یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

۵ خوراکی که پیری را به تعویق می اندازند


۵ خوراکی که پیری را به تعویق می اندازند

پیری فرآیندی طبیعی است که برای همه اتفاق می‌افتد. اما مصرف برخی غذاهای خاص می‌تواند این فرآیند را به تعویق بیندازد.

روغن زیتون

روغن زیتون منبع خوبی از اسیدهای چرب اشباع‌نشده وامگا۳ است. روغن زیتون چربی‌های سالمی را دارد که بدن به آن نیاز خواهد داشت. روغن زیتون منبعی عالی از پلی فنول هایی است که آنتی اکسیدان هایی قوی هستند و برای تعادل رادیکال‌های آزاد ضروری‌اند.

ماست

ماست منبعی عالی از پروتئین و کلسیم است. این خوراکی به حفظ تراکم استخوان و ماهیچه‌ها کمک می‌کند. همچنین بیلیون ها باکتری خوب فراهم می‌کند که برای عملکرد دستگاه گوارش مفید است. این باکتری‌ها به تجزیه‌ی غذا و حذف مواد سمی بدن کمک می‌کنند. مطمئن شوید حداقل در طول روز دو وعده ماست مصرف داشته باشید و آن را در دمای اتاق نگه‌دارید.

بروکلی

بروکلی منبع خوبی از ویتامین C است و فیبرهای غذایی خوبی دارد. این خوراکی در دسته‌های گیاهان سبز در خانواده‌ی کلم قرار دارد. بروکلی غنی از بتاکاروتن و سلنیوم می‌باشد و مواد آن بروکلی را تبدیل به غذایی عالی کرده‌اند.

شکلات تلخ

شکلات تلخ با مقدار زیاد کاکائوی خود می‌تواند بسیار برای شما مفید باشد. این ماده دارای مواد معدنی ای مانند آهن، مس، منیزیم، منگنز، پتاسیم، فسفر، روی و سلنیوم می‌باشد. همچنین منبعی عالی از آنتی اکسیدان هایی است که به پیشگیری از آسیب بر اثر رادیکال‌های آزاد کمک می‌کنند. دانه‌های کاکائو که شکلات تلخ از آن ساخته می‌شود مقدار زیادی فلاونول های آنتی اکسیدان دارد که به کاهش التهاب در پوست که بر اثر اشعه‌ی uv ایجاد شده باشد کمک می‌کند.



همچنین مشاهده کنید