جمعه, ۳ بهمن, ۱۳۹۹ / 22 January, 2021
مالاریا

۱۰ ساعت قبل / علیرضا رئیسی / مالاریا / ویروس
ویروس «تب استخوان شکن» چگونه منتقل می شود
معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: پشه «آئدس» از مالاریا خطرناک تر است و در پشت مرزهای کشور این پشه وجود دارد.

۱۹ ساعت قبل / علیرضا رئیسی / وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی / مالاریا
بیماریهای ناشی از پشه «آئدس» باید خیلی جدی گرفته شود
بندرعباس - معاون بهداشت وزارت بهداشت و درمان گفت: پشه آئدس از مالاریا خطرناکتر است و در پشت مرزهای کشور این پشه وجود دارد.

۱۳۹۹/۱۰/۲۴
اژدها و اشرف مخلوقات
امروزه کمتر کسی یافت میشود که به نحوی تاثیر خیل عظیم پیامدهای ناخواسته را بر زندگی و محیط پیرامون خود تجربه نکرده باشد. خصوصا که برخی از این پیامدهای ناخواسته نتیجه بهکارگیری سیاستها، راهکارها، پاسخها و در یک کلام اعمال قصدی، هدفمند و آگاهانه به منظور دستیابی به نتیجه خاصی بوده باشد. بعضا حتی بهترین نیتها هم به نتایج ناخواستهای منجر شده که فاجعهبار بوده است. در طرحی که برای مبارزه با گرسنگی در افریقا انجام شد و هدف اولیه آن، جلوگیری از کشتار حیوانات وحشی بومی توسط بومیان آفریقا و همینطور آموزش شیوههای مختلف پرورش احشام و استفاده از شیر آنان بود، در ابتدا واقعا احشام پروار شدند اما به دلیل نبود سیاستهای مناسب برای چراگاههای …

۱۳۹۹/۱۰/۱۰
ویدیو / مالاریا، نه کرونا، مرگبارترین همهگیری تاریخ + زیرنویس فارسی
انگل مالاریا و پشه ناقل آن احتمالا بیش از هر موجودی بر تاریخ بشر تاثیر گذاشته. مالاریا منجر به شکل گیری برخی از قدرتمندترین امپراطوری ها شد. در دوران باستان، مالاریا با نام تب رم شناخته میشد و با پراکنده بودن در اطراف شهر مانند سپری از رم محافظت میکرد. به دلیل مقاوم شدن بدن آفریقاییها در برابر مالاریا آنها در مزارع کمتر آسیب میدیدند و این عامل موجب تشدید برده داری بود. اولین درمان مالاریا ۴۰۰ سال پیش در پوست درخت سنچوا کشف شد. کشیشان آن را به اروپا آوردند و با مخفی کردن منشا آن ادعای جادو داشتند. اکنون مالاریا در قاره افریقا سالانه تا ۴۰۰ هزار نفر را میکشد و سالانه تا یک درصد رشد اقتصادی این قاره را کاهش داده. اما ممکن است تا یک نسل آینده مالاریا ریشه کن شود. گزارش ویدیویی اکونومیست را …

۱۳۹۹/۱۰/۰۲
معمای ۱۰۰ ساله نحوه تاثیر مالاریا روی مغز حل شد
دانشمندان مرکز مطالعه مالاریای پیچیده در ایالت ادیسا هند، با استفاده از تکنیکهای تصویربرداری از مغز، معمای ۱۰۰ ساله نحوه تاثیر مالاریا بر مغز را حل کردهاند. این پیشرفت نشان میدهد که چگونه این بیماری کشنده اثرات مختلفی بر بزرگسالان و کودکان میگذارد.به گزارش ایسنا و به نقل از ام اس ان، به گفته محققان، مالاریای مغزی یک بیماری شدید است که جان انسانها را به خطر میاندازد. این بیماری در اثر آلودگی به انگل پلاسمودیوم فالسیپاروم ایجاد میشود که از طریق گزش پشههای آنوفل به انسان منتقل میشود.در حالی که یک پنجم افراد مبتلا به این شکل از بیماری به رغم انجام درمان میمیرند و عوارض جانبی عصبی شناختی در بازماندگان شایع است، دانشمندان میگویند که تاثیرات مالاریا بر روی مغز انسان در ۱۰۰ سال اخیر آنها را …

۱۳۹۹/۰۹/۲۶ / واکسن / واکسینه / مردم / جهان / زندگی / آبله / سرخک / مالاریا / کرونا
واکسنهایی که زندگی مردم دنیا را تغییر دادند
از اوایل سال ۲۰۱۹ تا تابستان امسال، جمهوری دموکراتیک کنگو با بدترین شیوع سرخک در جهان دست به گریبان بود که به قیمت جان حداقل هفت هزار کودک تمام شده است. در کشورهای مشابه کنگو، بخصوص در مناطق دورافتاده، دسترسی به واکسن میتواند مشکل اصلی باشد.

۱۳۹۹/۰۹/۲۳
تولید مکمل های دارویی برای نخستین بار در هلال احمر
دکتر علیرضا شریفی از تولید مکملهای دارویی برای نخستین بار در هلال احمر خبر داد. او در توضیح این مطلب افزود: «در حال حاضر این شرکت داروهای بیماریهای کلیوی، گوارشی، قلبی- عروقی، هورمونی، ضدالتهاب غیراستروئیدی، آنتیبیوتیک، ضد دیابت، ضد درد، ضد صرع، ضد قارچ، ضد تهوع، ضد مالاریا، کاهش دهنده کلسترول خون، مهارکننده آنزیم، شربت متادون، اعصاب و روان، آنتیهیستامین و آنتی نئوپلاستیک را مطابق با آخرین استانداردهای سازمان بهداشت جهانی تولید و عرضه میکند.»

۱۳۹۹/۰۹/۱۵ / دیوید بکهام / مالاریا / تبلیغات / فوتبالیست / انگلیس
(ویدئو) دیوید بکهام ۷۰ ساله در کارزار ریشهکنی مالاریا
دیوید بکهام گفت: آیندهای عاری از بیماری مالاریا در طول زندگی ما امکانپذیر است. ما باید متحد شویم و به رهبران خود بگوییم که تا پایان کار متوقف نخواهیم شد.

۱۳۹۹/۰۹/۱۵ / دیوید بکام / مالاریا
(عکس) دیوید بکهام خیلی پیر شد!
تصویری از دیوید بکهام با چهرهای ۷۰ ساله در یک فیلم تبلیغاتی منتشر شد.

۱۳۹۹/۰۹/۱۰ / سازمان جهانی بهداشت / آفریقا / مالاریا / کرونا در جهان / کووید-19 / کروناویروس
هشدار سازمان جهانی بهداشت نسبت به افزایش قربانیان مالاریا
سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: همه گیری بیماری کووید-۱۹ و کاهش دسترسی به درمانهای موثر ضد مالاریا میتواند با افزایش ۱۰۰ هزار موردی مرگ بر اثر مالاریا در سال همراه باشد.

۱۳۹۹/۰۹/۰۲
بدشانسیهای زنجیرهای مرد کرونایی
لندن: یک مار شاهکبرا در شمالغرب هند مردی را که به مالاریا و تب دنگی مبتلا بود، هنگامی نیش زد و نابینایش کرد که او چند روزی بود به کرونا هم مبتلا شده بود. درازترین مار سمی جهان هنگامی سراغ ایان جونز آمد که او پس از مبتلاشدن به 3بیماری سخت، خود را بدشانسترین انسان روی زمین میدانست. پزشک اما گفت: او خوششانس است که جزو 30درصد انسانهایی است که از نیش این مار جان سالم بهدر برده است.

۱۳۹۹/۰۸/۲۳
عوارض مصرف خودسرانه یکی از پرکاربردترین داروهای کرونا
هیدروکسی کلروکین دارویی است که به منظور درمان انواع معینی از مالاریا(مالاریای حساس به کلروکین) به کار میرود؛ از دیگر کاربردهای این دارو میتوان به درمان روماتیسم مفصلی، لوپوس اریتماتوس، و porphyria cutanea tardaاشاره نمود. این دارو معمولا به شکل قرص خوراکی موجود است.

۱۳۹۹/۰۸/۱۸ / استانی-اجتماعی / اخبار اجتماعی - خوزستان / کروناویروس / همه_باهم_علیه_کرونا / مسمومیت
مسمومیت؛ از گازگرفتگی تا عوارض داروهای درمان کرونا
یک متخصص مسمومیتها با اشاره به تجویز داروهای آنتی مالاریا برای درمان کووید – ۱۹ گفت: این دارو برای بزرگسالان با دوزهای بالا در حال تجویز است اما در طولانی مدت و با مصرف طولانی مسمومیت ایجاد میکند و میتواند روی چشم، گوش و قلب اثر داشته باشد بنابراین این بیماران از نظر عوارض این دارو، پیگیری میشوند.

۱۳۹۹/۰۸/۱۶ / دانش و فناوری / میکروبیولوژیست / شبکه مستند سیما
پروفسور نسرین معظمی میکروبیولوژیست برجسته ایرانی کیست؟
پروفسور نسرین معظمی بنیانگذار زیستفناوری، در مهار بیولوژیک مالاریا و پیشگام در پژوهش و تولید فرآوردهای میکرو آلگ(ریز جلبکها) در ایران میباشد.

۱۳۹۹/۰۸/۱۴ / مالاریا / تجهیزات پزشکی / ایالات متحده امریکا
برچسب سوزنی تشخیص مالاریا را ساده میکند
مهندسان دانشگاه رایس یک برچسب مجهز به ریزسوزن های متعدد را تولید کردهاند که بدون نیاز به سوزن، آزمایش برای تشخیص بیماری مالاریا را ممکن میکند.

۱۳۹۹/۰۸/۱۱ / مالاریا / جذام / دارو / هیدروژل
تولید داروی مالاریا با کمک یک روش سازگار با محیط زیست
یک پژوهشگر روس موفق شده تا روشی سازگار با محیط زیست را برای تولید داروی مالاریا ارائه دهد.

۱۳۹۹/۰۸/۰۹ / کرونا / ویروس کرونا
شناسایی سه دارو برای کمک به درمان ویروس کرونا
این سه دارو عبارتند از داروی ضدمالاریا «آمودیاکین»، داروی ضدروان پریشی «زوکلوپنتیکسول» و داروی فشار خون «نبیوولول».

۱۳۹۹/۰۷/۳۰
مالاریا بلای جان کودکان نیجریه
سیستم ایمنی کودکان زیر ۵ سال به اندازه کافی در برابر انگلها مقاومت ندارد و این گروه بیشتر تحت تاثیر مالاریا قرار گرفته و از بین میروند. در ایالت جیگاوا در نیجریه دستکم ۱۲۱ کودک بر اثر شیوع بیماری مالاریا جان خود را از دست داده اند. طبق اعلام رئیس یک بیمارستان در جیگاوا ۱۵ هزار و ۷۵۴ مورد ابتلا به مالاریا از ماه ژوئن تا سپتامبر در منطقه دوتسه در ایالت جیگاوا ثبت شده که ۸ هزار و ۱۰۲ از بیماران کودک هستند.طبق امار منتشر شده در سال 2019 که توسط سازمان بهداشت جهانی منتشر شده 228 میلیون مورد ابتلا به مالاریا در جهان مشاهده شده که 405 هزار نفر جان باخته اند./فرارو

۱۳۹۹/۰۷/۳۰
اپیدمی جمع نشود باید از ته رودخانهها جنازه جمع کنیم!
آفتاب یزد - گروه شبکه: چند روزی است که کشور در وضعیت سیاه کرونایی به سر میبرد. آمارهای مرگومیر کرونایی بالاست و قصد پایین آمدن ندارد. طی 3 روز فقط 700نفر از مردم جانشان را به خاطر همین ویروس لعنتی از دست داده اند. لابد آنها هم خواهش و تمنای مسئولان بهداشتی را که در دل ماجرا هستند و از عمق فاجعه خبر دارند و میدانند که کرونا چه بلایی سر مردم میآورد را همچون مسئولان و خیلی از مردم دیگر شوخی پنداشته اند. تلخ است که مدام بگویند که به خاطر خودتان هم که شده از خانه هایتان بیرون نیایید، سفر و مهمانی نروید، پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنید، کادر درمان خسته شده، تهران و شهرهای قرمز را تعطیل کنید، فکر اساسیای برای این معضل بکنید و کرونا را جدی بگیرید، اما گوشی برای شنیدن این هشدارها نباشد. بدتر آنکه …

۱۳۹۹/۰۷/۲۹ / سیستان و بلوچستان / شیعه / مالاریا / نظام مقدس جمهوری اسلامی / وزیر بهداشت
هشدار و انتقادهای تند وزیر بهداشت: بهحرف وزیر گوش نمیدهند!
اقتصاد نیوز : در دنیا وزیر مینویسد همه مکلف به اجرا هستند، اینجا وزیر بهداشت التماس میکند، اما کسی گوش نمیدهد.

۱۳۹۹/۰۷/۲۸
۳۶۳ مورد مثبت مالاریا در سیستان و بلوچستان
کارشناس مسئول مالاریا وزارت بهداشت از ۳۶۳ مورد مثبت مالاریا در سیستان و بلوچستان از ابتدای امسال خبر داد. عبدالرضا میراولیایی، گفت: علائم بیماری کرونا با بیماری مالاریا مشابهت زیادی مثل تب و بدن درد دارد، اتفاقی که امکان دارد بیفتد این است که فردی به مالاریا مبتلا باشد و به اشتباه کرونا تشخیص داده شود و این یک نگرانی برای ما است، برای همین کلاسهای آموزشی برای همکاران پزشکی که درگیر حذف مالاریا هستند گذاشتیم، تا در این شرایط مورد مالاریایی را از دست ندهیم.

۱۳۹۹/۰۷/۲۵ / کودکان / مالاریا / مواد شیمیایی / مواد مخدر / ویروس
۵ نشانه از کرونا که کمتر مورد توجه قرار گرفتند+عکس
اقتصاد نیوز : دانشمندان انگلیسی به تشریح ۵ علامت ابتلا به کرونا که کمتر مورد توجه قرار میگیرند، پرداختند.

۱۳۹۹/۰۷/۲۳
بر سیستم ایمنی بدن
پژوهشگران اماراتی در بررسی جدید خود توانستند به بینشهای جدیدی در مورد تاثیر انگل عامل مالاریا بر سیستم ایمنی بدن برسند.به گزارش ایسنا و به نقل از نیوزبریک، بررسی جدید پژوهشگران امارات نشان میدهد انگل موسوم به پلاسمودیوم که مالاریا را به واسطه نیش پشه به انسان منتقل میکند، تغییراتی را در ژنهای انسان پدید میآورد که واکنش ایمنی انطباقی بدن را نسبت به عفونت ناشی از مالاریا دگرگون میکنند. یافتههای این پژوهش، امید برای ارائه راهبردهای درمانی و واکسن را پدید میآورند که میتواند به کنترل یک بیماری غیرقابل پیشگیری کمک کند. پژوهشگران در این پروژه، واکنشهای ایمنی و ژنومهای کودکان را پیش از عفونت، هنگام بروز عفونت و پس از آن مورد بررسی قرار دادند. آنها دریافتند هنگامی که انگل پلاسمودیوم به بدن …

۱۳۹۹/۰۷/۲۲
کنترل مالاریا در مرز جنوبشرقی
خبر شناسایی ۱۲۷ بیمار مبتلا به مالاریا در سراوان سیستان و بلوچستان در روزهای اخیر منتشر شد؛ خبری که در زمانه شیوع کرونا و کمبودهای بخش درمان، نگرانی جدیدی را برای ساکنان این مناطق ایجاد کرده است. «محمد هاشمی شهری» رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان، اتباع بیگانه و ترددهای غیرقانونی پاکستانیها را از مهمترین عوامل انتقال این بیماری به کشور اعلام کرده بود. مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم در گفتوگو با همشهری توضیح میدهد: «اجرای عملیات بیماریابی …

۱۳۹۹/۰۷/۱۹ / استان سیستان و بلوچستان / بیماری - مالاریا
شیوع مالاریا در یکی از استانهای ایران
پس از اجرای طرح مراقبتهای پیشگیرانه و بیماریابیها، در یکی از استانهای کشور ۵ بیمار مبتلا به مالاریا شناسایی شدند.

۱۳۹۹/۰۷/۱۹
خطر گسترش بیماری مالاریا در سراوان
رئیس مرکز بهداشت سراوان اعلام کرد: مالاریا یک بیماری بومی در منطقه سراوان است و تیم های عملیاتی به منطقه اعزام و در حال مراقبت و بیماریابی وسیع در سطح منطقه هستند.

۱۳۹۹/۰۷/۱۹
سیستان و بلوچستان؛ خطر شیوع بیماری مالاریا در سراوان / 5 نفر بیمار شدند
تردد افراد غیر ایرانی و ایرانی، در کانون های کشتگان بسیار بالا و اصلا قابل تصور نیست و حدودا هر شب ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ خودرو در مرز تردد می کنند و اکثرا در حاشیه کانون ها شب بیتوته دارند و خطر بروز و شیوع مالاریا در این منطقه بالاست.

۱۳۹۹/۰۷/۰۸
شمار جانباختگان ویروس کرونا از یک میلیون تن گذشت؛ چگونه به این نقطه رسیدیم؟
ویروس کرونا درطول بیش از ۱۰ ماه، بیش از ایدز، مالاریا، آنفلوانزا و وبا قربانی گرفته است و همانطور که به نابودی زندگی روزانه در سرتاسر جهان ادامه میدهد، کماکان با سرعت زیاد گسترش مییابد.

۱۳۹۹/۰۷/۰۷
آیا پشهها ویروس کرونا را منتقل میکنند؟
درحالی که پشهها ناقل برخی بیماریها به ویژه مالاریا هستند، اما کارشناسان با انجام مطالعه ای، اعلام کردند این حشرات قادر به انتقال کووید-۱۹ نیستند.

۱۳۹۹/۰۶/۳۱
نوع نادری از خون به پیشگیری از مالاریا کمک میکند
واریانت نادری از خون که فقط در مناطقی از شرق آفریقا یافت میشود، حتی بهتر از واکسنها میتواند به بدن در مقاومت دربرابر مالاریا کمک کند.

۱۳۹۹/۰۶/۲۷ / ویروس کرونا / بیماری خطرناک / واکسن کرونا / سبک زندگی / پارسی خبر
۶ بیماری که خطرناک تر از کرونا هستند
دکتر النا مالیشوا خاطرنشان کرد که با توجه به بسیاری از اخبار مربوط به ویروس کرونا، مردم دیگر بیماریها را فراموش میکنند، که یک مشکل بسیار بزرگتر است. مالیشهوا گفت: "ویروس کرونا بدترین بیماری نیست و به نظر میرسد، اصلاً بیماری وحشتناکی نیست. " وی تأکید کرد که کووید ۱۹ در رتبه ۱۷ ام در آمار مرگ و میر روزانه در جهان قرار دارد، در حالی که پنج مورد برتر شامل سل، هپاتیت B، ذات الریه، ایدز و اچ آی وی و همچنین مالاریا خطرناکتر از بیماری کرونا است. این دکتر خاطرنشان کرد که جامعه علیرغم در دسترس بودن واکسن و دارو به بیماریهای خطرناکتر از کرونا از بیماریهایی دیگر غفلت ورزیده است. منبع: اسپوتنیک

۱۳۹۹/۰۶/۲۶ / تاریخی / نازی ها / مالاریا
فرمول ویژه نازیها برای مبارزه با مالاریا (+تصاویر)
در سال ۲۰۰۶ سازمان بهداشت جهانی استفاده از ددت را به عنوان بخشی از تلاشهای مرتبط با کنترل مالاریا و در درجه اول برای سمپاشی فضاهای کوچک تایید کرد.

۱۳۹۹/۰۶/۱۶ / استاندارد / تلفن همراه / سالمندان / مالاریا / ویروس
آزمایش ۴۰ دقیقهای کرونا با ارسال نتایج به تلفن همراه
اقتصاد نیوز : پژوهشگران آمریکایی، آزمایشی برای تشخیص کووید-۱۹ ابداع کردهاند که میتواند نتایج را طی ۴۰ دقیقه آماده کند و آنها را در تلفن همراه نمایش دهد.

۱۳۹۹/۰۶/۱۱
۱۰ نکته درباره پیشبینی بیلگیتس از پایان کرونا: تا اواخر ماه سپتامبر فاز سوم آزمایشی واکسن کرونا به پایان میرسد / واکسن تولیدی با قیمتی حدود ۳ دلار قابل توزیع در بسیاری از کشورها ست / بین ۳۰ تا ۶۰ درصد …
بیل گیتس از آینده کرونا و احتمال کشف واکسن آن سخن گفته است. این رهبر برتر حوزه فناوری که حدود ۲۰ سال است با تاسیس بنیاد خیریه بیل و ملیندا گیتس، در راستای مبارزه با برخی از خطرناکترین بیماریهای همهگیر نظیر فلج اطفال و مالاریا فعالیت میکند، در جدیدترین اقدامات خیرخواهانه خود به مبارزه با پاندمی کرونا ویروس در جهان پرداخته است

۱۳۹۹/۰۵/۲۲ / مالاریا / کووید-19 / کرونا در جهان
یک کشف تازه درباره مالاریا و روزنه امید برای درمان ضدویروسی"کووید-۱۹"
محققان موسسه سلطنتی فناوری ملبورن(RMIT) استرالیا در مطالعه اخیرشان یک استراتژی نوین را ارائه دادهاند که میتواند گامی بزرگ در زمینه کشف دارو باشد و سبب میلیونها دلار صرفه جویی در توسعه داروهای جدید شود. راهکار آنها استفاده مجدد از درمانهای موجود که برای سایر بیماریها از جمله سرطان توسعه داده شده برای درمان بیماریهای دیگر است.

۱۳۹۹/۰۵/۲۲
نگاهی به یادداشت «درباره منشا انواع»
در صفحه اندیشه روزنامه اعتماد شماره ۴۷۱۴ مورخ دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ مطلب کوتاهی از استاد ناصر فکوهی با عنوان «درباره منشا انواع (۱۸۵۹) چارلز داروین» منتشر شده است که بهرغم نکات آموزندهای که بیان کرده، حاوی چند جاافتادگی و کژفهمی است. استاد فکوهی بر این موضوع تاکید میکنند که داروین از مخالفان سرسخت سلسله مراتب نژادی و بردهداری بوده است. از نظر ایشان، رشد و گسترش «داروینیسم اجتماعی» به معنای مشروعیت بخشیدن به «نابرابری و تبعیض و نژادپرستی»، بیش از آنکه حاصل فکر داروین باشد، برآمده از شرایط اجتماعی و سیاسی و برداشتی نادرست از عقاید علمی او بود. با این حال، نکاتی در نوشته استاد فکوهی هست که نیاز به توضیح بیشتری دارد. نخست آنکه آلفرد راسل …

۱۳۹۹/۰۵/۲۱ / سعید نمکی / مالاریا / آنفلوانزا / وزارت بهداشت / سازمان جهانی بهداشت / جمهوری اسلامی ایران / سلامت / ویروس کرونا / اخبار داغ
با سادهانگاری دچار خیز جدید کرونا شدیم/ جریمه برای کسانی که توصیههای بهداشتی را رعایت نمیکنند
وزیر بهداشت گفت: با سادهانگاری و عادی پنداری مردم و برخی دستگاهها دچار خیز جدید بیماری شدیم. رویکرد جدیدمان جریمه برای کسانی است که سهلانگاری میکنند.

۱۳۹۹/۰۵/۱۹ / انگل مالاریا / پشه / دارو / مقاوم / مرگ و میر
کشف انگلهای مالاریا مقاوم به دارو
در آن زمان پژوهشگران نگران مقاومت انگلهای مالاریا نسبت به این دارو در آفریقا شدند، که به گفته آنها چنین مسئلهای میتواند نتایج فاجعه باری به همراه داشته باشد.

۱۳۹۹/۰۵/۱۵
تأثیر تتراسایکلین در بهبود ناراحتی حاد تنفسی
در مطالعهای جدید، محققان دانشگاه هاروارد دریافتند «تتراسایکلین» بهخاطر تأثیر در تنظیم سیستم ایمنی در درمان بیماری کووید-۱۹ مؤثر است. به گزارش ساینس، تتراسایکلین علاوه بر فعالیت ضدباکتریایی، دارای عملکرد ضدالتهابی هم است. این دارو دارای توانایی توقف تکثیر سلولهایT و کاهش تولید مولکولهای سیگنالده التهابی است. این دارو برای درمان HIV و مالاریا هم استفاده میشود. محققان در این مطالعه داروی تتراسایکلین را روی ۲۴بیمار بررسی کردند. نتایج نشان داد؛ تتراسایکلین میتواند نیاز به دستگاه تهویه ونتیلاتور …

۱۳۹۹/۰۵/۱۳
متخصص آمریکایی: هیچ شواهدی مبنی بر تأثیر "هیدروکسی کلروکین" در درمان کرونا، وجود ندارد
یک مقام ارشد مقابله با کرونا در آمریکا اعلام کرد با وجود تاکید ترامپ برای استفاده از هیدروکسی کلروکین برای درمان کرونا، هیچ شواهدی مبنی بر تأثیر این داروی ضد مالاریا برای درمان بیماری کووید-۱۹ وجود ندارد.

۱۳۹۹/۰۵/۱۱ / دیابت / آموزش / بیماران دیابتی / سلامت
«دیابت» هر 8 ثانیه جان یک نفر را می گیرد
مدیرعامل انجمن دیابت ایران با بیان اینکه هر 8 ثانیه در دنیا یک نفر به خاطر دیابت از دنیا میرود، گفت: مرگومیر ناشی از دیابت و عوارض آن از جمع مرگومیر در بیمارىهای واگیری مثل سل، مالاریا و ایدز بیشتر است.

۱۳۹۹/۰۵/۱۱
آموزش والدین میتواند از سلب حقوق کودک جلوگیری کند
[دکتر فاطمه ابراهیمی ورکیانی- مدرس دانشگاه، پژوهشگر حقوق کودک، زن و خانواده] یکی از مهمترین اهداف اجرای کنوانسیون حقوق کودک، ارتقا و تکامل همهجانبه تواناییهای جسمی، ذهنی، فکری و استعداد کودک است. کودک باید برای زندگی مسئولانه و فردی در جامعه آماده شود و بتواند نقش سازندهای توأم با احترام به حقوق بشر و آزادیهای اساسی بپذیرد. در ماده 6 کنوانسیون حقوق کودک، حق زندگی برای کودکان جزو حقوق ذاتی تلقی شده است و بر وظیفه دولتها در بهکارگیری ابزارها و سازوکارهایی که بقا و پیشرفت کودکان را بیش از پیش تضمین کند، تأکید شده است. بر اساس ماده فوق، کودکان حق بر حیات دارند، یعنی حق دارند زنده بمانند و در هیچ شرایطی این حق تعلیق نمیشود، حتی در …

۱۳۹۹/۰۵/۰۶
رویداد
با ادامه روند مرگ روزانه حداقل 200 نفر تا یکسال دیگر 73هزار نفر به فوتیهای کرونا اضافه میشود درخواست دوباره وزارت بهداشت برای لغو طرح ترافیک مینو محرز، عضو ستاد مقابله با کرونا: اوضاع تهران خوب نیست؛ کنکور را به تعویق بیندازید [شهروند] از اواخر تیرماه آمار فوتیهای کرونا با تغییر بسیار مختصری روزانه بالای 200 نفر ثبت شده است. روز گذشته هم در ششمین روز از مرداد تعداد فوتیهای این ویروس در یک شبانهروز 212 نفر اعلام شد و با وخامت حال سههزار و 819 بیمار در روزهای آینده تعداد قابل توجهی از این افراد به آمار فوتشدهها اضافه میشوند. در روزهای گذشته مسئولان وزارت بهداشت که در رأس آنها معاون کل وزیر بهداشت قرار گرفته است و بهطور …

۱۳۹۹/۰۵/۰۶
هر چه در خرداد کاشتیم، در تیر درو کردیم
معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه با ریختن ترس مردم و برگزاری عزا و عروسی، دورهمی و... در خرداد ماه، افزایش آمار مرگ و میر کرونا در تیر ماه را مشاهده کردیم، درباره واکسن این بیماری گفت: اینکه می گوییم ۱۸ ماهه یا ۲۴ ماهه ممکن است به واکسن کرونا دست یابیم یک شاهکار خواهد بود؛ این در حالی است که بعد از چند دهه درگیری با ویروس ایدز و همچنین مالاریا، اما هنوز واکسن این بیماریها کشف نشده است.

۱۳۹۹/۰۵/۰۵
چرا اکران آنلاین فیلمها کمرنگ شد؟
مسعود ردایی تهیهکننده سینما درباره کمرنگ شدن اکران آنلاین فیلمها در همه ابعاد به خصوص از زمانی که سینماها بازگشایی شدند، گفت: اکران آنلاین زمانی میتواند در دراز مدت فعال و مثبت پیش برود که تمام شرایط لازم برای آن مهیا شود در نتیجه به عنوان مدیای جدید و فرصتی مناسب، در کنار اکران سینماها قرار خواهد گرفت. تهیهکننده «سال دوم دانشکده من» ادامه داد: بازگشایی سینماها و گرایش مخاطبان به سمت سالنها، نبود تبلیغات کافی تلویزیونی و قاچاق آثار عواملی بود که باعث کمرنگ شدن بحث آنلاین شد در صورتی که اگر میتوانستیم بیشتر به این سه موضوع توجه کنیم اتفاقات بهتری برای این بخش میافتاد. البته از دو فیلمی که از همان ابتدا به اکران آنلاین آمدند این حمایتها …

۱۳۹۹/۰۵/۰۲ / بهداشت / ویروس کرونا / ایرج حریرچی / گلستان / مالاریا / آمار مبتلایان به کرونا / اخبار کرونا / چهکار کنیم تا به کرونا مبتلا نشویم؟ / مبارزه با کرونا
وعده حریرچی برای استخدام پرستاران ۸۹ روزه +فیلم
معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به اینکه حداقل تا یک سال دیگر واکسنی برای کرونا نخواهیم داشت، گفت: بهترین راه برای مقابله با کرونا تغییر رفتارهای اجتماعی است.

۱۳۹۹/۰۴/۳۱
همهگیری کرونا چگونه بیماریهای مالاریا و ایدز را کشندهتر میکند؟
ویروس کرونا بهطور غیرمستقیم روی برخی از بیماریها همانند ایدز، مالاریا و سل تأثیر گذاشته و موجب تشدید مرگومیر در افراد خواهد شد.

۱۳۹۹/۰۴/۳۰
اخبار روز
سازمان ملل متحد مطرح کرد: درخواست 10میلیارد و 300میلیون دلاری برای مقابله با کرونا مارک لوکاک، مسئول امور بشردوستانه سازمان ملل متحد، با انتشار درخواست 10میلیارد و 300میلیون دلاری برای مبارزه با ویروس کرونا درکشورهای کمدرآمد و شکننده، از کشورهای گروه 20 درخواست کرده که یا اکنون اقدام کنند، یا با مجموعهای از فجایع انسانی ظالمانهتر و ویرانگرتر از اثر مستقیم ویروس بر سلامت روبهرو شوند. بدون اقدام کاهنده، همهگیری جهانی و رکود جهانی مرتبط با آن، نخستین افزایش فقر جهانی از 1990 را رقم میزند و تا پایان سال، 265میلیون نفر را به سمت گرسنگی سوق میدهد. برآوردهای اخیر نشان میدهند که ممکن است هر …

۱۳۹۹/۰۴/۳۰
پیش بینی افزایش قربانیان HIV، مالاریا و سل در جهان
متخصصان علوم پزشکی در مطالعه ای پیش بینی کردند که احتمال افزایش موارد مرگ و میر ناشی از ویروس HIV، مالاریا و سل در بحبوحه همه گیری بیماری کووید-۱۹ وجود دارد.

۱۳۹۹/۰۴/۳۰
دردسر تازه کرونا برای کشورهای فقیر؛ قربانیان HIV، مالاریا و سل هم زیاد میشوند
متخصصان علوم پزشکی در مطالعه ای پیش بینی کردند که احتمال افزایش موارد مرگ و میر ناشی از ویروس HIV، مالاریا و سل در بحبوحه همه گیری بیماری کووید-۱۹ وجود دارد.

۱۳۹۹/۰۴/۳۰ / استانی-فرهنگی و هنری / اخبار فرهنگی و هنری - خوزستان / اربعین حسینی / کروناویروس / همه_باهم_علیه_کرونا / مرز شلمچه / بهداشت
نگرانیهای بهداشتی مرز شلمچه در همزمانی اربعین و شیوع کرونا
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان با اشاره به عبور اتباع خارجی از مرز شلمچه برای ورود به کشور عراق در زمان مراسم اربعین گفت: این تجمع میتواند یک کلونی برای گردش بیماری مالاریا و بیماریهای دیگر باشد و نگرانی ما از بابت این تجمع، دوچندان میشود.

۱۳۹۹/۰۴/۳۰ / ایتالیا / دوره رنسانس / نقاشی
دلیل اصلی مرگ «رافائل» نقاش بزرگ ایتالیایی مشخص شد
تهران- ایرنا- نتایج یک مطالعه جدید با رد گمانهزنیها درباره ابتلای «رافائل» به مالاریا، حصبه یا سفلیس، دلیل مرگ زودهنگام وی را ذاتالریه و حجامت نابجا معرفی کرد.

۱۳۹۹/۰۴/۲۹
ویدئو | خبرهای امیدبخش درمان کرونا در ایران
از حذف شدن داروهای درمان مالاریا و ایدز از فهرست درمان کرونا تا موفقیت پلاسمادرمانی و رمدسیویر؛ آینده روشن بهبودی بیماران با همکاری مردم با محققان ارتباط مستقیم دارد.

۱۳۹۹/۰۴/۲۵
مالاریا؛ علائم، دلایل، تشخیص، پیشگیری و روشهای درمان
مالاریا از بیماریهای مهمی است که میتواند شخص بیمار را تا پای مرگ هم ببرد. در این مقاله، با علائم، دلایل، تشخیص، پیشگیری و روشهای درمان آن آشنا خواهید شد.

۱۳۹۹/۰۴/۱۵
«هیدروکسی کلروکین» احتمالا در درمان کووید ۱۹ موثر است
نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد احتمالا داروی ضد مالاریا هیدروکسی کلروکین در درمان کووید 19 مؤثر است.

۱۳۹۹/۰۴/۱۵ / سازمان جهانی بهداشت / کرونا در جهان / کروناویروس / کووید-19 / هیدروکسی کلروکین
توقف روند بررسی دو گزینه درمانی کووید-۱۹
سازمان جهانی بهداشت (WHO) آزمایشات روی داروی ضد مالاریا و داروی ترکیبی ویروس HIV را که به عنوان گزینههای درمانی بیماری کووید-۱۹ مطرح بودند، متوقف کرد.

۱۳۹۹/۰۴/۱۴
سارمان جهانی بهداشت آزمایش داروهای ضد مالاریا و ایدز را برای کرونا متوقف میکند
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد آزمایش داروی ضد مالاریای هیدروکسی کلروکین و ترکیب دو داروی ضد ویروس ایدز را برای درمان بیماران کووید-۱۹ بستریشده متوقف میکند.

۱۳۹۹/۰۴/۱۴
پزشک فرانسوی مدافع کلروکین برای درمان کرونا به شهادت دروغ متهم شد
دیدیه رائولت، پزشک جنجالی فرانسوی که مدتها است از موثر بودن داروی ضد مالاریای کلروکین برای درمان بیماران کووید-۱۹ دفاع میکند، به ادای «شهادت دروغ» متهم شد.

۱۳۹۹/۰۴/۰۸ / مهندسی ژنتیک / حشرات / مالاریا / ایالات متحده آمریکا
نابودی پشه ها با حشرات دستکاری شده در آمریکا
اداره کشاورزی فلوریدا از موافقت خود برای استفاده از میلیونها پشه دستکاری شده به صورت ژنتیک برای نابودی این حشره موذی خبر داده است.

۱۳۹۹/۰۴/۰۳
درگذشت یک بازیکن جوان فوتبال
قابل توجه باشگاههای ایرانی که دنبال لغو لیگ هستند؛ یک بازیکن فوتبال در 25سالگی فوت کرد. البته دلیل مرگ کوسی کوداگبا، مهاجم تیم کارا آسک توگو کرونا نیست و آقای گل لیگ توگو در سالهای 2019و 2018بر اثر مالاریا درگذشته است اما این دلیل نمیشود. او مشکل قلبی هم داشت و ممکن بود بهخاطر کووید-19فوت کند.

۱۳۹۹/۰۳/۲۹
توقف آزمایش داروی مالاریا بر بیماران کرونا
سازمان جهانی بهداشت (WHO) از توقف آزمایش داروی مالاریای هیدروکسی کلروکین برای درمان بیماری کووید-۱۹ خبر داد.

۱۳۹۹/۰۳/۲۸
سازمان غذا و دارو تأیید اضطراری داروهای مالاریا برای درمان کووید 19 را ابطال کرد
بازبینی برخی مطالعات نشان داده است مزایای بالقوهی داروهای هیدروکسی کلروکین و کلروکین در درمان کووید ۱۹ بیشتر از خطرهای حاصل از مصرف آن نیست.

۱۳۹۹/۰۳/۲۷
آنچه درباره مالاریا باید بدانیم
مالاریا یکی از بیماریهای عفونی است که در مناطق گرمسیری شیوع فراوانی دارد و باید برای پیشگیری از آن در آب وهوای گرم اصول بهداشتی را رعایت کرد.

۱۳۹۹/۰۳/۲۱ / مالاریا / سرطان مغز / دارو / شیمی درمانی / پرتو درمانی
داروی ضدمالاریا به درمان سرطان مغز کمک می کند
محققان دریافتند داروی ضدمالاریا موسوم به lumefantrine می تواند میزان موفقیت پرتودرمانی و شیمی درمانی نوع شدید سرطان مغز معروف به گلیوبلاستوما را بهبود بخشد.

۱۳۹۹/۰۳/۱۸ / ویروس کرونا / شیوع کرونا / سرطان
عامل موثر فوت بیماران سرطانی مبتلا به کرونا چیست؟
طبق تحقیقات پزشکان آمریکایی, بیماران سرطانیای که برای درمان کرونا از داروی ضدمالاریا استفاده کردند, سه برابر بیشتر از دیگران جان خود را از دست داده اند.

۱۳۹۹/۰۳/۱۵ / کووید-19 / مالاریا / هیدروکسی کلروکین / کرونا در جهان
داروی پیشنهادی ترامپ برای پیشگیری از کووید- ۱۹، بیتاثیر اعلام شد
پژوهشگران آمریکایی اعلام کردند داروی مالاریا که "دونالد ترامپ" آن…

۱۳۹۹/۰۳/۱۲
زنگ خطر سوگواریهای آینده
[شهروند] ویروس کرونا که ماهها مردم را خانهنشین یا درگیر بیمارستانها کرد، حالا برای بسیاری عادی شده است و البته این تنها مردم عادی نیستند که دیگر کرونا حضور موثری در زندگیشان ندارد. سعید نمکی، وزیر بهداشت میگوید، برخی مسئولان هم تصور کردهاند که کرونا تمام شده و همواره به او فشار میآورند که دستور دهد اینجا و آنجا باز شود: «آقایی از فلان ستاد یا فلان وزارتخانه باورشان شده که همه چیز عادی است، همه جا را راه بیندازیم. فلان لیگ را راه بیندازیم و...؛ اینطور نیست، کرونا نهتنها تمام نشده، بلکه هر لحظه ممکن است دچار پیک خطرناک شویم.» در همین شرایط که بیماری برای خیلیها عادی شده، سه استان با پیک بیماری روبهرویند: …
• سلامت • فوتبالیست • تلفن همراه • شیمی درمانی • کودکان • کرونا • چهکار کنیم تا به کرونا مبتلا نشویم؟ • مهندسی ژنتیک • وزارت بهداشت • دیابت • جمهوری اسلامی ایران • دیوید بکام • حشرات • سالمندان • مردم • دارو • سازمان جهانی بهداشت • گلستان • واکسن کرونا