق، ایمنی خودرو و سایر اجزای مرتبط، حتما باید در زمان انجام معاینه فنی مورد توجه قرار گیرد.»
وی افزود: «در معاینه فنی خودروهای معمولی، علاوهبر اندازهگیری «چهار گاز» و بررسی عملکرد موتور، مواردی مانند سیستم تعلیق، جلوبندی، سیستم ترمز و سایر اجزای موثر بر ایمنی خودرو نیز بررسی میشود. طبیعتا درمورد خودروهای برقی نیز تا حدود زیادی همین موضوعات مطرح است؛ هرچند فناوری و ساختار فنی این خودروها متفاوت است.»
تشکری هاشمی گفت: «بنابراین، شهرداری تهران باید با هماهنگی نهادهای مسئول و با بهرهگیری از گزارشها و مطالعات انجامشده در کشورهای دیگر، پیشنهادهای خود را در این زمینه به شورای اسلامی شهر تهران ارائه کند؛ کمااینکه ما نیز این موضوع را از شهرداری درخواست کردهایم. درمورد نحوه معاینهفنی خودروهای برقی نیز باید تصمیمات لازم اتخاذ شود تا ضمن فراهم شدن امکان استفاده ایمن از این خودروها، در آینده با مشکلاتی بهویژه در حوزه ایمنی مواجه نشویم.»

































































































































![[مهرداد احمدی شیخانی] روح کلوزیوم](/news/u/2026-08-25/ettelaat-xof3f.jpg)

































