جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
بررسی وضعیت میکروبی غذاهای دریایی
ماهیها و سخت پوستان جهت مصرف انسان به اشکال مختلف در بازار عرضه میشوند. برای تعیین کیفیت و وجود یا عدم فساد میکروبیولوژیکی آنها باید روشهای آزمایشگاهی مناسبی در نظر گرفته شود. تغییرات کیفی طعم و بو،بافت،رنگ و غیره نشان دهنده فساد حاصل از تکثیر باکتریها در فراوردههای دریایی هستند و عوامل مؤثر در میزان فساد عبارتند از:تعداد اولیه باکتریهای موجود، نوع آنها و شرایط نگهداری نظیر حرارت و رطوبت و غیره. در مقایسه با سایر مواد غذایی که از نظر پروتئین غنی میباشند، غذاهای دریایی قابلیت فساد بیشتری دارند.
برخی از مواد غذایی دریایی حاوی مقادیر زیادی مواد تنظیم کننده فشار اسمزی به فرم ازت غیر پروتئینی میباشند مانند اسیدهای آمینه ،تری متیل آمین، اوره و غیره که به عنوان منبع غذایی به آسانی در دسترس باکتریها قرار میگیرند. تعداد زیادی از غذاهای دریایی از آب سرد صید میشوند و بر خلاف حیوانات خونگرم نگهداری آنها در یخچال و شرایط سرما از تکثیر میکروبهای موجود در آن جلوگیری نمیکند. از طرفی محل و روش صید آنها در مقایسه با کشتارگاه باید در نظر گرفته شود. سلامت مواد غذایی دریایی با توجه به آلودگیهای میکروبی آنها از نظر احتمال وقوع مسمومیت غذایی اهمیت دارد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب ایران رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم دولت توماج صالحی سریلانکا مجلس شورای اسلامی پاکستان کارگران سید ابراهیم رئیسی
کنکور تهران سیل هواشناسی آتش سوزی سازمان سنجش فضای مجازی سلامت پلیس شهرداری تهران اصفهان فراجا
قیمت خودرو خودرو قیمت طلا دلار بازار خودرو مسکن قیمت دلار بانک مرکزی ارز ایران خودرو تورم سایپا
موسیقی سعید آقاخانی رهبر انقلاب ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم مهران مدیری سینمای ایران کتاب بازیگر شعر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
آمریکا رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه جنگ غزه فلسطین روسیه چین حماس اوکراین طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال بازی بارسلونا سردار آزمون لیگ برتر انگلیس فوتسال لیگ برتر باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور
هوش مصنوعی ناسا رونمایی مریخ تیک تاک اپل فیلترینگ
مالاریا کاهش وزن زوال عقل سلامت روان داروخانه